2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Cok uzuldum. Bugun grupta gordugum 2. Haber. Allah bir kapiyi kapar bir kapiyi acarmis. Rabbim hayirli kapilar acsin arkadasim Allah im gonlune gore versin insallah

Ayniyiz canm cok tedirginim.simdi gittim geldim 5arti 3 giruluyor dedi. Yine kalp atisi duyamadik. Daga yeni organlar gelisiyor bisey diyemeyiz dedi. Ben anlamiyorum cidden
5+3 kalp atisi icin cok erken canim canını sıkma ben tam 6 haftalikken gördüm doktor normalde duyulmaz dedi bana 6 bile erken yani kalp atışları icin

benimde çarşamba günü sat a göre 7+3 tü doktora göre 6+5 kese oluşmuş hatta büyümüş ama bebeği göremedi bakalım kısmet yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir zaten
Vajinal mi baktı?ultrasonun yeni eski olması bile çok etkiliyor.

Hadi yaa ilk cinsiyet senden geldi o zaman elimizde minik pasamiz var bitane

Inşallah en yakın zamanda kucağını doldurur Rabbim canim cok üzüldüm senin adina

Kızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum

çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa ve sabır versin inşaallah tez vakitte de kucağını hayırlı evladlarla doldursun inşaallah

Tek Tesellim canım bişey soracam tam anlayamadim da senin bebegin varken yok diye mi kürtaj oldun yoksa gelismedi diye mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…