2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol canim güzel dilekeriniz için.Bizim için hayirlisi böyleymiş.
Tek Tesellim sanada çok geçmiş olsun canım..

ben yaşadıklarımı anlatayım o zaman 2017 aralıkta hamile kaldım 7 şubatta bebeğin kalbi durdu doktorum düşmez dedi kürtaj oldum doktorum sıkıntı yok ilk regli atlat hamile kalmanda problem olmaz hatta ilk 6 ay içerisinde hamile kalırsan bebek daha sağlıklı tutunur dedi 2018 temmuzda tekrar hamile kaldım 1 ekimde kürtaj oldum yine bu sefer farklı bi doktora gittim mecrubiyetten o da sıkıntı yok ama 6 ay korunsan senin için daha sağlıklı çünkü kürtaj demek doğum gibi birşey içini kazıyoruz tamamen temizliyoruz dedi vakumla alıyorlar bu arada tamam dedim kasımda regli oldum aralıkta günüm geçti test yaptım hamile olduğumu öğrendim korunuyordu sözde eşim tamamen kaza neyse 15 ocak 2019 da evde düşük yaptım bu sefer doktora gittim içeride parça varmı diye yok dedi en az rica ediyorum 3 ay ama en ideali 6 ay çok dikkatli korun dedi aynı doktordu hazirana kadar korunduk en son 16 haziran 2019 regli oldum bakalım bunda ne olacak rabbim hayırlısını versin inşaallah bence sende 6 ay bekle bi rahim kendine gelsin ama sen bilirsin tabii rabbim tez vakitte hayırlı zamanla hayırlı evlatla kucağını doldursun inşaallah şifa versin

Suni sancili hap ile normal dogum oldu canim benim sonra eşini parcalayark cikardiklari icin parcalar kaldi bide anestezi ile kurtaj oldum

Gecen gün nezle olunca. 2 gün bende kullandim. Sanki faydasi oldu

Canim ne çok şeyler atlatmissin sen öyle?Nasil dayandin?Ben çok yıkıldım daha ilk yaşadık bunu eşimde öyle.Onu hiç ağlarken görmemiştim sert güçlü bir yapisi vardir inan onu görünce kahroldum benden çok kaptirmiş kendini.Arabaya şimdiden bebek koltuğu puset vs banada hamile pantolonlari almişti karnimi sıkıyor diye...söylenecek söz bulamiyorum.7ayinda 5.ayinda bile kalbi duranlar varmiş..Şimdi tekrar olsa bile her gün bu korkuyla 9ay nasil beklenir....

Benim esim de hüngür hüngür agladi ben kendimi soylemiyorum bile.... hayaller hep yarim kaldi cok sukur tekrar nasip etti rabbim birazda olsa yaralarimizi sariyoruz.
Evet dedigin gibi her an korkuyla geciyor benimde kotu seyler yasayan ustunden atamiyor her an birsey olacak korkusu

Kızlar şükür ki hemen hamile kalabiliyorsunuz.Çok acı şeyler yapıyoruz hepimiz rabbim kimseyi sınamasın bu şekilde.Ben hamile kalamıyorum çok zor oluyor tüp bebek bile denedim yani kaç kere.Olunca da sağlıklı olmuyor.Ama artık yıprandığımı hissediyorum çevreme bakıyorum bazen ayy korunuyordum kazara çocuk oldu diyenlerle dolu.Ben bir çocuğa 2 yıl uğraşıyorum onu bile yapamıyorum eşimi çok seviyorum onun yıprandığını gördükçe de kahroluyorum hatta bazen boşanmayı bile düşünüyorum gitsin bir başkasıyla babalık duygusunu yaşasın diye.Hayat çok zor.Yine de inançlıyız bu halimize de şükür.

Cok sukur canim tabiki su an hamilesin ama degil mi?

Allah sana da nasip etsin canım ol der ve olur içini ferah tut ve dua et bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…