- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
2-3 gundur gecmıstı rahatlamıstım baya bugun yenıden basladı bulantım.Herkes de aynı olmuyormus canım içini ferah tutMerhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidaha
Dün benim öyleydi. Şükür bugün birşey kalmadı.Hayirli bayramlar kizlar. Bi kac sayfa okudum da kasik agrisi olanlar var. Benimde bugun agrim var. Aslinda bisey de yapmadım ama agrim var
Bilmiyorumki Allah razı olsun inşallah başlar benimde 8. Hafta başlamazsa gidicem doktore kontrole tekrardan2-3 gundur gecmıstı rahatlamıstım baya bugun yenıden basladı bulantım.Herkes de aynı olmuyormus canım içini ferah tut
Benimde aynı.Dün hafif bi bulanır gibi oldu ama rahatsız edici değildi hemen geçti zaten.Ben henüz kalp atışı da alamadığım için endişeliyim.Dün belim çok ağrıyordu bugün de kasıklarım ağrıdı sabahtan.Merhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidaha
Hayırlısıyla inşallah güzel haberler alırsınızBenimde aynı.Dün hafif bi bulanır gibi oldu ama rahatsız edici değildi hemen geçti zaten.Ben henüz kalp atışı da alamadığım için endişeliyim.Dün belim çok ağrıyordu bugün de kasıklarım ağrıdı sabahtan.
2-3 gundur gecmıstı rahatlamıstım baya bugun yenıden basladı bulantım.Herkes de aynı olmuyormus canım içini ferah tut
Evet canim bende bagis istedim ama esim bubsefer kesmek istedi. Belediyeyi aradim onalr dagitiyormus onlara vericemHerkese günaydın ve mutlu bayramlarrrr
Arkadaşım Istanbul için nereler uygun olur bilmiyorum ama biz de bu yüzden bağış yapıyoruz kurbanımızı. Yok çünkü yakın çevremizde. Sırf dağıtmış olmak için kurban kesmek de istemiyorum. Görüyorum, duyuyorum, abartmıyorum sırf dolabini doldurup kışlık et ihtiyacını karşılamak için kurban kesenler çok ne yazık ki.
Birey bulman zor olabilir belki ama çevrende öğrenci yurdu tarzı bir yer varsa oraları deneyebilirsin diye düşünüyorum. Allah kabul etsin şimdiden
Hayirli bayramlar canm ins goruruz o gunleriHerkese hayırlı bayramlar dilerim inşallah bir sonraki bayramda karnimizdaki bebisler kucagimizda olacak
Canım endişelenmene gerek yok ben 8. Haftamda basladim bulantiya kusmaya ki illa da baslayacak diye birşey yok herkes icin farklı belkide hiç bulantın olmayacakMerhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidaha
Teşekkür ederim insan ister istemez endişeleniyo işte sabredip beklicem 1 ay sonraki kontrolümü hayırlısı olsun hepimiz içinCanım endişelenmene gerek yok ben 8. Haftamda basladim bulantiya kusmaya ki illa da baslayacak diye birşey yok herkes icin farklı belkide hiç bulantın olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?