2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ayy ya.. son olsun inşallahh çok geçmiş olsunn en kısa zamanda tekrar bebişle unuttursun Rabbim inşallah

Kizlar kan testlerinde pct yuksek cikan varmi simdi netten baktimda ciddi birseymis
Bi bakar misiniz rica etsem testlerinize

Gidin canim tek doktorla kalmayin lutfen annelik guzel olsa da cok zor ve aci verici kaybetmek ne demek iyi bilirim 4 ay oldu ama hala yarasi acik hala aglarim

Söylenecek söz yok malesef yaşayan bilirAllah en yakın zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah

RABBİM YARDINCIN OLSUN İNŞAALLAH BAŞKA Bİ DOKTORA GİTMEKTE FAYDA VAR BENCEDE GİT EMİN OLMAK ADINA KUZUM NE DENİRKİ BAŞKA

COK zor bende yasadim bu durumu RABBIM yardimcin olsun ins enkisa surede rabbim kucaginizi doldurur

Yaa cok güzel dimii cokk sevindim senin adına darisi bütün annelerin basina inşallah dünde bana salladı el minigim artık bize anne ben burdayım diyorlar galiba
Evet canım çok güzel bir duygu. Allah acılarını yaşatmasın. Sağlıkla sıhatle kucaklayalım inşallah. Tüm anne adaylarına Allahım bu duyguyu tattırsın

Canim kesinlikl baska bir doktora daha gitmelisin bence. Eger oda ayni seyi soylerse e rabbim en kjsa zamandasaglikli gebelik nasb etsn sana insaallah

Kizlar kan testlerinde pct yuksek cikan varmi simdi netten baktimda ciddi birseymis
Bi bakar misiniz rica etsem testlerinize
Canim internetten bakip kendine stres yapmamalisin. Bende test yaptirdim birsuru kirmiziya alinmislar vardi normaldr arastiririm bakarim ne ne demek neler olur ne yapmam gerek diye yalniz stres yasiyor insan bu sefer dedimki hersey olcagina varir bakmicaksin o testlere sadece burda birkere sormustum en kotu gozukenleri. Doktora gitmeyi bekledim sadece o zamana kadar stres yasamak istemedim ve doktor sorun yok testlerde dedi cok sasirdim . iyiki bosuna strese girmemisim

kalp atışını duydunuz mu bende 7+1le gittim kalp atısı yarı yarıya az duyuldu haftaya cagırdı ama endişeliyim

Gidin yine de başka doktora.
Allah yardımcınız olsun, çok üzüldüm...

kalp atışını duydunuz mu bende 7+1le gittim kalp atısı yarı yarıya az duyuldu haftaya cagırdı ama endişeliyim
Bu sıralar duyulmayabiliyor, benimki de çok hafif duyulmuştu tekrar çağırmıştı doktor.
İçin ferah olsun.

Canım cihazlardanda kaybaklanıyor birde vajinal çok daha net görünüyor. Senin karından bakıyor sanırım benim karından hala görünemiyor doğru düzgün. Rahmin çok gerideymiş. Zaten diğer iki kızımdada 6.ayda şişti göbeğim. Kimse anlamıyordu hamile olduğumu. Belki seninde gazın falan vardı dediğin gibi. Birsürü etken var

Üzülme canım ya kısmeti yokmuş. Rabbim tez zamanda yerini sağlıklı bebislerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…