Bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli akşam göğsüm acıyo gibi oluyo nadiren ama gün içerisinde bişey yok midemde çok arada sırada çok az bulanıyo belirtiler bazen var bazen yokHayırlı bayramlar kızlar.benim 6+2 son adet tarihime göre hamileliğim göğüslerim şişti ve agrıyodu bugün hiç birsey yok midem bulanıyor korkuyorum ara ara değişir mi bu durum yaşayan var mı
Hepimiz aynı kaygılardayız galiba.Hayırlısıyla doktora gidip sağlıklı olduğunu duysam bişeycik istemiyorumBende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli akşam göğsüm acıyo gibi oluyo nadiren ama gün içerisinde bişey yok midemde çok arada sırada çok az bulanıyo belirtiler bazen var bazen yok
Benimde cikti. 2. Gebeliğim ve kiloluyumKızlar göbeğiniz çıktı mıı benim cıktııı resmen erken degıl mi sanki
Ufaktan belirdi. Ben zaten zayıf değilimKızlar göbeğiniz çıktı mıı benim cıktııı resmen erken degıl mi sanki
Benim de çıktı canım.Kızlar göbeğiniz çıktı mıı benim cıktııı resmen erken degıl mi sanki
Kızlar göbeğiniz çıktı mıı benim cıktııı resmen erken degıl mi sanki
Benmde çıktı ama iğnedenmi bebişten mi anlamadm.bu arada 9+3 üm ve bugün hiç mide bulantısı hissi yaşamadım böyle olan var mı normal miBenim de çıktı canım.
Sağlık olsun amaaan bosver yine verirsinBende hamile kalmadan diyetteydim dümdüz olmuştu karnım. Yinede kilolu hamile kaldım bi 5 kilo daha vermem lazımdı. Şimdi bildiğin 4 5 aylık gibi göbeğim var
Benmde çıktı ama iğnedenmi bebişten mi anlamadm.bu arada 9+3 üm ve bugün hiç mide bulantısı hissi yaşamadım böyle olan var mı normal mi
Daha cuma günü gittim herşey normal çok şükür ama daha önce kalp atışı durması sebebiyle bebeğimi kaybettiğim için endişelenmeden edemiyorum.normalde kusmuyorum aslında sadece bi boğzda bişey varmış hissi ve rahtsızlıgı vardı bugün olmayınca bi tuhaf oldum.günler geçmez artıkCanım benim 8 haftaya kadar hiç bişey yoktu hatta 8 sonuna kadar yeni başladı ara ara oluyor normal takma kafana bazılarında hiç bile olmuyormuş
Bende bir aydır hiç gitmedim hastaneye ne var ne yok bilmiyorum Allah’a emanet minişlerDaha cuma günü gittim herşey normal çok şükür ama daha önce kalp atışı durması sebebiyle bebeğimi kaybettiğim için endişelenmeden edemiyorum.normalde kusmuyorum aslında sadece bi boğzda bişey varmış hissi ve rahtsızlıgı vardı bugün olmayınca bi tuhaf oldum.günler geçmez artık
Aynı durum bende de var ya herkes göbeğimi seviyor ama ben yağlarımı seviyorsunuz diyorumKızlar göbeğiniz çıktı mıı benim cıktııı resmen erken degıl mi sanki
Tatlım gebelikte böyle şeyler şakaya gelmez ne olursa olsun. Bi acile git göster istersen .erkese iyi bayramlar hamişler ☺ Sizlere 1 sorum olacak. Ellerim çok şişti kaşınıyo özellikle avuç içim. El parmaklarımı açıp kapatmakta inanılmaz zorlanıyorum alerjik mi yoksa kavurmadan mı kaynaklı bilmiyorum benzer durum başına gelen var mı? Yıkadıkça iyice azıyo
Ayniyiz benim de hic bulantim yok olumsuz dusunme belki boyle gecer :) ilk hamileligimde de hic bulantim olmamistiBenmde çıktı ama iğnedenmi bebişten mi anlamadm.bu arada 9+3 üm ve bugün hiç mide bulantısı hissi yaşamadım böyle olan var mı normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?