iki farklı dr gittim ikiside üçüncü aydan sonra multivitaminler dediler...nasıl oluyo bazıları veriyor..kafam karıştıKızlar ben şimdi geldim hastaneden çok hareketliydi maşallah hatta doktor benim oğlanlara döndü sizin gibi çok hareketli anneniz yandı dedibir daha 13. Haftada ikili tarama testi için gidicem bu arada demir ilacı ve vitamin verdi
Çok üzüldüm. Yollar kesesi oluşup bebeğin olusmadigini ilk kez duydumMalesef yine görülmedi bebek kürtaj olcm bugun
Bu özel hastaneler de bazen para için yapıyorlar gibi geliyor banaMerhaba herkese. Toxoplazma testi yaptirmis hanimlar igm olan 0.67 cikti bende. Testi devlette yaptirdim ordaki temiz dedi ama kolan beylikduzundeki kadin cok sacma bi sonuc ne negatif ne pozitif hemen burda bi daha yaptir dedi. Referans araligi maks 0.50. Benzer sonuc alan var mi yaptirayim mi tekrar? Okullar acilacak devlette yaptiramam ozele de bosuna para vermek isteniyorun
Çok üzüldüm8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
Kedilerim oldugu icin devlettekine ozellimle ordum toxoplazma testlerini hic bi problem yok dedi. Bakalim olmadi bayramdan sonra yaptiricamBu özel hastaneler de bazen para için yapıyorlar gibi geliyor banadevlette başka bir doktora daha gösterseniz sonucunuzu doğrulamak adına ?
Kan değerlerin iyiyse vermezler canım. Bu gebeliğin de ben folik asit ve B12 kullanıyorum B12 çok çok düşük ciktiiki farklı dr gittim ikiside üçüncü aydan sonra multivitaminler dediler...nasıl oluyo bazıları veriyor..kafam karıştı
Benim 9+1 çok fazla halsizlik baş dönmesi var sürekli yatıyorum dedim o yüzden vitamin verdi bir de çok zayıfım ben belki de o yüzden kan ilacını da kan değerlerim düşük diye verdiiki farklı dr gittim ikiside üçüncü aydan sonra multivitaminler dediler...nasıl oluyo bazıları veriyor..kafam karıştı
benimki 0,34 üst değerde 0,35 mişKizlar kan testlerinde pct yuksek cikan varmi simdi netten baktimda ciddi birseymis
Bi bakar misiniz rica etsem testlerinize
Benimki baya yuksek bilemedim insallah bisey yokturbenimki 0,34 üst değerde 0,35 miş
0,31 çıkmış benim iki hafta önceki tahlildeKizlar kan testlerinde pct yuksek cikan varmi simdi netten baktimda ciddi birseymis
Bi bakar misiniz rica etsem testlerinize
Ben adete göre 7+6 biliyordum ama 8+5 haftalık çıktı ultrasonda bebeğim ve doktor göstermese bile kolları ve bacakları çok net görebilirdiniz. Hareketliydi üstelik. Üslubu böyle olan bir doktor sizi mutsuz eder. Yol yakınken değiştirirdim yerinizde olsamBende dün gittim ama kolu bacağı eli daha hiçbişey gözükmez dedi bide özel hastane sizin cihazlarmı ultra benm bebik mi büyümüyo inanın anlamadım
Bi de doktora karnımda çok şişlik ve kabızlık yaşiyorum dedim. tipin kilo almaya çok elverişli zaten dedi. Sağolsun çok güzel bozdu
Çok üzüldüm. Yollar kesesi oluşup bebeğin olusmadigini ilk kez duydum
Bos deilms bebek vardı ve 8 hafta 2 günlük gec döllenme de olmams doktor hatasi güvenmeyin fazla sizde doktorlaraAcını hissediyorum rabbim hepimize her isteyene bebek nasip etsin.Peki canım bu boş gebelik neden olurmuş bi açıklama yaptı mı doktor?
Ben reyapta yaptirdim esenyurtta cok guzel bir hastane hic kolon medilife ugrasma. Toxo icin 115 gbi bise odedimMerhaba herkese. Toxoplazma testi yaptirmis hanimlar igm olan 0.67 cikti bende. Testi devlette yaptirdim ordaki temiz dedi ama kolan beylikduzundeki kadin cok sacma bi sonuc ne negatif ne pozitif hemen burda bi daha yaptir dedi. Referans araligi maks 0.50. Benzer sonuc alan var mi yaptirayim mi tekrar? Okullar acilacak devlette yaptiramam ozele de bosuna para vermek isteniyorun
Saol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun
Allah razı olsun insAllah canımAllah en kisa zamanda saglikli bir bebek nasin etsin canim cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?