- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Canım gecen hafta cumartesi kontrol vardı doktor bebek yok olusmams dedi haftayı bekldm bnde bugun yani baska doktora gittm oda dedi yok bebek diye snra bidaha da baskaskna gittm oda bebek var nasıl bos demisler dedi ama ölmüs işte ölü bebegi aldılar anlayacagn bebegim varms 0.23 cm hmde 8 hafta 2 günlük ama yine olmadı malesef Rabbım bidaha Yasatmaz insAllahTek Tesellim canım bişey soracam tam anlayamadim da senin bebegin varken yok diye mi kürtaj oldun yoksa gelismedi diye mi ?
Kızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum
Hmm anladim canim Inşallah Rabbim bidaha yasatmaz en kısa zamanda tekrar nasip etsinCanım gecen hafta cumartesi kontrol vardı doktor bebek yok olusmams dedi haftayı bekldm bnde bugun yani baska doktora gittm oda dedi yok bebek diye snra bidaha da baskaskna gittm oda bebek var nasıl bos demisler dedi ama ölmüs işte ölü bebegi aldılar anlayacagn bebegim varms 0.23 cm hmde 8 hafta 2 günlük ama yine olmadı malesef Rabbım bidaha Yasatmaz insAllah
Aynı durumdayımKızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum
İnsAllah canımHmm anladim canim Inşallah Rabbim bidaha yasatmaz en kısa zamanda tekrar nasip etsin
iğneler nasıl gidiyor bacım alıştın mıBenim de mide yanmam geçti yaa mide yanması benim en büyük belirtimdi offfff sabir valla sabır düşün düşün
Çeker bacm afiyet olsuninsanın canı bu saatte yayla çorbası çeker mi gidip hemen yapıyorum kızlar
Ben de öğüre öğüre kusuyorum zorla. Aslinda tam bulanti da değil bulantı en cok açken oluyo öğün atlarsam falan. Benim sorunum gaz. Resmen gaz bombasi oldum. Midem bagirsaklarim kendini imha edicek az kaldiBende bulantı var ama kusamıyorum. Rahatlamak için parmak verip kusuyorum kusunca rahatlıyor mide gerçekten
Ay bende 1.71 boy 77 kiloHayır tam tersi canım 1.70 boyum 80 kilo ilke hamile kaldımşu aralar hissetmiyorum ama ilginç
Kızlar Nasılsıniz?
Ben de sürekli geğiriyorum afedersiniz. Bulantı da ara ara oluyor. Ama kusamıyorum ben de
Bende bulantı var ama kusamıyorum. Rahatlamak için parmak verip kusuyorum kusunca rahatlıyor mide gerçekten
Boş bulantı çok fena yaBen de öğüre öğüre kusuyorum zorla. Aslinda tam bulanti da değil bulantı en cok açken oluyo öğün atlarsam falan. Benim sorunum gaz. Resmen gaz bombasi oldum. Midem bagirsaklarim kendini imha edicek az kaldi
Benim de temennim saglikli olmasi tabi . hayirlisi canm bekleyip gorecegizonu ben hiç anlamıyorum geç döllenme olayını ben 30 günde 1 regli oluyorum kafam çalışmıyor o işlere sağlıklı olsunda geç döllensin
hadi bakalım çok şükür tez vakitte kalp atışınıda duyarsın inşaallah
Ay benm ağzım tükürüklenşnce direk kusarım benO degilde kusmayada raziydim şu tükürük artışı olmasaydı iyiydi onceki gebeligimdede oldu bundada oldu yutulmuyor tasla geziyorum ona tukuruyorum varmi benim gibi olan badir gozuken birsey gerci
Cok dogru soyluyorsun canm. Hakkimizda hayirlisi bekleyip gorecegiz. Iste yinede bende hep bi soru isareti biraz cok takanlardanim galibaBen 6+4 de duydum kalp atışını sata göre 9. Haftamdayken yani. . Oyüzden siz doktorların dediği haftaya göre hareket edin. Satı unutun. Ben ilk öğrendiğimde gittiğim doktor bana bu bebek sağlıksız düşer zaten dedi. 3 ay öncede bir düşük yaşamıştım eve gelip hüngür hüngür ağladım. Ama 2 gün sonra tekrar gittiğimde yolk sacı gördüm başka bir doktorda. Sabretmekten başka çaremiz yok. Zaten rızkı yoksa ne yaparsak yapalım nasip olmuyor. Rızkı varsada zaten sabırla bekleyince herşeyi görüyoruz. Kendinizi yıpratmayın kötü şeyler düşünerek. Bende çok takıyorum hala acaba birşey olurmu diye ama insan böyle durumlarda birbirine destek olmak zorunda. İyi düşünelim iyi olsun. Rabbim neylerse güzel eyler.
Hemen hemen ayniyiz sanki canm.Benimde salı günü normalde 6+5 olması gerekirken 5+4tü.
ben varımmmmm bende de aynı heleki uyurken her yer salya oluyorO degilde kusmayada raziydim şu tükürük artışı olmasaydı iyiydi onceki gebeligimdede oldu bundada oldu yutulmuyor tasla geziyorum ona tukuruyorum varmi benim gibi olan badir gozuken birsey gerci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?