2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ozaman bende tahmin alabilirmiyim canim

Teyzeleri elhamdulillah iyiymis minik tırtılım :))) bir masaallahinizi aliriz ♥
Maşallah annesigaye net çıkmış, benimde kontrol vardı bugün hatta ikili test içşn çağırmıştı ama net göremedim dedi,kanaman varmı diye sordu yok dedim,haftaya çağırdı,cihazlamı alakalı acaba net görememesi canım sıkıldı, inşallah bir sorun yoktur.

Sagol canim benim evet ultrasonla alakali ben 3 doktor gezdim hepsi birbirnden farkli biri hic gozukmuyodu bir gun arayla birde idrarlada alakali cok olmasada sıkısklign yoksa net olmuyor . bisey yoktur allahn iznyle sknti yapma. :)

Sagol canim benim evet ultrasonla alakali ben 3 doktor gezdim hepsi birbirnden farkli biri hic gozukmuyodu bir gun arayla birde idrarlada alakali cok olmasada sıkısklign yoksa net olmuyor . bisey yoktur allahn iznyle sknti yapma. :)
Sağol canım inşallah,bende değiştireceğim sanırım..2 litre su içtim banamısın demedi,haftaya bakalım

Canım seninle gününüz aynı. Benimde doğum 13 mart. Ben 30 unda gidicem 2 li taramaya. Sen girdinmi bugün. Maşallah nasılda büyümüş. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminnn insaallah canim benim sagol :) yok girmedim benide 30una cagirdi 2 li test ve kontrol icin aslinda ben bu testleri cok dusunmuyodum yaptirmayo ama kararsizim bakalim belki yaptiririm

Aminnn insaallah canim benim sagol :) yok girmedim benide 30una cagirdi 2 li test ve kontrol icin aslinda ben bu testleri cok dusunmuyodum yaptirmayo ama kararsizim bakalim belki yaptiririm
Bende yaptırmıycam sadece. Detaylı incelemesi için ultrasona giricem. Ne güzel herşeyimiz bir gidicek. Burdan sık sık haberleşelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…