2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar iştahınız nasıl?Ben yaklaşık bir aydır iştahsızım.Yiyemiyorım.Yedıklerım de kuru gıdalar.Ne zaman açılacak acaba iştahım merakla bekliyorum
Ben de öyleyim malesef ne yiyorum ne kusuyorum.. 2 lokma yiyip çekiliyorum masadan
şimdilik annem hazırlıyor biz yiyoruz o gidince nasıl olcak bakalım..

Canım seninle gününüz aynı. Benimde doğum 13 mart. Ben 30 unda gidicem 2 li taramaya. Sen girdinmi bugün. Maşallah nasılda büyümüş. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Benimkide sizinle neredeyse aynı ama doktor bana 9 eylül dedi eylülün ilk haftası izinli bi sorun olur mu acaba

Kızlar iştahınız nasıl?Ben yaklaşık bir aydır iştahsızım.Yiyemiyorım.Yedıklerım de kuru gıdalar.Ne zaman açılacak acaba iştahım merakla bekliyorum
Benimde gün içinde değişiyo canım sabahları kahvaltıda iyi oluyorum kahvaltıdan sonra bulantı başlıyo iştahta gidiyo

Ben de öyleyim malesef ne yiyorum ne kusuyorum.. 2 lokma yiyip çekiliyorum masadan
şimdilik annem hazırlıyor biz yiyoruz o gidince nasıl olcak bakalım..
Bende memleketteyim yarın evime dönüyorum aşırı halsizlik oluyo bende napcm bilmiyorm bide 2 yaşında kızım var onun için iyi olmam lazm inşaAllah

İkili test için kan veren arkadaşlar, karnınız aç mı gittiniz hastaneye? Yarın randevum var.

Ne kadar kotu iste cocuhuna kus gorusmeden oluyor. Esim insallah bi sure sonra araayi bulmayi calismaz. Durumlari bizden bin kat daha iyi ve hala fesatlik pesinde

Canım ne mutlu sanaa çok güzel haber. bir de yüzük testi dener misin ne çıkacak

Bende bi cesaretlenip tartilmak istiyorum daha 2aylik olduk ama sanki sis gibiyim dedigin gibi insallah benimde fazla cikmaz ilk hamilelikten kalanlarim var zaten
Kac haftadan sonra tahmin yapabiliyosun canim
Ben hamile kalmadan once 60tim simdi 63 olmusum doktor fazla almissin bu aylarda dedi

Slm anneler biz geldik bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyi 8+2 ama sol tarafımda 5 cm kist var 3 aylığa kadar geçmezse hamileyken amaliyat olabilirsin dedi doktor başına gelen var mı acaba
Arkadasimin basina geldi ama sonradan kayboldu

Ben de korkarak cikiyorum hep tartiya, ilk hamilelikten kalan 8 kilo ile basladim, simdiden 1,5 kilo aldim
Cumartesi tatile cikiyoruz belki oralarda kostururken biraz yavaslar kilo almam, yani umarim
Ben 3 kilo almisim doktor bu aylarda fazla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…