2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hanımlar daha çok ruyalar gorceksiniz ruyayla amel edilmez hele kabuslarla hic edilmeZ hamile hanimlarin rem leri açik olurmuş oyuzden cok ruya hatrlarlarmis sacma sapan seylere takılmayın bence

Ben Ceyhun Ateşe gidiyorum medikal park ta aslında Doğumu o hastane de düşünmüyorum ama doktorum çok iyi espirili panik değil rahatlatıyor beni akalım zaman ne gösterecek☺
Evet o doktor cok iyi benim oglumun cinsiyetini 10 + 5 te soylemisti . iki sefer muayane olmsutum yuzyildayken. Neden medicalparkta yapmak istemiyorsun. Bende mecburum orada yapmaya doktor orada oldugu icin .

Malesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlad nasip eylesin sana üzülme diyemeyeceğim insan çok üzülüyor bilir 3 tane kayıbım oldu hemde kalp atışını duyduktan sonra Rabbimin bir bildiği şüphesiz vardır Rabbim sabrını versin inşaallah

kızlar birşey soracağım ben çarşamba günü doktora gittim ya muayene oldum kese oluşmuş tamam ama bebeği göremedi doktor kiloma bağladı geç döllenmede olabilir dedi neyse yumurtalıklarına da bakalım dedi sol yumurtalıkta sıkıntı yok ama sağ yumurtalıkta bir tane yumurta gözüküyor muhtemelen çatlayamamış dedi o ileriye doğru kaybolur dedi ama aklıma eve geldikten sonra bir şey geldi benim hamile iken tekrar dan hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi ki ya o yumurtada çatlarsa valla tırsıyorum böyle birşey duydunuz mu hiç

Vallahi kalbin çok temizmiş canım. Gerçekten el salladı bana miniğim minicik elleriyle nasıl mutlu oldum. Tam 9+0 olmuş. Allahım herkese görmeyi nasip etsin.
Yaa cok güzel dimii cokk sevindim senin adına darisi bütün annelerin basina inşallah dünde bana salladı el minigim artık bize anne ben burdayım diyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…