2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İlaç hemen geri geliyorsa sıkıntı. Aldıktan bir kaç saat sonra beyaz akıntı şeklinde gelmesi normal demişti benim doktorum.
Ben fitili koyuyorum gece sabaha kadar yatıyorum zaten.
Sabah da koyunca 1 2 saat yatıyorum...
Ama beyaz beyaz geri geliyor biraz erimiş halde sanırım çok ileri ittiremiyorum

Ben merdiven inip cikmamak icin anneme gitmedim iki ay. Evden hastane disina hic cikmadim. Hep yattim

Kızlar vücudumun bi kısmı bu şekilde çok korkuyorum böcek mi soktu alerji mi acile gidicem

Eklentiler

• 3E91FAEC-02EC-456A-9584-AF8BE4A0DF57.webp
    640 bayt · Görüntüleme: 44
Kahve leke eski kanmış ve birkaç hafta sürebilir demişti bana, bende olan kanama içinde bebek yerleşip büyürken kıncal damarları çatlatabilir ve bu nedenle kanama olabilir demişti, hiç lekesi kanaması olmayanlara özeniyorum gerçekten...

Cnm senin mide bulantısı veya herhangi bir şikayetin var mı suan
Bugün eşimin ailesinin yaninan yaylaya çıktık yollar çok kötü olduğu için istifra ettim ilk defa. Ama sabahlari bas donmem ve arkasina biraz midem bulaniyor . Neden sordun canım?

Kavurmamı dokundu acaba bende bilmiyorum. Başka değişik bişey yemedim. Dün dışarda kaşınmaya başlamıştım böcek mi ısırdı acaba netten baktım egzama olabilir gibi kaşınıyo ama çok
bir arkadaşımın hamilelik.boyunca böyle kaşıntıları olduğunu duymuştum . Hamilelikten kaynaklı olabilir. Ama başka bir şey de olma.ihtimaline karşı mutlaka doktora gorunun

Benimde 2 gündür oturunca kasığım ağrıyor. Uzanınca geçiyor. Böyle otururken batmalar oluyor. Niye ki acaba? Bu şekilde olan var mı?

Canım geceleri fitil olarak kullanıyorum ve son 10 gündür her sabah kahve akıntıyla güne başlıyorum
hic canini sıkma cnm kahverengiden kurtulunur ben kac kez yasadim dr canlanmis bi bebek gorulunce kalbi atan daha zor atar vucut dedi moralini yuksek tut dr un nasil kullan diyorsa oyle kullan bana fitil olarak iyi geldi bu aralar,yiyecek ekmekleri varsa Allah zaten her turlu nasip eder zaten cok da kafamizi takmayalim daha kotu olur iyi dusunelim ,bana dz dr plasentada dejenerasyonlar csr dedi yani bi yanda bozulma gibi bsy var hep vucut atmaya calistigi icin kanamayla falan ama bebegin beslenmesine engel degil sukur

Kavurmamı dokundu acaba bende bilmiyorum. Başka değişik bişey yemedim. Dün dışarda kaşınmaya başlamıştım böcek mi ısırdı acaba netten baktım egzama olabilir gibi kaşınıyo ama çok
pupp denen bi alerji oluyor hamileyken deri nin ust tabakasinin hemen altinda keratin birikmesine bagli bende yasadim deli gibi kasiniyor kaynar sular attim ustume sifir uyku ile doguma gittim ama ben kizimda bunu yasarken 36. haftada idim doguma yakin sende erken mi oldu ki ve malesef cok kuvvetli bi kortizon ilaci kullandim gebelik baya ilerlemis old icin dr bsy olmaz bebek yeterince buyuk demisti sende bi git bklm cnm ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…