Çok guzel vermissin. Ben adam akilli ekimde başladim 6 kgya yakin verdimKac kilo verdin canım..Ben Dogumdan buyana 26 kilo verdim.
Evet herseye tam bakilmiyor iste malesef. Onemli gorulenlere bakiliyor. Bizde yok sanirim kalsiyum ve d vitaminiNe dedi ki dr ? Ben değeri görünce çok üzüldüm. Doktora dedim yemesi de çok iyi dikkat ediyorum her gün pekmezini veriyorum. Haftada bir mercimek vs. Mamaları demir içerikli falan. Olabilir takılma o kadar kötü değil sadece demir depoları azalmış dedi. Günde ikiyle düzelir sonra tekrar günde 1 düzenli kullanırsın dedi. Onun dışında b12si falan diğer değerleri iyi çok şükür. Benim anlmadığım kalsiyum falan yok bu değerlerde 500 tl para verdim hastaneye kapsamlı test dediler. Hiçte kapsamlı değil neyse.
Aman napicam cnm tipik ayni seyler.sen napiyorsun nasilsin cnm
Cnm asm lerde bakilan kan sonuclari ufak oynama yapabiliyor.cunku kanlar bekletiliyor ozellerdeki gibi hemen calisilmiyor ufak oynamalar normal kabul ediliyor ondan onemsememislerdir.b12 sınirda ben olsaydim haftada 1 veya haftada 2 gun 1 er kez verirdim.d vitamininede baksalarmis keske.ferritin bariz dusuk ihmal etmemeni tavsiye ederim.Bizim dahada dusuk. Asm dru sacma sapan konustu zaten hic beğenmedim
Hasatzamani bakar misin canim? Ast degeri normal mi? Ferritin epey dusuk 6 7 damla ver dedi bana vegaferon
Tah ve b12 ye de birsey demedi
Uyutmaya calisiyorum ayazi miziklanip duruyor :)Nasılsınız canlarım
Ozellerde para tutanlar vitamin testleridir cnm :)Ne dedi ki dr ? Ben değeri görünce çok üzüldüm. Doktora dedim yemesi de çok iyi dikkat ediyorum her gün pekmezini veriyorum. Haftada bir mercimek vs. Mamaları demir içerikli falan. Olabilir takılma o kadar kötü değil sadece demir depoları azalmış dedi. Günde ikiyle düzelir sonra tekrar günde 1 düzenli kullanırsın dedi. Onun dışında b12si falan diğer değerleri iyi çok şükür. Benim anlmadığım kalsiyum falan yok bu değerlerde 500 tl para verdim hastaneye kapsamlı test dediler. Hiçte kapsamlı değil neyse.
Prenses emeklemeye basldı fır dönuyo yürüteçle evde bi bakıom mutfakta bi bakıom salondaCanımmmm iyiyim uğraşıyoruz aynı çok şükür. Sen nasılsın, prensesin nasıl ? Daha sık uğra buraya yaa. İstanbul'a döndünüz mü?
Valla aynen hoşbuldum canım :) bi gün iyi bi gün kötüyüz stabil hiçbirşey yok artıkHosgeldin canim. Evde civdiriyoruzsen nabiyosun
Ev iş bebek derken zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum vallahiAman napicam cnm tipik ayni seyler.sen napiyorsun nasilsin cnm
Başladım ama sanki 6 7 damla az gibi geldi bana ya. B12 yazmadi ki vereyim. Sinirda olduğu icin bende vermek isterdim aslinda. İleride hastaneye gotururum artikCnm asm lerde bakilan kan sonuclari ufak oynama yapabiliyor.cunku kanlar bekletiliyor ozellerdeki gibi hemen calisilmiyor ufak oynamalar normal kabul ediliyor ondan onemsememislerdir.b12 sınirda ben olsaydim haftada 1 veya haftada 2 gun 1 er kez verirdim.d vitamininede baksalarmis keske.ferritin bariz dusuk ihmal etmemeni tavsiye ederim.
Pinkim disardan hafif belli oluo gibi benim yaKanka benimde sol karpuzsa sag kavun. Sol portakalsa sag mandalina .defne yadigarikaliyor duzelmiyor 4senedir aha boyle ucube memeliyim
Canım 97 98 ile doğum yaptım..zaten 40 ıcınde10 kilodan fazlası gıttı agusta kadar 81 oldum adanaya gıttım 1 ay sonra tartıldım 72 olmusum. Hem sıcaktan hemde stresten gitmiş ben bile farkrtmedım.Nasıl verdin anlatsana biraz.
2 ay oyle ver duzenli cnm sonra tekrar baktirmani oneririm ona gore dozu azaltip veya arttirirsin.Başladım ama sanki 6 7 damla az gibi geldi bana ya. B12 yazmadi ki vereyim. Sinirda olduğu icin bende vermek isterdim aslinda. İleride hastaneye gotururum artik
Eskiden bende cok dirayetliydim emzirmektenmi ne o inancim zayifladi yeme konusunda ama diyete girdigimden beri tek uydugum sey ekmek.3 gundur toplasan yarim ekmek yemisimdir ki sadece kahvaltida yarim ekmek yiyordum.Amine Busra valla canım ben doğumdan sonra 10 kg kısa zamanda verdim ondan sonra bi diyet yaptım 1 ay 5 kg daha gitti ondan sonra naptıysam kilo veremedim 4. Ayda 15 kg verdim ama bebek 8 aylık oldu 1 gr dahi vermemişim yapıştı üstüme bende herzamanki gibi ptesi diyeti derler ya ona başlicam ama bu yediklerimi kısmaktan ziyade şey olcak aksam 6.30 da herşeyi noktalayacağım hiçbirşey yemeyeceğim belki ozman biraz kilo veririm hiçbir kıyafetim olmuyor kış geldi montlarımın fermuarları kapanmıyor hala Valla ne spor ne diyet yapabiliyom aşırı dirayetsizim 1 hün yaptıgımı 2. Gün yapmıyom üşenıyom sevdigim bi yemek gelse hemen yiyom ay diyet demiyom
Canim bizde cogunlukla suzme peynir seviyoruz torkunun bu defa sutas tam yagli beyaz peynir aldim ondan veriyorum omleti yaotigim zaman krem peynir koyuyirum yumusak kivamda oldugu icin cay kasigiylada eline veriyorum arada yerse yiyo sivarsa siviyoPinkpinkblue pinkim gecen sey dedin ya, labnedeki kalsiyum yetmio artik baska peynire geccem die , ne veriyorsun mesela ?
Ben suzme beyaz peynir seviyorum, yagiza da veriyorum bazen, labneye devam biz. Zaten her gun peybir de vermeyebiliyrum canim da
Olsun napalim benimkide belli gozlerini dikmesinler mememizePinkim disardan hafif belli oluo gibi benim yacanim sikilio inan ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?