2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu havada gunde 2 kere yikayamam ben sirf uyusun diye . Haftada 1 yikiyorum artik. Benim evim cok asiri sicak degil riske atmam sana basarilar mbr dikkat et uyusunn die hastaliga davet cikarma arkadasim...
benim ev baya iyi cnm ama iki bende yikamiycam sanirim sade oglen yikarim aksam bile yikamiyorum usutur diye

Ah arkadaşım durup durup ağlıyorum lohusa gibi. Eşim geçen hafta yoktu o olmadığı zaman böyle yapsa napardım tek başıma yine gidecek yine böyle olursa diye düşünmeden edemiyorum

Ah arkadaşım durup durup ağlıyorum lohusa gibi. Eşim geçen hafta yoktu o olmadığı zaman böyle yapsa napardım tek başıma yine gidecek yine böyle olursa diye düşünmeden edemiyorum

Ahh canim o senin uzuntunu hissediyordur kuzum simdiden sikma canini hepimizin oluyor oyle depresyon zamanlari kziin seni hic uzmez yalnizken annesi

Aynen canim hem hak veriyosun hem garipsiyosun. Uzatmicam o meseleyi onun psikojisini o tepkiyi gormeyen anlamaz cunku . Aa evet cok ii fikir kizima2 paket balon alayim bari hemide elsali. Bugun nasilsiniz cnm
Al al sana yarasın
Size geldiler mi hiç dicem ama sizi kabul etmiyorlarsa evinize zinhar girmezler
Canım çok sorun yok da bu eğer ciğer tutulumuysa kolay geçmeyecek diye korkuyorum, bol su içmeye çalışıyorum artık.
Onun dışında herkes iyi

Ahh canim o senin uzuntunu hissediyordur kuzum simdiden sikma canini hepimizin oluyor oyle depresyon zamanlari kziin seni hic uzmez yalnizken annesi
Allah razı olsun desteğin için çok teşekkür ederim adet olmuşum onunda duygu karmaşası vardır tabi içimde hallerim gelmiş

Ben cinari kesmezsem evlenene kdar emer heralde . 1yasindann sonra uykusu duzelmezse gece beslenmesini kesicem
Emme ihtimali var
Ben gece beslenmesini kesmeye çalıştığımda 2 yaşındaydı ve bir bağımlı gibi krize girmişti
Sonra yaklaşık 3 yaş işte
Umarım başarırsın, belli bir aydan sonra gece beslenmesine ihtiyaç yok diyorlar zaten.
Allah işini kolaylaştırsın.

İyi olmanıza çok sevindim Bizde bugün küçük bi ihlal yaptık 4 ten sonra kızı çıkardık mahallede bebek arabasında gezdirdik uyusun diye ama kimseler yoktu bi de hava soğuktu zaten azıcık uyudu bizimki de döndük

2kere geldiler birinde maskeleri hic cikarmadilar 10 dk durdular aksam gec vakitti bisey verecektim mecbur kaldilar . Diken ustu ettim . Whatsapp grubundan abuk subuk yaziyodu annem negatif ciksada dikkat etmek lazimmis falan fismekan . Canim benim kv min cigerlerine inmisti hast yatirmadilar secde pozistonunda yat demisler 3gunde onuda atlatti canim

Minik yaramazlıklar
Soğuk da olsa her gün çıkarmak lazım da soğuğa ben gelemiyorum çocukları nasıl çıkarırım bilmiyorum.

Selam canlar bugün neler yedi bebeleriniz. Ben zorlanıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum artık
Kahvalti zeytin ve avokado
Ara ogun kefir
Aksam buharda brokoli ve kabak.
Not:brokoliyi sakin blw denemeyin :) 1 saat mutfak temizledim

Sorun o cnm nedense yapistimi yapisiyor o kilo gobegimden cok mutsuzum esimin bile gormesini istemiyorum.catlak ve sarkmis.bakarken hep moralim bozuluyor.

Canlarım yarın biz kızamık aşısı için çağrıldık, önceden konuşuldu mu bilmiyorum ama aklıma takıldı. Neden bazıları 9.ayda bazıları 12.ayda çağrılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…