Bende Ankaradayım bende bayramdan sonra gidecem inşaAllahArkadaşlar ankara da nereye gitmemi önerirsiniz özel veya devlet memnun kalanınız varmı bayram sonu inşallah gidicem
Canım suyla ısla baya bi una batır iyice amaKızlar ben elimi yakmışım.cok fena acıyor su akıyor içinden. Sizce ne yapabilirim. Kremde süremiyorum
Bugun iki kez limon degdi bide yaa :'(Canım suyla ısla baya bi una batır iyice ama
Acısını alıyor çok yaptm hep işe yarar bende
Teşekkürler canımCanım suyla ısla baya bi una batır iyice ama
Acısını alıyor çok yaptm hep işe yarar bende
Rica ederim canım işe yarar inşaAllah yanık acısı kötü olurTeşekkürler canım
Mesaj atacaktim ama biraz telaslidim attim bilemedim Devletin aciliydi canm vermedi onemli bir sikinti gormedigi icin sanirimAlla Alla peki ultrason resmi var mi ?
Hayirli bayramlarGunaydin hanımlar. iyi bayramlar.
Eşleri namaza yollayıp bugün O kan kokusu et görüntüsü icinde ne yapacağını kara kara düşünen hamisler online mi??
Gunaydin. Bende napcam kara kara dusunuyorum. Kahvalti hazirlarken istifra ettim yine. Birde başımda hafif agri varGunaydin hanımlar. iyi bayramlar.
Eşleri namaza yollayıp bugün O kan kokusu et görüntüsü icinde ne yapacağını kara kara düşünen hamisler online mi??
Yes buradayimGunaydin hanımlar. iyi bayramlar.
Geçmiş olsun canım çok mu yordun kendini acaba dinlen bir kaç günIyi bayramlar kızlar kurban kesenlerin Rabbim kurbanını kabul eylesin .
Benim dün çok agrim olunca doktora gittim minnoşu gördük şükür . doktor bebegin yaninda kanama alanı var dedi . bende kanamam hiç yok dedim ozaman yat dinlen ağır kaldırma istirahat et dedi serum verdi ağrı kesici eve gönderdi kanaman olursa gelirsin dedi . hep sabaha kadar ağrım oldu . Rabbim şu bayram günü hürmetine şifa versin benim gibi olanlara ve bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?