2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım inan başından beri her sıkıntıya Rabbim dermansız dert vermesin diyordum ama çok yoruldum, yıpranıyorum. Üzülüyorum evladımın Kıvranmasına, çektiği karın ağrılarına... Kimseye de birşey diyemiyorum işte. Oğluşun nasıl bu arada? Tüm gün giremedim
Cok haklisin canim insan evladinin azcik caninin yanmasina dayanamiyo . Ama kendini birakma sen guclu bir annesin rabbim sana emanet etmis cunku sen ustesinden gelebilirsin. Insallah kolayligini verir rabbim.. oglum iyi cok sukur canim.

Kızlar çok kötü bir gün geçirdim bebeğim kustu kusarken döndürmeme rağmen bir yerine kaçırdı galiba çok zor nefes aldı gözler filan kızardı çok korktuk.doktorumuza sorduk yarın getirin ciğerine kaçmış ol ilir dedi bir dinleyelim dedi dua edin kötü birşey olmuş olmasın
Cok gecmis olsun canim. En korkrugum sey kusma . Insallah bisey olmamistir .hiriltilimi nefes alip verisi

Kızlar çok kötü bir gün geçirdim bebeğim kustu kusarken döndürmeme rağmen bir yerine kaçırdı galiba çok zor nefes aldı gözler filan kızardı çok korktuk.doktorumuza sorduk yarın getirin ciğerine kaçmış ol ilir dedi bir dinleyelim dedi dua edin kötü birşey olmuş olmasın
Geçmiş olsun. Allah korusun minikleri

Bizimde boğulduğunda hep öyle oluyor :(

Valla atak takvimine bakıyorum bu hafta atak haftasıymıs 1 gun kalmıs yazıyor insallh dogrudur zira yangın var diyip evden kaçacagım 😂
Hala uyumadı sallarken uyuyor veya memede uyuyor 10 dakkaya açıyor gözler faltaşı gibi bugün vermedim tabi bünyesi rezene istiyor😂😂

Selam kızlarr ben çok mutluyum teyze oluyorumm.. Bugün öğrendik hauırlısıyla gelsin bakalım bebişimiz..
Bu arada bizimkide kusup tıkanıyor çeviriyorum neyapayım ciğerine kaçtımı bilmiyorum bizim bide genzinden ses geliyor emerken bazen sanki nefes alamıyor gibi yapıyor bu ara huysuzu biraz 8. Hafta sıçramasıymış baktım kitaptan 😋🤯bende sıçrıyorum valla emziğini düşürdük hastanede bugün attım çöpe başka emzik almadı bide pahalııı yaa emmşyor başka ağladı zor uyudu... Kalça ult olduk işitme testi geçememişti bugün geçti çok şükür kalça ult iyi sadece bira ishalimiz yani cıvık kaka yine devam beklemedeyim gaita vericem bakalım kutu aldım kakayı yapınca yollayacağım dr bekleyelim dedi 🙄 bizde durumlar böyle

Cok fazla degil mi canim? En fazla 2 3 cay kasigi verilir diye biliyorum ihlamur bile büyüdüğünde yarimcaybardagi en fazla karnını sisirir fazlasi sanki
Bende az önce okudum ama ben kendim içiyorum onada biogaia veriyorum ama gün aşrıya döneceğim temelli bağımlısı olmasın

Valla beni düşürdü halsiz kuzum rengim felan bembeyaz hastalıklı gibi hissediyorum kendimi:( Çarşamba alerji uzmanına gideceğiz bu sefer yazacağım soracaklarımı hep unutuyorum yarın da aşı günü, inşallah ateşimiz çıkmaz
Ben kuzu eti ve bakliyat çok sık tüketmeye başladım. Ona rağmen sürekli halsizim. Bebeğin gazlı değilse sebzeden bir nebze daha iyi. Garnitür kurtarıcım oldu. Kıymalı börek yapıp buzluğa atmıştım, yemek yetistiremedigimde en azından onu buzluktan çıkardım, kuzu etiyle aram çok iyi olmadığından kıymaya garnitür ekleyip börek yaptım, o da fena olmadı.

eve yeni oturaklı dusa kabin yaptiricaz kizim gibi değişiklik olacak diye seviniyorum :) karantina bizi ne hallere getirdi:) aslinda 6 yıllık binamız ama yerden ve küçük bi duşa kabini vardi maglum bebeleri zor yıkıyordum o yuzden boyle oldu :)

Yine uyumuyoruz mız mız mız neyi var anlamadımkı ne gunduz var ne gece Allahım bebemle bugun lerı carcabuk atlatalım. Kendide perisan oluyor uykusuzluktan

Back
X