İnş güzel çıkar sonucunBugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Moralim çok bozuldu. Hcg değeri içinde kan verdim. Bakalım bekliyorum sonucunu.
Maşallah canım erkenden görmüşsün ben dün gittim ne kese var ne nokta4+3te keseyi ve içindeki minik beyaz noktayı gördük şükür. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Erken geldi ama vardır bir bildiği herhalde. Darısı henüz görmeyenlere
Nasil hic almamayi basardiniz pekiBen önceki hamileligimde 101 ile kalmıştım 104 le doğuma girdim oglum 3 kilo doğdu. Simdi 82 kiloyum doktor hic almayacaksin dedi bende almamaya çalışıcam zaten sıfır iştah.
Sadece ilk 20 haftami yapiliyomus sonra yapilmiuormu diyetisyenleinşallah bir diyetisyenle görüştüm az önce 20 haftalık olana kadar bebegi besleyen diyet yapılabiliniyormuş bbüyük ihtimalle onunla beslenmemi düzenlicem bende
İlk değerim 663 iki gün sonra 1491 şimdi yine 2 gün geçmişti 22798. Aslında yükselmeler iyi. Ama doktor sorunlu gibi dedi. Artık Allaha havale etmekten ve dua etmekten başka çarem kalmadıİlk değerin kaçtı inşallah iyi çıkar sunucun
İlk değerim 663. İki gün sonra 1491 şimdi bugün 2 gün geçmişti 2798. Aslında değerli iyi ama doktor sorunlu gibi diyor hala. Artık dua edip beklemekten başka çarem kalmadı. Verende Allah alanda.İlk değerin kaçtı inşallah iyi çıkar sunucun
Sonuç güzel çıktı. Artık önümüzdeki haftayı beklemekten başka çarem kalmadı. Allah hepimizin yardımcısı olsunİnş güzel çıkar sonucun
İnşallah canım. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyacağız.hemen moralini bozma en kötü ihtimal gerçekleşmiş bile olsa Allah sana sağlık versin yine olur ama inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu durumu yaşayan ama sonrasında bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen kişi yorumları da okumuştum bol bol dua et
Gozunaydin canımKızlar ben şimdi geldim hastaneden kese göründü kalp atışları için 10 gün sonra tekrar gideceğim tam 5 haftalık dedi dr her şey gayet normal dedi tahlillerimi yaptırıp 10 gün sonra gideceğim kasık ağrımi sordum normal yerlesme agrisi dedi folik asit verdi kaşıntim icin de bi krem verdi 10 gun geçmez simdi
vajinal yollada bakmadılar. Devlet hastanelerinde bakmıyorlar. Özele gitmekten başka çare bırakmıyorlar. Senin beta hcg değerin kaçtı. Aslında her hamilelik farklı ama insanız işte. Kıyaslamadan yapamıyoruzYok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor
Degerlerin cok guzel degilmi neden boyle bi suphe duydu doktorİlk değerim 663 iki gün sonra 1491 şimdi yine 2 gün geçmişti 22798. Aslında yükselmeler iyi. Ama doktor sorunlu gibi dedi. Artık Allaha havale etmekten ve dua etmekten başka çarem kalmadı
İlk değerim 663. İki gün sonra 1491 şimdi bugün 2 gün geçmişti 2798. Aslında değerli iyi ama doktor sorunlu gibi diyor hala. Artık dua edip beklemekten başka çarem kalmadı. Verende Allah alanda.
Evet değerlerim güzel. Ama adet tarihimle bebek gelişimi arasında 3 hafta fark varya. oyüzden sanırım. Moralim çok bozuldu ama beklemekten başka çarem yok.Degerlerin cok guzel degilmi neden boyle bi suphe duydu doktor
Seninde benim gibi olman içime biraz su serpti. Norma sata göre 7-8 haftalık olamamız gerekiyor. Ama geç döllenme olmuş belli. Senin tahlil sonuçların basıldı. DeğerlerinYok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor
Darisi basimiza cok sevindim. Bende haftaya carsamba gidecegim gun sayiyorum :)Kizlar bende gittim bugün doktora ve bugün bebisimi gördüm :) :)
7 haftalik dedi, kalp atisini sadece görebildim. 2 hafta sonra tekrar cagirdi, ozaman duyarim insallah :).
Cook mutluyum, kötü haber alirim diye korkmustum.
Anladım gerçekten biraz pahalıymış teşekkürler
Doğum paketleri ,Doğum sigortası hakkında ne düşünüyorsun daha mı mantıklı yoksa gerek yok mu ?
Benim istahim hic olmuyor birde ilk 3 ayda 4 5 kilo veriyorum mide bulantısı ve kusmaktan.. Iste ondan sonrada 8 kilo alınca sadece 4.kilo almış oluyorum . ama doktorum o bile çok hic almicaksin diyor. Şeker hastasi gibi beslenmelisin dediNasil hic almamayi basardiniz peki
Maşallah canım hadi hayırlısı satın ne zamandıKizlar bende gittim bugün doktora ve bugün bebisimi gördüm :) :)
7 haftalik dedi, kalp atisini sadece görebildim. 2 hafta sonra tekrar cagirdi, ozaman duyarim insallah :).
Cook mutluyum, kötü haber alirim diye korkmustum.
moralini hemen bozma gec dollenmedir belki bekle cnm benimde 4 haftalikken duzrnsiz dedi uzdu ama en son gittigimde buyudu duzgunlesti bi dur bekle bklm cnmBugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Moralim çok bozuldu. Hcg değeri içinde kan verdim. Bakalım bekliyorum sonucunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?