2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay benm ağzım tükürüklenşnce direk kusarım ben çok fenaymış seninki
Doktoruma sordum gorulebiliyor olabiliyor diyor bi çaresi yok malesef dilerim doguma kadar surmez oyle surende var onceki gebeligimde 5.ayinda azalip 6da tamamen bitmişti ins bu daha erken biter

5+3 kalp atisi icin cok erken canim canını sıkma ben tam 6 haftalikken gördüm doktor normalde duyulmaz dedi bana 6 bile erken yani kalp atışları icin
Kalp atisi icin erken ama gelisim olarak cok geri acaba kese mi buyuyorda bebek yok icinde dusunuyorum sanki baya gerideyiz canm 8 haftanin icinde olmam gerekirken 6 haftanin icindeyiz

Benimde ilk hamileligimde bu zamanlar midem bulanirdi mutfagin kapisindan gecemezdim ama suan sadece istahsizlik var insan hersey normal mi diye dusunmeden edemiyor

birde bu vajina ağrısı zonklama gibi doluluk gibi her an regli olacakmış gibi sizde de varmı hala bende mi bi tuhaflık var anlamadım gitti düşünmekten kafayı sıyırmazsak iyidir...

Benim durumumda sizinki gibi işte.İlişki tarihimi yumurtlamamı biliyorum ama ona rağmen 1 hafta geriden geliyor bebek.Kalp atışı olacak mı olmayacak mı çok tedirginim.
Kalp atisi icin erken ama gelisim olarak cok geri acaba kese mi buyuyorda bebek yok icinde dusunuyorum sanki baya gerideyiz canm 8 haftanin icinde olmam gerekirken 6 haftanin icindeyiz
Kızlar geç döllenme olmuştur yada geç yumurtlamışsınzdır

Benim de mesela son adet tarihim 19 haziran ona göre şuan 7+2 haftalık hamileyim tahmini doğum tarihim 25 mart

Ama ben hamile olduğumu adetim 12 gün geçtikten sonra öğrendim onun öncesinde çıkmadı testte

Geçen hafta cuma kan testim 63 çıktı
Dün tekrar yaptırdım 566 çıktı

Niye bukadar ayrıntı yazdıysam diceğim o ki geç döllenmiştir

İnşallah öyledir ama ben ovülasyon testi kullanmıştım yumurtlamamı biliyorum yine de tabi belli olmaz bu işler.İnşallah duyarız

Ins dedigin gibidir canm gec doollenme olmustr buyuk ihtimal. Senle ayniymisiz satlarimi 18 hazran benm. Hakkimizda hayirlisi canm cok sagol

Canm bende cok fazla belirti yok o da beni korkutuyor.sende var mi
Ben de kasık ve hafif bel ağrıları oluyor mideda yanma var.çok acıkıyorum.Bi de dün gece ve bugün 15dk lık hafif bulantılar yaşadım iki kere.Başka da birşey yok.göğüslerime dokununca ağrıyor bir de

İnşallah öyledir ama ben ovülasyon testi kullanmıştım yumurtlamamı biliyorum yine de tabi belli olmaz bu işler.İnşallah duyarız
Ins dedigin gibidir canm gec doollenme olmustr buyuk ihtimal. Senle ayniymisiz satlarimi 18 hazran benm. Hakkimizda hayirlisi canm cok sagol
İnşaAllah kızlar içinizi ferah tutun
Kan değerlerinz kaçtı?? Düzenli artıyo mu?

Herkesin birbirinden farklı oluyor bu belirtiler. Ben mesela mide olarak normalde de hassastim. Hamile kalinca sarstı epey gegirti bulanti. Bide bogazima bi sey takili hissi var hep internette hamile reflusu olabilir diyo en sevdigimdir hamile reflusu cok sukur valla sağlıkla gelsinler tükürsek de çekicez geğirsek de napalim. Her sey minnaklarimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…