2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bende belim ağrısı için özel de ortapedi gittim .
Hamilelik olduğu için filim ya da bir tedavi vermedi
Ayağımı havaya kaldırıp muayene etti ağrı var mı diye
Benim ağır bir iş yapmadım klimalı odada uyudum ondan sonra böyle oldum dedim .
Sıcak tut dinlen yapacak bir şey yok dedi başka .
Yani çok elzem bi hastalık olmazsa doktora gitmeyeceğim hamilelik de çünkü ilaç vs vermiyorlar

Bende çok huzursuzum ağrı sürekli değil ama ara ara batma gibi alt taraftan giriyor yada kasıktan . 19 unda randevum bi acile gidip baktırsam mı diye düşünmüyor değilim

Kizlar, simdiden bayramimiz mubarek olsun. Birkac arkadasimdan duydugum, hosuma giden bi seyi paylasmak istiyorum.
Caniniz ne zaman isterse, bi sure olur, bi dua olur, okursaniz ya da dinletirseniz bebeginize iyi olur dediler. Illa basortulu, uzun pantolonlu olmamiza da gerek yokmus.
Mesela ben, saclarimi yaparken, yasin aciyorum maher al die bi imamdan. Onu dinliyorum ya da Allahin isimlerinden bi video aciyorum. Siz de yapmak istersiniz belki die paylasmak istedim.
Tekrar mutlu bayramlarimiz olsun

Canım tüpün tikaliysa maydanoz süt buharı yap. Çok iyi geliyo

Kızlar hepinizin msjlarini okudum.Tek tek dônemedim hepinize çok teşekkür ederim.2gündür çok yorucu bir süreç yaşadım 3kez vajinal ultrasona girdim.Bugün kürtaj oldun çok sancım oldu..öldüm öldüm dirildim.Hastane çıkışında merdivenlere yattim resmen.
Kendi doktorum kisa sürede hamile kalabileceğimi söyledi ama kürtaji başka hastanede olmak zorunda kaldim kendi doktorum izinli oldugundan.O doktorda 6ay bekle dedi.Rahim toparlansn dinlensin dedi.En az 3ay dedi yada.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bende sonlandirma aşamasindan sonra kalan parcalar icin kürtaj olmustum nisan ayinda 2 adet donemim gectikten sonra baslamistik biz cok sukur oldu arkasi kolay gelir derler 2 adet donemin gecsin basla derim ben

Kizlar hepinizin bayramini kutlarim Rabbim sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar gecmemize vesile kilsin benim mide bulantilarim kusmalarim hat safa da artik gunde 3 kere kusuyorim sizin nasil 8 haftalik oldum oneriniz var mi

Ah canim, Allah yardimcin olsun.icim acidi kuzum benim. Acil sifa bul ins. Su mubarek gunde, duan duam oldu. Rabbim sana da tum isteyenlere de en kisa zmanda versin.
Bi arkadasima kurtaj sonrasi 3 ay bekle dedi doktoru. Ben de erken dogum yapip bebegi kaybettikten sonra, doktor uc ay bekle demisti. Rahim kendine gelsin die.

Herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun arkadaşlar yarın ilk gün malum yogunluktan giremeyiz. Bu bayram hepimize sağlık huzur bereket getirsin. Olmasını istediğiniz tüm dualarinizin bu mübarek günlerin hürmetine Rabbim kabul etsin inşallah. Nerde şifa bekleyen varsa Rabbim Şafii isminin hurmetine şifa nasip etsin insallah

Kizlar, aranizda bilenler vardir belki. Suda cozunen propolis kullanimini doktora sordum. Kullanabilirsin dedi. Enfeksiyona, bagisikliga birebir mucize bi sey.
Yeni dogum yapan arkadasima da sordum, o da kullanmis hamileligi boyunca. 20. Haftaya kadar her gun, sonraki haftalarda ise bir gun kullanip bi gun kullandirmamis doktoru. Ve hamilleigi boyunca enfeksiyon yasamadi hic.

Bende çok huzursuzum ağrı sürekli değil ama ara ara batma gibi alt taraftan giriyor yada kasıktan . 19 unda randevum bi acile gidip baktırsam mı diye düşünmüyor değilim
Benimde var batmalar hala hatta dun cok siddetli bicimde batti benimde 19unda randevum

kaçıncı ayda erken doğum yaptınız ?

Bende sonlandirma aşamasindan sonra kalan parcalar icin kürtaj olmustum nisan ayinda 2 adet donemim gectikten sonra baslamistik biz cok sukur oldu arkasi kolay gelir derler 2 adet donemin gecsin basla derim ben
Sen başta ilaçlamı düşürdün canım kalan parçalar derken Bende 6ay bekleyemem gibi geliyor ama bazilari olsada sağliksiz olur düşer diyorlar..Ama sende bir sıkıntı olmadı sanırım..Allah sağlık versin.

Amin canım cok ama çok teşekkür ederim.İnşallah tekrar bu duyguyu yaşamam piskolojisi yıkıcı ufacık dahi olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…