- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Cok sukur birseyi yok canim. Sagol. Ever cnm vercezAyyy kzuum cok gecmis olsun. Gormemisim mesajini simdi okudum. Simdi nasilsiniz ya peki ? Bi sey olmaz Allahin izniyle. Sadaka flnn ver kzum benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sukur birseyi yok canim. Sagol. Ever cnm vercezAyyy kzuum cok gecmis olsun. Gormemisim mesajini simdi okudum. Simdi nasilsiniz ya peki ? Bi sey olmaz Allahin izniyle. Sadaka flnn ver kzum benim
Cok haklisin canim insan evladinin azcik caninin yanmasina dayanamiyo . Ama kendini birakma sen guclu bir annesin rabbim sana emanet etmis cunku sen ustesinden gelebilirsin. Insallah kolayligini verir rabbim.. oglum iyi cok sukur canim.Canım inan başından beri her sıkıntıya Rabbim dermansız dert vermesin diyordum ama çok yoruldum, yıpranıyorum. Üzülüyorum evladımın Kıvranmasına, çektiği karın ağrılarına... Kimseye de birşey diyemiyorum işte. Oğluşun nasıl bu arada? Tüm gün giremedim
Cok gecmis olsun canim. En korkrugum sey kusma . Insallah bisey olmamistir .hiriltilimi nefes alip verisiKızlar çok kötü bir gün geçirdim bebeğim kustu kusarken döndürmeme rağmen bir yerine kaçırdı galiba çok zor nefes aldı gözler filan kızardı çok korktuk.doktorumuza sorduk yarın getirin ciğerine kaçmış ol ilir dedi bir dinleyelim dedi dua edin kötü birşey olmuş olmasın
Normal gibi sankiCok gecmis olsun canim. En korkrugum sey kusma . Insallah bisey olmamistir .hiriltilimi nefes alip verisi
Cok sukurNormal gibi sanki
Geçmiş olsun. Allah korusun minikleriKızlar çok kötü bir gün geçirdim bebeğim kustu kusarken döndürmeme rağmen bir yerine kaçırdı galiba çok zor nefes aldı gözler filan kızardı çok korktuk.doktorumuza sorduk yarın getirin ciğerine kaçmış ol ilir dedi bir dinleyelim dedi dua edin kötü birşey olmuş olmasın
Tam tutuyo sonra düşürüyo ağzındanBen de çeşit çeşit emzik aldım denedim ama nafile tutmuyor![]()
Bizimde boğulduğunda hep öyle oluyorKızlar çok kötü bir gün geçirdim bebeğim kustu kusarken döndürmeme rağmen bir yerine kaçırdı galiba çok zor nefes aldı gözler filan kızardı çok korktuk.doktorumuza sorduk yarın getirin ciğerine kaçmış ol ilir dedi bir dinleyelim dedi dua edin kötü birşey olmuş olmasın
Evet60 cc rezene mi![]()
E bebekten al gardaşımHele gardaaaş accık bizede gonder ondan![]()
Hala uyumadı sallarken uyuyor veya memede uyuyor 10 dakkaya açıyor gözler faltaşı gibi bugün vermedim tabi bünyesi rezene istiyorValla atak takvimine bakıyorum bu hafta atak haftasıymıs 1 gun kalmıs yazıyor insallh dogrudur zira yangın var diyip evden kaçacagım![]()
Rezene işe yaradı mı kiHala uyumadı sallarken uyuyor veya memede uyuyor 10 dakkaya açıyor gözler faltaşı gibi bugün vermedim tabi bünyesi rezene istiyor![]()
Evetüstünde 100 ml verilebilir yazıyor yorumlarını okudum hep vermişler
Bende az önce okudum ama ben kendim içiyorum onada biogaia veriyorum ama gün aşrıya döneceğim temelli bağımlısı olmasınCok fazla degil mi canim? En fazla 2 3 cay kasigi verilir diye biliyorum ihlamur bile büyüdüğünde yarimcaybardagi en fazla karnını sisirir fazlasi sanki
Ayy ben 2 kere o da çay kasıgıyla verdim 60 cc zinhar veremezdimHala uyumadı sallarken uyuyor veya memede uyuyor 10 dakkaya açıyor gözler faltaşı gibi bugün vermedim tabi bünyesi rezene istiyor![]()
Ben kuzu eti ve bakliyat çok sık tüketmeye başladım. Ona rağmen sürekli halsizim. Bebeğin gazlı değilse sebzeden bir nebze daha iyi. Garnitür kurtarıcım oldu. Kıymalı börek yapıp buzluğa atmıştım, yemek yetistiremedigimde en azından onu buzluktan çıkardım, kuzu etiyle aram çok iyi olmadığından kıymaya garnitür ekleyip börek yaptım, o da fena olmadı.Valla beni düşürdü halsiz kuzum rengim felan bembeyaz hastalıklı gibi hissediyorum kendimiÇarşamba alerji uzmanına gideceğiz bu sefer yazacağım soracaklarımı hep unutuyorum yarın da aşı günü, inşallah ateşimiz çıkmaz