2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnm bnm bende 6+3 te duydum bugün 6+6 olduk çok şükür inşşalh sende duyarsın

Benide eklermisiniz mine adım 21 yaşımdayım son adet tarihin 25 haziran ilk çocuğum olacak inşallah 2 yıllık evliyim hepiniizn bayramı mibarek olsun

Reactions: Eva
Afedersiniz fitil şeklinde baya ileri ittirebiliyormuydunuz.. Ben ittiriyorum ama geri geliyor. Bir de fitil koyunca yatıyor muyudunuz?

Ben de gecen hafta uzun kollu citcitli badi aldim, bembeyaz tabi mecburen. su cinsiyetleri bi ogrensek de kizimin kücülenlerini elden gecirip eksikler icin bi alisverise cikacagim

Afedersiniz fitil şeklinde baya ileri ittirebiliyormuydunuz.. Ben ittiriyorum ama geri geliyor. Bir de fitil koyunca yatıyor muyudunuz?
evet cnm ben calisiyorum biraz zor oluyor gece tum isimi halledip tuvalete de gidip eldiven takiyorum 200 mg lik ilacin sivri tarafini isaret ve bas parmakla tutp biraz oyle ilerletip sonra isret parmagin tamamiyla biraZda zorlayarak iyice itiyorum sonra vajen bolfesinin kasini sıkıyorum yatiyorum sabah da alarmi 5 e kurup ayni islemi yapiyorum 6.30 da da is icin kalkiyorum

Bu şekilde ilacın hiç geri gelmesi olmuyor mu sizde?

Bu şekilde ilacın hiç geri gelmesi olmuyor mu sizde?
tum olarak gelimiyor hic erimis halde akintiyla ama bi anda gelimiyor gun icinde idrar yaptiktan sonra iste akinti ile normal boyle olmasi her fitil erir eriyigin bi kismi akinti ve tuvalette az miktarda gelir gerisi işe yarar,tum geliyor ise olmaz ama

Benim mide bulantılarım arttı ya. Azalması gerekirken. Suyu içemiyorum sabah yarım litre içtim hemen kustum. Sabahtan şiödiye kadar da anca yarım litre içebildim. Kendimi çok kötü hissediyorum

selam kızlar nabersiniz bende dünden beri mide bulantısından delireceğim kusma yok ama çok şiddetli midem bulanıyor içim kalkıyor herşeyden vajinal ağrı tam gaz devam bi doğsunda bu ponçik sıkıcam etlerini

Kızlar sizlere bir şey soracağım ikili test için dr nuz ne zaman çağırdı 11ve14hafta arası yaptırmak gerekiyor benim dr 12hafta gel dedi ve ben o hafta şehir dışındayım 13 haftada gitmem gerekiyor sizce bir sıkıntı olurmu ayrıca belki cinsiyette belli olmuş olur

Merhaba
Benim mide bulantılarım arttı ya. Azalması gerekirken. Suyu içemiyorum sabah yarım litre içtim hemen kustum. Sabahtan şiödiye kadar da anca yarım litre içebildim. Kendimi çok kötü hissediyorum
Canim 10. Haftada azalmazki 14. Haftadan sonra azalir genelde 9 ile 12 arasi yogun olur

Canım geceleri fitil olarak kullanıyorum ve son 10 gündür her sabah kahve akıntıyla güne başlıyorum

Ayyy dün akşam.inanilmaz bi migren ağrısı girdi gözlerimi açamadım o derece eşim masaj yaptı baya sert sert bide dua oku dedim kendi kendimize nazar ediyor olabiliriz. ALLAH şifa versin canım benim
Cnm senin mide bulantısı veya herhangi bir şikayetin var mı suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…