2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet cnm normalde cocukta problem oldugunda bile secenek olarak amniyosentez sunuluyor cunku dusuk riski var ve hice sayilcak gibu degil. Nifty yaptirabilirsin eger dusunuyorsan sadece anne kolundan kan alinarak yapiliyor ama fiyati yuksek onunda ama sonuc kesin

Kızlar ya ishale ne iyi gelir ben değil eşim olmuş musluktan su içmiş memleketteyiz yaramadı herlde

Patates haşladm muz verdim
Kahve ile limon karıştrp verdim başka ne olur ki
yogurdun icine biraz nisasta koyarsan o da cok cabuk etki ediyor. gecmis olsun.

Kızlar iyi bayramlar. Bir saat olmadı progestan içeli, az önce çok fena kustum. Sizce tekrar içmeli miyim?

Bulantıdan ölüyorum ben bulantısı olmayan arkadaşlara imreniyorum :) kusmuyorum ama hep öğürtü hali ..
Ben de aynısını yazacaktım. Bulantım çok arttı. Dün serum yedim işe yaramadı. Halsiz mutsuz bitkin bir haldeyim. İlk ikisinde de olmuştu ama kusunca rahatlıyordum.bu farklı

Bana ilk oğlumda riskli dediler amniyosentez yaptılar. Ahillikte yaşımız küçüktü yaptırdık. Düşük riski varmış. Şimdi olsa yaptırmam. Çok şükür sağlıklı oğlum

Bazı arkadaşların doktorları çiğ etle temas etmeyin demiş ama maalesef etmek durumunda kaldım çamaşır suyuyla temizledim tezgahı falan ama hayırlısı diyoruz artık Allah’a emanet bebişler ❤
Çamaşır suyu da kullanmayın diyorlar ben bayram temizliğinde kullandım icim içimi yiyor

Ben de aynısını yazacaktım. Bulantım çok arttı. Dün serum yedim işe yaramadı. Halsiz mutsuz bitkin bir haldeyim. İlk ikisinde de olmuştu ama kusunca rahatlıyordum.bu farklı
Bende ilkinde sabahları kusuyodum gün içinde bida bulantı olmuyodu oğlumda hiç olmadı gibi bişey bu kusturmuyor ama öldürüyor

Evet çok saçma hemen öyle demesi
Aksi bi durum olup olmadığı ortada bile değik

Tam 35 .sınır yaş dedi. Bir sıkıntı gördüğünden değil tedbir amaçlı konuştu. Hayırlısı olsun.
Sıkıntı olmaz inşaAllah canım ya önceden anneannmelermiz babaannelrmiz 40larda doğururmuş ayrıca 35 ve üzeri sağlıkla doğuran çooookkk
Yani çok saçma tdbir amaçlı demesi bence debidaha o doktora gitmeyin

Iyi bayramlar bayanlar.....
Bende kusma değilde Ufak bulantı oluo bide ayran ile aram iyi degildir son 4gundur bir ayran aşkı oldu anlatamam sizeresmen mutlu oluyorum ayran icince garip ins Hersey yolundadir bugün tam 6 haftaliklar Bizim poncikler ins Perşembe kalp atislarini duyup bizde musmutlu oluruz son 3 gun Rabbim hepimizin kucağını doldursun ins bebislerimizi bize bağışlasın amin.........

Kızlar ya ishale ne iyi gelir ben değil eşim olmuş musluktan su içmiş memleketteyiz yaramadı herlde

Patates haşladm muz verdim
Kahve ile limon karıştrp verdim başka ne olur ki
nisastali cay bardagina ilik su yap azcik seker koy erit icsin

Kızlar iyi bayramlar. Bir saat olmadı progestan içeli, az önce çok fena kustum. Sizce tekrar içmeli miyim?
genelde icmeyin derler cnm dr lsr 1 saate kana karisir cok cabuk eriyen bi ilac elde bile biraz fazla tut yapis yapis oluyir bende kanama problemliyim icerken cok etkili degildi fitil olarak kullan dedi riskli gebelik dr u gercekten hemen kahverengi lekeleri kesti bu kadar etkili olacagini bilmiyordum dedi ki seni mahveder icersen bulanti asiri bas donmesi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…