2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rüya görme olayı bende de var. İnanılmaz kötü bir rüya gördüm 3 hafta önce ve doktora gidene kadar nerdeyse etkisinden kurtulamadım.Aklıma kötü şeyler gelmesin vesvese yapmamak için ara ara dua okuyorum. Birde yemek rüyaları görüyorum. Onda da hiç tatlı isteğim yok hatta yiyemiyorum midem bulanıyor ama rüya da çıtır çıtır baklava yiyordum. Yemem gerekiyor mu bilmiyorum canımda istemiyor

Haberlere cikmisti bir aylik hamileyken tekrar hamile kalmis ilk zamanlar tekmis bebek sonradan birtane daha cikmis dogmuslar biri digerinden bir ay buyuk oldugundan digeri erken dogmus baya haber olmustu turkiyede olmus birde . olabiliyor demekki rabbim yeterki ol desin.

Yaa cok güzel dimii cokk sevindim senin adına darisi bütün annelerin basina inşallah dünde bana salladı el minigim artık bize anne ben burdayım diyorlar galiba

Bende dün gittim ama kolu bacağı eli daha hiçbişey gözükmez dedi bide özel hastane sizin cihazlarmı ultra benm bebik mi büyümüyo inanın anlamadım
Bi de doktora karnımda çok şişlik ve kabızlık yaşiyorum dedim. tipin kilo almaya çok elverişli zaten dedi. Sağolsun çok güzel bozdu

ayy güldüm de kusura bakma ya o ne demek öyle tipin müsait.. hayret yani...
devlet demi senin gittiğin hastane.. evet cihazlarından vajinal de bakmadıysa zor tam kaç haftalıksın..?

O nasıl doktor insan moral verir hadsiz

ayy güldüm de kusura bakma ya o ne demek öyle tipin müsait.. hayret yani...
devlet demi senin gittiğin hastane.. evet cihazlarından vajinal de bakmadıysa zor tam kaç haftalıksın..?
ay bende gülüyorum artık o an bozuldum tabii ama yok devlet değil özel hastane. asıl doktorum başka özel hastanede. buna sırf meraktan gittim denedim doktoru ama gerçekten dibine kadar eksiyi hak etti. Bugün 8 hafta 6 günlük vajinal daha hiç bakılmadı hep ultrason

:):) tamamen eksi evet.
çoktaan görülürdü iyi cihaz olsaydı bence.. hayır nasıl vajinal bakalım demiyorlar ki madem..

ya bu doktorlar da bi alem benimkide kilon fazla ondan gözükmüyor dedi karından baktıydı sonra vajinal bakalım dedi ordan da göremedi ben dedim hocam ben görüyorum usg den dedim ben görsem derdim dedi sen 2 hafta sonra gel dedi kiloyu bahane etti tamam kilom fazla bende farkındayım da ne kilolu olup hamile kalanlar var yani ben diğerlerindede böyleydim gözüküyordu birde bende gördüm sen nasıl görmezsin yani anlamadım gitti bakalım 2 hafta sonra yine gideceğim o zamana kadar zayıflayayım birazda rahat görsün puhahaha

ay ahahaha yani abartıyorlar gerçekten ay benim çok kilomda yok 163 boyum 63 kiloyum şuan ama yapım işte genler şekerim napalım aman bebişler sağlıklı olsun da varsın görmeyelim

8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…