2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kalp atisi icin erken ama gelisim olarak cok geri acaba kese mi buyuyorda bebek yok icinde dusunuyorum sanki baya gerideyiz canm 8 haftanin icinde olmam gerekirken 6 haftanin icindeyiz
Bebeği goremedin mi henüz canim ben sadece kalp atışlarını duyamadin sandım ondan erken demiştim son ultrasonda kese boyutu mu var yoksa bebek boyutu mu

Iyi geceler bayanlar bu saatte mide bulantisindan uyuyamayan var mi acaba benim gibi

Kızlar günaydın yatıyorum midem bulanıyor kalkıyorum midem bulanıyor

Bence sıkıntı yoktur canım? İlk mi? İlk olunca bi endişe oluyo ister istemez ama Allaha emanet inşaAllah de dua et içini ferah tut seninledir inşaAllah annesi
Daha önce kimyasal gebelik dış gebelik yaşadım iki kere tüp bebek yaptırdım onlarda olumsuz oldu.sonra kendiliğimden hamile kaldım.Eğer olursa ilk bebek olacak.O kadar olumsuzluktan sonra endişeleniyorum ister istemez.

Gunaydin kizlarrr
Ya fiziksel olarak bulanti ozellikle acken bana basiyo fenAa.. agzimin ici hep bi garip. Dun aklima sobiyet dustu aksam aksam yemeye gittik tek derdim tatli

Fiziksel bulanti, kasik agrisi vs disinda ruhsal olarak surekli melankolik ve depresifim. Kocama sariyorum hersey batiyo. O da artik anladim hamilesin ama yuzun gulmuyo herseye arizasin diyo. Cok depresifim. Evden cikasim yok. Yatayim uzanayim. Is yapasim yok. Tek ben miyim ariza

Bende depresyon yok aksine daha mutluyum sanki midem bulantım olmasa her gün gezebilirim

Bende hafif bulanti aksama dogru oluyir cok degil. Kasik agrisi onceden oluyordu da simdilerde yok bisey hissetmiyorum bazen. Yatarken yan yatip karnim dosege geliyor acaba yatmamaliyim mi oyle bilemiyorum canm. Benim morel iyice dustu iki hafta geri olmasi korkutuyor

Bebeği goremedin mi henüz canim ben sadece kalp atışlarını duyamadin sandım ondan erken demiştim son ultrasonda kese boyutu mu var yoksa bebek boyutu mu
Doktr herhangi bisey demedi acile gittigimiz icin cok da onemsemedi sanki devlete gittim. Daha erken organlar gelisiyor felen dedi

Valla ben de arızayım agresiftim ama pişman oluyorum sonra . Kocam anlayışlı allahtan ama nereye kadar bilemem . Isteyerek yapmıyoruz ki canim. Halsizim iş yapasım yok yapmıyorum da zaten

Benim kasıklar ağrıyor ya.Hatta sanki bacaklarım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor kalçam ağrıyor.Hafif hafif bulantı oluyor ama çok sıkıntılı değil anlaşılmıyor bile kendimi çok dinlemesem.benimde moralim baya bozuldu dünden beri.Forumda birkaç yazı okudum kimi hiç kalp atışı duyamamış kimininki gelişmemiş o yüzden baya korkuyorum.Bi de ben dik oturamıyorum alttan birşey batıyor gibi rahatsız ediyor.

Burdaki yazılanları düşünüp kendini kasma canım. İçini ferah tutmaya çalış. Kızımda geç döllenme olduğu için benimde görünmemişti kendime o 2 3 hafta nasıl zehir edilebilirse öyle ettim. Sonradan öne bile geçti haftası. Düşünmemek elde değil burda okudukça bende çok geriliyorum kızımdan sonra 6 yıldır olmuyordu bizimde. Ama onda zehir ettim bunda etmicem diyorum. Film izleyip kitap okuyorum başka şeylere veriyorum kendimi

Benim rahmimde bir kese dışında ikinci kese gibi görünen bir şey gördü doktorum haftaya netleşeceğini söyledi ama büyük ihtimalle kan pıhtısı olabilir dedi ve düşük olmaması için ilaç başlattı. Kasıklarımda tek taraflı değil iki taraflı ağrı var, hayırlısı olsun. Yaz tatilindeyim haftaya da evimize dönüp asıl doktorumuzla kontrolümüz olacak henüz kan testi de yaptırmadım.

Canım kesenin içinde mı başka bir kese yoksa ayrı yerlerde iki kese mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…