2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Slm kızlar bayramınız mübarek olsun öncelikle:)
Bizde dün 6+1 de bebeği gördük kalp atışlarını dinledik nisan annelerinede yazıyorum ama ilk doğumum sezeryan ve erken doğumdu muhtemel Allah nasip ederse mart ayında gelir bebeğimizbizi 12 haftada çağırdı doktorumuz hem ikili tarama hem cinsiyet öğreniriz inşallah..bu arada sata göre 7 haftalık ama yumurtlama geç oldu o yüzden gerideyiz

Hayırlı bayramlar kızlar.benim 6+2 son adet tarihime göre hamileliğim göğüslerim şişti ve agrıyodu bugün hiç birsey yok midem bulanıyor korkuyorum ara ara değişir mi bu durum yaşayan var mı
Bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli akşam göğsüm acıyo gibi oluyo nadiren ama gün içerisinde bişey yok midemde çok arada sırada çok az bulanıyo belirtiler bazen var bazen yok

Bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli akşam göğsüm acıyo gibi oluyo nadiren ama gün içerisinde bişey yok midemde çok arada sırada çok az bulanıyo belirtiler bazen var bazen yok
Hepimiz aynı kaygılardayız galiba.Hayırlısıyla doktora gidip sağlıklı olduğunu duysam bişeycik istemiyorum

Kızlar göbeğiniz çıktı mıı benim cıktııı resmen erken degıl mi sanki

Bende hamile kalmadan diyetteydim dümdüz olmuştu karnım. Yinede kilolu hamile kaldım bi 5 kilo daha vermem lazımdı. Şimdi bildiğin 4 5 aylık gibi göbeğim var

Herkese iyi bayramlar hamişler Sizlere 1 sorum olacak. Ellerim çok şişti kaşınıyo özellikle avuç içim. El parmaklarımı açıp kapatmakta inanılmaz zorlanıyorum alerjik mi yoksa kavurmadan mı kaynaklı bilmiyorum benzer durum başına gelen var mı? Yıkadıkça iyice azıyo

Canım benim 8 haftaya kadar hiç bişey yoktu hatta 8 sonuna kadar yeni başladı ara ara oluyor normal takma kafana bazılarında hiç bile olmuyormuş
Benmde çıktı ama iğnedenmi bebişten mi anlamadm.bu arada 9+3 üm ve bugün hiç mide bulantısı hissi yaşamadım böyle olan var mı normal mi

Canım benim 8 haftaya kadar hiç bişey yoktu hatta 8 sonuna kadar yeni başladı ara ara oluyor normal takma kafana bazılarında hiç bile olmuyormuş
Daha cuma günü gittim herşey normal çok şükür ama daha önce kalp atışı durması sebebiyle bebeğimi kaybettiğim için endişelenmeden edemiyorum.normalde kusmuyorum aslında sadece bi boğzda bişey varmış hissi ve rahtsızlıgı vardı bugün olmayınca bi tuhaf oldum.günler geçmez artık

Bende bir aydır hiç gitmedim hastaneye ne var ne yok bilmiyorum Allah’a emanet minişler

erkese iyi bayramlar hamişler ☺ Sizlere 1 sorum olacak. Ellerim çok şişti kaşınıyo özellikle avuç içim. El parmaklarımı açıp kapatmakta inanılmaz zorlanıyorum alerjik mi yoksa kavurmadan mı kaynaklı bilmiyorum benzer durum başına gelen var mı? Yıkadıkça iyice azıyo

Tatlım gebelikte böyle şeyler şakaya gelmez ne olursa olsun. Bi acile git göster istersen .

Bazı arkadaşların doktorları çiğ etle temas etmeyin demiş ama maalesef etmek durumunda kaldım çamaşır suyuyla temizledim tezgahı falan ama hayırlısı diyoruz artık Allah’a emanet bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…