Yalnız bayramın tadı olur mu hiç..Hayatımda ilk kez böyle bayram gecircem. Kızıma hamileyken de gidemedim ama kaynanamlar bayramlaşıp gitti annemle kardeşimin biride buradaydı. Bayramlaşacak kapımız bile yokNe guzel iste yalniz yalniz keyfini cikarin didismeyin :)
Bende diyodum bu kız nerelerdeŞimdiden iyi bayramlar kızlar. Sizin de arada vücut ısınız yükseliyor mu? Bazen ateşim çıkıyor gibi geliyor.
Soruna gelince evet ani yukselip düşme oluyor :)Şimdiden iyi bayramlar kızlar. Sizin de arada vücut ısınız yükseliyor mu? Bazen ateşim çıkıyor gibi geliyor.
Bugun bi avmye gidelim dedik. Ay ben yarim saat yuruyunce pert oluyorum ya. Buralardayim canimBende diyodum bu kız nerelerde
Evet hamileyim ama hala kalp atışını duyamadım bebek 1 hafta geriden geliyor.bayram sonrası ya hayırlı bir haber alcam ya da yine yıkılacağım.Düşünmeden yapamıyorum.Cok sukur canim tabikisu an hamilesin ama degil mi?
Teşekkürler keseyi gördük 6.haftadayim şimdi kalp atışı için bekliyoruz6.haftada görebilirsin keseyi kalp atışı da 7. Haftaydı sanırım..
Geç döllenme erken döllenmeye göre değişiyor tabii
Kaç haftalikti niz bende daha duyamadim doktor belki geç döllenme olmuştur dedi 6.haftadayimEvet hamileyim ama hala kalp atışını duyamadım bebek 1 hafta geriden geliyor.bayram sonrası ya hayırlı bir haber alcam ya da yine yıkılacağım.Düşünmeden yapamıyorum.
Tabiki canım her halimize şükür.Kızlar şükür ki hemen hamile kalabiliyorsunuz.Çok acı şeyler yapıyoruz hepimiz rabbim kimseyi sınamasın bu şekilde.Ben hamile kalamıyorum çok zor oluyor tüp bebek bile denedim yani kaç kere.Olunca da sağlıklı olmuyor.Ama artık yıprandığımı hissediyorum çevreme bakıyorum bazen ayy korunuyordum kazara çocuk oldu diyenlerle dolu.Ben bir çocuğa 2 yıl uğraşıyorum onu bile yapamıyorum eşimi çok seviyorum onun yıprandığını gördükçe de kahroluyorum hatta bazen boşanmayı bile düşünüyorum gitsin bir başkasıyla babalık duygusunu yaşasın diye.Hayat çok zor.Yine de inançlıyız bu halimize de şükür.
oluyo canım bazen ☺Şimdiden iyi bayramlar kızlar. Sizin de arada vücut ısınız yükseliyor mu? Bazen ateşim çıkıyor gibi geliyor.
Ben 6+5te gittim bebeği gördük ama bebek 1 hafta geriden geliyordu.5+4tü daha.salı günü gitmiştim.Şu an sata göre 7+2yim ama doktora göre 6+1im sanırım.Kaç haftalikti niz bende daha duyamadim doktor belki geç döllenme olmuştur dedi 6.haftadayim
Eğer geç döllenme ise normaldir duyamaman. Ben 6+6 da vajinal duydum canımBen 6+5te gittim bebeği gördük ama bebek 1 hafta geriden geliyordu.5+4tü daha.salı günü gitmiştim.Şu an sata göre 7+2yim ama doktora göre 6+1im sanırım.
İnşallah öyledir bu bebeğe ihtiyacım varEğer geç döllenme ise normaldir duyamaman. Ben 6+6 da vajinal duydum canım
Galiba benimde öyle keseyi daha yeni gördük kalp atışını duyamadik ama benim doktorum kalp atışını duymadan anlayamayiz geç döllenme olabilir dedi size gene iyi detaylı bilgi vermişler bende 7+0 hesabıma göre bebeği de zor gördük zaten nokta kadar geç döllenme olunca böyle oluyomusBen 6+5te gittim bebeği gördük ama bebek 1 hafta geriden geliyordu.5+4tü daha.salı günü gitmiştim.Şu an sata göre 7+2yim ama doktora göre 6+1im sanırım.
Benimki böyle.Ama ultrason kalitesine göre bile değişiyormuş benim doktorunki güzeldi.çünkü geçen cuma başka birine gitmiştim bebeği hiç göremedi hatta boş gebelik olabilir dedi.O yüzden artık kendi doktorumdan başkasına gitmem.Galiba benimde öyle keseyi daha yeni gördük kalp atışını duyamadik ama benim doktorum kalp atışını duymadan anlayamayiz geç döllenme olabilir dedi size gene iyi detaylı bilgi vermişler bende 7+0 hesabıma göre bebeği de zor gördük zaten nokta kadar geç döllenme olunca böyle oluyomus
Benimde böyle canım tavsiye üzerine gittim bu doktora ama degistircem galiba iyi doktor bulmak da zor bana da önceki doktor dış gebelik olabilir fazla umitlenme demişti bazı doktorlar çok acımasızBenimki böyle.Ama ultrason kalitesine göre bile değişiyormuş benim doktorunki güzeldi.çünkü geçen cuma başka birine gitmiştim bebeği hiç göremedi hatta boş gebelik olabilir dedi.O yüzden artık kendi doktorumdan başkasına gitmem.
Gördüğüm en güzel rüya kızmış bu bebeğim ve doğurduğum günü görüyorum. En önemli detayda 2 yaşındaki kızımı görmeden gitmiyorum :'( rüyamda bile duygusallık var. Bakalım bu bebekte kız mı olcak :) ilkinde de rüyamda kız çocuk gördümBen de rüyamda bebeğim doğalı günler olmuş ama ben sonradan görüyorum, kayınvalidemin kucağında bakıyorum kucağıma alıyorum ama tatlı bir bebek değil. Oğlum çok güzel bir bebekti. Bu tatlı değil diye düşünüyorum.
Ne güzel önceden rüyada görmek. Benim rüyalarım pek çıkmaz.Gördüğüm en güzel rüya kızmış bu bebeğim ve doğurduğum günü görüyorum. En önemli detayda 2 yaşındaki kızımı görmeden gitmiyorum :'( rüyamda bile duygusallık var. Bakalım bu bebekte kız mı olcak :) ilkinde de rüyamda kız çocuk gördüm
Normalde benimde çıkmaz :)Ne güzel önceden rüyada görmek. Benim rüyalarım pek çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?