cnm meme birakmak degil de bunlar hep agzinda dursun diyor eee bizde insaniz dönup rahat yatmak istiyoruz bunlar uyurken anliyor ki meme agzinda degil sık uyaniyorlar her seferinde emip emip tıkabasa doyup sonra öğürüyorlar ondan bahsediyoruz bi yatmadan emzirelim sabaha kadar dursunlar istiyoruz zaten ek gida da aliyorlar yoksa ben kizimi da 30 aya kadar emzirdim bunu da emziririm artik ilkokula kadar emer bu galiba memeciE⅘p
Canim o aylarda zaten cogu sey oturmus oluyor sen onlara bakarak emzirmeyi birakmayi dusunme ne dusunuyorsun bilmiyorum ama annesutu alabilcegi endogalantibiyotiktir ,buyudukce zTen ekgidasinida aliyor selin biberon aliyor muydu unuttumda o aylarda biberonda uyutanda oluyor oglumu 18ay emzirdim ve hic uyku sorunu olmamisti onlara takilma derim☺
cnm birakmak degil de meme agzinda uyum
cnm meme birakmak degil de bunlar hep agzinda dursun diyor eee bizde insaniz dönup rahat yatmak istiyoruz bunlar uyurken anliyor ki meme agzinda degil sık uyaniyorlar her seferinde emip emip tıkabasa doyup sonra öğürüyorlar ondan bahsediyoruz bi yatmadan emzirelim sabaha kadar dursunlar istiyoruz zaten ek gida da aliyorlar yoksa ben kizimi da 30 aya kadar emzirdim bunu da emziririm artik ilkokula kadar emer bu galiba memeci
su an bsy deniyorum bklm olursa uyumasi icin bu yoldan yürür giderim artik deney pesinde mbr
Nasıl kesicez arkadaşım emmeden uykuya nasıl döncek ne emzik emiyo ne mama içiyo ne de pışpıştan anlıyor bizimkilerKizlar bizim uyku isi boyke drvam edersr ben 1 yasina girdiktenn sonra gece beslenmesini kesecegim. Kizimda boyleydi gece beslenmesini kes demisti dr ise yaramamisti yine uyaniyordu agliyordu ama ne bileyim cok yoruldum artik sabaha kdar memede coguzaman sadece agzinda bekletiyor duygusal bi aclik karin doyurma degil amaci . Bakicaz caresine yasina gelsinde
E⅘p
Canim o aylarda zaten cogu sey oturmus oluyor sen onlara bakarak emzirmeyi birakmayi dusunme ne dusunuyorsun bilmiyorum ama annesutu alabilcegi endogalantibiyotiktir ,buyudukce zTen ekgidasinida aliyor selin biberon aliyor muydu unuttumda o aylarda biberonda uyutanda oluyor oglumu 18ay emzirdim ve hic uyku sorunu olmamisti onlara takilma derim☺
Aynen canım valla dün akşam komple bıraktırayım memeyi dedim . Hem gündüz zorla emziriyorum gibi yapıyor kendini hem de gece oldu mu aranıyor hemen uyanınca . Doktor daOglanlar daha cok düşkün olur diyolardi benim emzirdigimi gorenler mecburi biraktirdim ona kalsa hala emerdide iste bulantilardan dayanamamistimgece beslenmesini mi kesmeyi biliyordujmda Mdmray komple biraktirmak istedi gibi geldi bana yanlis anlamista olabilirim
Canim yontemleri var deneyerek basaricaz insallah. Ben defneye agladikca su verdim 1hafta zorluk oluyor ama en sonunda alisiyor su icinmi uyaniyorum diye dusunuyolar zamanla. Ya su ile baslicaksin yada agladikca babasi ilgilencekNasıl kesicez arkadaşım emmeden uykuya nasıl döncek ne emzik emiyo ne mama içiyo ne de pışpıştan anlıyor bizimkiler
Bize soylersen sihiri kacar misu an bsy deniyorum bklm olursa uyumasi icin bu yoldan yürür giderim artik deney pesinde mbr
Yaparsa calpol veririz . Kendimizi uzmuyoruzAnladım kuzum, ateş yapar mı acaba?
komple ise tabi daha erken 2 yas ideal eger sıkıntı yok iseOglanlar daha cok düşkün olur diyolardi benim emzirdigimi gorenler mecburi biraktirdim ona kalsa hala emerdide iste bulantilardan dayanamamistimgece beslenmesini mi kesmeyi biliyordujmda Mdmray komple biraktirmak istedi gibi geldi bana yanlis anlamista olabilirim
tuttu tuttu oglen uykusu 1 saat yapti ara ara sıçrayıp uyansa daHadi ins.tutar
birazdan genel soyluycemBize soylersen sihiri kacar mi
Aynen canım valla dün akşam komple bıraktırayım memeyi dedim . Hem gündüz zorla emziriyorum gibi yapıyor kendini hem de gece oldu mu aranıyor hemen uyanınca . Doktor daPinkpinkblue nun dediği gibi az sabret gece beslenmesini kes Dicle. Kes demesi kolay Ay valla ben hiç alışık değilim Selin bi uyurdu 3 aylıkken 6 saat uyanmazdı Adadayken de diş mevzularından önce iyidi uykularımız şuan dolunay etkisimi ne varmış , e atak dönemleri bitti bitiyor. Hayırlısı ....
Bu havada gunde 2 kere yikayamam ben sirf uyusun diye . Haftada 1 yikiyorum artik. Benim evim cok asiri sicak degil riske atmam sana basarilar mbr dikkat et uyusunn die hastaliga davet cikarma arkadasim...evet arkadaslar oglum dun banyo yapmisti ama bugun sampuanli su ile yikadim ardindan duruladim sonra emzirdim yatirdim ve ilk uyabmasi yine 10. dk da oldu malesef alt katimda insan degil hayvan yasadigi icin oyle gurultuculer ki o adım sesleri kapilari vurmalar öküz gibi bagirmalar kavgalar surekli mondofon ailesi yasiyor altta o yuzden uyaniyor sese cok hassas bi oglum var ,bi de emzirdim bebek arabasinda uyuttum arada salladim artik dizlerim zaten rahatsiz iyice kotu oldu gece de uykudan once sadece ılık su atarim belki kaynamis kekikli su da dokerim icinde onjnla normal su ile karistirip hani kekik rahatlatiyor ya bi de yag ile masaj ve yatış bklm ins ise yarar tabi anneye bol bol iş düşer
Pinke takıl hayatını yaşaYaparsa calpol veririz . Kendimizi uzmuyoruz
Ne bileyim hak da veriyorum, garip de geliyor.Evet cnm o his. Hahahaha guruyuz kizim biiz korona neymis . Karantina bitti ertesi gun test yaptirdik negatifi gorunce kasmadik ama iste annamla daha 2 sefer oldu goruseli kacti valebali kizindan . Kayinvalkdemgilede hemen gitmedik o haftayida evde gecirdik canim .sadece markete pazara gidildi. Maske takinca acaip daraliyorum ben canim bu hastaliktan sonra ...
Eşim muhabbeti dönünce 15 yaşına kadar emzirir diyorcnm birakmak degil de meme agzinda uyum
cnm meme birakmak degil de bunlar hep agzinda dursun diyor eee bizde insaniz dönup rahat yatmak istiyoruz bunlar uyurken anliyor ki meme agzinda degil sık uyaniyorlar her seferinde emip emip tıkabasa doyup sonra öğürüyorlar ondan bahsediyoruz bi yatmadan emzirelim sabaha kadar dursunlar istiyoruz zaten ek gida da aliyorlar yoksa ben kizimi da 30 aya kadar emzirdim bunu da emziririm artik ilkokula kadar emer bu galiba memeci
Aynen canim hem hak veriyosun hem garipsiyosun. Uzatmicam o meseleyi onun psikojisini o tepkiyi gormeyen anlamaz cunku . Aa evet cok ii fikirNe bileyim hak da veriyorum, garip de geliyor.
Bizimkiler de korkuyor, gelmeyin demezler ama korktukları belli.
Çok ölen oldu babamın tanıdıklarından.
Normal, rahat nefes alamıyorsun ki daraltır tabii.
Balon şişirmek lazımmış ciğerler için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?