Caım valla önceden hamile değilken söylerim diyordum şimdi konuya başlıyırum bir kal geliyor kızım tahmin ediyor g alia ama psikolojileri bozulur diye korkuyorum ama biran önce söylemeliyimAy nasıl dayanıyorsunuz ben 3 yaşındaki oğluma bile hemen söyledim
Ay evetttBneim ikisi de erkek. Biri 12 biri6 yaşımda. Benim 6 yılda bire proglamlanmış
Ya zorlanmadım değil kızımın doğum gününde 1.5aylık hamileydim ve aileme çok uzak bir şehirdeydim ama zaman öyle geçiyorki bilinmiyor sana tavsiye arkadaşım tadını çıkar ben kendimi çok yıprattım çocuklarımın bebekliğini hatırlamıyorum düşün herşey dört dörtlük olsun diye uğraştım keşke yavrularıma zaman ayırsaydım temizlik iş güç yerinrÖncelikle hayırlı olsun benim kızım 10 aylik ve 6 haftalik hamileyim zor oldumu sizin için ben çok korkuyorum yapamam diye plansız gebe kaldim
gözünüz aydın ☺Gunaydin herkese! Biz de kalp atisi gorduk bugun
Ben de rüyamda bebeğimi istemiyordum. Hiçbir hazırlık yapmıyorum, evde tek bırakıp dışarı çıkıyorum, kusuyor, bezi doluyor, kucağıma alıp ilgilenmiyorum bile, ağlarken anneeeee diye ağlıyordu bebek. Sonra bir kere babam verdi kucağıma "anne" diye ağlarken. Bel kısmında bir kemigin dışa doğru çıkıntı olduğunu hissettim. Içim o an bir cız etti. Sonra dışardan gelen köpek seslerine uyandım. Deprem oluyor sandım... Hayatımda hiç bu kadar tuhaf bir rüya gördüğümü hatırlamıyorum. Oğlum doğduğunda 48 saat uyumamisligim var, kimse ilgilenmez de bir sıkıntı yaşar diye. Bu rüya da neyin nesiydi bilmiyorumBende gece çok kabus gördüm.nefesim kesilmiş bi şekilde uyandım resmen.Çok fazla korktum.
Gözünüz aydın, Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallahGunaydin herkese! Biz de kalp atisi gorduk bugun
Gözünüz aydın... Daha nice mutluluklarını yaşayınGunaydin herkese! Biz de kalp atisi gorduk bugun
Hamilelikte çok görüyorum bende ama en son gördüğüm sanırım karabasan gibi birşeydi. oyuzden çok korktum.Ben de rüyamda bebeğimi istemiyordum. Hiçbir hazırlık yapmıyorum, evde tek bırakıp dışarı çıkıyorum, kusuyor, bezi doluyor, kucağıma alıp ilgilenmiyorum bile, ağlarken anneeeee diye ağlıyordu bebek. Sonra bir kere babam verdi kucağıma "anne" diye ağlarken. Bel kısmında bir kemigin dışa doğru çıkıntı olduğunu hissettim. Içim o an bir cız etti. Sonra dışardan gelen köpek seslerine uyandım. Deprem oluyor sandım... Hayatımda hiç bu kadar tuhaf bir rüya gördüğümü hatırlamıyorum. Oğlum doğduğunda 48 saat uyumamisligim var, kimse ilgilenmez de bir sıkıntı yaşar diye. Bu rüya da neyin nesiydi bilmiyorumHayrolsun
Benimde kimsem yok yanımda çok zor olcak 2 çocuğa bakmakYa zorlanmadım değil kızımın doğum gününde 1.5aylık hamileydim ve aileme çok uzak bir şehirdeydim ama zaman öyle geçiyorki bilinmiyor sana tavsiye arkadaşım tadını çıkar ben kendimi çok yıprattım çocuklarımın bebekliğini hatırlamıyorum düşün herşey dört dörtlük olsun diye uğraştım keşke yavrularıma zaman ayırsaydım temizlik iş güç yerinr
Gunaydin degerli mart anneleriGünaydın kızlar
Bende bisey olmadigi icin bi degisiklik de yok canimGunaydin kizlar benim bulantilarim baya bi hafifledi cok sukur . sizler nasilziniz
Bende gordum ama benimki cok degisik biseydi ilkinde de gormustum cok cok korkunc bir ruyaydi hic unutmam ama bu seferki biraz degisik bi ruya aynisi degil.Günaydın kızlarrtuhaf rüyalar gören arkadaşlar hala görüyorlar mı acaba ? Ben dün gece rüyamda kanamam olduğunu görüyorum aa adet oldum heralde diyorum sonra diyorum ki hamileyim ben ne adet olması bir telaşe bir telaşe rüyalarımız bile hep hamilelik bilinçaltı
Bende de hafifledi cok.sukur 2 3 gündür iyiyim tabi sabah bulantılarim disimda oda kusma olmadan ugrayip geçiyor cok şükürGunaydin kizlar benim bulantilarim baya bi hafifledi cok sukur . sizler nasilziniz
Seninde mi ikiz ne guzelllllISTE elimde degil dun avm gittim yurudum biraz falan dun gece okadar tuhaftimki midem bulanmiyor ama su varmis karnimda gibi sislik ve halsizlik vardi bu Sabah sol kasigim biraz sancili kalp atislarini duyana kadar Boyle gececek galiba birde esim buyuyorlarmi ne hissediyorsun diye sorunca hepten stres oldum bilmiyorum dedim erkekler saniyorki hamile bebegi hemen hissediyorRABBIM benim ikizlerimi ve hepimizin bebislerini kucaklamamizi nasipetsin isteyen herkese saglikla nasipetsin ins
Rüyalardan ve bazi korkunç şeylerden korunmak icin birşeyler yapıyor musunuz canim ? Mesela ben hamilelik icin bi dua yazdırdım uzerimde taşıyorum hamilelikte biraz öyle şeylere zayıf düşermisiz annemler derdi. Cok şükür hic kötü ruya gormedim hatta bebegim doğmuş emziriyodum yüzünü görim diye uğraştım ama malesef ne yüzü ne cinsiyetiIlkini de anlatayim kizlar bebegim dogmus (daha cinsiyet bilmiyorduk tabi o zamanlar) ruyamda kizdi gercekte de kizmiş megerse. Tam bebegimi emziricem bisey oluyor goguslerimde kanlar akiyor bakiyorum bebek degisik biseye benzemis canavar mi desem hayvan mi desem bebek gitmis yerine korkunc goguslerimi kanatmaya parcalama calisan bisey gelmis bende onu elimden firlatiyorum ve kacmaya basliyorum sonrada uyaniyorum..
Ve bu ruyanin sonrasindada kotu olaylar peş peşe geldi malesef
Yapmadim canim hic nasil biseyler?Rüyalardan ve bazi korkunç şeylerden korunmak icin birşeyler yapıyor musunuz canim ? Mesela ben hamilelik icin bi dua yazdırdım uzerimde taşıyorum hamilelikte biraz öyle şeylere zayıf düşermisiz annemler derdi. Cok şükür hic kötü ruya gormedim hatta bebegim doğmuş emziriyodum yüzünü görim diye uğraştım ama malesef ne yüzü ne cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?