2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bebislerinıze ilk ay oyuncağı olarak neler aldınız bende alıcam da fıkır ıstiyorum. Oyun halısı alıcam mesela😍 başka?

Bızımde oyle beto dogdugundan beri cekıyoruz.ama ben herseyi yiyorum alıssın dıye ama bool bol kimyon yiyorum bazen bir bardaga bir cay kasıgı kimyon koyup iciyorum sende ye bol bol
Hiç böyle değildi bugün bi değişik anlamadm nesi var yaa

Benim 3 4 dk falan duruyir oyle canim hegun 2 3 defa yaptiriyorum kafasini tutuyor kucagimizdayken cok faydali bi egzersiz .mutlaka yaptirmani tavsiye ederim .hem gazida cikiyir karnina baski oldugu icin
Ben de yapcam kuzum artık önceden daha küçük diye arada deniyordum ama artık her gün arttırarak yaptırcam

Benimkide bugun bi degişik gazda yok huzursuz aglıyor sureklı anlamadım 😥
Keşke dertlerini anlatabilseler dimi şimdi uyuttum baklım doktorumuza mesaj attık biogania alın demiş iyice huzursuz olursa muaneye getirin demiş😭😭😭daha durmazsa eşim gidecek nöbetçi eczaneye

Atak haftasinda olmasin canim?
O ne cnım ya😣😣 şimdi uyuttum gündüz 1 den beri uyumadı 5 dk uyudu kalktı saatlerce uyanık kaldı iftardan beri de acaip ağladı durdu. Doktorumuza mesaj attk bioganıa alın demiş iyice huzursuz olursa muaneye getirin demiş😭😭😭

Öyle yapiyim o zaman canım. Birde benimki nefes nefese kalıyor içerken ya sonra yoruluyot zaten heralde içemiyor o yüzden. Uzun zamandır biberon vermiyordum bugün biberonla 50 ml süt vrrdim kakasını yapamıyordu sabahtan beri kakasını yaptı sonra uyudu. 1 saattir uyuyor banyo yaptırıcam uyanmasını bekliyorum bakalım. Kaç gündür yaptıramıyorum. Ya ramazanda öğlenleri yıkayım en iyisi akşamları sofrayı topla vs geç oluyor yoruluyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben bir kere aksam yikadim sonra oksurdu falan korktum simdi ogleden sonra yikiyorum. Asi oncesi yikadim artik pazar gunu yikarim 3 gun yikama dedi

Gule gule kullanin canim . Bende dun siparis verdim baska aldim ben . Altina bisey serersim bisey olmaz 😂 300 400 tl likler salon halisi 😂😂
Aynen ne yapalim 2 3 ay kullancak. Evde yok yok. Yusraya kaydirak aldik top havuzu aldik . Oyun halisiyla salıncak aldik. Bi dagda domuzumuz eksik :D

Biz 1.ay kontrolunede gidemedik cnm ayin 21 ine randevu alicaz artik 1 hafta sonrada rota asisina gidicez artik gitmemiz gerekiyor.ertele ertele nereye kadar dedik.
Evet aslında kucuk bebeklerde aylik kontroller cok onemli. Ben bizim asi ertelenince hastanede yaptirmak istedim. Arayip sorduk yapılmıyor deyince kaldi oyle. Ama 3 ay kontrolüne bende götürmek istiyorum

Aynen ne yapalim 2 3 ay kullancak. Evde yok yok. Yusraya kaydirak aldik top havuzu aldik . Oyun halisiyla salıncak aldik. Bi dagda domuzumuz eksik :D
Canim kaydiraktan sikiliyor mu yoksa severek oynuyor mu? Bu aralar parka da goturemiyoruz ya ben de dusunuyorum aslinda

Yok ben p
Bende öyle oluyorum çok gerginsem özellikle daha napmamı istiyosun kızım diyorum... Sonra diyorım kızım bebek ne anlıcak tek bildiği ağlamak süt içmek uyunak altına yapmak.

Ay valla ben tutsam da almıuor ağzını sıkıca kapatıyor. Bende uğraşmıyorum acıkınca içecek diyorum .
Yok ben parmagımla ayırmazsam sabaha kadar emer aynı memeyi ben yutkunma kesilince az daha bekleyip diger memeye alıyorum ancak uykusu gelsin kendi bıraksın ama bazen iki memeyi yesede uykuya dalmıyor aranıyor ozman mama takviye yapıyorum mecburen

Back
X