2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende yalnizim bu bayram yatmam.gerektigi icin kaynvalideme falanda gondermiyor esim yarin ve diger gun ikna edip gidicem tabiki . bugun kimse evde olmadigindan birazra israr etmedim yarin toplanir herkes oraya zaten. annem ve kardeslerim geliyor bana birazdan allahtan :) eski bayramlar gibi degil hic tadi yok yine kalabalik misafrler geliyor biz gidiyoruz iyi hos ama eksik olan ahirete goc eden buyuklerimiz onlar varkenmis asil tadi bayramlarin. Ben onlari kaybettikten sonra hic bayram geliyor diye sevinemedim dogrusu kalan buyuklerimizi allah basimizdan eksik etmesin evlatlarimiz da tatsin buyuklerle olan bayramlari cnku cok yakinda bayramlarda unutulup gidicek

Merhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidaha
Benimde aynı.Dün hafif bi bulanır gibi oldu ama rahatsız edici değildi hemen geçti zaten.Ben henüz kalp atışı da alamadığım için endişeliyim.Dün belim çok ağrıyordu bugün de kasıklarım ağrıdı sabahtan.

2-3 gundur gecmıstı rahatlamıstım baya bugun yenıden basladı bulantım.Herkes de aynı olmuyormus canım içini ferah tut
Evet canim bende bagis istedim ama esim bubsefer kesmek istedi. Belediyeyi aradim onalr dagitiyormus onlara vericem

Merhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidaha
Canım endişelenmene gerek yok ben 8. Haftamda basladim bulantiya kusmaya ki illa da baslayacak diye birşey yok herkes icin farklı belkide hiç bulantın olmayacak

Benim bu em gebeliğim diğerlerinde çok bulantı-kusma yaşadım bunda hiç yok bebeğimi de gördüm 9 haftalikken eli kolu çok hareketliydi maşallah bence mide bulantısı yoksa şanslısınız

Hayırlı bayramlar kızlar.benim 6+2 son adet tarihime göre hamileliğim göğüslerim şişti ve agrıyodu bugün hiç birsey yok midem bulanıyor korkuyorum ara ara değişir mi bu durum yaşayan var mı

Canım endişelenmene gerek yok ben 8. Haftamda basladim bulantiya kusmaya ki illa da baslayacak diye birşey yok herkes icin farklı belkide hiç bulantın olmayacak
Teşekkür ederim insan ister istemez endişeleniyo işte sabredip beklicem 1 ay sonraki kontrolümü hayırlısı olsun hepimiz için Hayırlı bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…