Zeytinyağı da fayda etmedi armutta ya. Bakalim bakcaz caresineHemen arkasından zeytinyağı da ver düzelir zamanla arkadaşım . Bide durumlar müsait olunca başka kan damlası al sen
Evet en azindan esin gitsinGitmem artık canım.
Eşim öksürmeye başladı
Onu göndermeye çalışıyorum, evde ilaç bulunsun onun için en azından.
İnsallah kisa surede toparlayin cocuklarada gecmesin insallahAllah razı olsun canım.
Belki de şansa bala denk geldi bilemiycemKehribari ben 2aylik hamileyken almistim hala faydasini gormedim
Sizin bebelerin maşallahı var canım yiyolar. Benim oğlum için çeyrek armut bir mucize. Yemiyor çünküŞaşırdım bize iyi geliyordu. Ama ben 1 bütün veriyorum çeyreğe yakın çok az
Eslem bugun agliyo ara ara. Kabizliktan mi disten mi anlamıyorum. Ağrı kesici verdim simdiSizin bebelerin maşallahı var canım yiyolar. Benim oğlum için çeyrek armut bir mucize. Yemiyor çünkü
Benimkide 3 gundur oyle disten galiba azicik yiyip birakiyor.yogurdu yerkende midesini bulandiriyor.Sizin bebelerin maşallahı var canım yiyolar. Benim oğlum için çeyrek armut bir mucize. Yemiyor çünkü
Disler cok fena mahvetti biziBenimkide 3 gundur oyle disten galiba azicik yiyip birakiyor.yogurdu yerkende midesini bulandiriyor.
Ve başk diğer tüm kızlar isimleriniz aklıma geldi ama tam isim bilemedim ondan etiket yapamadım
6.8 çıktı. İlaç bestiron kullanıyorum dedim. Tamam ona devam et sabah akşam olmak üzere iki doza çıkart dedi.Bizimde oylesizin kaç çıktı? İlac ne verdiler
Ne demek canim ya yardimim dokunursa cok mutlu olurum. Supradyn bide coraspirin agrilar icinde sabah aksam parol ictim ilac olarak bunlar . Gune toz zencefil zerdecal balli sutle basladim gece yatmadanda ictim. Meyve sktik bol bol. Ihlamur kusburnu adacayiÖzel bir şey yapmıyorum pek ya.
Kekik çayı içtim başlarda, meyve yemem normalde meyve yiyorum, d vitamini dozunu 6 damlaya çıkardım, kemik suyu aldırdık bugün, çorbaya kullandım.
Tat koku gitmiş kendimden haberim yok.
Sen ne yapmıştın başka?
Allah razı olsun ayrıntılı yazıyorsun her şeyi.
Kızla zor ilgileniyorum, ağır değilim ama mecalim yok yine de.
Bnmki cok huylandi cmm elime yiyecek almiyor yaaHahah aynı şeyi düşünüyorum vallabizimkine sabah parmak kaşar verdim bir yiyişi var tam miki fare
Bizim dahada dusuk. Asm dru sacma sapan konustu zaten hic beğenmedim6.8 çıktı. İlaç bestiron kullanıyorum dedim. Tamam ona devam et sabah akşam olmak üzere iki doza çıkart dedi.
Canımmmm iyiyim uğraşıyoruz aynı çok şükür. Sen nasılsın, prensesin nasıl ? Daha sık uğra buraya yaa. İstanbul'a döndünüz mü?
Hosgeldin canim. Evde civdiriyoruz
Kac kilo verdin canım..Ben Dogumdan buyana 26 kilo verdim.Hosgeldin canim. Evde civdiriyoruzsen nabiyosun
Ne dedi ki dr ? Ben değeri görünce çok üzüldüm. Doktora dedim yemesi de çok iyi dikkat ediyorum her gün pekmezini veriyorum. Haftada bir mercimek vs. Mamaları demir içerikli falan. Olabilir takılma o kadar kötü değil sadece demir depoları azalmış dedi. Günde ikiyle düzelir sonra tekrar günde 1 düzenli kullanırsın dedi. Onun dışında b12si falan diğer değerleri iyi çok şükür. Benim anlmadığım kalsiyum falan yok bu değerlerde 500 tl para verdim hastaneye kapsamlı test dediler. Hiçte kapsamlı değil neyse.Bizim dahada dusuk. Asm dru sacma sapan konustu zaten hic beğenmedim
Hasatzamani bakar misin canim? Ast degeri normal mi? Ferritin epey dusuk 6 7 damla ver dedi bana vegaferon
Tah ve b12 ye de birsey demedi
Nasıl verdin anlatsana biraz.Kac kilo verdin canım..Ben Dogumdan buyana 26 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?