2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya kızlarrr Bnde önceden mide bulantısı ve iştah kaybı varrdı ama şimdi hiçbirşey yok gayet iyiyim sanki hamile değilim hic bi belirtim Yok sizce bu normal mi​

Merhabalar bulantı durumunuz nedir acaba bende 7+3 teyim midem bulanmıyo endişeleniyorum bende doktor 1 ay sonra çağırdı bidaha
Aç kalınca sanki biraz bulanıyor gibi oluyor ama bi şey yiyince geçiyor genel olarak pek yaşamadım mide bulantısı bende endişeliyim

Aç kalınca sanki biraz bulanıyor gibi oluyor ama bi şey yiyince geçiyor genel olarak pek yaşamadım mide bulantısı bende endişeliyim
Kızlar Bnde aşırı mide bulantısı vardı memlekete geldim tüm bulantılarım geçti endişe ediyorum .yarın gidip bi acilde baktırcam valla

Benim bu em gebeliğim diğerlerinde çok bulantı-kusma yaşadım bunda hiç yok bebeğimi de gördüm 9 haftalikken eli kolu çok hareketliydi maşallah bence mide bulantısı yoksa şanslısınız
Bende 9 haftayı bitiriyorum bebeğimi görmeyi çok istiyorum hareketlenmiştir herhalde benim bebişimde

Bulantıdan ölüyorum ben bulantısı olmayan arkadaşlara imreniyorum :) kusmuyorum ama hep öğürtü hali ..
Bana da aferdisniz sürekli bi öğürtü geliyo çok kötüyüm şu bile icemeyorum hersey çok pis kokuyor ben bile

ilk ikiz gebeligimde ikili test istemedi doktorum .
şimdiki de bir ay sonra gel dedi ama ikili testten bahsetmedi. Bende uaptirmasamda olur diye düşünüyorum.
İkiz gebelikte pek anlasilmiyirmus zaten.

Bugünde bölge bölge küçük sinek ısırıkları oluştu baağımın arkasında diz kapağımda fln biçok yerde var ellerim geçti şükür napsam bilemedim ilaç krem kullanmak istemiyorum sanırım sinek istilasına uğradım

Bu kahverengi akıntılar psikolojimi alt üst etti benim.. sürekli yatınca hiçbir şey yok. Biraz dışarı çıksam ki arabayla çıkıyorum, hemen geliyor. Kafayı yemek üzereyim

Bu kahverengi akıntılar psikolojimi alt üst etti benim.. sürekli yatınca hiçbir şey yok. Biraz dışarı çıksam ki arabayla çıkıyorum, hemen geliyor. Kafayı yemek üzereyim
Bende son 3 haftadır yaşıyordum kahve akıntıyı ve iki hafta önce çok yoğun Bi kanama yaşadım kesin bebeğim gitti DİE düşünürken hala benimleydi, o anki korkuyu anlatamam, sonra prolut depot yaptırdım 3 kere zaten progestan da alıyorum günde 3 defa, şuanda çok şükür lekelenme bile yok ama ben hala diken üstündeyim tabi.

Canım bende kırmızı kanama bir kere ve çok az oldu, geçen ay. 13 gün her gün olacak şekilde progestan iğne vuruldum. Günde iki kez de normal hapı var. Yatınca tertemiz ama biraz yürüsem hemen geliyor. Doktorum eski kan atılmak zorunda demişti ama hala mı eski kan bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…