2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Vajinal daha net oluyormuş belki Vajinal bakicak ya da cihaz iyiyse erken duyan duymuştum

Az oncede demistim kizimda 6 haftalikken kalp atisini gorduk. Belki dinleyebilirsiniz

Kizlar benimde kasiklarimda agri var. Ozellikle sol kasigimda. Dikkatli olmaya calisiyorum. Ama kizimi kaldirmak zorunda kaliyorum

Tüp bebek ile hamile kaldım. Bugün tam 6.haftam. Kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Ama kesenin altında kanama alanı vardı çok korktum. Dün çok sarsıntılı 5 saatlik yolculuk yapmak zorunda kalmıştım. Kanama alanı için de progesteron iğne verdi 2 ampülü aynı anda vuruluyorum. 5 gün boyunca vurdur dedi. Düzelir mi sizce içim çok kötü oldu. Daha yerimden hareket etmicem evden çıkmicam. 1 hafta sonra gel bakalım dedi.. progesteron iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum

Kızlar 2 gündür göğüs agrimdan yatakta dönemiyorum sanki geriliyor gibi goguslerim sizde böyle birşey yasadiniz mi
kesinlikle son bir haftadır devam ediyor...birde ben planladığımız için folbiol kullanıyorum bir aydır.. uygundur umarım

Geçmiş olsun. Kanaman var mıydı?

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç kilosunuzda dr öyle dedi
kac kgsunuz? Ben eski druma gitmeyecegim
82 kiloyum şuan da oglumda 101 le hamile kalmıştım 104 le doguma gittim . 2 senede anca 82 ye dusebildim. Ben yine vermek istiyrdum hamilelik plansız olunca bu kiloda kalmış oldum .boyum 168 . doktor fazla kilon dedi . benim doktorum zaten kiloya çok takılıyor normal birisi bile gitse en fazla 10 kilo diyor .

İlaçlarını düzenli kullan,birkaç gün güzelce dinlen hiç bişey olmaz ve gözün aydınnn 18 haziran bnmde transfer tarihim keseyi görmüştüm bugün bende doktora gideceğim inşallah kalp atışlarını görürüm içim rahat eder.

Benim son adet tarihim 9 mayıs. Ona göre suan 8 haftalik olmam lazim ama benim 5 Hafta . doktorum tahmini bir son adet tarihi veriyor benim oglumdada 10 gun fark vardi. Benim adetimden 18 gun sonra kanda 44 du hcg degerim.gec dollenme gec yumurtlama bu şekilde olabiliyormus

yorulmasın mı?? ne alakaymış anlamadım ya benim 7. haftam bitti cumartesi günü gideceğim acaba dinleyebilir miyim kalp atışını
Benim doktorumda dinletmiyor. Ekranda gözüküyor 7. Haftada kalbinin attığı. Ultrason dalga gondriyor ya . doktorda yorulmasın kalbi simdilik rahatsiz etmeyelim minigi diyor .

benim de kansmam var cnm hastanedeki ilk 3 ayi kontrole gelenler de de hep vardi korkma iliski yasagi ,evde is yasagi ve agir kakdirma yasagim var bende haftada bi igne gun icinde hap kullaniyorum benim butun hamileliklerim boyle artik alistim ha korktum iki gun once iyi kanamam oldu ama dun dr da kese mese her sey normal cikti dinlencez bol bol napalim ben calusiyorum da haftaya sali iso basi artik oturarak yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…