2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aslında öyle çok yoracak bişe de yapmadım ama birden girdi işte ağrı
Korkuyor insan ister istemez
[/QUOT
Ben kızımda hiçbir testi yaptrmadm bundada yaptrmıcam
Bende oğlumda hiç birini yaptırmamıştım doktoruma güvenmiştim. Ultrason verilerine göre karar vermiştik. Ama şimdi yaştan dolayı doktor 2li yaptıramayacağımı söyledi. Hatta amniyosentez yapılması gerektiğini riskli gruba girdiğimi söyledi.Bilmiyorum belki yine hiç birini yapmayacağım. Bir sonraki ultrasonu bekleyeceğim ve öyle karar vereceğim

Bende gidicem dra. Bebek hep aklimda iyi dusunmeye calisiyorum. İkili testi kafama taktim daha şimdiden. Kizimda da çok stres olmustum.

İkili test devlet hastanelerinde yapılıyormu? Bilen varmı
devletin araştırma hastanelerinde yapılıyor diye biliyorum.

Amniyosentezz ne alaka doktorun iyi olduguna eminmisin. Nifty vs yapiyorlar bu durumda

Sıkıntı olmaz inşaAllah kaç yaşındasınızki kvalidem 43 yaşında doğurmuş

Kızlar ya ishale ne iyi gelir ben değil eşim olmuş musluktan su içmiş memleketteyiz yaramadı herlde

Patates haşladm muz verdim
Kahve ile limon karıştrp verdim başka ne olur ki

Amniyosentezz ne alaka doktorun iyi olduguna eminmisin. Nifty vs yapiyorlar bu durumda
Doktorun iyi olduğundan emin değilim zaten. Benim gitmek istediğim doktor tatildeydi sonra ben tatildeydim. Bir türlü istediğime gidemedim. Bir daha zaten ona gitmeyi düşünmüyorum.Hemen amniyosentez demesi bana çok saçma geldi.

Kızlar iğne vuranlar birşey soracağım. Ben şimdi 9.igneyi vurdum bugün. Göbek deliğinin yan taraflarına 4 parmak ilerisine. Yer kalmadı deliğin alt ve üst taraflarına vuruluyor mu bu iğne.

Kızlar iğne vuranlar birşey soracağım. Ben şimdi 9.igneyi vurdum bugün. Göbek deliğinin yan taraflarına 4 parmak ilerisine. Yer kalmadı deliğin alt ve üst taraflarına vuruluyor mu bu iğne.
Evet vurulur canım dört parmak sonrası her yerine vurulurmuş.Doktorum öyle demişti.

Yaşın kaçtı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…