Benim cok karisik bu ruya isleri hamile kalmadan once kizim olcagi soyleniyodu ruyamda simdi bir erkek goruyorum bir kiz cocuk genelde erkek oluyo bide sureklo kotu ruyalar bebekle ilgili allah korusun . cjnsiyet konusunda bisey hssetmiyorm oyuzden sanirim. Esimin ailesinde kiz bebek yok resmen bir tanecik buldular sonunda :) oyuzden pskolojikmen herkes seninde erkek olur dusuncesinde bir umut kiz bekliyoruz ama bisey hssetmiyorum onemli olan hayirli saglikli olmasi kizda olsa erkekte olsa bizim :)
Bende gidemeyenlerdenim eşim zaten gidemiyordu bende tek basima cesaret edemedim bulantilarim artinca bide esim yarın nöbetçi bütün gun ev yok maalesef bakalim nasil gececek bu bayram
Bende gidemeyenlerdenim eşim zaten gidemiyordu bende tek basima cesaret edemedim bulantilarim artinca bide esim yarın nöbetçi bütün gun ev yok maalesef bakalim nasil gececek bu bayram
benım eşim de nöbetci yarın memleketim de cok uzak bende tüm gün evdeyım.bayramlasacak kımsemız de yok.napalım bebişler icin bu bayramı böyle idare edecez.Allah sağlık versın de gerisi kolay
benım eşim de nöbetci yarın memleketim de cok uzak bende tüm gün evdeyım.bayramlasacak kımsemız de yok.napalım bebişler icin bu bayramı böyle idare edecez.Allah sağlık versın de gerisi kolay
Herkese şimdiden iyi bayramlar canlar. Seneye bebeklerimiz kocaman olmuş bi şekilde bayrama ulaşalım, bir ömür yavrularımızla sağlıkla nice bayramlar görelim inşallah