Ben bu geç döllenme olayını hiç anlamıyorum benim ilişki tarihim belli.adetlerim düzenli.ovülasyon testi yaptığım için yumurtlamamı biliyorum.Ama yine de kafam basmıyor bu olaya.Bi de birkaç kişi mide bulantın var mı diye sordu.Hatta doktor bile.Mide bulantısı bebeğin kalbi atmaya başladığı günden itibaren yoğunlaşıyormuş.Ben de öyle birşey yok.Hafif hafif içim tuhaflaşıyor ama tam bulantı gibi değil.hayırlısı diyorum.Bir tane bebişim olsaydı ikinciyi belki düşünmezdim bile çünkü çok üzüldüm yıprandım.Burdaki yazılanları düşünüp kendini kasma canım. İçini ferah tutmaya çalış. Kızımda geç döllenme olduğu için benimde görünmemişti kendime o 2 3 hafta nasıl zehir edilebilirse öyle ettim. Sonradan öne bile geçti haftası. Düşünmemek elde değil burda okudukça bende çok geriliyorum kızımdan sonra 6 yıldır olmuyordu bizimde. Ama onda zehir ettim bunda etmicem diyorum. Film izleyip kitap okuyorum başka şeylere veriyorum kendimi
nasıl yaa doktor bile mi .. Arkadaşım yeni doğum yaptı 1 gün bile mide bulantısı kusma şikayeti yaşamadı. Bence kişiden kişiye değişir o canım takılma buna. benim de var kasık ağrılarım hep oldu. Geç döllenme olayıda spermler bir kaç gün yaşayabiliyor ya ondan da olabilir. Bir iki hafta geriden gelmesi de mühim değil. İçini ferah tut olumlu düşün ki bebekte olumlu etkilensinBen bu geç döllenme olayını hiç anlamıyorum benim ilişki tarihim belli.adetlerim düzenli.ovülasyon testi yaptığım için yumurtlamamı biliyorum.Ama yine de kafam basmıyor bu olaya.Bi de birkaç kişi mide bulantın var mı diye sordu.Hatta doktor bile.Mide bulantısı bebeğin kalbi atmaya başladığı günden itibaren yoğunlaşıyormuş.Ben de öyle birşey yok.Hafif hafif içim tuhaflaşıyor ama tam bulantı gibi değil.hayırlısı diyorum.Bir tane bebişim olsaydı ikinciyi belki düşünmezdim bile çünkü çok üzüldüm yıprandım.
Ben bu geç döllenme olayını hiç anlamıyorum benim ilişki tarihim belli.adetlerim düzenli.ovülasyon testi yaptığım için yumurtlamamı biliyorum.Ama yine de kafam basmıyor bu olaya.Bi de birkaç kişi mide bulantın var mı diye sordu.Hatta doktor bile.Mide bulantısı bebeğin kalbi atmaya başladığı günden itibaren yoğunlaşıyormuş.Ben de öyle birşey yok.Hafif hafif içim tuhaflaşıyor ama tam bulantı gibi değil.hayırlısı diyorum.Bir tane bebişim olsaydı ikinciyi belki düşünmezdim bile çünkü çok üzüldüm yıprandım.
Zonklamw hissi bendede oluyor ara ara,normal diyorum sende stres yapma kendine,yarım saat uzandınmı geçiyor canımbirde bu vajina ağrısı zonklama gibi doluluk gibi her an regli olacakmış gibi sizde de varmı hala bende mi bi tuhaflık var anlamadım gitti düşünmekten kafayı sıyırmazsak iyidir...
İnşallah canım umarım ayın 17sinde duyarım kalbini.Şu an sata göre 7+2 ama doktora göre 6+1.nasıl yaa doktor bile mi .. Arkadaşım yeni doğum yaptı 1 gün bile mide bulantısı kusma şikayeti yaşamadı. Bence kişiden kişiye değişir o canım takılma buna. benim de var kasık ağrılarım hep oldu. Geç döllenme olayıda spermler bir kaç gün yaşayabiliyor ya ondan da olabilir. Bir iki hafta geriden gelmesi de mühim değil. İçini ferah tut olumlu düşün ki bebekte olumlu etkilensin
Ben hamile kalmadan 3 ay önce bir rüya gördüm.Küçük bir çocuk abla Ömer ne zaman gelecek diye sordu ben de 3 ay sonra dedim.Gerçekten de 3 ay sonra hamile kaldım.Eğer çocuğum benimle kalıp doğarsa ve erkek olursa ismini ömer koyacağım.Kızlar rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini göreniniz oldu mu? Ben erkek gördüm bi kaç gün önce bakalim ne olacakSağlıkla gelsinler de hiç önemli değil cinsiyeti. Mide bulantısına gelince benim 7 haftadan once hic yoktu suan gece ve sabah şekilden şekile sokuyor. Kisiden kisiye degisen bi durum. Belki sifir bulantiyla cok rahat bi hamilelik gecireceksiniz. Kafaniza hic takmayin mesela benim annemin hic bulantisi olmamis. Ben de yoğun var
Ayın 17si belli olacak inşallah hayırlı haber alırımBenim adetlerim düzensizdi ondan geç döllenmeyi anlıyorum ama sen tabi daha iyi bilirsin ilişki durumuna yumurtlama zamanına göre. İşte 1.çocuk büyüyüpte ben neden yalnızım kardeşim yok herkesin kardeşi var diye ağlayınca, parktaki kadınlara bile benim kardeşim olmuyor diye anlatınca ikinciyi zaten isterken daha fazla istemeye başladım. Bulantı olayına takılma etraftakiler moral bozuyor. Kızımda nerdeyse hiç olmadı benim bulantım. Kendimi dinliyodum var mı diye böyle hafif bişey hissediyodum o zaman
Bende artık takmıyorum canm bugün 6+6 yım bulantı yok..belki dediğin gibi 7 den itibaren başlarKızlar rüyanızda bebeğinizin cinsiyetini göreniniz oldu mu? Ben erkek gördüm bi kaç gün önce bakalim ne olacakSağlıkla gelsinler de hiç önemli değil cinsiyeti. Mide bulantısına gelince benim 7 haftadan once hic yoktu suan gece ve sabah şekilden şekile sokuyor. Kisiden kisiye degisen bi durum. Belki sifir bulantiyla cok rahat bi hamilelik gecireceksiniz. Kafaniza hic takmayin mesela benim annemin hic bulantisi olmamis. Ben de yoğun var
Bende bendeGunaydin kizlarrr
Ya fiziksel olarak bulanti ozellikle acken bana basiyo fenAa.. agzimin ici hep bi garip. Dun aklima sobiyet dustu aksam aksam yemeye gittik tek derdim tatli
Fiziksel bulanti, kasik agrisi vs disinda ruhsal olarak surekli melankolik ve depresifim. Kocama sariyorum hersey batiyo. O da artik anladim hamilesin ama yuzun gulmuyo herseye arizasin diyo. Cok depresifim. Evden cikasim yok. Yatayim uzanayim. Is yapasim yok. Tek ben miyim ariza
BENDE oyleyim esim neyin var mutsuzsun diyor halim yok halim diyorum surekli uyuma istegim var ev almis basini gidiyor ama hic bisey yapasim yok anliycaniz cok fenayim mide bulantim yok kusma gibi ama sanki midemde cok su varmis gibi tuhaf bulanti gibi bisey disari cikmak kabus benim icin suan igne almaya gitmem lazim ama araba kullanmak suan zulum geliyor bana bide uyku oyle derin degil 10dklik uykular persembe gunu gelsede bebislerimin kalp seslerini duysam ins strestende oluyor benim sanirim Allahim sen herkesin saglikla kucaklarini doldur aminGunaydin kizlarrr
Ya fiziksel olarak bulanti ozellikle acken bana basiyo fenAa.. agzimin ici hep bi garip. Dun aklima sobiyet dustu aksam aksam yemeye gittik tek derdim tatli
Fiziksel bulanti, kasik agrisi vs disinda ruhsal olarak surekli melankolik ve depresifim. Kocama sariyorum hersey batiyo. O da artik anladim hamilesin ama yuzun gulmuyo herseye arizasin diyo. Cok depresifim. Evden cikasim yok. Yatayim uzanayim. Is yapasim yok. Tek ben miyim ariza
Alla Alla peki ultrason resmi var mi ?Doktr herhangi bisey demedi acile gittigimiz icin cok da onemsemedi sanki devlete gittim. Daha erken organlar gelisiyor felen dedi
Benim belirtilerim tek tek yok oldu. Sadce şu an adını bile anamadığım bir yiyecek var ondan tiksindim o devam ediyor p.tesi günü kalp atışını duyduk. Umarım her şey yolundadır . Surekli de doktora bu sebeplerle gidilmiyor... birde kizlar ben Urfaya atandim urfa haliliye ve eyyubiye de doktor önerisi olan var mı?
[/QUOTE
Ben de Urfada görev yapıyorum.Lotus hastenesindeki İmran hanıma gidiyorum.Gayet memnunum:) bu yaz memleketime de gidemedim.Yol cok uzun oldugu için ( 23 saat) doktor yolculugu önermedi.Urfa sıcaklarında kavruluyoruminsan gurbette olunca çok sıkılıyor
Canım bu hafta benimde vardi aynı şey 3 4 gün çok kötü kustum sonra birden kesildi bende korkmuştum acaba bişey mi oldu diye ama perşembe doktora gittigimde elini bile gördüm için rahat olsun canim stresten daha çok etkileniyorlar benceBenim belirtilerim tek tek yok oldu. Sadce şu an adını bile anamadığım bir yiyecek var ondan tiksindim o devam ediyor p.tesi günü kalp atışını duyduk. Umarım her şey yolundadır . Surekli de doktora bu sebeplerle gidilmiyor... birde kizlar ben Urfaya atandim urfa haliliye ve eyyubiye de doktor önerisi olan var mı?
Ayrı yerde göründüCanım kesenin içinde mı başka bir kese yoksa ayrı yerlerde iki kese mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?