- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Bende tedaviye baslamadan once ruyamda hamileydim biride kizi olcak adida gulhanim diyodu . bakalim dogru cikcakmi etkilendim aslinda ama etrafimizda o isimden biri oldugndan aileminde esiminde hosuna gitmedi etkilenmedilerBen hamile kalmadan 3 ay önce bir rüya gördüm.Küçük bir çocuk abla Ömer ne zaman gelecek diye sordu ben de 3 ay sonra dedim.Gerçekten de 3 ay sonra hamile kaldım.Eğer çocuğum benimle kalıp doğarsa ve erkek olursa ismini ömer koyacağım.
Benim kanamam olmustu hastanede yattm bkac gune kesildi smdi 2 gun turuncu turuncu leke geldi biraz korktum progestan igne kullaniyodum biraktirdi gebelik takibi yapan doktorum. Hapina gectiGünaydın kızlar..
Lekenlenme yaşayan leklenmesi devam eden var mı?
Akıntısı olanlar ne renkte akıntınız var acaba?
Bir de progestanı fitil şeklinde kullananlar lekeniz olunca mı kullandınız? Ve lekeleriniz ne zaman geçti ya da geçti mi?
Benim 1 aydır ara ara kanama ile süren lekelerim var ilaç iğne kullanıyorum ama bitmiyor doktor da bişey demiyor çünkü yapılacak herşeyi kullanıyorum hep yatıyorum dinleniyorum ama bitmiyor. Ve çok Tedirginim
Oncelikle bekle canim sogan kurunu falan ertele biraz. Rahim filmi gecikme yapabilir benimde gecikmisti cektirdikten sonra ama sanirim cok degil bikac gun en fazla bir haftadir net hatrlayamadimKızlar merhaba bende tüpbebek yaptırmaya karar verdim kasım gibi yaptıracağız o arada kilo vermeye çalışacağım aslında boyum 162 kilom 63 çok kilolu sayılmam ama adetim geçeli 21 gün oldu kasıklarımdaki ağrı tıpkı adet olacakmışım gibi gerçi 20 gündür bu ağrı var beyaz renkte akıntım var geçen hafta doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış biraz bekleyelim dedi bir hafta bekledim adet olmayınca tekrar gittim doktor tarlusal yazdı ama yine bir hafta bekle dedi bekle bekle şişlikten stresten ölecem acele etme dedi. İki kez gebelik testi yaptım biri 1.2 çıktı bir hafta sonra tekrar yaptım 1.5 çıktı geçen adetimin bitiminde rahim filmi çektirmiştim gecikme sebebi o olabilirmi? artık bu saatten sonra gebelik yoktur sanırım kızlar bir akıl verin doktora gidiyorum bekle diyor bekledikçe stres oluyorum pantalonlar kavuşmuyor şişlikten :) rahim filmindede sağ tüpüm tıkalı çıktı kızlar
Acaba soğan kürünemi başlasam genelde soğan kürüne adetin ilk günü başlıyorlar ama
Aynisi bendede var canim dislerim kanadi sanmistim ilk hatta sanki agzim.kanla doluyor hissi veriyor. Ama hamileligin erken donem belirtilerinde olabiliyormusKızlar ya ağzımda çok değişik tat vardemir gibi pas gibi kan gibi çok değişik
Ben hep hapını içiyordum hem de iğnesini 3 güne bir vurduruyordum sonra haftada 1 iğne vurdur dedi progestan da sabah akşam içiyordum fitil kullan diyor ama ben geri geldiği için kızım da yatırmadığı için içiyorum çok yan etkisi var Bi de faydası yok diye yine fitile geçtim umarım biterBenim kanamam olmustu hastanede yattm bkac gune kesildi smdi 2 gun turuncu turuncu leke geldi biraz korktum progestan igne kullaniyodum biraktirdi gebelik takibi yapan doktorum. Hapina gecti
Tup bebek doktorumada sormadan gectim.bende erken gecmisim.heralde bugun arayip konusucam
Hapinin neden faydasi yokBen hep hapını içiyordum hem de iğnesini 3 güne bir vurduruyordum sonra haftada 1 iğne vurdur dedi progestan da sabah akşam içiyordum fitil kullan diyor ama ben geri geldiği için kızım da yatırmadığı için içiyorum çok yan etkisi var Bi de faydası yok diye yine fitile geçtim umarım biter
Doğuma kadar geçmeyecek ve genelde erkek çocuklarında oluyor oğlumda oldu bu hamileliğim dede hafiften varKızlar ya ağzımda çok değişik tat var ☹ demir gibi pas gibi kan gibi çok değişik
Evet bende dişim kanadı sanıyorum ama kanamıyorAynisi bendede var canim dislerim kanadi sanmistim ilk hatta sanki agzim.kanla doluyor hissi veriyor. Ama hamileligin erken donem belirtilerinde olabiliyormus
Ay erkek mi inşaAllahDoğuma kadar geçmeyecek ve genelde erkek çocuklarında oluyor oğlumda oldu bu hamileliğim dede hafiften var
Faydası var ama yan etkisi çok dedi halsizlik uyku baş dönmesi... zaten hapını ister içiyorsun ister fitil olarak kullanıyosun benim doktor fitil daha etkili dedi amaHapinin neden faydasi yok
Kızımla oğlum arasındaki en belirgin farktı benimAy erkek mi inşaAllahsağlıklı olsunda ama erkek olursa çok sevinirim 1 kızm 1 oğlum olur
Cok sükür canm engelim yok insAllah calısmalara devamTek Tesellim , Kralice55 hakkinizda hayirlisi, allah en kisa surede kucaginizi doldursun. Benim de kizimdan once bi kaybim olmuştu, insan etkileniyor uzuluyor elde değil. En azindan hamile kalabiliyorsunuz, beni de zamaninda oyle teselli etmisti doktorum ve hakli cikti. Iyi dusunelim iyi olsun
Anladm canim ben gece yatmadan once iciyorum hapi yan etkilerini yasamadim oyuzden etrafimdan bas donmesi sersemlik yaptigini duymustum yalniz doktorum bana gece yatmadan once ic dediFaydası var ama yan etkisi çok dedi halsizlik uyku baş dönmesi... zaten hapını ister içiyorsun ister fitil olarak kullanıyosun benim doktor fitil daha etkili dedi ama
Dün gece uyuyamadım önce kasik ağrısı sonra belime vurdu ağrı adet olucakmisim gibi sanki allah korusun düşük yapicam gibi dün doktor kontrolüm de vardı doktora sordum normal rahim büyüyor dedi bir de benim rahim ters olduğu için biraz daha ağrım devam edebilirmiş şunu anlamıyorum benim 3. Gebeliğim 2 oğlum var onlarda hiç olmamıştı ısrarla sordum düşük tehlikem var mı diye kesinlikle yok çok iyi yerleşmiş her şey yolunda dediKızlar gunaydin. Bugun benim kasığımda ve belimde agri var .ayni adet sancisi gibi bugun 10 +0 im. Sizdede oldu mu daha once bu kadar olmamisti .
Benimde 3. Gebeligim canim ilk gebeligimin ilk haftalarinda boyle olmustu sabaha kdar aglamistim agridan. Simdide ayni adet agrisi gibi . bende sehir disindayim doktora burda gitsemmi diye dusunuyorum . bide arife gunu doktor var mı bilmiyorum . biraz hafiflese iyi olucamDün gece uyuyamadım önce kasik ağrısı sonra belime vurdu ağrı adet olucakmisim gibi sanki allah korusun düşük yapicam gibi dün doktor kontrolüm de vardı doktora sordum normal rahim büyüyor dedi bir de benim rahim ters olduğu için biraz daha ağrım devam edebilirmiş şunu anlamıyorum benim 3. Gebeliğim 2 oğlum var onlarda hiç olmamıştı ısrarla sordum düşük tehlikem var mı diye kesinlikle yok çok iyi yerleşmiş her şey yolunda dedi
Canim benimde bacagima belimden agri vuruyor uyutmuyor gece . surekli ayagimi ordan oraya koyuyorum berbat bisey yaa. Doktra gitsem birsey yapamaz diye gitmiyorumKızlar folactive kullanma varmı. Bir de ben 3 yıldır panik atak için cipralex kullandım. Öğrenene kadar da kullanmış oldum. Öğrenince bıraktım ama gece uykuya dalana kadar huzursuz bacak sendromu yaşıyorum. Yaşayan var mı
Doktor hiçbirsey vermiyor malesef hatta sordum viks kullanabilir miyim diye hayır dediCanim benimde bacagima belimden agri vuruyor uyutmuyor gece . surekli ayagimi ordan oraya koyuyorum berbat bisey yaa. Doktra gitsem birsey yapamaz diye gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?