Kızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
Bugün benimki de o çok önemli değil dediGenelde büyük çıkıyor burda duyduğum . Ben 9+1 de gittim 8+5 cıktı kafam takıldı. Gerçi doktorum iyi dedi ama ne bilim insan takılıyor biraz.
Canım bide yüzük testi var onu da denesen doğru çıkıyor mu acabaBenim görüntüyüde atayım banada yorum yap canımzaten merak içindeyim. Birde bugün idrarve karbonat testini öğrendim. Sabah ilk idrarla onu yapıcam. Tabi en başı sağlıklı olmaları ama insan merak ediyor. Eki Görüntüle 2300673
Ben de öyleyim malesef ne yiyorum ne kusuyorum.. 2 lokma yiyip çekiliyorum masadanKızlar iştahınız nasıl?Ben yaklaşık bir aydır iştahsızım.Yiyemiyorım.Yedıklerım de kuru gıdalar.Ne zaman açılacak acaba iştahım merakla bekliyorum
Benimkide sizinle neredeyse aynı ama doktor bana 9 eylül dedi eylülün ilk haftası izinli bi sorun olur mu acabaCanım seninle gününüz aynı. Benimde doğum 13 mart. Ben 30 unda gidicem 2 li taramaya. Sen girdinmi bugün. Maşallah nasılda büyümüş. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimde gün içinde değişiyo canım sabahları kahvaltıda iyi oluyorum kahvaltıdan sonra bulantı başlıyo iştahta gidiyoKızlar iştahınız nasıl?Ben yaklaşık bir aydır iştahsızım.Yiyemiyorım.Yedıklerım de kuru gıdalar.Ne zaman açılacak acaba iştahım merakla bekliyorum
Bende memleketteyim yarın evime dönüyorum aşırı halsizlik oluyo bende napcm bilmiyorm bide 2 yaşında kızım var onun için iyi olmam lazm inşaAllahBen de öyleyim malesef ne yiyorum ne kusuyorum.. 2 lokma yiyip çekiliyorum masadan
şimdilik annem hazırlıyor biz yiyoruz o gidince nasıl olcak bakalım..
⁹İkili test için kan veren arkadaşlar, karnınız aç mı gittiniz hastaneye? Yarın randevum var.
Ne kadar kotu iste cocuhuna kus gorusmeden oluyor. Esim insallah bi sure sonra araayi bulmayi calismaz. Durumlari bizden bin kat daha iyi ve hala fesatlik pesindeYahu bu nasil biseydir, insan sevinir cocuklarim kendilerine bisey almis, yatirim yapmis diye. Bazi insanlar bi garip. Benzer seyleri annem rahmetli babannemle yasamis, beni de hic istememisler, bosamaya calismislar falan annemi. Sonuc olarak annem ve babam ben 14 yasina gelene kadar ne halamlarla ne de baba tarafindan kimseyle gorusmediler. Babaannem oldukten sonra halalarimi bi allah korkusu sardi da kardeslerinin pesine dustuler oyle baristilar. Yani diyecegim o ki bazen uzak durmak en iyisi, esin de gormus yaptiklarini, biraz mesafenizi koyarsiniz, ta ki ne zaman akillari başlarına gelir o zaman degerlendirirsiniz.
Ben aç gitmiştim canımİkili test için kan veren arkadaşlar, karnınız aç mı gittiniz hastaneye? Yarın randevum var.
Canım ne mutlu sanaa çok güzel haber. bir de yüzük testi dener misin ne çıkacakAyy hadi bakalim hayirlisi olsun kiz olursa ozellikle babasi havalara ucar banada cok ckntilar var erkek gibi geldi .cikolata falan yedim gitmeden hareketli olsun goriyim iyice hareket ettikce bseyler vardi orda sanki doktor bisey demedi ama. Sagol canim :)
Benimki de ıyi gidiyoruz dedi de işte biz anne adayları pimpirikliyiz ve eski kötü deneyimlerimiz bizi bu duruma getiriyor. Neyse ıyidir herhalde bebişler yahuBugün benimki de o çok önemli değil dedi
Doğrudur canım o da önemli dediğin gibiBana kızımda doktor cihazlar 1 hafta geride çıkarabilir 1 hafta ileride demişti
Hiç yemedim kızılcık .. çiğ çiğ yeniyor dimi bişey yapılmadan :)Kızlar kızılcık çıkmış hamilelikte enfeksiyona miğde bulantısına iyi geliyor pazarlarda var ben bayılarak yiyorum ekşi olan herşey gibi
Canim benimkine bakmismiydin?çıkıntısı kısa diye kız demiş ama dik çıkıntı var.bebe bence erkek
Enfeksiyona mi?Kızlar kızılcık çıkmış hamilelikte enfeksiyona miğde bulantısına iyi geliyor pazarlarda var ben bayılarak yiyorum ekşi olan herşey gibi
Farketmiyorİkili test için kan veren arkadaşlar, karnınız aç mı gittiniz hastaneye? Yarın randevum var.
Ben hamile kalmadan once 60tim simdi 63 olmusum doktor fazla almissin bu aylarda dediBende bi cesaretlenip tartilmak istiyorum daha 2aylik olduk ama sanki sis gibiyim dedigin gibi insallah benimde fazla cikmaz ilk hamilelikten kalanlarim var zaten
Kac haftadan sonra tahmin yapabiliyosun canim
Arkadasimin basina geldi ama sonradan kaybolduSlm anneler biz geldik bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi 8+2 ama sol tarafımda 5 cm kist var 3 aylığa kadar geçmezse hamileyken amaliyat olabilirsin dedi doktor başına gelen var mı acaba
Ben 3 kilo almisim doktor bu aylarda fazla dediBen de korkarak cikiyorum hep tartiya, ilk hamilelikten kalan 8 kilo ile basladim, simdiden 1,5 kilo aldim
Cumartesi tatile cikiyoruz belki oralarda kostururken biraz yavaslar kilo almam, yani umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?