2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim cok karisik bu ruya isleri hamile kalmadan once kizim olcagi soyleniyodu ruyamda simdi bir erkek goruyorum bir kiz cocuk genelde erkek oluyo bide sureklo kotu ruyalar bebekle ilgili allah korusun . cjnsiyet konusunda bisey hssetmiyorm oyuzden sanirim. Esimin ailesinde kiz bebek yok resmen bir tanecik buldular sonunda :) oyuzden pskolojikmen herkes seninde erkek olur dusuncesinde bir umut kiz bekliyoruz ama bisey hssetmiyorum onemli olan hayirli saglikli olmasi kizda olsa erkekte olsa bizim :)

Bende gidemeyenlerdenim eşim zaten gidemiyordu bende tek basima cesaret edemedim bulantilarim artinca bide esim yarın nöbetçi bütün gun ev yok maalesef bakalim nasil gececek bu bayram
benım eşim de nöbetci yarın memleketim de cok uzak bende tüm gün evdeyım.bayramlasacak kımsemız de yok.napalım bebişler icin bu bayramı böyle idare edecez.Allah sağlık versın de gerisi kolay

benım eşim de nöbetci yarın memleketim de cok uzak bende tüm gün evdeyım.bayramlasacak kımsemız de yok.napalım bebişler icin bu bayramı böyle idare edecez.Allah sağlık versın de gerisi kolay
Aynen öyle bu bayram tek sevincim karnımdaki mucizem

Ay kızlar az önce sola dönüp yattım. Malum bugün çok yorulmuştum. Bir pıt hissettim baya net. Bebek olabilir mi ya şok oldum. Aynı kizimdaki gibiydi

Yaa dün benimde oldu eğilmiştim ütü masasına karnım biraz sıkışmış pıt yaptı ayh demişim kimseyi inandıramıyorum ama. Bağırsaktır o bağırsak diyo annem. Kızımdan bilmesem bende inanmıcamda resmen yukarda doktorun ultrason baktığı yerde bebekti

Ben ilk kez böyle net hissettim.bide sola yatarken olunca acaba mi dedim ama daha çok çok erken yaşta 2.5 cm ancak bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…