2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Canım Dr danış bence kaşıntı karaciğer değerlerinde kötüye gittiği anlamına gelebiliyor.
Gebelik kolestazi diye

Bugün eşimin ailesinin yaninan yaylaya çıktık yollar çok kötü olduğu için istifra ettim ilk defa. Ama sabahlari bas donmem ve arkasina biraz midem bulaniyor . Neden sordun canım?
Aynı haftadayız da bnm mide bulantım geçti bu normal mi diye merak ettim .çünkü Bnde kendi evimdeyken midem çok bulanıyordu bide iştahım kesikti .ama mamlekete geldik hiç ne mide bulantısı kaldı nede iştah kaybı yani hiç belirtim Yok endişelendim açıkçası

Geçmiş olsun canim

Çok teşekkür ederim avil serum aldım. İğne çok acıtıyo yazıyodu nette oyüzden serum tercih ettim. Şuan çok şükür iyiyim kaşıntılarım gitti internette hamileliğin 10-12 haftasında olur yazıyo inşallah son aylara kadar sürmez haftaya kontrolden önce tahlil de yaptırcam.

Reactions: Eva
İnşallah devamı gelmez üzülme canım ciddi birsey olmasında

Benimde 2 gündür oturunca kasığım ağrıyor. Uzanınca geçiyor. Böyle otururken batmalar oluyor. Niye ki acaba? Bu şekilde olan var mı?
Bende var hatta daha öncede yazmıştım buraya dik oturamıyorum alttan batma oluyor diye.neden olduğunu bilmiyorum ama otururken rahatsızlık hissediyorum.

Kaşıma da egzamatize olup yayılmasın çok geçmiş olsun

Benimde 2 gündür oturunca kasığım ağrıyor. Uzanınca geçiyor. Böyle otururken batmalar oluyor. Niye ki acaba? Bu şekilde olan var mı?
Ben de hep yüz üstü uyurum başka türlü uyuyamam. 2 gündür ne zaman karnımın üstüne yatsam batma acı hissi yaşıyorum bir de elma yediğimde vbir seyirme hissediyorum hafiften karnımda

Kızlar ben bu geğirtiyi napicam ya. Sabahtan basliyo gece 3 e 4 e kadar ara ara bulantılarla. Sadece uyuyunca susuyorum. Yasayan oldu mu boylesini daha once. Resmen gazla doldum havalanicam balon gibi az kaldi

Ben de hep yüz üstü uyurum başka türlü uyuyamam. 2 gündür ne zaman karnımın üstüne yatsam batma acı hissi yaşıyorum bir de elma yediğimde vbir seyirme hissediyorum hafiften karnımda
Ama canim hamilelikte yuzustu yatmak onerilmezmis ben de yatiyordum ilk haftalarda doktorun uyarisiyla biraktim

Reactions: Eva
Memleket havası yaramıştır sana canim evde her işbize bakınca yorgunluk da bulantı yapıyor. Bnde yaylaya geldim bulantim bas dönmem geçti ama geçti demiyorum evdekilere ne zman iyiyim desem kendime nazar ediyorum

Canım çok sağ ol cevabın için Senin kanaman yok değil mi şu an?

Aynen.. Benim erken doğum yaptığım ilk gebeliğimde hiç lekem yoktu, sarı akıntı bile..

Canım çok sağ ol cevabın için Senin kanaman yok değil mi şu an?
iste en son 8. haftada oldu ama 4. haftadan beri hep içerek kullandim 9. haftada riskli gebelik dr una basladim o fitil olarak kullan dediginden beri cok şükür lekelenmem yok

Canım ben de oksapar iğne kullanıyorum. Her gün çok zor gerçekten benim de eşim vuruyor iğneyi. Ben cesaret edemiyorum. İnsülin iğnesinden oldukça kalın ve uzun. Bir de benim iğne sonrası çok yanma oluyor bir süre. Sen de oluyor mu

Göbeğimden vuruluyorum. Bacak kol hiç denemedim. İğnenin girecegi kısmı iyice kavratıp sıkıyorum. Eşim iğneyi vuruyor. Sonrasında pamuğu bastırıp sıktıgım yeri öyle bırakıyorım ve bastırmaya devam ediyorum. Bu şekilde morarma olmuyor bende. İlk seferlerde cok sıkmamıştık ve onlar morarmıştı ne yazıkki. Bir de böyle deneyin

Kızlar benim karnım ciddi derecede şiş. Yani bu kadar büyümesi normal mi? Ben endişelenmeye başladım. Gaz desem ağrım sızım yok. Hiç bir şey anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…