2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar onlem marka yada paddlers marka bez kullanan varmi 😂. Sleepy oglusimin bilibilisini kiziartiyor yaa emin oldum iyice. Bunlari merak ettim esim almiyo dandiiktir die

Kızlar benjm bebe hıc derin uyumuyor uykusunda bile mırıldanyor mızmızlanıyor Cok kısa surede uyanıyor. Atak haftasi sanırım bu haftada bunlar olurmus 🙄anam şimdiki bebeler ne şanslı yaaa bizim zamanımızda atak neyim mi vardı bacılar vardıda haberi olana aşkola teknolojisizlikten🤣 dayagı yiyen coktur totoya valla 🤣
Atak nee ben bebeğin gazını alıom annem dıoki sizin zamanınızda gaz mı vardı. 😂😂 siz uyanmayın die yavaşca yataga koyardık siz gaz cıkarırken bebek uyanıo dıo aahahaha

Evde büyüğün var mı bilmiyorum. Bizim var. Nasıl koruyacağız küçüğü zararlı besinlerden. Onda görünce o da isteyecek. Alerji maması nın tadı çok kötüymüş. Nasıl yedireceğim? Düşündükçe çıldırıyorum
Ya bide o mevzu var. Abiside kucuk insallah testler normal cikar .ben su on süt olayina takildim. Bir kac yazi okudum ben surekli meme degistirerek emziriyordum onunda etksi oluyormus . 2 saat surekli bi memeyi verecekmisiz ozaman yagli sute ulasabikiyormus. Du bakalim bunada dikkat edicem.ondansa olabiliyormus.kanli kaka bile olurmus.

Kızlar selam hepimize Allah kolaylık versin saçlarınızı boyadınızmı hem kilo hem dipler iyice çıktı psikolojik olarak biraz rahatlamak için boyaya karar veremiyorum ne yaptınız sağarak besliyorum kuzumu acaba boyasam ve boyadıktan sonraki sütü vermesem i acaba karar veremedim

Soyleyim ya Allah biliyor kuldan mi saklicam. Suan 109 civariyim. 112 dogum yaptım. Covit olmadan 103e düşmüştüm. Sonra sut kacmasin aman azalmasin derken boyle oldu
Galiba ikinci kilo rekoru bende ne yazıkki 100ile doğuma girdim doğum sonrası 94düm bugün 88i gördüm iştahım aşırı açık bi 8kilo daha versem çok iyi olacak eski halime dönmüş olurum boyumda 172

Oyle aglarsan sutun cekilir. Bak bizde neler geçirdik covit olduk ya. Hep savascaz o bir damla süt bile cok onemli. Belkide mamaya gerek kalmicak. Dereyi gormeden pacayi sıyırma. İnşallah buluncak ne alerjisi varsa ve insallah coklu besin degildir
İnşallah ama çocuk doktoru ile olacak gibi değil. Alerji uzmanı da bir tane var ilde. Araştırma hastanesinde... Nasıl gitcem ki 😔

Kizlar onlem marka yada paddlers marka bez kullanan varmi 😂. Sleepy oglusimin bilibilisini kiziartiyor yaa emin oldum iyice. Bunlari merak ettim esim almiyo dandiiktir die
Canim bunlar ıcın henuz erken yani biraz buyuk olsa teni dirençli olsa neyse derimde kullanma bence. Canbebe kullan molfix kullan 🙄

Galiba ikinci kilo rekoru bende ne yazıkki 100ile doğuma girdim doğum sonrası 94düm bugün 88i gördüm iştahım aşırı açık bi 8kilo daha versem çok iyi olacak eski halime dönmüş olurum boyumda 172
Ya ben anlamıyorum bazı bunyelrrde neden Cok az kılo gıdıyor benim ilk dogumumda 98 ile gırdım cıktıgımda 92 ıcım. 6 kılocuk. 2.cıde hemen hemen aynı hatta daha az

Canım bak yapma böyle, inanır mısın ben alerjiyi duyduğumda güç aldım senden, yaparım dedim dediklerine uymaya çalıştım senin de fikirlerin benim için çok önemliydi hala da öyle. Ama sütünğn gideceğini ne olur düşünme bol bol su içeriz biz de onlr annelerinin kokusundan bile beslenir belki bir bakacağız 15 gün sonra yeniden diyet açacağız ve bazı şeylere tepki bile vermeyecekler☺Olumlu düşünelim olur mu? Hem bak seninki emiyor, benimki meme reddi yüzünden nerdeyse takla attırıyor bana emzirirken ama Rabbim rızkını veriyor, bol bol emzirir akıllarını karıştırırız biz de memelerin, habire salgılarlar sütleri😂
İnşallah dediğin gibi olur canım. Ben bu aralar çok karamsarım. İlk çocuktaki gibi en ufak sıkıntıda panik olduğum günlere döndüm sanki. Allah evlatlarımızın nasibini bol kılmıştır diye dua ediyorum hep

Tek tek yazamadim k.bakmayin kizlar. Xiktik hastaneden. Idtardan sonra masayi topladim mutfaktaydim oglumda pusetteydi koltugun ustundeydi puset . Agladi ablasida susturmaya calismis bemde elimi yikiyodum agliyo somra halledyim isi derken bi aglama koptu kostum puset kolrukta ters bebek yerde ablasi basinda oda korkmus yavrum 😭. Fiziksel olarak gorunirde biseyi yoktu ama icim rahat etmedi goturduk temiz cikti hersey sukurler olsun. Sakindikca hast kacrikca bisey cikiyor valla. 😖 cok uzgunum.... sadece 2 dk...
Geçmiş olsun, iyi olmasına sevindim.

Canim ne olursun uzulme. Caniniz sagolsun saglik olsun yeterki. Beni ornek al lutfen rota oldu die uzuldum ictenn ice belkide bizimi buldu dedim nerden cikti dedim rabbim daha buuuk sinav verdi bebegim dustu ya bisey olsaydi Allahim dusinmek bile istemiyorum . Her serde bir hayir vardir lafini unutmustum hatirladim.. evet cok zor ama yeterki caniniz sagolsun
Canım inan başından beri her sıkıntıya Rabbim dermansız dert vermesin diyordum ama çok yoruldum, yıpranıyorum. Üzülüyorum evladımın Kıvranmasına, çektiği karın ağrılarına... Kimseye de birşey diyemiyorum işte. Oğluşun nasıl bu arada? Tüm gün giremedim

Ya ben anlamıyorum bazı bunyelrrde neden Cok az kılo gıdıyor benim ilk dogumumda 98 ile gırdım cıktıgımda 92 ıcım. 6 kılocuk. 2.cıde hemen hemen aynı hatta daha az
Sorma canım sorma arkadasın doğum yaptı dal gibi maşallah benim göbek ayrı popo ayrı fışkırıyor Allahtan boy var ama bu seferde kıyafet yakışmıyor ya çok kısa ya çok uzun oluyor tişörtler online bir ton alışveriş yaptım bakalım nasıl olacak

Sanirim odemle ilgi canim oglumda 75le doguma girdim 5gun sonra 70kiloydum ,bu kez 70 71 arasindaydim 64 kilogeldim ilk tartilmada halada istikrarla koruyorum 64u🤣🤣🤦‍♀️

Back
X