2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cnm birakmak degil de meme agzinda uyum
cnm meme birakmak degil de bunlar hep agzinda dursun diyor eee bizde insaniz dönup rahat yatmak istiyoruz bunlar uyurken anliyor ki meme agzinda degil sık uyaniyorlar her seferinde emip emip tıkabasa doyup sonra öğürüyorlar ondan bahsediyoruz bi yatmadan emzirelim sabaha kadar dursunlar istiyoruz zaten ek gida da aliyorlar yoksa ben kizimi da 30 aya kadar emzirdim bunu da emziririm artik ilkokula kadar emer bu galiba memeci

Oglanlar daha cok düşkün olur diyolardi benim emzirdigimi gorenler mecburi biraktirdim ona kalsa hala emerdide iste bulantilardan dayanamamistim gece beslenmesini mi kesmeyi biliyordujmda Mdmray komple biraktirmak istedi gibi geldi bana yanlis anlamista olabilirim

Nasıl kesicez arkadaşım emmeden uykuya nasıl döncek ne emzik emiyo ne mama içiyo ne de pışpıştan anlıyor bizimkiler

Aynen canım valla dün akşam komple bıraktırayım memeyi dedim . Hem gündüz zorla emziriyorum gibi yapıyor kendini hem de gece oldu mu aranıyor hemen uyanınca . Doktor da Pinkpinkblue nun dediği gibi az sabret gece beslenmesini kes Dicle. Kes demesi kolay Ay valla ben hiç alışık değilim Selin bi uyurdu 3 aylıkken 6 saat uyanmazdı Adadayken de diş mevzularından önce iyidi uykularımız şuan dolunay etkisimi ne varmış , e atak dönemleri bitti bitiyor. Hayırlısı ....

Nasıl kesicez arkadaşım emmeden uykuya nasıl döncek ne emzik emiyo ne mama içiyo ne de pışpıştan anlıyor bizimkiler
Canim yontemleri var deneyerek basaricaz insallah. Ben defneye agladikca su verdim 1hafta zorluk oluyor ama en sonunda alisiyor su icinmi uyaniyorum diye dusunuyolar zamanla. Ya su ile baslicaksin yada agladikca babasi ilgilencek

komple ise tabi daha erken 2 yas ideal eger sıkıntı yok ise

Aynen canim doktorlar hep teoriden konusuyorlar yaslaruna a kaldi yasina kadar sabredebilirsin zaman zaman hepsinin oluyor zaten gunduz emmedikxe özlüyordur tabi gecede kalkar sen guzel bi bitki cayi ic sakinles sen sakinlestokce kizinda rahatlasin kuzum..

evet arkadaslar oglum dun banyo yapmisti ama bugun sampuanli su ile yikadim ardindan duruladim sonra emzirdim yatirdim ve ilk uyabmasi yine 10. dk da oldu malesef alt katimda insan degil hayvan yasadigi icin oyle gurultuculer ki o adım sesleri kapilari vurmalar öküz gibi bagirmalar kavgalar surekli mondofon ailesi yasiyor altta o yuzden uyaniyor sese cok hassas bi oglum var ,bi de emzirdim bebek arabasinda uyuttum arada salladim artik dizlerim zaten rahatsiz iyice kotu oldu gece de uykudan once sadece ılık su atarim belki kaynamis kekikli su da dokerim icinde onjnla normal su ile karistirip hani kekik rahatlatiyor ya bi de yag ile masaj ve yatış bklm ins ise yarar tabi anneye bol bol iş düşer

birazdan evi supurup nalkon yikayip corbasini icircem sonra gazini cikarip emeklemesi icin azad edicem ben tatli yapcam bklm yorulsun ki emekleyip uyusun akaama

Bu havada gunde 2 kere yikayamam ben sirf uyusun diye . Haftada 1 yikiyorum artik. Benim evim cok asiri sicak degil riske atmam sana basarilar mbr dikkat et uyusunn die hastaliga davet cikarma arkadasim...

Ne bileyim hak da veriyorum, garip de geliyor.
Bizimkiler de korkuyor, gelmeyin demezler ama korktukları belli.
Çok ölen oldu babamın tanıdıklarından.
Normal, rahat nefes alamıyorsun ki daraltır tabii.
Balon şişirmek lazımmış ciğerler için.

Eşim muhabbeti dönünce 15 yaşına kadar emzirir diyor
Zaten az alıyor anne sütü, kendi karar versin bırakma zamanına.

Aynen canim hem hak veriyosun hem garipsiyosun. Uzatmicam o meseleyi onun psikojisini o tepkiyi gormeyen anlamaz cunku . Aa evet cok ii fikir kizima2 paket balon alayim bari hemide elsali. Bugun nasilsiniz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…