2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben bu geç döllenme olayını hiç anlamıyorum benim ilişki tarihim belli.adetlerim düzenli.ovülasyon testi yaptığım için yumurtlamamı biliyorum.Ama yine de kafam basmıyor bu olaya.Bi de birkaç kişi mide bulantın var mı diye sordu.Hatta doktor bile.Mide bulantısı bebeğin kalbi atmaya başladığı günden itibaren yoğunlaşıyormuş.Ben de öyle birşey yok.Hafif hafif içim tuhaflaşıyor ama tam bulantı gibi değil.hayırlısı diyorum.Bir tane bebişim olsaydı ikinciyi belki düşünmezdim bile çünkü çok üzüldüm yıprandım.

nasıl yaa doktor bile mi .. Arkadaşım yeni doğum yaptı 1 gün bile mide bulantısı kusma şikayeti yaşamadı. Bence kişiden kişiye değişir o canım takılma buna. benim de var kasık ağrılarım hep oldu. Geç döllenme olayıda spermler bir kaç gün yaşayabiliyor ya ondan da olabilir. Bir iki hafta geriden gelmesi de mühim değil. İçini ferah tut olumlu düşün ki bebekte olumlu etkilensin

Kızlar rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini göreniniz oldu mu? Ben erkek gördüm bi kaç gün önce bakalim ne olacak Sağlıkla gelsinler de hiç önemli değil cinsiyeti. Mide bulantısına gelince benim 7 haftadan once hic yoktu suan gece ve sabah şekilden şekile sokuyor. Kisiden kisiye degisen bi durum. Belki sifir bulantiyla cok rahat bi hamilelik gecireceksiniz. Kafaniza hic takmayin mesela benim annemin hic bulantisi olmamis. Ben de yoğun var

Benim adetlerim düzensizdi ondan geç döllenmeyi anlıyorum ama sen tabi daha iyi bilirsin ilişki durumuna yumurtlama zamanına göre. İşte 1.çocuk büyüyüpte ben neden yalnızım kardeşim yok herkesin kardeşi var diye ağlayınca, parktaki kadınlara bile benim kardeşim olmuyor diye anlatınca ikinciyi zaten isterken daha fazla istemeye başladım. Bulantı olayına takılma etraftakiler moral bozuyor. Kızımda nerdeyse hiç olmadı benim bulantım. Kendimi dinliyodum var mı diye böyle hafif bişey hissediyodum o zaman

birde bu vajina ağrısı zonklama gibi doluluk gibi her an regli olacakmış gibi sizde de varmı hala bende mi bi tuhaflık var anlamadım gitti düşünmekten kafayı sıyırmazsak iyidir...
Zonklamw hissi bendede oluyor ara ara,normal diyorum sende stres yapma kendine,yarım saat uzandınmı geçiyor canım

İnşallah canım umarım ayın 17sinde duyarım kalbini.Şu an sata göre 7+2 ama doktora göre 6+1.

Ben hamile kalmadan 3 ay önce bir rüya gördüm.Küçük bir çocuk abla Ömer ne zaman gelecek diye sordu ben de 3 ay sonra dedim.Gerçekten de 3 ay sonra hamile kaldım.Eğer çocuğum benimle kalıp doğarsa ve erkek olursa ismini ömer koyacağım.

Ayın 17si belli olacak inşallah hayırlı haber alırım

Kızlar gunaydin. Bugun benim kasığımda ve belimde agri var .ayni adet sancisi gibi bugun 10 +0 im. Sizdede oldu mu daha once bu kadar olmamisti .

Bende artık takmıyorum canm bugün 6+6 yım bulantı yok..belki dediğin gibi 7 den itibaren başlar

Kızlar ya ağzımda çok değişik tat var demir gibi pas gibi kan gibi çok değişik

Bende bende evde eşime iş yerinde arkadaşlar sarıyorum. Heryerde bir hırlama söz konusu bende. Çok şükür anlayışlar karşılıyorlar. Yoksa ben bile tahammül edemiyorum kendime. Şu 12. Haftayıda atlatırsak bunlarda geçicek inşallah

Günaydın kızlar..
Lekenlenme yaşayan leklenmesi devam eden var mı?
Akıntısı olanlar ne renkte akıntınız var acaba?
Bir de progestanı fitil şeklinde kullananlar lekeniz olunca mı kullandınız? Ve lekeleriniz ne zaman geçti ya da geçti mi?
Benim 1 aydır ara ara kanama ile süren lekelerim var ilaç iğne kullanıyorum ama bitmiyor doktor da bişey demiyor çünkü yapılacak herşeyi kullanıyorum hep yatıyorum dinleniyorum ama bitmiyor. Ve çok Tedirginim

Benim belirtilerim tek tek yok oldu. Sadce şu an adını bile anamadığım bir yiyecek var ondan tiksindim o devam ediyor p.tesi günü kalp atışını duyduk. Umarım her şey yolundadır . Surekli de doktora bu sebeplerle gidilmiyor... birde kizlar ben Urfaya atandim urfa haliliye ve eyyubiye de doktor önerisi olan var mı?

BENDE oyleyim esim neyin var mutsuzsun diyor halim yok halim diyorum surekli uyuma istegim var ev almis basini gidiyor ama hic bisey yapasim yok anliycaniz cok fenayim mide bulantim yok kusma gibi ama sanki midemde cok su varmis gibi tuhaf bulanti gibi bisey disari cikmak kabus benim icin suan igne almaya gitmem lazim ama araba kullanmak suan zulum geliyor bana bide uyku oyle derin degil 10dklik uykular persembe gunu gelsede bebislerimin kalp seslerini duysam ins strestende oluyor benim sanirim Allahim sen herkesin saglikla kucaklarini doldur amin

Kızlar merhaba bende tüpbebek yaptırmaya karar verdim kasım gibi yaptıracağız o arada kilo vermeye çalışacağım aslında boyum 162 kilom 63 çok kilolu sayılmam ama adetim geçeli 21 gün oldu kasıklarımdaki ağrı tıpkı adet olacakmışım gibi gerçi 20 gündür bu ağrı var beyaz renkte akıntım var geçen hafta doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış biraz bekleyelim dedi bir hafta bekledim adet olmayınca tekrar gittim doktor tarlusal yazdı ama yine bir hafta bekle dedi bekle bekle şişlikten stresten ölecem acele etme dedi. İki kez gebelik testi yaptım biri 1.2 çıktı bir hafta sonra tekrar yaptım 1.5 çıktı geçen adetimin bitiminde rahim filmi çektirmiştim gecikme sebebi o olabilirmi? artık bu saatten sonra gebelik yoktur sanırım kızlar bir akıl verin doktora gidiyorum bekle diyor bekledikçe stres oluyorum pantalonlar kavuşmuyor şişlikten :) rahim filmindede sağ tüpüm tıkalı çıktı kızlar

Acaba soğan kürünemi başlasam genelde soğan kürüne adetin ilk günü başlıyorlar ama

Canım bu hafta benimde vardi aynı şey 3 4 gün çok kötü kustum sonra birden kesildi bende korkmuştum acaba bişey mi oldu diye ama perşembe doktora gittigimde elini bile gördüm için rahat olsun canim stresten daha çok etkileniyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…