2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tek Tesellim canım bişey soracam tam anlayamadim da senin bebegin varken yok diye mi kürtaj oldun yoksa gelismedi diye mi ?
Canım gecen hafta cumartesi kontrol vardı doktor bebek yok olusmams dedi haftayı bekldm bnde bugun yani baska doktora gittm oda dedi yok bebek diye snra bidaha da baskaskna gittm oda bebek var nasıl bos demisler dedi ama ölmüs işte ölü bebegi aldılar anlayacagn bebegim varms 0.23 cm hmde 8 hafta 2 günlük ama yine olmadı malesef Rabbım bidaha Yasatmaz insAllah

Hmm anladim canim Inşallah Rabbim bidaha yasatmaz en kısa zamanda tekrar nasip etsin

Bende bulantı var ama kusamıyorum. Rahatlamak için parmak verip kusuyorum kusunca rahatlıyor mide gerçekten
Ben de öğüre öğüre kusuyorum zorla. Aslinda tam bulanti da değil bulantı en cok açken oluyo öğün atlarsam falan. Benim sorunum gaz. Resmen gaz bombasi oldum. Midem bagirsaklarim kendini imha edicek az kaldi

Kızlar Nasılsıniz?
Benim midem fena bu gece nasıl uyucam bilmiyorum.Bi türlü kusamiyorum napcam çok kötüyum
Ben de sürekli geğiriyorum afedersiniz. Bulantı da ara ara oluyor. Ama kusamıyorum ben de
Bende bulantı var ama kusamıyorum. Rahatlamak için parmak verip kusuyorum kusunca rahatlıyor mide gerçekten
Ben de öğüre öğüre kusuyorum zorla. Aslinda tam bulanti da değil bulantı en cok açken oluyo öğün atlarsam falan. Benim sorunum gaz. Resmen gaz bombasi oldum. Midem bagirsaklarim kendini imha edicek az kaldi
Boş bulantı çok fena ya parmak atsam kusarım ama ozamanda çok fena olurm

Gaz bendede aşırı var sancı yapıyo bide

Benim de temennim saglikli olmasi tabi . hayirlisi canm bekleyip gorecegiz

O degilde kusmayada raziydim şu tükürük artışı olmasaydı iyiydi onceki gebeligimdede oldu bundada oldu yutulmuyor tasla geziyorum ona tukuruyorum varmi benim gibi olan badir gozuken birsey gerci

O degilde kusmayada raziydim şu tükürük artışı olmasaydı iyiydi onceki gebeligimdede oldu bundada oldu yutulmuyor tasla geziyorum ona tukuruyorum varmi benim gibi olan badir gozuken birsey gerci
Ay benm ağzım tükürüklenşnce direk kusarım ben çok fenaymış seninki

Cok dogru soyluyorsun canm. Hakkimizda hayirlisi bekleyip gorecegiz. Iste yinede bende hep bi soru isareti biraz cok takanlardanim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…