Yarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..
5+3 kalp atisi icin cok erken canim canını sıkma ben tam 6 haftalikken gördüm doktor normalde duyulmaz dedi bana 6 bile erken yani kalp atışları icinAyniyiz canm cok tedirginim.simdi gittim geldim 5arti 3 giruluyor dedi. Yine kalp atisi duyamadik. Daga yeni organlar gelisiyor bisey diyemeyiz dedi. Ben anlamiyorum cidden
Vajinal mi baktı?ultrasonun yeni eski olması bile çok etkiliyor.benimde çarşamba günü sat a göre 7+3 tü doktora göre 6+5 kese oluşmuş hatta büyümüş ama bebeği göremedi bakalım kısmet yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir zaten
Hadi yaa ilk cinsiyet senden geldi o zaman elimizde minik pasamiz var bitaneKızlar ben daha 10 haftalık hamileyim.. doktor bugün cinsiyetini gördü erkek dedi gösterdi çok erken oldu hiç beklemiyorduk. Kıpır kıpırdı zığlayıp duruyordu yaaadetime göre ve transfer tarihime göre 10+1 haftalık ama doktor boyunu ölçtü 10+6 haftalık dedi plesanta aşağıya yerleşmiş 35 haftalıkken doğuma alabiliriz dedi ama bunu söylemek için çok erken dedi 20 haftalıkken belli olur dedi. Bazen yukarı çıkıyormuş
Inşallah en yakın zamanda kucağını doldurur Rabbim canim cok üzüldüm senin adinaYarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..
Allah razı olsun insAllah canımCok uzgunumAllah im bu mubarek gunler yuzu hurmetine sana ferahlik ve akabinde tekrar saglikli bir hamilelik nasip etsin arkadasim
karından baktı göremedi vajinal baktı yine göremedi anlamadımVajinal mi baktı?ultrasonun yeni eski olması bile çok etkiliyor.
Ben de sürekli geğiriyorum afedersiniz. Bulantı da ara ara oluyor. Ama kusamıyorum ben deKızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum
Yanma mı var bulantı miKızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum
çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa ve sabır versin inşaallah tez vakitte de kucağını hayırlı evladlarla doldursun inşaallahYarın kürtaj olacağım kızlar..Başka doktorlarada gittim sonuç aynı yolk kesesi göründü ama bebeğin kalp atişı yok.. Gelişimi 5.haftada kalmiş.Çok üzgünüm kendinize dikkat edin..Cinsiyet fln hiç önemli değilmiş önemli olan sağlıklı olsun..İnşallah tekrar hamile kalirim..
Cok üzüldüm canım ya Rabbim en kisa zamanda kucağını doldursun inşallahCanım kürtaj oldum dger yazdıklarımı görmedn sanırım
O gegirme bende de çok fazla bulantim da galiba o yüzdenBen de sürekli geğiriyorum afedersiniz. Bulantı da ara ara oluyor. Ama kusamıyorum ben de
Valla utaniyorum olur olmadik yerde geliyor. Gunde hic abartisiz en az 500 kez yasiyorumO gegirme bende de çok fazla bulantim da galiba o yüzden
Bulanti var canım bi gün iyiyim bigün kötü anlamadım yaa bu gece de fenayim işteYanma mı var bulantı mi
Aynı durumdayız sanırım ama benim hafif hafif oluyo etrafimdakiler pek anlamıyorValla utaniyorum olur olmadik yerde geliyor. Gunde hic abartisiz en az 500 kez yasiyorum
Saol canım Allah razı olsunCok üzüldüm canım ya Rabbim en kisa zamanda kucağını doldursun inşallah
Hayır tam tersi canım 1.70 boyum 80 kilo ilke hamile kaldımZayıf misin canim zayıf anneler erken hisseder diye biliyorum benim önceki gebeliklerinde pıt pıt gibi atmalarla hissetmeye başlamıştım ama daha geç sanki
Benim baya yogun oluyor hafif falan değil. Bide yediklerim bogazimda takiliyor sankiAynı durumdayız sanırım ama benim hafif hafif oluyo etrafimdakiler pek anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?