2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok sukur canim tabiki su an hamilesin ama degil mi?
Evet hamileyim ama hala kalp atışını duyamadım bebek 1 hafta geriden geliyor.bayram sonrası ya hayırlı bir haber alcam ya da yine yıkılacağım.Düşünmeden yapamıyorum.

Evet hamileyim ama hala kalp atışını duyamadım bebek 1 hafta geriden geliyor.bayram sonrası ya hayırlı bir haber alcam ya da yine yıkılacağım.Düşünmeden yapamıyorum.
Kaç haftalikti niz bende daha duyamadim doktor belki geç döllenme olmuştur dedi 6.haftadayim

Tabiki canım her halimize şükür.
Ne geliyorsa Rabbimizden geliyo o en hayırlısını en guzelini bilir.

Kaç haftalikti niz bende daha duyamadim doktor belki geç döllenme olmuştur dedi 6.haftadayim
Ben 6+5te gittim bebeği gördük ama bebek 1 hafta geriden geliyordu.5+4tü daha.salı günü gitmiştim.Şu an sata göre 7+2yim ama doktora göre 6+1im sanırım.

Ben 6+5te gittim bebeği gördük ama bebek 1 hafta geriden geliyordu.5+4tü daha.salı günü gitmiştim.Şu an sata göre 7+2yim ama doktora göre 6+1im sanırım.
Galiba benimde öyle keseyi daha yeni gördük kalp atışını duyamadik ama benim doktorum kalp atışını duymadan anlayamayiz geç döllenme olabilir dedi size gene iyi detaylı bilgi vermişler bende 7+0 hesabıma göre bebeği de zor gördük zaten nokta kadar geç döllenme olunca böyle oluyomus

Benimki böyle.Ama ultrason kalitesine göre bile değişiyormuş benim doktorunki güzeldi.çünkü geçen cuma başka birine gitmiştim bebeği hiç göremedi hatta boş gebelik olabilir dedi.O yüzden artık kendi doktorumdan başkasına gitmem.

Eklentiler

• 20190810_205858_001.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 20190810_205845.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 88
Benimde böyle canım tavsiye üzerine gittim bu doktora ama degistircem galiba iyi doktor bulmak da zor bana da önceki doktor dış gebelik olabilir fazla umitlenme demişti bazı doktorlar çok acımasız

Eklentiler

• 1565460864515-225113749.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 80
Ben de rüyamda bebeğim doğalı günler olmuş ama ben sonradan görüyorum, kayınvalidemin kucağında bakıyorum kucağıma alıyorum ama tatlı bir bebek değil. Oğlum çok güzel bir bebekti. Bu tatlı değil diye düşünüyorum.

Gördüğüm en güzel rüya kızmış bu bebeğim ve doğurduğum günü görüyorum. En önemli detayda 2 yaşındaki kızımı görmeden gitmiyorum :'( rüyamda bile duygusallık var. Bakalım bu bebekte kız mı olcak :) ilkinde de rüyamda kız çocuk gördüm

Ne güzel önceden rüyada görmek. Benim rüyalarım pek çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…