- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
7. Hafta da bakalım dedi doktorum bende heyecan tavan daha 9 gün var
Tam doktorla ilgili dün şüphelerim vardı ki çok az kanamam geldi ve msj yazdım doktora.
Progestanı 2 ye çıkar,kan grubun neydi yazdı bende negatif yazdım ama sonra cevap vermeyince iyice kafam karıştı doktor konusunda.
sonra akşam okuyabilmiş aradı beni.Miktarını sordu eşimin kan grubunu sorunca ''kan uyuşmazlığı var o zaman,ctesi gel eğer kalp atışını duymaya çalışırız eğer duyabilirsek iğne yaparız içimiz rahat eder''dedi.
Ama çok erken değil mi ya duyulabilir mi ki?
Az oncede demistim kizimda 6 haftalikken kalp atisini gorduk. Belki dinleyebilirsinizTam doktorla ilgili dün şüphelerim vardı ki çok az kanamam geldi ve msj yazdım doktora.
Progestanı 2 ye çıkar,kan grubun neydi yazdı bende negatif yazdım ama sonra cevap vermeyince iyice kafam karıştı doktor konusunda.
sonra akşam okuyabilmiş aradı beni.Miktarını sordu eşimin kan grubunu sorunca ''kan uyuşmazlığı var o zaman,ctesi gel eğer kalp atışını duymaya çalışırız eğer duyabilirsek iğne yaparız içimiz rahat eder''dedi.
Ama çok erken değil mi ya duyulabilir mi ki?
bendede aynı yarın doktora gidince bakalım bende keseyi görcem mi merak ediyorumKizlar benimde kasiklarimda agri var. Ozellikle sol kasigimda. Dikkatli olmaya calisiyorum. Ama kizimi kaldirmak zorunda kaliyorum
Adet tarihime göre öyleydi ama doktor kontrolünde başka cıktıTakviminizde 7haftalık gözüküyor ben o yüzden büyük dedim
Benim öyle duş alırken bile sızı oluyor. Benim ilk gebeliğimde de aynı durum olmuştu.Normal bir durumKızlar 2 gündür göğüs agrimdan yatakta dönemiyorum sanki geriliyor gibi goguslerim sizde böyle birşey yasadiniz mi
kesinlikle son bir haftadır devam ediyor...birde ben planladığımız için folbiol kullanıyorum bir aydır.. uygundur umarımKızlar 2 gündür göğüs agrimdan yatakta dönemiyorum sanki geriliyor gibi goguslerim sizde böyle birşey yasadiniz mi
Geçmiş olsun. Kanaman var mıydı?Tüp bebek ile hamile kaldım. Bugün tam 6.haftam. Kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Ama kesenin altında kanama alanı vardı çok korktum. Dün çok sarsıntılı 5 saatlik yolculuk yapmak zorunda kalmıştım. Kanama alanı için de progesteron iğne verdi 2 ampülü aynı anda vuruluyorum. 5 gün boyunca vurdur dedi. Düzelir mi sizce içim çok kötü oldu. Daha yerimden hareket etmicem evden çıkmicam. 1 hafta sonra gel bakalım dedi.. progesteron iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum
Hayır kanamam yokk. Ultrasyonda gözüktü kanama alanı.Ama karın ağrım mide bulantım var.Geçmiş olsun. Kanaman var mıydı?
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaç kilosunuzda dr öyle dedi
82 kiloyum şuan da oglumda 101 le hamile kalmıştım 104 le doguma gittim . 2 senede anca 82 ye dusebildim. Ben yine vermek istiyrdum hamilelik plansız olunca bu kiloda kalmış oldum .boyum 168 . doktor fazla kilon dedi . benim doktorum zaten kiloya çok takılıyor normal birisi bile gitse en fazla 10 kilo diyor .kac kgsunuz? Ben eski druma gitmeyecegim
İlaçlarını düzenli kullan,birkaç gün güzelce dinlen hiç bişey olmaz ve gözün aydınnnTüp bebek ile hamile kaldım. Bugün tam 6.haftam. Kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Ama kesenin altında kanama alanı vardı çok korktum. Dün çok sarsıntılı 5 saatlik yolculuk yapmak zorunda kalmıştım. Kanama alanı için de progesteron iğne verdi 2 ampülü aynı anda vuruluyorum. 5 gün boyunca vurdur dedi. Düzelir mi sizce içim çok kötü oldu. Daha yerimden hareket etmicem evden çıkmicam. 1 hafta sonra gel bakalım dedi.. progesteron iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum
Benim son adet tarihim 9 mayıs. Ona göre suan 8 haftalik olmam lazim ama benim 5 Hafta . doktorum tahmini bir son adet tarihi veriyor benim oglumdada 10 gun fark vardi. Benim adetimden 18 gun sonra kanda 44 du hcg degerim.gec dollenme gec yumurtlama bu şekilde olabiliyormusselam canlar. kese görünmeme nedenini geç döllenme olarak yorumladı doktor endişe edilecek bidurum yok dedi ama insan kafasına takıyor işte. Sat normalde 8 haziran ama 14ünde yumurtlama olduğunu düşünürsek suan normal dedi kolay hesap için sat tarihi alıyoruz ama öle olmuyo dedi.
Haftaya cuma yeniden gideceğim artık ozaman netleşir diye düşünüyorum.
Genel tahlilleri de demir,folikasit vs. haftaya cuma gittiğimde yapacak Şuan bana vifolic folik asit ilacını verdi.
rubella,cmv,toxoplazma vs yazan bir kağıt verdi ve imtaniye de yaptırmamı söyledi. benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş bu testler belki sizlere yapılmıştır. Bana da doktorum tamamen eski usul beslenmemi söyledi. Özellikle sabahları canım hiçbişey istemio buaralar. bir de çıban çıkmış , zaten uykusuzluk ve yorgunluk had safhada. dualarınız da unutmayın canlar ha bir de uçuğum var 6 gündür o da geçmedi
Benim doktorumda dinletmiyor. Ekranda gözüküyor 7. Haftada kalbinin attığı. Ultrason dalga gondriyor ya . doktorda yorulmasın kalbi simdilik rahatsiz etmeyelim minigi diyor .yorulmasın mı?? ne alakaymış anlamadım ya benim 7. haftam bitti cumartesi günü gideceğim acaba dinleyebilir miyim kalp atışını
yaaa benimde 6 haziran..Mrb. Kızlar bende hamile olduğumu 2 temmuzda öğrendim. Sat 6 haziran. Doktora cumartesi gidicem ilk muayeneme.
yat dinlen cnm benim de var korkma stres olmaHayır kanamam yokk. Ultrasyonda gözüktü kanama alanı.Ama karın ağrım mide bulantım var.
çok tşk ederim ilk gebelik benimki de zaten içimi rahatlattınız :)Benim öyle duş alırken bile sızı oluyor. Benim ilk gebeliğimde de aynı durum olmuştu.Normal bir durum
benim de kansmam var cnm hastanedeki ilk 3 ayi kontrole gelenler de de hep vardi korkma iliski yasagi ,evde is yasagi ve agir kakdirma yasagim var bende haftada bi igne gun icinde hap kullaniyorum benim butun hamileliklerim boyle artik alistim ha korktum iki gun once iyi kanamam oldu ama dun dr da kese mese her sey normal cikti dinlencez bol bol napalim ben calusiyorum da haftaya sali iso basi artik oturarak yapicamTüp bebek ile hamile kaldım. Bugün tam 6.haftam. Kalp atışını gördük duyduk çok şükür. Ama kesenin altında kanama alanı vardı çok korktum. Dün çok sarsıntılı 5 saatlik yolculuk yapmak zorunda kalmıştım. Kanama alanı için de progesteron iğne verdi 2 ampülü aynı anda vuruluyorum. 5 gün boyunca vurdur dedi. Düzelir mi sizce içim çok kötü oldu. Daha yerimden hareket etmicem evden çıkmicam. 1 hafta sonra gel bakalım dedi.. progesteron iğne ve crinone vajinal jel kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?