2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende tedaviye baslamadan once ruyamda hamileydim biride kizi olcak adida gulhanim diyodu . bakalim dogru cikcakmi etkilendim aslinda ama etrafimizda o isimden biri oldugndan aileminde esiminde hosuna gitmedi etkilenmediler

Benim kanamam olmustu hastanede yattm bkac gune kesildi smdi 2 gun turuncu turuncu leke geldi biraz korktum progestan igne kullaniyodum biraktirdi gebelik takibi yapan doktorum. Hapina gecti
Tup bebek doktorumada sormadan gectim.bende erken gecmisim.heralde bugun arayip konusucam

Oncelikle bekle canim sogan kurunu falan ertele biraz. Rahim filmi gecikme yapabilir benimde gecikmisti cektirdikten sonra ama sanirim cok degil bikac gun en fazla bir haftadir net hatrlayamadim

Tek Tesellim , Kralice55 hakkinizda hayirlisi, allah en kisa surede kucaginizi doldursun. Benim de kizimdan once bi kaybim olmuştu, insan etkileniyor uzuluyor elde değil. En azindan hamile kalabiliyorsunuz, beni de zamaninda oyle teselli etmisti doktorum ve hakli cikti. Iyi dusunelim iyi olsun

selam kızlar bende gece çok ilginç bir rüya gördüm hayır olsun inşaallah doktora kontrole gitmişim evet bu haftada bebeği göremedik artık size durumu açıklamam lazım diyordu nasıl yani dedi boş gebelik kürtaj olacaksınız dedi rüyalar tersine çıkar diye düşünüyorum hayır olsun inşaallah dün çok etkisi altında kaldım galiba

Ben hep hapını içiyordum hem de iğnesini 3 güne bir vurduruyordum sonra haftada 1 iğne vurdur dedi progestan da sabah akşam içiyordum fitil kullan diyor ama ben geri geldiği için kızım da yatırmadığı için içiyorum çok yan etkisi var Bi de faydası yok diye yine fitile geçtim umarım biter

Hapinin neden faydasi yok

Aynisi bendede var canim dislerim kanadi sanmistim ilk hatta sanki agzim.kanla doluyor hissi veriyor. Ama hamileligin erken donem belirtilerinde olabiliyormus
Evet bende dişim kanadı sanıyorum ama kanamıyor

Bide sabahları uyanınca kanamaya başladı sizdede oluyomu

Ay erkek mi inşaAllah sağlıklı olsunda ama erkek olursa çok sevinirim 1 kızm 1 oğlum olur
Kızımla oğlum arasındaki en belirgin farktı benim Çok sinir bozucuydu annem sakız çiğne diyor oda erkek kardeşimde ağzı kötü olduğu için çok sakız çiğnemiş

Cok sükür canm engelim yok insAllah calısmalara devam

Faydası var ama yan etkisi çok dedi halsizlik uyku baş dönmesi... zaten hapını ister içiyorsun ister fitil olarak kullanıyosun benim doktor fitil daha etkili dedi ama
Anladm canim ben gece yatmadan once iciyorum hapi yan etkilerini yasamadim oyuzden etrafimdan bas donmesi sersemlik yaptigini duymustum yalniz doktorum bana gece yatmadan once ic dedi

Kızlar gunaydin. Bugun benim kasığımda ve belimde agri var .ayni adet sancisi gibi bugun 10 +0 im. Sizdede oldu mu daha once bu kadar olmamisti .
Dün gece uyuyamadım önce kasik ağrısı sonra belime vurdu ağrı adet olucakmisim gibi sanki allah korusun düşük yapicam gibi dün doktor kontrolüm de vardı doktora sordum normal rahim büyüyor dedi bir de benim rahim ters olduğu için biraz daha ağrım devam edebilirmiş şunu anlamıyorum benim 3. Gebeliğim 2 oğlum var onlarda hiç olmamıştı ısrarla sordum düşük tehlikem var mı diye kesinlikle yok çok iyi yerleşmiş her şey yolunda dedi

Kızlar folactive kullanma varmı. Bir de ben 3 yıldır panik atak için cipralex kullandım. Öğrenene kadar da kullanmış oldum. Öğrenince bıraktım ama gece uykuya dalana kadar huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Yaşayan var mı

Benimde 3. Gebeligim canim ilk gebeligimin ilk haftalarinda boyle olmustu sabaha kdar aglamistim agridan. Simdide ayni adet agrisi gibi . bende sehir disindayim doktora burda gitsemmi diye dusunuyorum . bide arife gunu doktor var mı bilmiyorum . biraz hafiflese iyi olucam

Canim benimde bacagima belimden agri vuruyor uyutmuyor gece . surekli ayagimi ordan oraya koyuyorum berbat bisey yaa. Doktra gitsem birsey yapamaz diye gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…