ALLAH yardimcin olsun ins enkisa surede rabbim nasipeder insMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Çok geçmiş olsun canım, allahım tez zamanda kucağını doldursunMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
geçmiş olsun tez zamanda sağlıklısından nasip etsin Rabbim..Malesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Çok geçmiş olsun. İçini ferah tutmaya çalış.Allah sabır versinMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Allah en kisa zamanda saglikli bir bebek nasin etsin canim cok uzuldumMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Haberlere cikmisti bir aylik hamileyken tekrar hamile kalmis ilk zamanlar tekmis bebek sonradan birtane daha cikmis dogmuslar biri digerinden bir ay buyuk oldugundan digeri erken dogmus baya haber olmustu turkiyede olmus birde . olabiliyor demekki rabbim yeterki ol desin.kızlar birşey soracağım ben çarşamba günü doktora gittim ya muayene oldum kese oluşmuş tamam ama bebeği göremedi doktor kiloma bağladı geç döllenmede olabilir dedi neyse yumurtalıklarına da bakalım dedi sol yumurtalıkta sıkıntı yok ama sağ yumurtalıkta bir tane yumurta gözüküyor muhtemelen çatlayamamış dedi o ileriye doğru kaybolur dedi ama aklıma eve geldikten sonra bir şey geldi benim hamile iken tekrar dan hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi ki ya o yumurtada çatlarsa valla tırsıyorum böyle birşey duydunuz mu hiç
Yaa cok güzel dimii cokk sevindim senin adına darisi bütün annelerin basina inşallahdünde bana salladı el minigim artık bize anne ben burdayım diyorlar galiba
Allah yardımcınız olsunMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
ayy güldüm de kusura bakma ya o ne demek öyle tipin müsait.. hayret yani...Bende dün gittim ama kolu bacağı eli daha hiçbişey gözükmez dedi bide özel hastane sizin cihazlarmı ultra benm bebik mi büyümüyo inanın anlamadım
Bi de doktora karnımda çok şişlik ve kabızlık yaşiyorum dedim. tipin kilo almaya çok elverişli zaten dedi. Sağolsun çok güzel bozdu
Çok geçmiş olsun canımMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Acını hissediyorum rabbim hepimize her isteyene bebek nasip etsin.Peki canım bu boş gebelik neden olurmuş bi açıklama yaptı mı doktor?Malesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
O nasıl doktor insan moral verir hadsizBende dün gittim ama kolu bacağı eli daha hiçbişey gözükmez dedi bide özel hastane sizin cihazlarmı ultra benm bebik mi büyümüyo inanın anlamadım
Bi de doktora karnımda çok şişlik ve kabızlık yaşiyorum dedim. tipin kilo almaya çok elverişli zaten dedi. Sağolsun çok güzel bozdu
ay bende gülüyorum artık o an bozuldum tabii amaayy güldüm de kusura bakma ya o ne demek öyle tipin müsait.. hayret yani...
devlet demi senin gittiğin hastane.. evet cihazlarından vajinal de bakmadıysa zor tam kaç haftalıksın..?
:):) tamamen eksi evet.ay bende gülüyorum artık o an bozuldum tabii amayok devlet değil özel hastane. asıl doktorum başka özel hastanede. buna sırf meraktan gittim denedim doktoru ama gerçekten dibine kadar eksiyi hak etti. Bugün 8 hafta 6 günlük vajinal daha hiç bakılmadı hep ultrason
ya bu doktorlar da bi alem benimkide kilon fazla ondan gözükmüyor dedi karından baktıydı sonra vajinal bakalım dedi ordan da göremedi ben dedim hocam ben görüyorum usg den dedim ben görsem derdim dedi sen 2 hafta sonra gel dedi kiloyu bahane etti tamam kilom fazla bende farkındayım da ne kilolu olup hamile kalanlar var yani ben diğerlerindede böyleydim gözüküyordu birde bende gördüm sen nasıl görmezsin yani anlamadım gitti bakalım 2 hafta sonra yine gideceğim o zamana kadar zayıflayayım birazda rahat görsün puhahahaay bende gülüyorum artık o an bozuldum tabii amayok devlet değil özel hastane. asıl doktorum başka özel hastanede. buna sırf meraktan gittim denedim doktoru ama gerçekten dibine kadar eksiyi hak etti. Bugün 8 hafta 6 günlük vajinal daha hiç bakılmadı hep ultrason
Aynıyız seninle demekkiVallahi kalbin çok temizmiş canım. Gerçekten el salladı bana miniğim minicik elleriylenasıl mutlu oldum. Tam 9+0 olmuş. Allahım herkese görmeyi nasip etsin.
ay ahahaha yani abartıyorlar gerçekten ay benim çok kilomda yok 163 boyum 63 kiloyum şuan ama yapım işte genler şekerim napalım aman bebişler sağlıklı olsun da varsın görmeyelimya bu doktorlar da bi alem benimkide kilon fazla ondan gözükmüyor dedi karından baktıydı sonra vajinal bakalım dedi ordan da göremedi ben dedim hocam ben görüyorum usg den dedim ben görsem derdim dedi sen 2 hafta sonra gel dedi kiloyu bahane etti tamam kilom fazla bende farkındayım da ne kilolu olup hamile kalanlar var yani ben diğerlerindede böyleydim gözüküyordu birde bende gördüm sen nasıl görmezsin yani anlamadım gitti bakalım 2 hafta sonra yine gideceğim o zamana kadar zayıflayayım birazda rahat görsün puhahaha
ayy gayet iyisinn boşverseneay ahahaha yani abartıyorlar gerçekten ay benim çok kilomda yok 163 boyum 63 kiloyum şuan ama yapım işte genler şekerim napalım aman bebişler sağlıklı olsun da varsın görmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?