Nerdeyse aynı belirtileri yaşıyoruz senle. Bende de bulantı daha başlamadı umarım başlamazda. Göğüs hassasiyeti yok. Kasık bölgemde ağrı geçti. Çok çabuk yorulma. İştah var. Akıntı da var. Yarın muayenem varHiç bulantım olmadı daha..göğüs ağrısı biraz geçti geçen haftaya göre..kaşık Bolgem gergin..anı hareketlerde bi kasılma oluo sanki..çabuk yorulma..iştah var..akıntı var sık idrar da var
Benimde 2 bucuk yasında oğlum var hep kucagımda insallah kimseye bişey olmaz kızlar dikkat edinKizlar aranizda 1-2 yas civari cocugu olan var mi? Kucaginiza alabiliyor musunuz? Benim kizim var 15 aylik hep kucagimda kasık agrim oluyor korkuyorum
Belirtilerimiz aynı canımHiç bulantım olmadı daha..göğüs ağrısı biraz geçti geçen haftaya göre..kaşık Bolgem gergin..anı hareketlerde bi kasılma oluo sanki..çabuk yorulma..iştah var..akıntı var sık idrar da var
6 haftam bitti sanırım. Beni bugun baya bi zorladı.. Bulantım cok kötüydü. Istifra etmemek için baya uğraştım.Insaallah canim kac haftaliksin
Çok gelmiş olsun .Daha dikkatli davranmakta çok haklısın inş bu süreç istediğin gibi ,kolaylıkla geçer .Ben de araştırdığım kadarıyla Şükran çakmaktan tüm hastaları çok memnun internette olumsuz bir yorum görmedim.
Merakla bekliyorum haberleriniNerdeyse aynı belirtileri yaşıyoruz senle. Bende de bulantı daha başlamadı umarım başlamazda. Göğüs hassasiyeti yok. Kasık bölgemde ağrı geçti. Çok çabuk yorulma. İştah var. Akıntı da var. Yarın muayenem var
Bende de henüz bulantı yok ama hiç iştahımda yok zorla yiyorum kasıklarımda ani hareketten dolayı kasılma oluyor birde ağzımın hiç tdı yokNerdeyse aynı belirtileri yaşıyoruz senle. Bende de bulantı daha başlamadı umarım başlamazda. Göğüs hassasiyeti yok. Kasık bölgemde ağrı geçti. Çok çabuk yorulma. İştah var. Akıntı da var. Yarın muayenem var
Kızlar hiç korkmayın kızım bir yaşındayken oğluma hamileyim hiç kucağımda inmedi 9 ayda öyle oldu Allah dağına göre kar veriyor buda 3. Bebiş bakalım nasıl olacak sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallahBenimde 2 bucuk yasında oğlum var hep kucagımda insallah kimseye bişey olmaz kızlar dikkat edin ☺
Ve uykuuuuuHiç bulantım olmadı daha..göğüs ağrısı biraz geçti geçen haftaya göre..kaşık Bolgem gergin..anı hareketlerde bi kasılma oluo sanki..çabuk yorulma..iştah var..akıntı var sık idrar da var
rica ederim Allah in işi belli olmaz ol der oluverir hic canini sikma nice litrelerce kanamasi olup o bebegi tutunup dogum yapan ark larim var sen hiiic uzulme dikkatlice agir kaldirmadan dinlenerek gecir vaktini kontrole kadar Allah in izniyle her sey guzel olurTeşekkür ederim güzel destekleriniz için.Birazda olsa içime su serpildi sizin sayenizde.
Amin canım İnşallahrica ederim Allah in işi belli olmaz ol der oluverir hic canini sikma nice litrelerce kanamasi olup o bebegi tutunup dogum yapan ark larim var sen hiiic uzulme dikkatlice agir kaldirmadan dinlenerek gecir vaktini kontrole kadar Allah in izniyle her sey guzel olur
Ay ben niye bukadar istahliymBende de henüz bulantı yok ama hiç iştahımda yok zorla yiyorum kasıklarımda ani hareketten dolayı kasılma oluyor birde ağzımın hiç tdı yok
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.Bende bugun tekrardan kan testi verdim 165 den 148 e dusmus degerim sanirim kimyasal gebelik yarin kontrol icin doktordan randevu aldik bakalim hayirlisi olur insallah
Allah yardimcin olsun canim . benim olacakmi bulanti merak ediyorum herkesin olmazmis6 haftam bitti sanırım. Beni bugun baya bi zorladı.. Bulantım cok kötüydü. Istifra etmemek için baya uğraştım.
Bende bugun tekrardan kan testi verdim 165 den 148 e dusmus degerim sanirim kimyasal gebelik yarin kontrol icin doktordan randevu aldik bakalim hayirlisi olur insallah
Aynı şeyleri düşünüyoruz 1Benimde acayip uyku halim,acikmam ve kasik agrilarim var..gögüs hassasiyetim devam ediyor.Kan testine hafta içi gidicem 2020 mart annesi olucam inşallah çok güzel zamanlara geliyor yazin sicağinda karni burnunda olmucaz kişin olacak ve doğumuda ilkbahardan önce
Yaza 4-5aylik olacak❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?