Cnm bnm bende 6+3 te duydum bugün 6+6 olduk çok şükür inşşalh sende duyarsınIyi bayramlar bayanlar.....
Bende kusma değilde Ufak bulantı oluo bide ayran ile aram iyi degildir son 4gundur bir ayran aşkı oldu anlatamam sizeresmen mutlu oluyorum ayran icince garip ins Hersey yolundadir bugün tam 6 haftaliklar Bizim poncikler ins Perşembe kalp atislarini duyup bizde musmutlu oluruz son 3 gun Rabbim hepimizin kucağını doldursun ins bebislerimizi bize bağışlasın amin.........
Afedersiniz fitil şeklinde baya ileri ittirebiliyormuydunuz.. Ben ittiriyorum ama geri geliyor. Bir de fitil koyunca yatıyor muyudunuz?genelde icmeyin derler cnm dr lsr 1 saate kana karisir cok cabuk eriyen bi ilac elde bile biraz fazla tut yapis yapis oluyir bende kanama problemliyim icerken cok etkili degildi fitil olarak kullan dedi riskli gebelik dr u gercekten hemen kahverengi lekeleri kesti bu kadar etkili olacagini bilmiyordum dedi ki seni mahveder icersen bulanti asiri bas donmesi falan
Ben de gecen hafta uzun kollu citcitli badi aldim, bembeyaz tabi mecburen. su cinsiyetleri bi ogrensek de kizimin kücülenlerini elden gecirip eksikler icin bi alisverise cikacagimKızlar bebişimin ilk akişverişini yaptımebebekte zıbınlarda 5 al 4 öde vardı beyaz aldım cinsiyet belli olmadığı için ama nasıl tatlı şeyler var. Allah bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
evet cnm ben calisiyorum biraz zor oluyor gece tum isimi halledip tuvalete de gidip eldiven takiyorum 200 mg lik ilacin sivri tarafini isaret ve bas parmakla tutp biraz oyle ilerletip sonra isret parmagin tamamiyla biraZda zorlayarak iyice itiyorum sonra vajen bolfesinin kasini sıkıyorum yatiyorum sabah da alarmi 5 e kurup ayni islemi yapiyorum 6.30 da da is icin kalkiyorumAfedersiniz fitil şeklinde baya ileri ittirebiliyormuydunuz.. Ben ittiriyorum ama geri geliyor. Bir de fitil koyunca yatıyor muyudunuz?
Aynen canımBen de gecen hafta uzun kollu citcitli badi aldim, bembeyaz tabi mecburen. su cinsiyetleri bi ogrensek de kizimin kücülenlerini elden gecirip eksikler icin bi alisverise cikacagim
Bu şekilde ilacın hiç geri gelmesi olmuyor mu sizde?evet cnm ben calisiyorum biraz zor oluyor gece tum isimi halledip tuvalete de gidip eldiven takiyorum 200 mg lik ilacin sivri tarafini isaret ve bas parmakla tutp biraz oyle ilerletip sonra isret parmagin tamamiyla biraZda zorlayarak iyice itiyorum sonra vajen bolfesinin kasini sıkıyorum yatiyorum sabah da alarmi 5 e kurup ayni islemi yapiyorum 6.30 da da is icin kalkiyorum
tum olarak gelimiyor hic erimis halde akintiyla ama bi anda gelimiyor gun icinde idrar yaptiktan sonra iste akinti ile normal boyle olmasi her fitil erir eriyigin bi kismi akinti ve tuvalette az miktarda gelir gerisi işe yarar,tum geliyor ise olmaz amaBu şekilde ilacın hiç geri gelmesi olmuyor mu sizde?
Sagol cnmtum olarak gelimiyor hic erimis halde akintiyla ama bi anda gelimiyor gun icinde idrar yaptiktan sonra iste akinti ile normal boyle olmasi her fitil erir eriyigin bi kismi akinti ve tuvalette az miktarda gelir gerisi işe yarar,tum geliyor ise olmaz ama
sen duymuşmuydun kuzum kalp atışını valla haftaya gideceğim bende inşaallah bebişi ve kalp atışını görür duyarımSagol cnm
rica cnmSagol cnm
Herkese günaydın ve mutlu bayramlarrrr
Arkadaşım Istanbul için nereler uygun olur bilmiyorum ama biz de bu yüzden bağış yapıyoruz kurbanımızı. Yok çünkü yakın çevremizde. Sırf dağıtmış olmak için kurban kesmek de istemiyorum. Görüyorum, duyuyorum, abartmıyorum sırf dolabini doldurup kışlık et ihtiyacını karşılamak için kurban kesenler çok ne yazık ki.
Birey bulman zor olabilir belki ama çevrende öğrenci yurdu tarzı bir yer varsa oraları deneyebilirsin diye düşünüyorum. Allah kabul etsin şimdiden
[/QUOTEValla canım bende su iöemiyorum suyu normalde çok içerim ama şuan günde 2bardak zor içiyorum resmen kusmaya sebep oluyor ne yapıyım artık bir şekilde telafi edeceğiz birde ben folik asiti içtiğimde hiç iyi değilim yediğimden birşey anlamıyorum ve çıkarıyorum içmedim mi biraz daha rahat oluyorumBenim mide bulantılarım arttı ya. Azalması gerekirken. Suyu içemiyorum sabah yarım litre içtim hemen kustum. Sabahtan şiödiye kadar da anca yarım litre içebildim. Kendimi çok kötü hissediyorum
Canim 10. Haftada azalmazki 14. Haftadan sonra azalir genelde 9 ile 12 arasi yogun olurBenim mide bulantılarım arttı ya. Azalması gerekirken. Suyu içemiyorum sabah yarım litre içtim hemen kustum. Sabahtan şiödiye kadar da anca yarım litre içebildim. Kendimi çok kötü hissediyorum
Canım geceleri fitil olarak kullanıyorum ve son 10 gündür her sabah kahve akıntıyla güne başlıyorumgenelde icmeyin derler cnm dr lsr 1 saate kana karisir cok cabuk eriyen bi ilac elde bile biraz fazla tut yapis yapis oluyir bende kanama problemliyim icerken cok etkili degildi fitil olarak kullan dedi riskli gebelik dr u gercekten hemen kahverengi lekeleri kesti bu kadar etkili olacagini bilmiyordum dedi ki seni mahveder icersen bulanti asiri bas donmesi falan
Çok teşekkür ederim canım cevabın içinYok canim icme ya. Bir saatte etki etmistir o zaten. Fazla alma sen
Cnm senin mide bulantısı veya herhangi bir şikayetin var mı suanAyyy dün akşam.inanilmaz bi migren ağrısı girdi gözlerimi açamadım o derece eşim masaj yaptı baya sert sert bide dua oku dedim kendi kendimize nazar ediyor olabiliriz. ALLAH şifa versin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?