- 10 Ağustos 2019
- 89
- 134
- 8
- 39
AminKızımda 86 ile hamile kalıp 103 ile Doğum yapmıştım. Bu sefer kilo almaya niyetim yok. Amin ☺
Benimde başım çok fenaydı dayanamadm parol içtmBende senin gibi. Bir iyiyim bir kötü. Ben gündüz çok fenaydim. Şuan baş ağrım var. Kızımı uyuttum yatıcam birazdan
Bebeği goremedin mi henüz canim ben sadece kalp atışlarını duyamadin sandım ondan erken demiştim son ultrasonda kese boyutu mu var yoksa bebek boyutu muKalp atisi icin erken ama gelisim olarak cok geri acaba kese mi buyuyorda bebek yok icinde dusunuyorum sanki baya gerideyiz canm 8 haftanin icinde olmam gerekirken 6 haftanin icindeyiz
Benn varım her gece burdayim bulantidan zatenIyi geceler bayanlar bu saatte mide bulantisindan uyuyamayan var mi acaba benim gibi
Daha önce kimyasal gebelik dış gebelik yaşadım iki kere tüp bebek yaptırdım onlarda olumsuz oldu.sonra kendiliğimden hamile kaldım.Eğer olursa ilk bebek olacak.O kadar olumsuzluktan sonra endişeleniyorum ister istemez.Bence sıkıntı yoktur canım? İlk mi? İlk olunca bi endişe oluyo ister istemez ama Allaha emanet inşaAllah de dua et içini ferah tut seninledir inşaAllah annesi❤
Günaydın canim dün vurduğun morarmadı. Aynı taktik devam edeceğim canım.iğneler nasıl gidiyor bacım alıştın mı
Gunaydin kizlarrr
Ya fiziksel olarak bulanti ozellikle acken bana basiyo fenAa.. agzimin ici hep bi garip. Dun aklima sobiyet dustu aksam aksam yemeye gittik tek derdim tatli
Fiziksel bulanti, kasik agrisi vs disinda ruhsal olarak surekli melankolik ve depresifim. Kocama sariyorum hersey batiyo. O da artik anladim hamilesin ama yuzun gulmuyo herseye arizasin diyo. Cok depresifim. Evden cikasim yok. Yatayim uzanayim. Is yapasim yok. Tek ben miyim ariza
Bende hafif bulanti aksama dogru oluyir cok degil. Kasik agrisi onceden oluyordu da simdilerde yok bisey hissetmiyorum bazen. Yatarken yan yatip karnim dosege geliyor acaba yatmamaliyim mi oyle bilemiyorum canm. Benim morel iyice dustu iki hafta geri olmasi korkutuyorBen de kasık ve hafif bel ağrıları oluyor mideda yanma var.çok acıkıyorum.Bi de dün gece ve bugün 15dk lık hafif bulantılar yaşadım iki kere.Başka da birşey yok.göğüslerime dokununca ağrıyor bir de
Kan degerlerine baktirmadim canm hicİnşaAllah kızlar içinizi ferah tutun
Kan değerlerinz kaçtı?? Düzenli artıyo mu?
Doktr herhangi bisey demedi acile gittigimiz icin cok da onemsemedi sanki devlete gittim. Daha erken organlar gelisiyor felen dediBebeği goremedin mi henüz canim ben sadece kalp atışlarını duyamadin sandım ondan erken demiştim son ultrasonda kese boyutu mu var yoksa bebek boyutu mu
Valla ben de arızayım agresiftim ama pişman oluyorum sonra . Kocam anlayışlı allahtan ama nereye kadar bilemem . Isteyerek yapmıyoruz ki canim. Halsizim iş yapasım yok yapmıyorum da zatenGunaydin kizlarrr
Ya fiziksel olarak bulanti ozellikle acken bana basiyo fenAa.. agzimin ici hep bi garip. Dun aklima sobiyet dustu aksam aksam yemeye gittik tek derdim tatli
Fiziksel bulanti, kasik agrisi vs disinda ruhsal olarak surekli melankolik ve depresifim. Kocama sariyorum hersey batiyo. O da artik anladim hamilesin ama yuzun gulmuyo herseye arizasin diyo. Cok depresifim. Evden cikasim yok. Yatayim uzanayim. Is yapasim yok. Tek ben miyim ariza
Benim kasıklar ağrıyor ya.Hatta sanki bacaklarım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor kalçam ağrıyor.Hafif hafif bulantı oluyor ama çok sıkıntılı değil anlaşılmıyor bile kendimi çok dinlemesem.benimde moralim baya bozuldu dünden beri.Forumda birkaç yazı okudum kimi hiç kalp atışı duyamamış kimininki gelişmemiş o yüzden baya korkuyorum.Bi de ben dik oturamıyorum alttan birşey batıyor gibi rahatsız ediyor.Bende hafif bulanti aksama dogru oluyir cok degil. Kasik agrisi onceden oluyordu da simdilerde yok bisey hissetmiyorum bazen. Yatarken yan yatip karnim dosege geliyor acaba yatmamaliyim mi oyle bilemiyorum canm. Benim morel iyice dustu iki hafta geri olmasi korkutuyor
Benim kasıklar ağrıyor ya.Hatta sanki bacaklarım birbirinden ayrılıyor gibi oluyor kalçam ağrıyor.Hafif hafif bulantı oluyor ama çok sıkıntılı değil anlaşılmıyor bile kendimi çok dinlemesem.benimde moralim baya bozuldu dünden beri.Forumda birkaç yazı okudum kimi hiç kalp atışı duyamamış kimininki gelişmemiş o yüzden baya korkuyorum.Bi de ben dik oturamıyorum alttan birşey batıyor gibi rahatsız ediyor.
Canım kesenin içinde mı başka bir kese yoksa ayrı yerlerde iki kese miBenim rahmimde bir kese dışında ikinci kese gibi görünen bir şey gördü doktorum haftaya netleşeceğini söyledi ama büyük ihtimalle kan pıhtısı olabilir dedi ve düşük olmaması için ilaç başlattı. Kasıklarımda tek taraflı değil iki taraflı ağrı var, hayırlısı olsun. Yaz tatilindeyim haftaya da evimize dönüp asıl doktorumuzla kontrolümüz olacak henüz kan testi de yaptırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?