ayy ya.. son olsun inşallahh çok geçmiş olsunn en kısa zamanda tekrar bebişle unuttursun Rabbim inşallah8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
Gidin canim tek doktorla kalmayin lutfen8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
Senin değer kaç canım benm0.44 yüksek yazıyo ama doktorum herhngi bi sıkıntı yok dediKizlar kan testlerinde pct yuksek cikan varmi simdi netten baktimda ciddi birseymis
Bi bakar misiniz rica etsem testlerinize
8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
RABBİM YARDINCIN OLSUN İNŞAALLAH BAŞKA Bİ DOKTORA GİTMEKTE FAYDA VAR BENCEDE GİT EMİN OLMAK ADINA KUZUM NE DENİRKİ BAŞKA8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
0.381Senin değer kaç canım benm0.44 yüksek yazıyo ama doktorum herhngi bi sıkıntı yok dedi
COK zor bende yasadim bu durumu RABBIM yardimcin olsun ins enkisa surede rabbim kucaginizi doldurur8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
Gebeliğe bağlı değişiklikler bunlar demişti doktor bnce bi sıkıntı yoktur ama içim rahat etsin diyosan bi ara sor bayram da için içini yemesin
Insallah oyledir canimGebeliğe bağlı değişiklikler bunlar demişti doktor bnce bi sıkıntı yoktur ama içim rahat etsin diyosan bi ara sor bayram da için içini yemesin☺
Evet canım çok güzel bir duygu. Allah acılarını yaşatmasın. Sağlıkla sıhatle kucaklayalım inşallah. Tüm anne adaylarına Allahım bu duyguyu tattırsınYaa cok güzel dimii cokk sevindim senin adına darisi bütün annelerin basina inşallahdünde bana salladı el minigim artık bize anne ben burdayım diyorlar galiba
Canim kesinlikl baska bir doktora daha gitmelisin bence. Eger oda ayni seyi soylerse e rabbim en kjsa zamandasaglikli gebelik nasb etsn sana insaallah8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
Canim internetten bakip kendine stres yapmamalisin. Bende test yaptirdim birsuru kirmiziya alinmislar vardi normaldr arastiririm bakarim ne ne demek neler olur ne yapmam gerek diye yalniz stres yasiyor insan bu sefer dedimki hersey olcagina varir bakmicaksin o testlere sadece burda birkere sormustum en kotu gozukenleri. Doktora gitmeyi bekledim sadece o zamana kadar stres yasamak istemedim ve doktor sorun yok testlerde dedi cok sasirdim . iyiki bosuna strese girmemisimKizlar kan testlerinde pct yuksek cikan varmi simdi netten baktimda ciddi birseymis
Bi bakar misiniz rica etsem testlerinize
Gidin yine de başka doktora.8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
Bu sıralar duyulmayabiliyor, benimki de çok hafif duyulmuştu tekrar çağırmıştı doktor.kalp atışını duydunuz mu bende 7+1le gittim kalp atısı yarı yarıya az duyuldu haftaya cagırdı ama endişeliyim
Canım cihazlardanda kaybaklanıyor birde vajinal çok daha net görünüyor. Senin karından bakıyor sanırım benim karından hala görünemiyor doğru düzgün. Rahmin çok gerideymiş. Zaten diğer iki kızımdada 6.ayda şişti göbeğim. Kimse anlamıyordu hamile olduğumu. Belki seninde gazın falan vardı dediğin gibi. Birsürü etken varBende dün gittim ama kolu bacağı eli daha hiçbişey gözükmez dedi bide özel hastane sizin cihazlarmı ultra benm bebik mi büyümüyo inanın anlamadım
Bi de doktora karnımda çok şişlik ve kabızlık yaşiyorum dedim. tipin kilo almaya çok elverişli zaten dedi. Sağolsun çok güzel bozdu
8 haftalık olmuştum bugün.Tam kalp atışını duymaya gidicektik kontrole bebegin 5haftada kaldigini öğrendik..ultrasondan duyamadı.Vajinal bakmak istedi ben anladim tabi bir terslik oldugunu nedense içime doğmuş gibi cok gergin ve heyecanliydim.Ve en kötüsüde embriyo ikiye bölünmüş yada ikizmiş dedi öyle diyince yikildim da tabi.Çünkü arkadaşlarim senin ikizlerin olucak derdi hep.İkizlerde daha cok olurmuş bu.Yada birinin kalbi durunca diğeride dururmuş.Şuana kadar pek bir şey hissetmiyordum gebeliğimle ama bunu duyunca daha çok hissettim anneliği.Kalbim çok acıyor.Kürtaj olmam gerektigini söyledi.Yakinlarim başka doktora da gidelim diyor.Ama umudum yok.
Siz Şubatta doğurabilirsinizbenim cinsiyet tahminim 20 ağustos kontrolüm yani :) tahmini doğum tarihi de 01.03.2020
İlk benim bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?