2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende yazdırdim üzerimde taşıyorum. Rabbim bizi görünen görünmeyen, bütün kötülüklerden korusun inşallah.

Seninde mi ikiz ne guzelllll
Evet tatlim ins ikiz bebislerim olacak iste kalp atislarini duymadik daha 4+5 ilk kontrolumu oldum 2keseyide gorduk sukur.. bayramdan sonra persembe gel kalpatislarina bakalim dedi malum onemli olan kalpatislari benimde belirtim yok surekli bi huzun geliyor buyuyun bebislerim diyorum garip Yani korkuyorum zaman gecmiyor sanki aslinda olur geciyor dedigimiz durum bugunlerde gecerli olmuyor 6gun sonra kalpatislarini bir duysak iste ozaman yuregim rahatlayacak. .. malum ilk gebeligimde kalpatisini duymayi beklerken Dr 3dk bakindi sorunmu var demistim toparlan konusalim dedi ve kalpatisini duyamamistik o sahne gozumunonunden gitmiyor RABBIM BIZLERE BAGISLASIN BEBEKLERIMIZI KIMSEYE YASATMASIN KIMSENIN EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN HEPIMIZ BEBISLERIMIZI KUCAGIMIZA ALIP AY BUNLAR DURMUO YEMIO YOK BENIMKI IYI BUNU DENEDIM IYI GELDI DIYE KONUSALIM INS SAGLIKLA HUZURLA KUCAGIMIZA ALIP BUYUTELIM INS BAYANLAR RABBIM HEPIMIZIM DUALARINI KABULETSIN AMINNNN

Insallah insallah canim aminnnn iste herkesin bi korkusu var bende cinsiyet ogrenmeye gittigimde doktorun oturun konusalim dedigi sahne gozumun onunden gitmiyor sizin yine kalp atisini duyunca gececek ama benim ayrintili ultrasona kadar belkide bazi testleri yaptirana kadar korkularim ve hüznüm gecmeyecek

Canım hangi doktora gidiyorsun karar verebildin mi
Ben Ceyhun Ateşe gidiyorum medikal park ta aslında Doğumu o hastane de düşünmüyorum ama doktorum çok iyi espirili panik değil rahatlatıyor beni akalım zaman ne gösterecek

Bende saçma ve korkınç rüyalar görüyorum mesela bu gece uzayda akşam yemeği yemeğe gidecekmısız

Yillardir görmedigim cok alakasiz insanlari görüyorum rüyamda. hic görüsmedigim ne yaptiklari hakkinda en ufak fikrim olmayan insanlar. normalde hic rüya görmem, anlamadim bu isi

Merhaba kızlar bende de 1 haftadır felaket bulantı var ara ara kusma hissi de geliyor ama çıkaramıyorum sadece su geliyor çok zor ve hiçbir şey iyi gelmiyor çubuk kraker yemek dışında ((

Merhaba kızlar bende de 1 haftadır felaket bulantı var ara ara kusma hissi de geliyor ama çıkaramıyorum sadece su geliyor çok zor ve hiçbir şey iyi gelmiyor çubuk kraker yemek dışında ((
benım de 6.hafta da basladı bulantım.Çıkaramıyorum da.Bugün biraz daha iyiyim.Bulantı olunca dışarı cıkmak bile istemiyorum.

Acayip rüyalar bende de aşırı derecede var. Uykusuzum. Ama yattığım gibide uyuyamiyorum. Gündüz zaten hiç dinlenemiyorum.
Geçen cumartesi gecesi hastaneye gittik kızım için. Sabah beste çorba içip eve dönüyoruz yolda bir adam gördüm. Tuhafligini burda yazmicam Ban almıyım. Eşime söyledim adamı göremedi. O akşam görümcemi gördüm falciya gitmiş beni anlatmış falcı. Bana dedi ki 21 Felak nas Ayetel Kürsi oku. İki gün yaptım sonra unuttum. Bari tekrar basliyim

Kızlar kesenin cevresinde kanama alani olusmus boyle sonradan olan var mi 9 haftaligiz cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…