2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahaha ayy ben cok severim zilli annem cok guzel yapar. Esimde sarimsakli yogurt dokup yiyo heyatim ispanak degil bu diyorum ama ciks. Evet bende havucda koyuyorum cnm valla pirasali borek yerken hep aklima geleceksin kahve yapicam boreegi yanina
Ye ye beni hatırla artık
Ben de seni hatırlıcam, pink vardı bende hiç yokken onun dolabı ağzına kadar pırasalı börekle doluydu dicem

Nefes darlığı zorluyor biraz, 2.gün bugün.
Artık eminim koronadan.
Kız 2 gecedir hiç uyumuyor nerdeyse kucak hariç.
Gündüz de öyle.
Diş mi, hasta mı bilemedim onu.
Canim neler yapiyosun neler tuketiyosun .nefes darligi icin firsat buldukca secde pozisyonunda dur. Canim benimm kiyamam bebekler oyle geciriyor iste atesi olmazsa yine sanslisin. acaip huysuzluk oluyor hali hazirda zaten standart dis donemindeler hepsi karisiyo

Yapiyor ama sert ve zorlanarak sanirim. Malesef kabiz yapabiliyor bu. Yusra da da yapmisti. Ama başka alamiyorum mecbur bunu kullancaz
Hemen arkasından zeytinyağı da ver düzelir zamanla arkadaşım . Bide durumlar müsait olunca başka kan damlası al sen

Özel bir şey yapmıyorum pek ya.
Kekik çayı içtim başlarda, meyve yemem normalde meyve yiyorum, d vitamini dozunu 6 damlaya çıkardım, kemik suyu aldırdık bugün, çorbaya kullandım.
Tat koku gitmiş kendimden haberim yok.
Sen ne yapmıştın başka?
Allah razı olsun ayrıntılı yazıyorsun her şeyi.
Kızla zor ilgileniyorum, ağır değilim ama mecalim yok yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…