2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kız beto deminden beri okuyorumda artık yazım dedim merak ettim🤣senin bebe iri bebiş dimi bir MAŞALLLLAH koyayım onceeee 2 no nasil oluyo 🙄
Evet de bez büyük ama yaa daha 45 günlük hem 4 numara kullananlar 70 günlük falandır gerçi kiloya bakıyo ama bez büyük yani bence 😂

Sleepy natural kullaniyordum bende. Lastikli yerleri mahvetti oglumun bacaklarini, bandini bol yapsam cis cikio disari, kiyafet degistiriyoruz. Ona da cok kizio zaten. Bi de pisik oluyordu onca kreme ragmen. Bi boy buyuk aldim bezi, karnina kadar geliodu 😂 bi de baktim kizarmis gobusunun alti yazik.
Iki gundur prima pure kullaniyorum. Baya pamuk gibi, en ufak naylon yok Ne lastik izi var , ne pisik, ne sizinti.
Denemek isteyen olursa , ben memnunum
Ben hep prima kullandım ne pişik oldu ne sızdırdı sadece bi kere kaynanam bezi gevsek baglamıs bebege kıyamamıs sıkmasın demiş kakada fazla yapınca bezi geçmiş sırtına çıkmıstı 😂😂 pahalı dıolr ama ben nette kampanyalrda hep alıp kenara koydum

Arkadaşlar merhaba bebeğimde döküntüler oluyor ama gün içinde bir var bir yok özellikle ağladığında belirginleşiyor. arada peynir kesiği tarzı kusma oluyor bir doktor alerji biri de normal döküntü dedi tecrübesi olan var mı acaba çok kafama takıldı

kuzumun verem aşısı yerini tuttum az once biraz ağladı hassas demek ki kremlerini tekrarladım sukur şişmemiz yok ama hassas olması hele ki verem yerinin ağrıması cok normal

Ya kızlar bebekleriniz uyanıkken nasıl oyalıyorsunuz benimki daha küçük bişeydende anlamıyor ne yapıcamı şaşırıyorum
cnm mesela karanlık olunca telefonun flash ini ac tavana tut sağ elimde 5 parmak sol elimde beş parmak şarkısını soyle nette var ellerinle hayvan şekli yap masallastir gülerek simdi oglu mu yicem falan de benim oğlanın cok hoşuna gidiyor ,ceviz adam şarkısı var , biraz şarkı öğrenmek gerek bi de anneni seviyorsan alkışla diye var cok hoşlarına gidiyor

kizlar bezlerden muhabbet varken bende yirum yapiyim dedim valla bende sleepy naturel kullaniyorum ama malesef iki numara kullandigim halde taşırıyor cisini geceleri daha cok sizma yapiyor ben migrosun minnies bezini aldim simdilik hem eknomik hemde katkisiz instagramda muhendisinoglu var duymussunuzdur ordaki incelemelerdeki bezlerdendi bakalim pisik yaparsa yazarim sizede .

Bu arada kizlar bebeklerin kalca çıkıkligi icin ultrason muayneleri ne zaman oluyor hic goturen varmi aranizda
Bugün götürdük canım doktora dedim erken mi getirdik diye .45 günlük falanken de bakıyoruz dedi .

Back
X