2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
iki farklı dr gittim ikiside üçüncü aydan sonra multivitaminler dediler...nasıl oluyo bazıları veriyor..kafam karıştı

Merhaba herkese. Toxoplazma testi yaptirmis hanimlar igm olan 0.67 cikti bende. Testi devlette yaptirdim ordaki temiz dedi ama kolan beylikduzundeki kadin cok sacma bi sonuc ne negatif ne pozitif hemen burda bi daha yaptir dedi. Referans araligi maks 0.50. Benzer sonuc alan var mi yaptirayim mi tekrar? Okullar acilacak devlette yaptiramam ozele de bosuna para vermek isteniyorun

Bu özel hastaneler de bazen para için yapıyorlar gibi geliyor bana devlette başka bir doktora daha gösterseniz sonucunuzu doğrulamak adına ?

Çok üzüldüm Allah sabır versin. Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

iki farklı dr gittim ikiside üçüncü aydan sonra multivitaminler dediler...nasıl oluyo bazıları veriyor..kafam karıştı
Benim 9+1 çok fazla halsizlik baş dönmesi var sürekli yatıyorum dedim o yüzden vitamin verdi bir de çok zayıfım ben belki de o yüzden kan ilacını da kan değerlerim düşük diye verdi

Doktor bebeğe bakmadı. Neyse ki zor bela toksoplazma ve rubella testi istedi. İdrar tahlili ve kültürde verdim. Ama sonuçlar bayramdan sonra tabi. İdrarda sıkıntı var. Bazı sonuçlar çıkmış ama anlayamadım. Bakalım bayramın ikinci günü ozeldeki hastaneyi ararım nöbetçi dr olursa belki gider gosteririm

Ben sadece asmde kan baktirdim tam kan tahlili ve vitaminlerime hormonlara bakildi doktor bunlar yeterli simdlik dedi :/ idrar toxoplazma falan bakilmadi

Ben adete göre 7+6 biliyordum ama 8+5 haftalık çıktı ultrasonda bebeğim ve doktor göstermese bile kolları ve bacakları çok net görebilirdiniz. Hareketliydi üstelik. Üslubu böyle olan bir doktor sizi mutsuz eder. Yol yakınken değiştirirdim yerinizde olsam

Ben reyapta yaptirdim esenyurtta cok guzel bir hastane hic kolon medilife ugrasma. Toxo icin 115 gbi bise odedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…