2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne demek canim ya yardimim dokunursa cok mutlu olurum. Supradyn bide coraspirin agrilar icinde sabah aksam parol ictim ilac olarak bunlar . Gune toz zencefil zerdecal balli sutle basladim gece yatmadanda ictim. Meyve sktik bol bol. Ihlamur kusburnu adacayi

6.8 çıktı. İlaç bestiron kullanıyorum dedim. Tamam ona devam et sabah akşam olmak üzere iki doza çıkart dedi.
Bizim dahada dusuk. Asm dru sacma sapan konustu zaten hic beğenmedim
Hasatzamani bakar misin canim? Ast degeri normal mi? Ferritin epey dusuk 6 7 damla ver dedi bana vegaferon

Tah ve b12 ye de birsey demedi

Eklentiler

• Screenshot_20201122-194236.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20201122-194231.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20201122-194625.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 28
Bizim dahada dusuk. Asm dru sacma sapan konustu zaten hic beğenmedim
Hasatzamani bakar misin canim? Ast degeri normal mi? Ferritin epey dusuk 6 7 damla ver dedi bana vegaferon

Tah ve b12 ye de birsey demedi
Ne dedi ki dr ? Ben değeri görünce çok üzüldüm. Doktora dedim yemesi de çok iyi dikkat ediyorum her gün pekmezini veriyorum. Haftada bir mercimek vs. Mamaları demir içerikli falan. Olabilir takılma o kadar kötü değil sadece demir depoları azalmış dedi. Günde ikiyle düzelir sonra tekrar günde 1 düzenli kullanırsın dedi. Onun dışında b12si falan diğer değerleri iyi çok şükür. Benim anlmadığım kalsiyum falan yok bu değerlerde 500 tl para verdim hastaneye kapsamlı test dediler. Hiçte kapsamlı değil neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…