2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar içinizde bebeği su sevmeyen var mı?
Hiç icmiyor diyebilirim oğlum.
Ek gıda yiyo sonuçta, gün boyunca hiç içmiyor neredeyse
Gecen ay oyleydik.dr demekki daha suyun besin maddesi oldugunu anlamamis susayinca memeden aliyordur demisti.bu ay yeni yeni icmeye basladi

Ben sadece romantik ve romantik komedi severim Bir de fantastik olabilir ama yine romantik olacak. Twilight gibi
Iyiki beraber film izlemiyoruz :) saka bir yana ben romantik filmlerden etkileniyorum esime sen neden boyle yapmiyorsun diyip duruyorum en son 3 yil once izlemistik galiba :)

Kahvalti zeytin ve avokado
Ara ogun kefir
Aksam buharda brokoli ve kabak.
Not:brokoliyi sakin blw denemeyin :) 1 saat mutfak temizledim
Mutfak temizledim deyince, ben de bugün sade ve sadece fırın temizledim. Sabahtan akşama kadar ve çok yoruldum Hiçbir şeyi sil geç yapamıyorum. İcik cıcık herşeyi söküp çıkarıp yıkamadan rahat etmiyorum. Gücüm yetse içim yanmaz. Belim ağrıyor. Çok yorgunum.

Ben yavaştan salıyorum herşeyi yoksa onlar beni salacak allahtan tahminimden daha az dağılıyor ev Ama bizim minik yaramaz büyüdükçe dağınıklıkta artar tabi dolap kapaklarına kilit taktık kopartıp attı

Sorun o cnm nedense yapistimi yapisiyor o kilo gobegimden cok mutsuzum esimin bile gormesini istemiyorum.catlak ve sarkmis.bakarken hep moralim bozuluyor.
O zaman benden sana gelsin bu tam olarak ben

Eklentiler

• 10B57152-8A8F-44DE-8370-0076F12F0423.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 25
1917pinkterest canım ya o aşı mevzusu karışıktı sonradan eklenmiş takvime falan . Hatta bi kaç arkadaşı arayıp aşı kalmadı yok yapılmayacak falan denmişti yanılmıyorsam. Daha bizi de arayan yok ama vakit var 9. Aya belki de ondan. Ama hemşire bana 9. Ayda aşı var dedi bir kaç ay önce sormuştum meraktan

Biz bugün 9 aylık olduk teyzesiiii bakalım sizi arayacaklar mı? Yarın gidince sorayım bakalım bi neden böyle? Minnoşun uyudu mu kuzum

Biz bugün 9 aylık olduk teyzesiiii bakalım sizi arayacaklar mı? Yarın gidince sorayım bakalım bi neden böyle? Minnoşun uyudu mu kuzum
Uyudu arkadaşım ya dalamıyor ama memeyi emiyor bırakıyor emiyor bırakıyor baktım uyandıracak kendini salladım biraz ayağımda iyice dalınca yerine yatırdım . Uyandı tabi Emdi yine iki fırt bende yatayım da gece kaç kere kalkacak sabah kaçta uyanacak belli olmaz malum iyi geceler

Tamam kuzum iyi geceler huzurlu bir gece olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…