- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 40
Benim de 15.00 deRandevum 13.40 ta kızla gidicem bakalim neler olacak
Sadece progestan hap verdiCanım birkaç arkadaş vardı. Stres yapma. İlaç iğne verdi mi? Dinlenmeye çalış istirahat et bol bol
Yapmadim canim hic nasil biseyler?
Amin canim İnşallahBende yazdırdim üzerimde taşıyorum. Rabbim bizi görünen görünmeyen, bütün kötülüklerden korusun inşallah.
Bende sadece su icesim geliyo bardaklar kokuyor kendime cam şişe aldim direk ondan içim diyeEvet aynen benimde oyle su icince cok bulanıyor midem . bende surekli meyve yiyorum suyu ordan alayım diye
Cam sise de kokuyo banaBende sadece su icesim geliyo bardaklar kokuyor kendime cam şişe aldim direk ondan içim diye
Bana hersey balık kokuyor çok tiksindim adı bişe midemi bulandırıyorCam sise de kokuyo bana
Evet o doktor cok iyi benim oglumun cinsiyetini 10 + 5 te soylemisti . iki sefer muayane olmsutum yuzyildayken. Neden medicalparkta yapmak istemiyorsun. Bende mecburum orada yapmaya doktor orada oldugu icin .Ben Ceyhun Ateşe gidiyorum medikal park ta aslında Doğumu o hastane de düşünmüyorum ama doktorum çok iyi espirili panik değil rahatlatıyor beni akalım zaman ne gösterecek☺
Bana su bile kokuyor ya her suyu icemez oldumBana hersey balık kokuyor çok tiksindim adı bişe midemi bulandırıyor
Hergun doktora gidip goresim varRandevum 13.40 ta kızla gidicem bakalim neler olacak
Allah yardımcın olsun, acını hafifletsin, yüreğine genişlik versin.Malesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Malesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Canın sağolsun. Rabbim en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip etsinMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlad nasip eylesin sana üzülme diyemeyeceğim insan çok üzülüyor bilir 3 tane kayıbım oldu hemde kalp atışını duyduktan sonra Rabbimin bir bildiği şüphesiz vardır Rabbim sabrını versin inşaallahMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Allah sabir versin canim uzulme insallah tekrar nasip eder rabbim tez vakitteMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Vallahi kalbin çok temizmiş canım. Gerçekten el salladı bana miniğim minicik elleriyleInşallah hayırlı haberler alirsin canim sana da el sallar belki minigin yarin
Yaa cok güzel dimii cokk sevindim senin adına darisi bütün annelerin basina inşallahVallahi kalbin çok temizmiş canım. Gerçekten el salladı bana miniğim minicik elleriylenasıl mutlu oldum. Tam 9+0 olmuş. Allahım herkese görmeyi nasip etsin.
Çok şükür şimdilik korkmuyor ins böyle giderCam sise de kokuyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?