- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Aç kalınca sanki biraz bulanıyor gibi oluyor ama bi şey yiyince geçiyor genel olarak pek yaşamadım mide bulantısı bende endişeliyimMerhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidaha
Kızlar Bnde aşırı mide bulantısı vardı memlekete geldim tüm bulantılarım geçti endişe ediyorum .yarın gidip bi acilde baktırcam vallaAç kalınca sanki biraz bulanıyor gibi oluyor ama bi şey yiyince geçiyor genel olarak pek yaşamadım mide bulantısı bende endişeliyim
Bende 9 haftayı bitiriyorum bebeğimi görmeyi çok istiyorum hareketlenmiştir herhalde benim bebişimdeBenim bu em gebeliğim diğerlerinde çok bulantı-kusma yaşadım bunda hiç yok bebeğimi de gördüm 9 haftalikken eli kolu çok hareketliydi maşallah bence mide bulantısı yoksa şanslısınız
Kızlar Bnde aşırı mide bulantısı vardı memlekete geldim tüm bulantılarım geçti endişe ediyorum .yarın gidip bi acilde baktırcam valla
Ama bnm önceden vardı bian da geçtiMidem bulanmıyor benim dediğimde doktora ne güzel sağlıklı bi gebelik geçiyorsun herkesin mide bulanacak diye bi şey yok dedi
Gebelik ilerledikçe geçmesi normal zatenAma bnm önceden vardı bian da geçti
İnşallah öyledir cnm insan endişeleniyor işteGebelik ilerledikçe geçmesi normal zaten
En son kaç haftalıkken doktora gittinİnşallah öyledir cnm insan endişeleniyor işte
Yedi haftalıkEn son kaç haftalıkken doktora gittin
Bana da aferdisniz sürekli bi öğürtü geliyo çok kötüyüm şu bile icemeyorumBulantıdan ölüyorum ben bulantısı olmayan arkadaşlara imreniyorum :) kusmuyorum ama hep öğürtü hali ..
Bugünde bölge bölge küçük sinek ısırıkları oluştu baağımın arkasında diz kapağımda fln biçok yerde var ellerim geçti şükür napsam bilemedim ilaç krem kullanmak istemiyorum sanırım sinek istilasına uğradımİhmal etme bence kaşıntı büyük ihtimal alerjidir. Etle uğraştıysanız. Alerjide hamilelikte önemli. Yada bazen karaciğere fazla yük biniyor ondan da olabiliyor kaşıntı yediğiniz bişeylede alakalı olabilir
Bende son 3 haftadır yaşıyordum kahve akıntıyı ve iki hafta önce çok yoğun Bi kanama yaşadım kesin bebeğim gitti DİE düşünürken hala benimleydi, o anki korkuyu anlatamam, sonra prolut depot yaptırdım 3 kere zaten progestan da alıyorum günde 3 defa, şuanda çok şükür lekelenme bile yok ama ben hala diken üstündeyim tabi.Bu kahverengi akıntılar psikolojimi alt üst etti benim.. sürekli yatınca hiçbir şey yok. Biraz dışarı çıksam ki arabayla çıkıyorum, hemen geliyor. Kafayı yemek üzereyim
Canım bende kırmızı kanama bir kere ve çok az oldu, geçen ay. 13 gün her gün olacak şekilde progestan iğne vuruldum. Günde iki kez de normal hapı var. Yatınca tertemiz ama biraz yürüsem hemen geliyor. Doktorum eski kan atılmak zorunda demişti ama hala mı eski kan bilmiyorum...Bende son 3 haftadır yaşıyordum kahve akıntıyı ve iki hafta önce çok yoğun Bi kanama yaşadım kesin bebeğim gitti DİE düşünürken hala benimleydi, o anki korkuyu anlatamam, sonra prolut depot yaptırdım 3 kere zaten progestan da alıyorum günde 3 defa, şuanda çok şükür lekelenme bile yok ama ben hala diken üstündeyim tabi.
Yaaaa ben zaman geçtikçe azalır diye düşünmüştüm hep.. sağlıklı olsun da bulansın varsın. Su içebilsem sıkıntı olmayacak ama bakalım deniyorumMerhaba
Canim 10. Haftada azalmazki 14. Haftadan sonra azalir genelde 9 ile 12 arasi yogun olur
İlaç hemen geri geliyorsa sıkıntı. Aldıktan bir kaç saat sonra beyaz akıntı şeklinde gelmesi normal demişti benim doktorum.Bu şekilde ilacın hiç geri gelmesi olmuyor mu sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?