2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok canım ev işi filan hiç yapmıyorum fakat çocukla uğraşmak yormuş olabilir .kucağıkda taşıdım baya bi oda yapmış olabilir .
İster istemez ağır kaldırmak yapmış olabilir bir kaç gün kaldırmamaya çalış zor olacak çocuk sonuçta ama

Kizlar bisey sorucam benim cevremde yada ailemde ihtiyaci olan kimse yok. Ben kurban eti vericek ksiileri nerden bulabilirim gercekten ihtiyaci olan birileri olsun ki bi anlami olsun istiyorum. Istanbul beylikduzunde oturuyorum

Çok geçmiş olsun canım inşaAllah sıkıntısız atlatırsın
Benimde 2 yaşında kızım var kucagıma çok almak zorunda kalıyorum bazen korkuyorm inşaAllah bişe olmaz

Gunaydin hanımlar. iyi bayramlar.
Eşleri namaza yollayıp bugün O kan kokusu et görüntüsü icinde ne yapacağını kara kara düşünen hamisler online mi??
Günaydın bende aynı düşüncedeyim. Eti okadarçok seviyorumki. Tiksinip birdaha yiyemiycem diye aklım çıkıyor sanırım ete bakmamak en iyisi bir iki gün. Ama kokuya çözüm bulamıycaz sanırım

Kizlar bisey sorucam benim cevremde yada ailemde ihtiyaci olan kimse yok. Ben kurban eti vericek ksiileri nerden bulabilirim gercekten ihtiyaci olan birileri olsun ki bi anlami olsun istiyorum. Istanbul beylikduzunde oturuyorum
Herkese günaydın ve mutlu bayramlarrrr
Arkadaşım Istanbul için nereler uygun olur bilmiyorum ama biz de bu yüzden bağış yapıyoruz kurbanımızı. Yok çünkü yakın çevremizde. Sırf dağıtmış olmak için kurban kesmek de istemiyorum. Görüyorum, duyuyorum, abartmıyorum sırf dolabini doldurup kışlık et ihtiyacını karşılamak için kurban kesenler çok ne yazık ki.
Birey bulman zor olabilir belki ama çevrende öğrenci yurdu tarzı bir yer varsa oraları deneyebilirsin diye düşünüyorum. Allah kabul etsin şimdiden

Esenyurt ta kesemeyen cok insan oluyor ama tanidiginiz yoksa bulamayabilirsiniz. Ogrencilere, cocuk esirgeme gibi yerlere verseniz bilmiyorum tabi aliniyormu. Ben simdilik 3 aile buldum

Hayırlı sabahlar güzel anneler
Bayramınız mübarek olsun
Benim de eşim nöbetçi.. Gurbet elde ne gidecek kimse var ne de gelen
Kızım çizgi film izliyor ben de yatıyorum
Hayirli sabahlar hayırlı bayramlar sende bendensin demek ki evde bi ben bide karnimdaki minnak var araya araya herkesi de bitirdim napalim yatmaya devam

Hayirli bayramlar kizlar. Bi kac sayfa okudum da kasik agrisi olanlar var. Benimde bugun agrim var. Aslinda bisey de yapmadım ama agrim var

Mahalle muhtarina ulasabilirseniz o tespit etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…