2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet herseye tam bakilmiyor iste malesef. Onemli gorulenlere bakiliyor. Bizde yok sanirim kalsiyum ve d vitamini

Ben doguma 112 ile girmiştim. Mart başında 103tum. Seviniyordum bunda hizli gitti yaza kadar 10 kg veririm falan hayaller kuruyordum. Karantina donemiyle birlikte aldikca aldim. Ramazan bayramı sonu 115 kgya kadar cikarak kendi rekorumuda kırdım. Sonra haziran sonu 108dim. Yaz boyu stabil kaldim. Çünkü özellikle köyde asiri yoruluyordum yemeye asiliyordum. O da hep abur cubur oldu. Eylul de de gene bir rehavete kapildim 111.4 oldum. Sonra başladim iste ufak ufak kasim ayi itibariyle iyi gidiyodum. Taa ki regl olana kadar. Bir 4 gün icimdeki canavar hortladi. Neyseki toparladim. Sadece hedefimden uzaklaşmış oldum biraz.. suan gordugunuz gibi 106 civariyim. Yılbaşına 99 hedefim var. Tutarmi bilmiyorum. Ama en azindan eksiliyorum. İnşallah mayista bayrama 30kg atmis olma hedefim var. Tam 26 hafta var. Yani eger istersem azmedersem 80 olurum inşallah. Benim yolum cok uzun. Bazen pes edicem, bazen bunalicam biliyorum. Ama kendime inaniyorum 2 yilda sürse ben 65i gorecem

Bizim dahada dusuk. Asm dru sacma sapan konustu zaten hic beğenmedim
Hasatzamani bakar misin canim? Ast degeri normal mi? Ferritin epey dusuk 6 7 damla ver dedi bana vegaferon

Tah ve b12 ye de birsey demedi
Cnm asm lerde bakilan kan sonuclari ufak oynama yapabiliyor.cunku kanlar bekletiliyor ozellerdeki gibi hemen calisilmiyor ufak oynamalar normal kabul ediliyor ondan onemsememislerdir.b12 sınirda ben olsaydim haftada 1 veya haftada 2 gun 1 er kez verirdim.d vitamininede baksalarmis keske.ferritin bariz dusuk ihmal etmemeni tavsiye ederim.

Ozellerde para tutanlar vitamin testleridir cnm :)

Canımmmm iyiyim uğraşıyoruz aynı çok şükür. Sen nasılsın, prensesin nasıl ? Daha sık uğra buraya yaa. İstanbul'a döndünüz mü?
Prenses emeklemeye basldı fır dönuyo yürüteçle evde bi bakıom mutfakta bi bakıom salonda ama hala dişimiz yok çoktan döndüm ya ama annemler falanda geldi bu ara ev işine sardım

Başladım ama sanki 6 7 damla az gibi geldi bana ya. B12 yazmadi ki vereyim. Sinirda olduğu icin bende vermek isterdim aslinda. İleride hastaneye gotururum artik

Nasıl verdin anlatsana biraz.
Canım 97 98 ile doğum yaptım..zaten 40 ıcınde10 kilodan fazlası gıttı agusta kadar 81 oldum adanaya gıttım 1 ay sonra tartıldım 72 olmusum. Hem sıcaktan hemde stresten gitmiş ben bile farkrtmedım.

Pinkpinkblue pinkim gecen sey dedin ya, labnedeki kalsiyum yetmio artik baska peynire geccem die , ne veriyorsun mesela ?
Ben suzme beyaz peynir seviyorum, yagiza da veriyorum bazen, labneye devam biz. Zaten her gun peybir de vermeyebiliyrum canim da

Amine Busra valla canım ben doğumdan sonra 10 kg kısa zamanda verdim ondan sonra bi diyet yaptım 1 ay 5 kg daha gitti ondan sonra naptıysam kilo veremedim 4. Ayda 15 kg verdim ama bebek 8 aylık oldu 1 gr dahi vermemişim yapıştı üstüme bende herzamanki gibi ptesi diyeti derler ya ona başlicam ama bu yediklerimi kısmaktan ziyade şey olcak aksam 6.30 da herşeyi noktalayacağım hiçbirşey yemeyeceğim belki ozman biraz kilo veririm hiçbir kıyafetim olmuyor kış geldi montlarımın fermuarları kapanmıyor hala Valla ne spor ne diyet yapabiliyom aşırı dirayetsizim 1 hün yaptıgımı 2. Gün yapmıyom üşenıyom sevdigim bi yemek gelse hemen yiyom ay diyet demiyom

Başladım ama sanki 6 7 damla az gibi geldi bana ya. B12 yazmadi ki vereyim. Sinirda olduğu icin bende vermek isterdim aslinda. İleride hastaneye gotururum artik
2 ay oyle ver duzenli cnm sonra tekrar baktirmani oneririm ona gore dozu azaltip veya arttirirsin.

Eskiden bende cok dirayetliydim emzirmektenmi ne o inancim zayifladi yeme konusunda ama diyete girdigimden beri tek uydugum sey ekmek.3 gundur toplasan yarim ekmek yemisimdir ki sadece kahvaltida yarim ekmek yiyordum.

Canim bizde cogunlukla suzme peynir seviyoruz torkunun bu defa sutas tam yagli beyaz peynir aldim ondan veriyorum omleti yaotigim zaman krem peynir koyuyirum yumusak kivamda oldugu icin cay kasigiylada eline veriyorum arada yerse yiyo sivarsa siviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…