- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Bende çok huzursuzum ağrı sürekli değil ama ara ara batma gibi alt taraftan giriyor yada kasıktan . 19 unda randevum bi acile gidip baktırsam mı diye düşünmüyor değilimBenimde 3. Gebeligim canim ilk gebeligimin ilk haftalarinda boyle olmustu sabaha kdar aglamistim agridan. Simdide ayni adet agrisi gibi . bende sehir disindayim doktora burda gitsemmi diye dusunuyorum . bide arife gunu doktor var mı bilmiyorum . biraz hafiflese iyi olucam
Ben de öyle dinlene dinlene bayram temizliğindeyim eşim sağolsun yardım ediyorSelam. Arefemiz mübarek olsun :)
Bende az az temizlik yapıyorum bugün. Kızım uyurken mola verdim. Eşim yardım edecek süpürüp silcez. Zaten fazla bişey yapamıyorum şu aralar
Acillerde düzgün ilgilenmiyorlar ki. Bende düşünmedim degil.cunku dünkü Dr bakmadı sinir oldum..Bende çok huzursuzum ağrı sürekli değil ama ara ara batma gibi alt taraftan giriyor yada kasıktan . 19 unda randevum bi acile gidip baktırsam mı diye düşünmüyor değilim
Benim 8 den sonra başladıBende artık takmıyorum canm bugün 6+6 yım bulantı yok..belki dediğin gibi 7 den itibaren başlar
Tsk ederim canim sanada iyi bayramlar aynen bebislerle ilk bayramŞimdiden herkese iyi bayramlar kızlar bebişlerimizle ilk bayramımız
Canım tüpün tikaliysa maydanoz süt buharı yap. Çok iyi geliyoKızlar merhaba bende tüpbebek yaptırmaya karar verdim kasım gibi yaptıracağız o arada kilo vermeye çalışacağım aslında boyum 162 kilom 63 çok kilolu sayılmam ama adetim geçeli 21 gün oldu kasıklarımdaki ağrı tıpkı adet olacakmışım gibi gerçi 20 gündür bu ağrı var beyaz renkte akıntım var geçen hafta doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış biraz bekleyelim dedi bir hafta bekledim adet olmayınca tekrar gittim doktor tarlusal yazdı ama yine bir hafta bekle dedi bekle bekle şişlikten stresten ölecem acele etme dedi. İki kez gebelik testi yaptım biri 1.2 çıktı bir hafta sonra tekrar yaptım 1.5 çıktı geçen adetimin bitiminde rahim filmi çektirmiştim gecikme sebebi o olabilirmi? artık bu saatten sonra gebelik yoktur sanırım kızlar bir akıl verin doktora gidiyorum bekle diyor bekledikçe stres oluyorum pantalonlar kavuşmuyor şişlikten :) rahim filmindede sağ tüpüm tıkalı çıktı kızlar
Acaba soğan kürünemi başlasam genelde soğan kürüne adetin ilk günü başlıyorlar ama
Bende sonlandirma aşamasindan sonra kalan parcalar icin kürtaj olmustum nisan ayinda 2 adet donemim gectikten sonra baslamistik biz cok sukur oldu arkasi kolay gelir derler 2 adet donemin gecsin basla derim benKızlar hepinizin msjlarini okudum.Tek tek dônemedim hepinize çok teşekkür ederim.2gündür çok yorucu bir süreç yaşadım 3kez vajinal ultrasona girdim.Bugün kürtaj oldun çok sancım oldu..öldüm öldüm dirildim.Hastane çıkışında merdivenlere yattim resmen.
Kendi doktorum kisa sürede hamile kalabileceğimi söyledi ama kürtaji başka hastanede olmak zorunda kaldim kendi doktorum izinli oldugundan.O doktorda 6ay bekle dedi.Rahim toparlansn dinlensin dedi.En az 3ay dedi yada.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ah canim, Allah yardimcin olsun.Kızlar hepinizin msjlarini okudum.Tek tek dônemedim hepinize çok teşekkür ederim.2gündür çok yorucu bir süreç yaşadım 3kez vajinal ultrasona girdim.Bugün kürtaj oldun çok sancım oldu..öldüm öldüm dirildim.Hastane çıkışında merdivenlere yattim resmen.
Kendi doktorum kisa sürede hamile kalabileceğimi söyledi ama kürtaji başka hastanede olmak zorunda kaldim kendi doktorum izinli oldugundan.O doktorda 6ay bekle dedi.Rahim toparlansn dinlensin dedi.En az 3ay dedi yada.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Benimde var batmalar hala hatta dun cok siddetli bicimde batti benimde 19unda randevumBende çok huzursuzum ağrı sürekli değil ama ara ara batma gibi alt taraftan giriyor yada kasıktan . 19 unda randevum bi acile gidip baktırsam mı diye düşünmüyor değilim
kaçıncı ayda erken doğum yaptınız ?Ah canim, Allah yardimcin olsun.icim acidi kuzum benim. Acil sifa bul ins. Su mubarek gunde, duan duam oldu. Rabbim sana da tum isteyenlere de en kisa zmanda versin.
Bi arkadasima kurtaj sonrasi 3 ay bekle dedi doktoru. Ben de erken dogum yapip bebegi kaybettikten sonra, doktor uc ay bekle demisti. Rahim kendine gelsin die.
Sen başta ilaçlamı düşürdün canım kalan parçalar derkenBende sonlandirma aşamasindan sonra kalan parcalar icin kürtaj olmustum nisan ayinda 2 adet donemim gectikten sonra baslamistik biz cok sukur oldu arkasi kolay gelir derler 2 adet donemin gecsin basla derim ben
Amin canım cok ama çok teşekkür ederim.İnşallah tekrar bu duyguyu yaşamam piskolojisi yıkıcı ufacık dahi olsa.Ah canim, Allah yardimcin olsun.icim acidi kuzum benim. Acil sifa bul ins. Su mubarek gunde, duan duam oldu. Rabbim sana da tum isteyenlere de en kisa zmanda versin.
Bi arkadasima kurtaj sonrasi 3 ay bekle dedi doktoru. Ben de erken dogum yapip bebegi kaybettikten sonra, doktor uc ay bekle demisti. Rahim kendine gelsin die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?