Ye ye beni hatırla artıkHahaha ayy ben cok severim zilli annem cok guzel yapar. Esimde sarimsakli yogurt dokup yiyo heyatim ispanak degil bu diyorum ama ciks . Evet bende havucda koyuyorum cnm valla pirasali borek yerken hep aklima geleceksin kahve yapicam boreegi yanina
Hahahahah sende pirasali borek yiyene kdar o borekleri pisirmicem sozYe ye beni hatırla artık
Ben de seni hatırlıcam, pink vardı bende hiç yokken onun dolabı ağzına kadar pırasalı börekle doluydu dicem
Masallah2.disi iyi cikardi o zaman :) cani kiymetli degil
Canim neler yapiyosun neler tuketiyosun .nefes darligi icin firsat buldukca secde pozisyonunda dur. Canim benimm kiyamam bebekler oyle geciriyor iste atesi olmazsa yine sanslisin. acaip huysuzluk oluyor hali hazirda zaten standart dis donemindeler hepsi karisiyoNefes darlığı zorluyor biraz, 2.gün bugün.
Artık eminim koronadan.
Kız 2 gecedir hiç uyumuyor nerdeyse kucak hariç.
Gündüz de öyle.
Diş mi, hasta mı bilemedim onu.
Tabi cnm once mincikliyolarAlip deneyeyim cnm :) simdi elma denedim birak isirmayi eliyle suyunu sikip atti :)
Hahahah afedersin bebegim demirbassin sendeBeni beni bihterini nasil unuttun. 3.5 yildir cekiyorum dostlarim
Ne kullanıyorsun kan ilacıBen nerdeyse tam armudu cam rendeden geçirip verdim. Yine de cok kati yapiyor. Kan ilaci yapti galiba bizde
Hahah aynı şeyi düşünüyorum vallaTabi cnm once mincikliyolar.yazin rahattti bi zibinla ver eline simdi kisin cok zor blw
Yaa cok uzuldum. Test verse miydin acabaNefes darlığı zorluyor biraz, 2.gün bugün.
Artık eminim koronadan.
Gündüz de öyle.
Asmnin verdiginiNe kullanıyorsun kan ilacı
Onu bilmiyorum canım kabız yapıyor mu yapmıyor mu . Kakasını hiç mi yapmıyor yoksa yapıyor da çok mu sert kıvamıAsmnin verdigini
Yapiyor ama sert ve zorlanarak sanirim. Malesef kabiz yapabiliyor bu. Yusra da da yapmisti. Ama başka alamiyorum mecbur bunu kullancazOnu bilmiyorum canım kabız yapıyor mu yapmıyor mu . Kakasını hiç mi yapmıyor yoksa yapıyor da çok mu sert kıvamı
Hemen arkasından zeytinyağı da ver düzelir zamanla arkadaşım . Bide durumlar müsait olunca başka kan damlası al senYapiyor ama sert ve zorlanarak sanirim. Malesef kabiz yapabiliyor bu. Yusra da da yapmisti. Ama başka alamiyorum mecbur bunu kullancaz
Vay!Hahahahah sende pirasali borek yiyene kdar o borekleri pisirmicem soz
Özel bir şey yapmıyorum pek ya.Canim neler yapiyosun neler tuketiyosun .nefes darligi icin firsat buldukca secde pozisyonunda dur. Canim benimm kiyamam bebekler oyle geciriyor iste atesi olmazsa yine sanslisin. acaip huysuzluk oluyor hali hazirda zaten standart dis donemindeler hepsi karisiyo
Gitmem artık canım.Yaa cok uzuldum. Test verse miydin acaba
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin inşallahNefes darlığı zorluyor biraz, 2.gün bugün.
Artık eminim koronadan.
Gündüz de öyle.
Allah razı olsun canım.Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda iyileşmeyi nasip etsin inşallah
Kan ilacı ben toz olandan aldım rahat ettim valla damla bi tuhaf oluyordu yok az mı damlattım çok mu derdi falanNe kullanıyorsun kan ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?