2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
4+3te keseyi ve içindeki minik beyaz noktayı gördük şükür. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Erken geldi ama vardır bir bildiği herhalde. Darısı henüz görmeyenlere
Maşallah canım erkenden görmüşsün ben dün gittim ne kese var ne nokta nur topu gibi iki kistimi gördüm geldim vajinal mı bakmıştı üstten mi

Ben önceki hamileligimde 101 ile kalmıştım 104 le doğuma girdim oglum 3 kilo doğdu. Simdi 82 kiloyum doktor hic almayacaksin dedi bende almamaya çalışıcam zaten sıfır iştah.
Nasil hic almamayi basardiniz peki

inşallah bir diyetisyenle görüştüm az önce 20 haftalık olana kadar bebegi besleyen diyet yapılabiliniyormuş bbüyük ihtimalle onunla beslenmemi düzenlicem bende
Sadece ilk 20 haftami yapiliyomus sonra yapilmiuormu diyetisyenle

İlk değerin kaçtı inşallah iyi çıkar sunucun
İlk değerim 663 iki gün sonra 1491 şimdi yine 2 gün geçmişti 22798. Aslında yükselmeler iyi. Ama doktor sorunlu gibi dedi. Artık Allaha havale etmekten ve dua etmekten başka çarem kalmadı
İlk değerin kaçtı inşallah iyi çıkar sunucun
İlk değerim 663. İki gün sonra 1491 şimdi bugün 2 gün geçmişti 2798. Aslında değerli iyi ama doktor sorunlu gibi diyor hala. Artık dua edip beklemekten başka çarem kalmadı. Verende Allah alanda.

İnşallah canım. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyacağız.

Gozunaydin canım

Yok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor
vajinal yollada bakmadılar. Devlet hastanelerinde bakmıyorlar. Özele gitmekten başka çare bırakmıyorlar. Senin beta hcg değerin kaçtı. Aslında her hamilelik farklı ama insanız işte. Kıyaslamadan yapamıyoruz

Degerlerin cok guzel degilmi neden boyle bi suphe duydu doktor

Bende suan beş haftalık hamileyim .pazartesi betam 269 du .dün 1248 olmus .bu gün gittim doktora çok iyi artmış dedi gayet sağlıklı ama keseyi göremedim yarın değerin 2000 üzeri olur yarın görürüz keseyi dedi .dilerim görürüz .kalp atışı ne zmn duyulur acaba .bide bana doktor kan sulandırıcı vermedi

Yok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor
Seninde benim gibi olman içime biraz su serpti. Norma sata göre 7-8 haftalık olamamız gerekiyor. Ama geç döllenme olmuş belli. Senin tahlil sonuçların basıldı. Değerlerin

Kizlar bende gittim bugün doktora ve bugün bebisimi gördüm :) :)
7 haftalik dedi, kalp atisini sadece görebildim. 2 hafta sonra tekrar cagirdi, ozaman duyarim insallah :).

Cook mutluyum, kötü haber alirim diye korkmustum.
Darisi basimiza cok sevindim. Bende haftaya carsamba gidecegim gun sayiyorum :)

Anladım gerçekten biraz pahalıymış teşekkürler
Doğum paketleri ,Doğum sigortası hakkında ne düşünüyorsun daha mı mantıklı yoksa gerek yok mu ?

Gidince bilgi alacagim inşallah
Şuan 2.ayındayız 450 TL den 1aylik muayene daha önce riskli bir doğum geçirdiğim için eğer Dr iyi ve memnun olursak değer diye düşündük.
Eğer doğum paketleri varsa onuda soracağım inşallah
Kızımı devlet hastanesinde 3gun sancı alarak dogurttular resmen süreç çok yıpratıcı idi o yüzden bunda biraz daha güven veren iyi bi Dr olursa erken doğum bile gerekse en iyi şekilde olur diye umuyorum.

Bu arada ilk doğumunda etlik lokman hekimde elif hanıma gidiyordum her şey normal iken 36 haftada değerlerim kötüye gidince
Beni zekai Tahir e yönlendirdi biz seni dogurtamayiz dedi.
Eğer değerlerin normale dönerse gel dedi .
Yani riski almadı kısacası.
Zaten gidince yatisim oldu ve zor süreç başladı ilk gebelik Di sudan çıkmış balık gibiydik.
Hemşirelerin doktorların olumsuz tavırları hiç anlatmıyorum.
Kötü bir tecrübe oldu bize.
Çok şükür şuan kızım iyi

Nasil hic almamayi basardiniz peki
Benim istahim hic olmuyor birde ilk 3 ayda 4 5 kilo veriyorum mide bulantısı ve kusmaktan.. Iste ondan sonrada 8 kilo alınca sadece 4.kilo almış oluyorum . ama doktorum o bile çok hic almicaksin diyor. Şeker hastasi gibi beslenmelisin dedi

Benim iki gündür bulantım başladı kızlar. Baya ilerledi . insallah çok kötü olmam bu hamileligimde.

Kizlar bende gittim bugün doktora ve bugün bebisimi gördüm :) :)
7 haftalik dedi, kalp atisini sadece görebildim. 2 hafta sonra tekrar cagirdi, ozaman duyarim insallah :).

Cook mutluyum, kötü haber alirim diye korkmustum.
Maşallah canım hadi hayırlısı satın ne zamandı

Bugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Moralim çok bozuldu. Hcg değeri içinde kan verdim. Bakalım bekliyorum sonucunu.
moralini hemen bozma gec dollenmedir belki bekle cnm benimde 4 haftalikken duzrnsiz dedi uzdu ama en son gittigimde buyudu duzgunlesti bi dur bekle bklm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…