Ben bugün 8+1 im cnmsen duymuşmuydun kuzum kalp atışını valla haftaya gideceğim bende inşaallah bebişi ve kalp atışını görür duyarım
Ben fitili koyuyorum gece sabaha kadar yatıyorum zaten.İlaç hemen geri geliyorsa sıkıntı. Aldıktan bir kaç saat sonra beyaz akıntı şeklinde gelmesi normal demişti benim doktorum.
Al benden de o kadarBana da aferdisniz sürekli bi öğürtü geliyo çok kötüyüm şu bile icemeyorumhersey çok pis kokuyor ben bile
Ben merdiven inip cikmamak icin anneme gitmedim iki ay. Evden hastane disina hic cikmadim. Hep yattimCanım bende kırmızı kanama bir kere ve çok az oldu, geçen ay. 13 gün her gün olacak şekilde progestan iğne vuruldum. Günde iki kez de normal hapı var. Yatınca tertemiz ama biraz yürüsem hemen geliyor. Doktorum eski kan atılmak zorunda demişti ama hala mı eski kan bilmiyorum...
29 yaş 55 kilo 2 mart bebişin doğum tarihi beni de ekler misinArkadaşlar tatilden döndüm ve tablomuzu ilk sayfaya ekledim. Beni etiketleyerek vereceğiniz bilgileri tabloya ekleyeceğim. Sevgiler
Bende 8 haftalıkken gittim günler geçmiyor 12. Haftada gidicem tekrarYedi haftalık
Hemen git bence cnm İnşallah önemli birsey değildirKızlar vücudumun bi kısmı bu şekilde çok korkuyorum böcek mi soktu alerji mi acile gidicem
Geçmişolsun yediğiniz bişey mi dokundu acabaKızlar vücudumun bi kısmı bu şekilde çok korkuyorum böcek mi soktu alerji mi acile gidicem
Kahve leke eski kanmış ve birkaç hafta sürebilir demişti bana, bende olan kanama içinde bebek yerleşip büyürken kıncal damarları çatlatabilir ve bu nedenle kanama olabilir demişti, hiç lekesi kanaması olmayanlara özeniyorum gerçekten...Canım bende kırmızı kanama bir kere ve çok az oldu, geçen ay. 13 gün her gün olacak şekilde progestan iğne vuruldum. Günde iki kez de normal hapı var. Yatınca tertemiz ama biraz yürüsem hemen geliyor. Doktorum eski kan atılmak zorunda demişti ama hala mı eski kan bilmiyorum...
Kavurmamı dokundu acaba bende bilmiyorum. Başka değişik bişey yemedim. Dün dışarda kaşınmaya başlamıştım böcek mi ısırdı acaba netten baktım egzama olabilir gibi kaşınıyo ama çokGeçmişolsun yediğiniz bişey mi dokundu acaba
Kaşıntı var mı? Alerji gibi duruyor. Normalde alerjiniz olmayan bir gıda bile hamilelikte alerji yapabiliyorKızlar vücudumun bi kısmı bu şekilde çok korkuyorum böcek mi soktu alerji mi acile gidicem
Bugün eşimin ailesinin yaninan yaylaya çıktık yollar çok kötü olduğu için istifra ettim ilk defa. Ama sabahlari bas donmem ve arkasina biraz midem bulaniyor . Neden sordun canım?Cnm senin mide bulantısı veya herhangi bir şikayetin var mı suan
bir arkadaşımın hamilelik.boyunca böyle kaşıntıları olduğunu duymuştum . Hamilelikten kaynaklı olabilir. Ama başka bir şey de olma.ihtimaline karşı mutlaka doktora gorununKavurmamı dokundu acaba bende bilmiyorum. Başka değişik bişey yemedim. Dün dışarda kaşınmaya başlamıştım böcek mi ısırdı acaba netten baktım egzama olabilir gibi kaşınıyo ama çok
Sen alerji olmuşsun canım. Hemen bir doktora gitKızlar vücudumun bi kısmı bu şekilde çok korkuyorum böcek mi soktu alerji mi acile gidicem
hic canini sıkma cnm kahverengiden kurtulunur ben kac kez yasadim dr canlanmis bi bebek gorulunce kalbi atan daha zor atar vucut dedi moralini yuksek tut dr un nasil kullan diyorsa oyle kullan bana fitil olarak iyi geldi bu aralar,yiyecek ekmekleri varsa Allah zaten her turlu nasip eder zaten cok da kafamizi takmayalim daha kotu olur iyi dusunelim ,bana dz dr plasentada dejenerasyonlar csr dedi yani bi yanda bozulma gibi bsy var hep vucut atmaya calistigi icin kanamayla falan ama bebegin beslenmesine engel degil sukurCanım geceleri fitil olarak kullanıyorum ve son 10 gündür her sabah kahve akıntıyla güne başlıyorum
pupp denen bi alerji oluyor hamileyken deri nin ust tabakasinin hemen altinda keratin birikmesine bagli bende yasadim deli gibi kasiniyor kaynar sular attim ustume sifir uyku ile doguma gittim ama ben kizimda bunu yasarken 36. haftada idim doguma yakin sende erken mi oldu ki ve malesef cok kuvvetli bi kortizon ilaci kullandim gebelik baya ilerlemis old icin dr bsy olmaz bebek yeterince buyuk demisti sende bi git bklm cnm ne diyeceklerKavurmamı dokundu acaba bende bilmiyorum. Başka değişik bişey yemedim. Dün dışarda kaşınmaya başlamıştım böcek mi ısırdı acaba netten baktım egzama olabilir gibi kaşınıyo ama çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?