Doktoruma sordum gorulebiliyor olabiliyor diyor bi çaresi yok malesef dilerim doguma kadar surmez oyle surende varAy benm ağzım tükürüklenşnce direk kusarım bençok fenaymış seninki
Kalp atisi icin erken ama gelisim olarak cok geri acaba kese mi buyuyorda bebek yok icinde dusunuyorum sanki baya gerideyiz canm 8 haftanin icinde olmam gerekirken 6 haftanin icindeyiz5+3 kalp atisi icin cok erken canim canını sıkma ben tam 6 haftalikken gördüm doktor normalde duyulmaz dedi bana 6 bile erken yani kalp atışları icin
Aynen bir sonraki randevum 17sine.o zamana kadar merakla bekleyeceğim.belirtilerin nelerAy
Hemen hemen ayniyiz sanki canm.
Canm bende cok fazla belirti yok o da beni korkutuyor.sende var miAynen bir sonraki randevum 17sine.o zamana kadar merakla bekleyeceğim.belirtilerin neler
Benim durumumda sizinki gibi işte.İlişki tarihimi yumurtlamamı biliyorum ama ona rağmen 1 hafta geriden geliyor bebek.Kalp atışı olacak mı olmayacak mı çok tedirginim.
Kızlar geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışsınzdırKalp atisi icin erken ama gelisim olarak cok geri acaba kese mi buyuyorda bebek yok icinde dusunuyorum sanki baya gerideyiz canm 8 haftanin icinde olmam gerekirken 6 haftanin icindeyiz
Ay çok sevindim canım çok şükürBebek varms şerefsiz doktorlar göremedi baska Bi doktora daha gittm gördü 0.23 cm ydi smdi eve geldim iyim cok sükür
İnşallah öyledir ama ben ovülasyon testi kullanmıştım yumurtlamamı biliyorum yine de tabi belli olmaz bu işler.İnşallah duyarızKızlar geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışsınzdır
Benim de mesela son adet tarihim 19 haziran ona göre şuan 7+2 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 25 mart
Ama ben hamile olduğumu adetim 12 gün geçtikten sonra öğrendim onun öncesinde çıkmadı testte
Geçen hafta cuma kan testim 63 çıktı
Dün tekrar yaptırdım 566 çıktı
Niye bukadar ayrıntı yazdıysamdiceğim o ki geç döllenmiştir
Ins dedigin gibidir canm gec doollenme olmustr buyuk ihtimal. Senle ayniymisiz satlarimi 18 hazran benm. Hakkimizda hayirlisi canm cok sagolKızlar geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışsınzdır
Benim de mesela son adet tarihim 19 haziran ona göre şuan 7+2 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 25 mart
Ama ben hamile olduğumu adetim 12 gün geçtikten sonra öğrendim onun öncesinde çıkmadı testte
Geçen hafta cuma kan testim 63 çıktı
Dün tekrar yaptırdım 566 çıktı
Niye bukadar ayrıntı yazdıysamdiceğim o ki geç döllenmiştir
Ben de kasık ve hafif bel ağrıları oluyor mideda yanma var.çok acıkıyorum.Bi de dün gece ve bugün 15dk lık hafif bulantılar yaşadım iki kere.Başka da birşey yok.göğüslerime dokununca ağrıyor bir deCanm bende cok fazla belirti yok o da beni korkutuyor.sende var mi
İnşallah öyledir ama ben ovülasyon testi kullanmıştım yumurtlamamı biliyorum yine de tabi belli olmaz bu işler.İnşallah duyarız
İnşaAllah kızlar içinizi ferah tutunIns dedigin gibidir canm gec doollenme olmustr buyuk ihtimal. Senle ayniymisiz satlarimi 18 hazran benm. Hakkimizda hayirlisi canm cok sagol
Benim hep iki kat arttı ama keseyi görrükten sonra test yapmadım bir daha.İnşaAllah kızlar içinizi ferah tutun
Kan değerlerinz kaçtı?? Düzenli artıyo mu?
Bence sıkıntı yoktur canım? İlk mi? İlk olunca bi endişe oluyo ister istemez ama Allaha emanet inşaAllah de dua et içini ferah tut seninledir inşaAllah annesiBenim hep iki kat arttı ama keseyi görrükten sonra test yapmadım bir daha.
Kızımda 86 ile hamile kalıp 103 ile Doğum yapmıştım. Bu sefer kilo almaya niyetim yok. AminAy bende 1.71 boy 77 kilo
Bende senin gibi. Bir iyiyim bir kötü. Ben gündüz çok fenaydim. Şuan baş ağrım var. Kızımı uyuttum yatıcam birazdanBulanti var canım bi gün iyiyim bigün kötü anlamadım yaa bu gece de fenayim işte
Muhtemel regl günlerinde oldu 1 hafta surdubirde bu vajina ağrısı zonklama gibi doluluk gibi her an regli olacakmış gibi sizde de varmı hala bende mi bi tuhaflık var anlamadım gitti düşünmekten kafayı sıyırmazsak iyidir...
Bende 86 ile kaldım ama 113le dogurdum :/ buna da 86.5 iken kaldımKızımda 86 ile hamile kalıp 103 ile Doğum yapmıştım. Bu sefer kilo almaya niyetim yok. Amin ☺
Allah bize akıl fikir versin inşallahBende 86 ile kaldım ama 113le dogurdum :/ buna da 86.5 iken kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?