- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Herkese iyi bayramlar hamişler ☺ Sizlere 1 sorum olacak. Ellerim çok şişti kaşınıyo özellikle avuç içim. El parmaklarımı açıp kapatmakta inanılmaz zorlanıyorum alerjik mi yoksa kavurmadan mı kaynaklı bilmiyorum benzer durum başına gelen var mı? Yıkadıkça iyice azıyo
Aynı haftadayız da bnm mide bulantım geçti bu normal mi diye merak ettim .çünkü Bnde kendi evimdeyken midem çok bulanıyordu bide iştahım kesikti .ama mamlekete geldik hiç ne mide bulantısı kaldı nede iştah kaybı yani hiç belirtim Yok endişelendim açıkçasıBugün eşimin ailesinin yaninan yaylaya çıktık yollar çok kötü olduğu için istifra ettim ilk defa. Ama sabahlari bas donmem ve arkasina biraz midem bulaniyor . Neden sordun canım?
Valla bn yarın yine il dışına çıkacağım ve gitmeden bi acile uğrasam acaba ultrason bakarlar mıBende 8 haftalıkken gittim günler geçmiyor 12. Haftada gidicem tekrar
Geçmiş olsun canimAcildeyim şimdi kurdeşen miş kızlar alerjiavil iğne yapalım dedi iyice kaşınmaya başladı heryerim
Geçmiş olsun canim
İnşallah devamı gelmez üzülme canım ciddi birsey olmasındaÇok teşekkür ederim avil serum aldım. İğne çok acıtıyo yazıyodu nette oyüzden serum tercih ettim. Şuan çok şükür iyiyim kaşıntılarım gitti internette hamileliğin 10-12 haftasında olur yazıyo inşallah son aylara kadar sürmezhaftaya kontrolden önce tahlil de yaptırcam.
Bende var hatta daha öncede yazmıştım buraya dik oturamıyorum alttan batma oluyor diye.neden olduğunu bilmiyorum ama otururken rahatsızlık hissediyorum.Benimde 2 gündür oturunca kasığım ağrıyor. Uzanınca geçiyor. Böyle otururken batmalar oluyor. Niye ki acaba? Bu şekilde olan var mı?
Çok geçmiş olsun canım alerji gibi duruyor haber edersin merak ettimKızlar vücudumun bi kısmı bu şekilde çok korkuyorum böcek mi soktu alerji mi acile gidicem
Kaşıma da egzamatize olup yayılmasın çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim avil serum aldım. İğne çok acıtıyo yazıyodu nette oyüzden serum tercih ettim. Şuan çok şükür iyiyim kaşıntılarım gitti internette hamileliğin 10-12 haftasında olur yazıyo inşallah son aylara kadar sürmezhaftaya kontrolden önce tahlil de yaptırcam.
Ben de hep yüz üstü uyurum başka türlü uyuyamam. 2 gündür ne zaman karnımın üstüne yatsam batma acı hissi yaşıyorum bir de elma yediğimde vbir seyirme hissediyorum hafiften karnımdaBenimde 2 gündür oturunca kasığım ağrıyor. Uzanınca geçiyor. Böyle otururken batmalar oluyor. Niye ki acaba? Bu şekilde olan var mı?
Ama canim hamilelikte yuzustu yatmak onerilmezmis ben de yatiyordum ilk haftalarda doktorun uyarisiyla biraktimBen de hep yüz üstü uyurum başka türlü uyuyamam. 2 gündür ne zaman karnımın üstüne yatsam batma acı hissi yaşıyorum bir de elma yediğimde vbir seyirme hissediyorum hafiften karnımda
Memleket havası yaramıştır sana canimAynı haftadayız da bnm mide bulantım geçti bu normal mi diye merak ettim .çünkü Bnde kendi evimdeyken midem çok bulanıyordu bide iştahım kesikti .ama mamlekete geldik hiç ne mide bulantısı kaldı nede iştah kaybı yani hiç belirtim Yok endişelendim açıkçası
hic canini sıkma cnm kahverengiden kurtulunur ben kac kez yasadim dr canlanmis bi bebek gorulunce kalbi atan daha zor atar vucut dedi moralini yuksek tut dr un nasil kullan diyorsa oyle kullan bana fitil olarak iyi geldi bu aralar,yiyecek ekmekleri varsa Allah zaten her turlu nasip eder zaten cok da kafamizi takmayalim daha kotu olur iyi dusunelim ,bana dz dr plasentada dejenerasyonlar csr dedi yani bi yanda bozulma gibi bsy var hep vuc
Canım çok sağ ol cevabın içinhic canini sıkma cnm kahverengiden kurtulunur ben kac kez yasadim dr canlanmis bi bebek gorulunce kalbi atan daha zor atar vucut dedi moralini yuksek tut dr un nasil kullan diyorsa oyle kullan bana fitil olarak iyi geldi bu aralar,yiyecek ekmekleri varsa Allah zaten her turlu nasip eder zaten cok da kafamizi takmayalim daha kotu olur iyi dusunelim ,bana dz dr plasentada dejenerasyonlar csr dedi yani bi yanda bozulma gibi bsy var hep vucut atmaya calistigi icin kanamayla falan ama bebegin beslenmesine engel degil sukur
Aynen.. Benim erken doğum yaptığım ilk gebeliğimde hiç lekem yoktu, sarı akıntı bile..Kahve leke eski kanmış ve birkaç hafta sürebilir demişti bana, bende olan kanama içinde bebek yerleşip büyürken kıncal damarları çatlatabilir ve bu nedenle kanama olabilir demişti, hiç lekesi kanaması olmayanlara özeniyorum gerçekten...
Haftaya işe başlıyorum canım. En büyük sıkıntı bu zaten.Ben merdiven inip cikmamak icin anneme gitmedim iki ay. Evden hastane disina hic cikmadim. Hep yattim
iste en son 8. haftada oldu ama 4. haftadan beri hep içerek kullandim 9. haftada riskli gebelik dr una basladim o fitil olarak kullan dediginden beri cok şükür lekelenmem yokCanım çok sağ ol cevabın içinSenin kanaman yok değil mi şu an?
Kızlar iyi akşamlar
Bizde bugün kontroldeydik
İyiyiz çok şükür. 1.2 cm olmuş bebiş..Geçen haftadan beri 7mm büyümüş.
Usg göre 7+2 dedi. Yani uyumlu sayılır. Adete göre 7+3 üm çünkü.
Kan tahlillerim yapılmıştı. Tsh çok düşük çıktı. Endokribolojiye git dedi.
Bu arada her gün coraspin hap ve oksapar iğne verdi. Progestan günde 300 mg
Bu iğne işi çok zor yalnız... Nasıl yapıcam kendime bilmiyorum. Bugün kayınvalideme yaptırdım. O insülin yapıyor kendisine yıllardır alışmış tabi... 2 hafta sonra yeniden kontrolüm var... Bu arada doktor bugün bana dedi ki.. Yahu ne bu stresin böyle. Tamam kötü şeyler yaşamış olabilirsin ama şuan herşey yolunda rahatla biraz. Sakınan göze çöp batar derler. Bu kadar eziyet etme kendine de bebeğine de zarar diye forçaladı azıcık.. Hatta dediki biliyormusun ne kadar panik ve streslş gebem olduysa türlü türlü sıkıntılar gep gelip onları buldu... Yapma böyle rahat bırak biraz kendini dedi.. Haklı sanırım.
Kızlar selam . Kan sulandırıcı iğne vuranlar . Ben 4.ignemi vurdum ama morarıyor. Vurduktan sonra pamukla bastırdım gene morardı. Hatta bugün duşa girdim bugün vurduğum yer kaniyor ve geçmedi saatlerdir durmuyor . Morarmadan nasıl yapacağız ya bu işi. Acaba sağlık ocağına mı gitsem . Gerçi bebiş için katlanırım ama yöntemini bilsem daha iyi olurdu. Çok yakıyor zaten o daha çok mahvediyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?