Bende yazdırdim üzerimde taşıyorum. Rabbim bizi görünen görünmeyen, bütün kötülüklerden korusun inşallah.Rüyalardan ve bazi korkunç şeylerden korunmak icin birşeyler yapıyor musunuz canim ? Mesela ben hamilelik icin bi dua yazdırdım uzerimde taşıyorum hamilelikte biraz öyle şeylere zayıf düşermisiz annemler derdi. Cok şükür hic kötü ruya gormedim hatta bebegim doğmuş emziriyodum yüzünü görim diye uğraştım ama malesef ne yüzü ne cinsiyeti
Evet tatlim ins ikiz bebislerim olacak iste kalp atislarini duymadik daha 4+5 ilk kontrolumu oldum 2keseyide gorduk sukur.. bayramdan sonra persembe gel kalpatislarina bakalim dedi malum onemli olan kalpatislari benimde belirtim yok surekli bi huzun geliyor buyuyun bebislerim diyorum garip Yani korkuyorum zaman gecmiyor sanki aslinda olur geciyor dedigimiz durum bugunlerde gecerli olmuyor 6gun sonra kalpatislarini bir duysak iste ozaman yuregim rahatlayacak. .. malum ilk gebeligimde kalpatisini duymayi beklerken Dr 3dk bakindi sorunmu var demistim toparlan konusalim dedi ve kalpatisini duyamamistik o sahne gozumunonunden gitmiyor RABBIM BIZLERE BAGISLASIN BEBEKLERIMIZI KIMSEYE YASATMASIN KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN HEPIMIZ BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIP AY BUNLAR DURMUO YEMIO YOK BENIMKI IYI BUNU DENEDIM IYI GELDI DIYE KONUSALIM INS SAGLIKLA HUZURLA KUCAGIMIZA ALIP BUYUTELIM INS BAYANLAR RABBIM HEPIMIZIM DUALARINI KABULETSIN AMINNNNSeninde mi ikiz ne guzelllll
Insallah insallah canim aminnnnEvet tatlim ins ikiz bebislerim olacak iste kalp atislarini duymadik daha 4+5 ilk kontrolumu oldum 2keseyide gorduk sukur.. bayramdan sonra persembe gel kalpatislarina bakalim dedi malum onemli olan kalpatislari benimde belirtim yok surekli bi huzun geliyor buyuyun bebislerim diyorum garip Yani korkuyorum zaman gecmiyor sanki aslinda olur geciyor dedigimiz durum bugunlerde gecerli olmuyor 6gun sonra kalpatislarini bir duysak iste ozaman yuregim rahatlayacak. .. malum ilk gebeligimde kalpatisini duymayi beklerken Dr 3dk bakindi sorunmu var demistim toparlan konusalim dedi ve kalpatisini duyamamistik o sahne gozumunonunden gitmiyor RABBIM BIZLERE BAGISLASIN BEBEKLERIMIZI KIMSEYE YASATMASIN KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN HEPIMIZ BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIP AY BUNLAR DURMUO YEMIO YOK BENIMKI IYI BUNU DENEDIM IYI GELDI DIYE KONUSALIM INS SAGLIKLA HUZURLA KUCAGIMIZA ALIP BUYUTELIM INS BAYANLAR RABBIM HEPIMIZIM DUALARINI KABULETSIN AMINNNN
Canım hangi doktora gidiyorsun karar verebildin miBenim ara ara oluyor hala ama daha iyiyim bir kaç gün öncesine göre
Evet aynen benimde oyle su icince cok bulanıyor midem . bende surekli meyve yiyorum suyu ordan alayım diyeBende de hafifledi cok.sukur 2 3 gündür iyiyim tabi sabah bulantılarim disimda oda kusma olmadan ugrayip geçiyor cok şükür
Ben Ceyhun Ateşe gidiyorum medikal park ta aslında Doğumu o hastane de düşünmüyorum ama doktorum çok iyi espirili panik değil rahatlatıyor beni akalım zaman ne gösterecekCanım hangi doktora gidiyorsun karar verebildin mi
Bende de kusma yok ama bulantı var şuan bileEvet aynen benimde oyle su icince cok bulanıyor midem . bende surekli meyve yiyorum suyu ordan alayım diye
Bende saçma ve korkınç rüyalar görüyorum mesela bu gece uzayda akşam yemeği yemeğe gidecekmısızBende gordum ama benimki cok degisik biseydi ilkinde de gormustum cok cok korkunc bir ruyaydi hic unutmam ama bu seferki biraz degisik bi ruya aynisi degil.
Simdikini anlatayim, hastaneye gidiyorum doktor tam ultrasonla bakcak karnimda bi sislik, çıkıntı yag bezesi vs gibi birsey afedersiniz erkek bebegin seyi gibi (acaba erkek mi bu bi isaret mi demedim degil) sonra ayaga kalkiyorum suyum geliyo ama karnim buyuk degil ruyamda suyum geldi diye bagirmaya basliyorum ve uyaniyorum
meyve yesem şekerli geliyor su içsem midemi şişiriyor. her türlü o bulantı var ya geçse de rahatlasak birazBende de kusma yok ama bulantı var şuan bile
Yillardir görmedigim cok alakasiz insanlari görüyorum rüyamda. hic görüsmedigim ne yaptiklari hakkinda en ufak fikrim olmayan insanlar. normalde hic rüya görmem, anlamadim bu isiGünaydın kızlarrtuhaf rüyalar gören arkadaşlar hala görüyorlar mı acaba ? Ben dün gece rüyamda kanamam olduğunu görüyorum aa adet oldum heralde diyorum sonra diyorum ki hamileyim ben ne adet olması bir telaşe bir telaşe rüyalarımız bile hep hamilelik bilinçaltı
Evet ya yatıyorum kalkınca kusacak gibi oluyorummeyve yesem şekerli geliyor su içsem midemi şişiriyor. her türlü o bulantı var ya geçse de rahatlasak biraz
benım de 6.hafta da basladı bulantım.Çıkaramıyorum da.Bugün biraz daha iyiyim.Bulantı olunca dışarı cıkmak bile istemiyorum.Merhaba kızlar bende de 1 haftadır felaket bulantı var ara ara kusma hissi de geliyor ama çıkaramıyorum sadece su geliyor çok zor ve hiçbir şey iyi gelmiyor çubuk kraker yemek dışında((
Olmaz ama gerilememen lazim. Birde hijyene dikkat et enfeksiyon kapmaAğda zararlı olur mu yaa her zaman yaptırdığım yere yaptırıcam bi sıkıntı yaşamadın
Canım birkaç arkadaş vardı. Stres yapma. İlaç iğne verdi mi? Dinlenmeye çalış istirahat et bol bolKızlar kesenin cevresinde kanama alani olusmus boyle sonradan olan var mi 9 haftaligiz cok korktum
ben kizima hamileyken düzenli yaptirmistim, temiz bi yerse zaten sorun olmaz. sadece normale göre biraz daha hassas oluyor cilt, canin daha fazla acir o kadar.Ağda zararlı olur mu yaa her zaman yaptırdığım yere yaptırıcam bi sıkıntı yaşamadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?