2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sizlerinde 3. Demek ne mutlu inş saglıkla kucagımıza alırız ..benimde ıkı kızım var 20 ve 18 yadındalar
Benimde üçüncü olucak nasip olursa. Biri 11 diğeri 8 yaşında. Maşallah sizinkiler baya büyümüşler. Siz değil onlar büyütürler kardeşlerini yaşınız kaç bu arada

Benimde üçüncü olucak nasip olursa. Biri 11 diğeri 8 yaşında. Maşallah sizinkiler baya büyümüşler. Siz değil onlar büyütürler kardeşlerini yaşınız kaç bu arada
36 yasındayım kızlarımı malesef çoçukken doğurdum ....gec kaldım biraz ama 5 yıldır 3 4 kez kimyasal gecirdim .inş bu kez Rabbim yardım edicek

Sağol canım. Allah şifa versin sana da iyi gelir umarım. Ben bir de soğuk algınlığına yakalandım bugün fenalardayım.. İyi haber başa ağrım olmadı

36 yasındayım kızlarımı malesef çoçukken doğurdum ....gec kaldım biraz ama 5 yıldır 3 4 kez kimyasal gecirdim .inş bu kez Rabbim yardım edicek
Nekadar güzel arkadaş gibisinizdir. Allah evlatlarınıza sağlık sıhat versin. İnşallah bu sefer alırsınız kucağınıza sağsağlim bebişinizi

Canım belirtiye bakarak kötü düşünme ben iki gün öncesine kadar hamile olduğumu bile anlamadım ama iki gündür ne yesem ne içsem hepsi kokuyor
ISTE elimde degil dun avm gittim yurudum biraz falan dun gece okadar tuhaftimki midem bulanmiyor ama su varmis karnimda gibi sislik ve halsizlik vardi bu Sabah sol kasigim biraz sancili kalp atislarini duyana kadar Boyle gececek galiba birde esim buyuyorlarmi ne hissediyorsun diye sorunca hepten stres oldum bilmiyorum dedim erkekler saniyorki hamile bebegi hemen hissediyor RABBIM benim ikizlerimi ve hepimizin bebislerini kucaklamamizi nasipetsin isteyen herkese saglikla nasipetsin ins

Günaydın kızlarr tuhaf rüyalar gören arkadaşlar hala görüyorlar mı acaba ? Ben dün gece rüyamda kanamam olduğunu görüyorum aa adet oldum heralde diyorum sonra diyorum ki hamileyim ben ne adet olması bir telaşe bir telaşe rüyalarımız bile hep hamilelik bilinçaltı

Bende gece çok kabus gördüm.nefesim kesilmiş bi şekilde uyandım resmen.Çok fazla korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…