2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Öncelikle hayırlı olsun benim kızım 10 aylik ve 6 haftalik hamileyim zor oldumu sizin için ben çok korkuyorum yapamam diye plansız gebe kaldim
Ya zorlanmadım değil kızımın doğum gününde 1.5aylık hamileydim ve aileme çok uzak bir şehirdeydim ama zaman öyle geçiyorki bilinmiyor sana tavsiye arkadaşım tadını çıkar ben kendimi çok yıprattım çocuklarımın bebekliğini hatırlamıyorum düşün herşey dört dörtlük olsun diye uğraştım keşke yavrularıma zaman ayırsaydım temizlik iş güç yerinr

Bende gece çok kabus gördüm.nefesim kesilmiş bi şekilde uyandım resmen.Çok fazla korktum.
Ben de rüyamda bebeğimi istemiyordum. Hiçbir hazırlık yapmıyorum, evde tek bırakıp dışarı çıkıyorum, kusuyor, bezi doluyor, kucağıma alıp ilgilenmiyorum bile, ağlarken anneeeee diye ağlıyordu bebek. Sonra bir kere babam verdi kucağıma "anne" diye ağlarken. Bel kısmında bir kemigin dışa doğru çıkıntı olduğunu hissettim. Içim o an bir cız etti. Sonra dışardan gelen köpek seslerine uyandım. Deprem oluyor sandım... Hayatımda hiç bu kadar tuhaf bir rüya gördüğümü hatırlamıyorum. Oğlum doğduğunda 48 saat uyumamisligim var, kimse ilgilenmez de bir sıkıntı yaşar diye. Bu rüya da neyin nesiydi bilmiyorum Hayrolsun

Günaydın kızlaar, nasılsınız? Ben kaç sabahtır yoğun bir mide ağrısıyla uyanıyorum hatta o kadar ağrıyor ki midemin ağrısına uyanıyorum. Benim gibi bir durum yaşayanınız var mı? Varsa bir çare bulabildiniz mi? Bugün 10 hafta olduk bu arada teyzeleri hayırlısıyla

günaydın kızlar, haftada bir prolütan depot yaptırıyorum bu sabah da yaptırdım fakat sonrasında yağlı bir şey geldi elime baktım bant komple yağ olmuş, ilaç geri geldi heralde. hemşire derine mi yapmadı nedir çok canım sıkıldı...

Hamilelikte çok görüyorum bende ama en son gördüğüm sanırım karabasan gibi birşeydi. oyuzden çok korktum.
uyumadan önce kısa süreleri okuyup uyursak Allahın izniyle kötü rüya gormeyiz.
Hep stresten düşüncelerden ruyamiza giriyor.

Benimde kimsem yok yanımda çok zor olcak 2 çocuğa bakmak

Bende gordum ama benimki cok degisik biseydi ilkinde de gormustum cok cok korkunc bir ruyaydi hic unutmam ama bu seferki biraz degisik bi ruya aynisi degil.
Simdikini anlatayim, hastaneye gidiyorum doktor tam ultrasonla bakcak karnimda bi sislik, çıkıntı yag bezesi vs gibi birsey afedersiniz erkek bebegin seyi gibi (acaba erkek mi bu bi isaret mi demedim degil ) sonra ayaga kalkiyorum suyum geliyo ama karnim buyuk degil ruyamda suyum geldi diye bagirmaya basliyorum ve uyaniyorum

Ilkini de anlatayim kizlar bebegim dogmus (daha cinsiyet bilmiyorduk tabi o zamanlar) ruyamda kizdi gercekte de kizmiş megerse. Tam bebegimi emziricem bisey oluyor goguslerimde kanlar akiyor bakiyorum bebek degisik biseye benzemis canavar mi desem hayvan mi desem bebek gitmis yerine korkunc goguslerimi kanatmaya parcalama calisan bisey gelmis bende onu elimden firlatiyorum ve kacmaya basliyorum sonrada uyaniyorum..
Ve bu ruyanin sonrasindada kotu olaylar peş peşe geldi malesef

Seninde mi ikiz ne guzelllll

Rüyalardan ve bazi korkunç şeylerden korunmak icin birşeyler yapıyor musunuz canim ? Mesela ben hamilelik icin bi dua yazdırdım uzerimde taşıyorum hamilelikte biraz öyle şeylere zayıf düşermisiz annemler derdi. Cok şükür hic kötü ruya gormedim hatta bebegim doğmuş emziriyodum yüzünü görim diye uğraştım ama malesef ne yüzü ne cinsiyeti

Yapmadim canim hic nasil biseyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…