- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Bende çok merak ediyorumAcaba cinsiyet öğrenen var mı aranızda ya da doktora gittiğinde herhangi bir tahmin yürütülen çok merak ediyorum kızlaaaar
Sat 19 haziran tahmini doğum tarihi 25 martArkadaşlar tatilden döndüm ve tablomuzu ilk sayfaya ekledim. Beni etiketleyerek vereceğiniz bilgileri tabloya ekleyeceğim. Sevgiler
Aslında öyle çok yoracak bişe de yapmadım ama birden girdi işte ağrı
Korkuyor insan ister istemez
[/QUOT
Bende oğlumda hiç birini yaptırmamıştım doktoruma güvenmiştim. Ultrason verilerine göre karar vermiştik. Ama şimdi yaştan dolayı doktor 2li yaptıramayacağımı söyledi. Hatta amniyosentez yapılması gerektiğini riskli gruba girdiğimi söyledi.Bilmiyorum belki yine hiç birini yapmayacağım. Bir sonraki ultrasonu bekleyeceğim ve öyle karar vereceğimBen kızımda hiçbir testi yaptrmadm bundada yaptrmıcam
Merhaba sat 7 haziran, tahmini doğum 13 mart, 2. Çocuk, mardinArkadaşlar tatilden döndüm ve tablomuzu ilk sayfaya ekledim. Beni etiketleyerek vereceğiniz bilgileri tabloya ekleyeceğim. Sevgiler
Sat 28 Mayıs tahmini doğum günü 3 MartArkadaşlar tatilden döndüm ve tablomuzu ilk sayfaya ekledim. Beni etiketleyerek vereceğiniz bilgileri tabloya ekleyeceğim. Sevgiler
Kilo 59Merhaba sat 7 haziran, tahmini doğum 13 mart, 2. Çocuk, mardin
devletin araştırma hastanelerinde yapılıyor diye biliyorum.Bende gidicem dra. Bebek hep aklimda iyi dusunmeye calisiyorum. İkili testi kafama taktim daha şimdiden. Kizimda da çok stres olmustum.
İkili test devlet hastanelerinde yapılıyormu? Bilen varmı
Sat 15.06.2019/ tdt 21.03.2019/ 2. Çocuk/yaş:35/kilo:60.5 /İstanbul / minskArkadaşlar tatilden döndüm ve tablomuzu ilk sayfaya ekledim. Beni etiketleyerek vereceğiniz bilgileri tabloya ekleyeceğim. Sevgiler
Bende oğlumda hiç birini yaptırmamıştım doktoruma güvenmiştim. Ultrason verilerine göre karar vermiştik. Ama şimdi yaştan dolayı doktor 2li yaptıramayacağımı söyledi. Hatta amniyosentez yapılması gerektiğini riskli gruba girdiğimi söyledi.Bilmiyorum belki yine hiç birini yapmayacağım. Bir sonraki ultrasonu bekleyeceğim ve öyle karar vereceğim
Sıkıntı olmaz inşaAllah kaç yaşındasınızki kvalidem 43 yaşında doğurmuşBende oğlumda hiç birini yaptırmamıştım doktoruma güvenmiştim. Ultrason verilerine göre karar vermiştik. Ama şimdi yaştan dolayı doktor 2li yaptıramayacağımı söyledi. Hatta amniyosentez yapılması gerektiğini riskli gruba girdiğimi söyledi.Bilmiyorum belki yine hiç birini yapmayacağım. Bir sonraki ultrasonu bekleyeceğim ve öyle karar vereceğim
Aspirinle gazozu karıştırın derler canımKızlar ya ishale ne iyi gelir ben değil eşim olmuş musluktan su içmiş memleketteyiz yaramadı herlde
Patates haşladm muz verdim
Kahve ile limon karıştrp verdim başka ne olur ki
Ya ilk defa duydum bakim deneyelim olmadıAspirinle gazozu karıştırın derler canım
Doktorun iyi olduğundan emin değilim zaten. Benim gitmek istediğim doktor tatildeydi sonra ben tatildeydim. Bir türlü istediğime gidemedim. Bir daha zaten ona gitmeyi düşünmüyorum.Hemen amniyosentez demesi bana çok saçma geldi.Amniyosentezz ne alaka doktorun iyi olduguna eminmisin. Nifty vs yapiyorlar bu durumda
Tam 35 .sınır yaş dedi. Bir sıkıntı gördüğünden değil tedbir amaçlı konuştu. Hayırlısı olsun.Sıkıntı olmaz inşaAllah kaç yaşındasınızki kvalidem 43 yaşında doğurmuş
Evet vurulur canım dört parmak sonrası her yerine vurulurmuş.Doktorum öyle demişti.Kızlar iğne vuranlar birşey soracağım. Ben şimdi 9.igneyi vurdum bugün. Göbek deliğinin yan taraflarına 4 parmak ilerisine. Yer kalmadı deliğin alt ve üst taraflarına vuruluyor mu bu iğne.
Yaşın kaçtı canımBende oğlumda hiç birini yaptırmamıştım doktoruma güvenmiştim. Ultrason verilerine göre karar vermiştik. Ama şimdi yaştan dolayı doktor 2li yaptıramayacağımı söyledi. Hatta amniyosentez yapılması gerektiğini riskli gruba girdiğimi söyledi.Bilmiyorum belki yine hiç birini yapmayacağım. Bir sonraki ultrasonu bekleyeceğim ve öyle karar vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?