Yok canım ev işi filan hiç yapmıyorum fakat çocukla uğraşmak yormuş olabilir .kucağıkda taşıdım baya bi oda yapmış olabilir .Geçmiş olsun canım çok mu yordun kendini acaba dinlen bir kaç gün
İster istemez ağır kaldırmak yapmış olabilirYok canım ev işi filan hiç yapmıyorum fakat çocukla uğraşmak yormuş olabilir .kucağıkda taşıdım baya bi oda yapmış olabilir .
Çok geçmiş olsun canım inşaAllah sıkıntısız atlatırsınIyi bayramlar kızlar kurban kesenlerin Rabbim kurbanını kabul eylesin .
Benim dün çok agrim olunca doktora gittim minnoşu gördük şükür . doktor bebegin yaninda kanama alanı var dedi . bende kanamam hiç yok dedim ozaman yat dinlen ağır kaldırma istirahat et dedi serum verdi ağrı kesici eve gönderdi kanaman olursa gelirsin dedi . hep sabaha kadar ağrım oldu . Rabbim şu bayram günü hürmetine şifa versin benim gibi olanlara ve bana .
GünaydınGunaydin hanımlar. iyi bayramlar.
Eşleri namaza yollayıp bugün O kan kokusu et görüntüsü icinde ne yapacağını kara kara düşünen hamisler online mi??
Herkese günaydın ve mutlu bayramlarrrrKizlar bisey sorucam benim cevremde yada ailemde ihtiyaci olan kimse yok. Ben kurban eti vericek ksiileri nerden bulabilirim gercekten ihtiyaci olan birileri olsun ki bi anlami olsun istiyorum. Istanbul beylikduzunde oturuyorum
Esenyurt ta kesemeyen cok insan oluyor ama tanidiginiz yoksa bulamayabilirsiniz. Ogrencilere, cocuk esirgeme gibi yerlere verseniz bilmiyorum tabi aliniyormu. Ben simdilik 3 aile buldumKizlar bisey sorucam benim cevremde yada ailemde ihtiyaci olan kimse yok. Ben kurban eti vericek ksiileri nerden bulabilirim gercekten ihtiyaci olan birileri olsun ki bi anlami olsun istiyorum. Istanbul beylikduzunde oturuyorum
Hee acil olduğu icin doğrudur canimMesaj atacaktim ama biraz telaslidim attim bilemedim Devletin aciliydi canm vermedi onemli bir sikinti gormedigi icin sanirim
Hayirli sabahlar hayırlı bayramlar sende bendensin demek kiHayırlı sabahlar güzel anneler
Bayramınız mübarek olsun
Benim de eşim nöbetçi.. Gurbet elde ne gidecek kimse var ne de gelen
Kızım çizgi film izliyor ben de yatıyorum
Asker eşi olmak bunu gerektirir çünküHayirli sabahlar hayırlı bayramlar sende bendensin demek kievde bi ben bide karnimdaki minnak var araya araya herkesi de bitirdim napalim yatmaya devam
Aynen öyleymiş ben daha ilk kez bayramda eşimi birakip gitmedimAsker eşi olmak bunu gerektirir çünkü ☺
Ben de öle.Boş boş uzanıyorum evde tek basıma.hiç bayrammıs gibi gelmıyoHayırlı sabahlar güzel anneler
Bayramınız mübarek olsun
Benim de eşim nöbetçi.. Gurbet elde ne gidecek kimse var ne de gelen
Kızım çizgi film izliyor ben de yatıyorum
Merhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidahaBende de bulantı falan yok çok fazla da olmadı tek sorunum idrara çok sık çıkmak
Mahalle muhtarina ulasabilirseniz o tespit etmistirKizlar bisey sorucam benim cevremde yada ailemde ihtiyaci olan kimse yok. Ben kurban eti vericek ksiileri nerden bulabilirim gercekten ihtiyaci olan birileri olsun ki bi anlami olsun istiyorum. Istanbul beylikduzunde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?