2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bazı arkadaşların doktorları çiğ etle temas etmeyin demiş ama maalesef etmek durumunda kaldım çamaşır suyuyla temizledim tezgahı falan ama hayırlısı diyoruz artık Allah’a emanet bebişler ❤
Yaa nedenkiii bende doğradım et

Kızlar ya belime ani ağrı girdi gitmiyor ince çukur yeri çok fena
Yatsam ayrı otursam ayrı

Benim bugun regli donemim normalde o yuzden arada minik kasik sancilarim oldu yada minik karin alti krampları ama normalmiş bakalım. Bayramdan sonra tiroid degerlerim icin gidecegim doktora benimki zaten cok yuksek degildi 3.75 ti ama bakalim dustuyse ilaci biraktirir sanirim doktorum.

Bende gidicem dra. Bebek hep aklimda iyi dusunmeye calisiyorum. İkili testi kafama taktim daha şimdiden. Kizimda da çok stres olmustum.

İkili test devlet hastanelerinde yapılıyormu? Bilen varmı

Bende gidicem dra. Bebek hep aklimda iyi dusunmeye calisiyorum. İkili testi kafama taktim daha şimdiden. Kizimda da çok stres olmustum.

İkili test devlet hastanelerinde yapılıyormu? Bilen varmı
Ben şuan ilcede oldugum icin burda yapilmiyormus ama kadin dogum hastaneleri yapiyormus

Kızlar ya belime ani ağrı girdi gitmiyor ince çukur yeri çok fena
Yatsam ayrı otursam ayrı

Canım düz sert biyere yat 5 dk falan rahatlatıyor baya. Bende temizlik yaptığımız gün öyleydim işi annem yaptı benim belim ağrıdı sert yere yatmak baya işe yaradı

İhmal etme bence kaşıntı büyük ihtimal alerjidir. Etle uğraştıysanız. Alerjide hamilelikte önemli. Yada bazen karaciğere fazla yük biniyor ondan da olabiliyor kaşıntı yediğiniz bişeylede alakalı olabilir

Acaba cinsiyet öğrenen var mı aranızda ya da doktora gittiğinde herhangi bir tahmin yürütülen çok merak ediyorum kızlaaaar

Sat 23 mayıs
Arkadaşlar tatilden döndüm ve tablomuzu ilk sayfaya ekledim. Beni etiketleyerek vereceğiniz bilgileri tabloya ekleyeceğim. Sevgiler
Sat 23 ayıs tahmini doğum 2 şubat kilo 55 boy 1.67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…