2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arkadaşlar ankara da nereye gitmemi önerirsiniz özel veya devlet memnun kalanınız varmı bayram sonu inşallah gidicem
Bende Ankaradayım bende bayramdan sonra gidecem inşaAllah
Yenişehir hastanesi açıldı orayı arkadaşım çok övdü ben oraya gitmeyi düşünüyorum

Gunaydin hanımlar. iyi bayramlar.
Eşleri namaza yollayıp bugün O kan kokusu et görüntüsü icinde ne yapacağını kara kara düşünen hamisler online mi??
Hayirli bayramlar etlere dokunmayi degil sadece izlemeyi düsünüyorum artik esim kendi derdine yansin belki azicik ucundan tutarim.

Gunaydin hanımlar. iyi bayramlar.
Eşleri namaza yollayıp bugün O kan kokusu et görüntüsü icinde ne yapacağını kara kara düşünen hamisler online mi??
Gunaydin. Bende napcam kara kara dusunuyorum. Kahvalti hazirlarken istifra ettim yine. Birde başımda hafif agri var Allah yardimcimiz olsun. Allah kabul etsin

Iyi bayramlar kızlar kurban kesenlerin Rabbim kurbanını kabul eylesin .
Benim dün çok agrim olunca doktora gittim minnoşu gördük şükür . doktor bebegin yaninda kanama alanı var dedi . bende kanamam hiç yok dedim ozaman yat dinlen ağır kaldırma istirahat et dedi serum verdi ağrı kesici eve gönderdi kanaman olursa gelirsin dedi . hep sabaha kadar ağrım oldu . Rabbim şu bayram günü hürmetine şifa versin benim gibi olanlara ve bana .

Geçmiş olsun canım çok mu yordun kendini acaba dinlen bir kaç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…