- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım kefiri kendin mi yapıyorsun? Yoksa hazır mı alıyorsun, hazırsa hangi markaKahvalti zeytin ve avokado
Ara ogun kefir
Aksam buharda brokoli ve kabak.
Not:brokoliyi sakin blw denemeyin :) 1 saat mutfak temizledim
Ben fantastik ve bilim kurgu seviyorum :) oburleri nedense sarniyor lucifer izliyorum 1 sezon kaldi :)Atiye 2. Sezona başladık eşimle de fazla duramadık o da yorgun ben de
Gecen ay oyleydik.dr demekki daha suyun besin maddesi oldugunu anlamamis susayinca memeden aliyordur demisti.bu ay yeni yeni icmeye basladiKızlar içinizde bebeği su sevmeyen var mı?
Hiç icmiyor diyebilirim oğlum.
Ek gıda yiyo sonuçta, gün boyunca hiç içmiyor neredeyse
Yok olmadi cnm.Kızlar beni yarın kızamık aşısı için aradılar, sizi de arayan oldu mu?
Bizi arayan soran yok henuz.Canlarım yarın biz kızamık aşısı için çağrıldık, önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama aklıma takıldı. Neden bazıları 9.ayda bazıları 12.ayda çağrılıyor?
Ben sadece romantik ve romantik komedi severimBen fantastik ve bilim kurgu seviyorum :) oburleri nedense sarniyor lucifer izliyorum 1 sezon kaldi :)
Tabikide hazir :) activia aliyorum cnm sade olanindan ve tadinida cok sevdi.severek agzini aciyor.bazen icine kendim meyve koyuyorum cam rendeden geciripCanım kefiri kendin mi yapıyorsun? Yoksa hazır mı alıyorsun, hazırsa hangi marka
Iyiki beraber film izlemiyoruz :) saka bir yana ben romantik filmlerden etkileniyorum esime sen neden boyle yapmiyorsun diyip duruyorum en son 3 yil once izlemistik galiba :)Ben sadece romantik ve romantik komedi severimBir de fantastik olabilir ama yine romantik olacak. Twilight gibi
Mutfak temizledim deyince, ben de bugün sade ve sadece fırın temizledim. Sabahtan akşama kadar ve çok yoruldumKahvalti zeytin ve avokado
Ara ogun kefir
HahaNe demekSen diyette degildin ac bi paket cikolata canim
Hahah bende çorbasını yaptım bugün denemem sen böyle dedikten sonra hasatKahvalti zeytin ve avokado
Ara ogun kefir
Ben yavaştan salıyorum herşeyiMutfak temizledim deyince, ben de bugün sade ve sadece fırın temizledim. Sabahtan akşama kadar ve çok yoruldumHiçbir şeyi sil geç yapamıyorum. İcik cıcık herşeyi söküp çıkarıp yıkamadan rahat etmiyorum. Gücüm yetse içim yanmaz. Belim ağrıyor. Çok yorgunum.
Allah allah demekki sizi yaşında çağıracaklarBizi arayan soran yok henuz.
Ay ben de alayım ya, kefir hiç denemedim yoğurt her gün veriyorum amaTabikide hazir :) activia aliyorum cnm sade olanindan ve tadinida cok sevdi.severek agzini aciyor.bazen icine kendim meyve koyuyorum cam rendeden gecirip
O zaman benden sana gelsinSorun o cnm nedense yapistimi yapisiyor o kilo gobegimden cok mutsuzum esimin bile gormesini istemiyorum.catlak ve sarkmis.bakarken hep moralim bozuluyor.
Biz bugün 9 aylık olduk teyzesiiii1917pinkterest canım ya o aşı mevzusu karışıktı sonradan eklenmiş takvime falan . Hatta bi kaç arkadaşı arayıp aşı kalmadı yok yapılmayacak falan denmişti yanılmıyorsam. Daha bizi de arayan yok ama vakit var 9. Aya belki de ondan. Ama hemşire bana 9. Ayda aşı var dedi bir kaç ay önce sormuştum meraktan
Uyudu arkadaşım yaBiz bugün 9 aylık olduk teyzesiiiibakalım sizi arayacaklar mı? Yarın gidince sorayım bakalım bi neden böyle? Minnoşun uyudu mu kuzum
Tamam kuzum iyi geceler huzurlu bir gece olsun inşallahUyudu arkadaşım yadalamıyor ama memeyi emiyor bırakıyor emiyor bırakıyor baktım uyandıracak kendini salladım biraz ayağımda iyice dalınca yerine yatırdım . Uyandı tabi Emdi yine iki fırt bende yatayım da gece kaç kere kalkacak sabah kaçta uyanacak belli olmaz malum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?