35Yaşın kaçtı canım
Birsey olmaz daha gençsin ama tedbirli olmakta fayda var tabi
Evet cnm normalde cocukta problem oldugunda bile secenek olarak amniyosentez sunuluyor cunku dusuk riski var ve hice sayilcak gibu degil. Nifty yaptirabilirsin eger dusunuyorsan sadece anne kolundan kan alinarak yapiliyor ama fiyati yuksek onunda ama sonuc kesinDoktorun iyi olduğundan emin değilim zaten. Benim gitmek istediğim doktor tatildeydi sonra ben tatildeydim. Bir türlü istediğime gidemedim. Bir daha zaten ona gitmeyi düşünmüyorum.Hemen amniyosentez demesi bana çok saçma geldi.
Tamam canim teşekkür ederimEvet vurulur canım dört parmak sonrası her yerine vurulurmuş.Doktorum öyle demişti.
yogurdun icine biraz nisasta koyarsan o da cok cabuk etki ediyor. gecmis olsun.Kızlar ya ishale ne iyi gelir ben değil eşim olmuş musluktan su içmiş memleketteyiz yaramadı herlde
Patates haşladm muz verdim
Kahve ile limon karıştrp verdim başka ne olur ki
Toxo testi negatif çıkanlar için o parazit geçmesi durumuna karşı önlemBazı arkadaşların doktorları çiğ etle temas etmeyin demiş ama maalesef etmek durumunda kaldımçamaşır suyuyla temizledim tezgahı falan ama hayırlısı diyoruz artık Allah’a emanet bebişler ❤
Ben de aynısını yazacaktım. Bulantım çok arttı. Dün serum yedim işe yaramadı. Halsiz mutsuz bitkin bir haldeyim. İlk ikisinde de olmuştu ama kusunca rahatlıyordum.bu farklıBulantıdan ölüyorum ben bulantısı olmayan arkadaşlara imreniyorum :) kusmuyorum ama hep öğürtü hali ..
Bana ilk oğlumda riskli dediler amniyosentez yaptılar. Ahillikte yaşımız küçüktü yaptırdık. Düşük riski varmış. Şimdi olsa yaptırmam. Çok şükür sağlıklı oğlumEvet cnm normalde cocukta problem oldugunda bile secenek olarak amniyosentez sunuluyor cunku dusuk riski var ve hice sayilcak gibu degil. Nifty yaptirabilirsin eger dusunuyorsan sadece anne kolundan kan alinarak yapiliyor ama fiyati yuksek onunda ama sonuc kesin
Çamaşır suyu da kullanmayın diyorlar ben bayram temizliğinde kullandım icim içimi yiyorBazı arkadaşların doktorları çiğ etle temas etmeyin demiş ama maalesef etmek durumunda kaldımçamaşır suyuyla temizledim tezgahı falan ama hayırlısı diyoruz artık Allah’a emanet bebişler ❤
Yok canim icme ya. Bir saatte etki etmistir o zaten. Fazla alma senKızlar iyi bayramlar. Bir saat olmadı progestan içeli, az önce çok fena kustum. Sizce tekrar içmeli miyim?
Bende ilkinde sabahları kusuyodum gün içinde bida bulantı olmuyodu oğlumda hiç olmadı gibi bişey bu kusturmuyor ama öldürüyorBen de aynısını yazacaktım. Bulantım çok arttı. Dün serum yedim işe yaramadı. Halsiz mutsuz bitkin bir haldeyim. İlk ikisinde de olmuştu ama kusunca rahatlıyordum.bu farklı
Evet çok saçma hemen öyle demesiDoktorun iyi olduğundan emin değilim zaten. Benim gitmek istediğim doktor tatildeydi sonra ben tatildeydim. Bir türlü istediğime gidemedim. Bir daha zaten ona gitmeyi düşünmüyorum.Hemen amniyosentez demesi bana çok saçma geldi.
Sıkıntı olmaz inşaAllah canım ya önceden anneannmelermiz babaannelrmiz 40larda doğururmuş ayrıca 35 ve üzeri sağlıkla doğuran çooookkkTam 35 .sınır yaş dedi. Bir sıkıntı gördüğünden değil tedbir amaçlı konuştu. Hayırlısı olsun.
nisastali cay bardagina ilik su yap azcik seker koy erit icsinKızlar ya ishale ne iyi gelir ben değil eşim olmuş musluktan su içmiş memleketteyiz yaramadı herlde
Patates haşladm muz verdim
Kahve ile limon karıştrp verdim başka ne olur ki
genelde icmeyin derler cnm dr lsr 1 saate kana karisir cok cabuk eriyen bi ilac elde bile biraz fazla tut yapis yapis oluyir bende kanama problemliyim icerken cok etkili degildi fitil olarak kullan dedi riskli gebelik dr u gercekten hemen kahverengi lekeleri kesti bu kadar etkili olacagini bilmiyordum dedi ki seni mahveder icersen bulanti asiri bas donmesi falanKızlar iyi bayramlar. Bir saat olmadı progestan içeli, az önce çok fena kustum. Sizce tekrar içmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?