- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ben cinari kesmezsem evlenene kdar emer heraldeEşim muhabbeti dönünce 15 yaşına kadar emzirir diyor
Zaten az alıyor anne sütü, kendi karar versin bırakma zamanına.
oh erkekler anne memesinden karı memesine gececek ara vermeden deseneEşim muhabbeti dönünce 15 yaşına kadar emzirir diyor
Zaten az alıyor anne sütü, kendi karar versin bırakma zamanına.
benim ev baya iyi cnm ama iki bende yikamiycam sanirim sade oglen yikarim aksam bile yikamiyorum usutur diyeBu havada gunde 2 kere yikayamam ben sirf uyusun diye . Haftada 1 yikiyorum artik. Benim evim cok asiri sicak degil riske atmam sana basarilar mbr dikkat et uyusunn die hastaliga davet cikarma arkadasim...
Ah arkadaşım durup durup ağlıyorum lohusa gibi. Eşim geçen hafta yoktu o olmadığı zaman böyle yapsa napardım tek başımaAynen canim doktorlar hep teoriden konusuyorlar yaslaruna a kaldi yasina kadar sabredebilirsin zaman zaman hepsinin oluyor zaten gunduz emmedikxe özlüyordur tabi gecede kalkarsen guzel bi bitki cayi ic sakinles sen sakinlestokce kizinda rahatlasin kuzum..
1 hafta sonra n’oluyo kalkmıyor muCanim yontemleri var deneyerek basaricaz insallah. Ben defneye agladikca su verdim 1hafta zorluk oluyor ama en sonunda alisiyor su icinmi uyaniyorum diye dusunuyolar zamanla. Ya su ile baslicaksin yada agladikca babasi ilgilencek
O da işe yaramadı bende poffGeceleri gazdan uyumuyor benimki de şu biogenia mıydı gaz damlası onu bir denicem bakalım
Ah arkadaşım durup durup ağlıyorum lohusa gibi. Eşim geçen hafta yoktu o olmadığı zaman böyle yapsa napardım tek başımayine gidecek yine böyle olursa diye düşünmeden edemiyorum
Al al sana yarasınAynen canim hem hak veriyosun hem garipsiyosun. Uzatmicam o meseleyi onun psikojisini o tepkiyi gormeyen anlamaz cunku . Aa evet cok ii fikirkizima2 paket balon alayim bari hemide elsali . Bugun nasilsiniz cnm
Allah razı olsun desteğin için çok teşekkür ederimAhh canimo senin uzuntunu hissediyordur kuzum simdiden sikma canini hepimizin oluyor oyle depresyon zamanlari kziin seni hic uzmez yalnizken annesi
Emme ihtimali varBen cinari kesmezsem evlenene kdar emer heralde. 1yasindann sonra uykusu duzelmezse gece beslenmesini kesicem
İyi olmanıza çok sevindimAl al sana yarasın
Size geldiler mi hiç dicem ama sizi kabul etmiyorlarsa evinize zinhar girmezler
Canım çok sorun yok da bu eğer ciğer tutulumuysa kolay geçmeyecek diye korkuyorum, bol su içmeye çalışıyorum artık.
Onun dışında herkes iyi
2kere geldiler birinde maskeleri hic cikarmadilar 10 dk durdular aksam gec vakitti bisey verecektim mecbur kaldilarAl al sana yarasın
Size geldiler mi hiç dicem ama sizi kabul etmiyorlarsa evinize zinhar girmezler
Canım çok sorun yok da bu eğer ciğer tutulumuysa kolay geçmeyecek diye korkuyorum, bol su içmeye çalışıyorum artık.
Onun dışında herkes iyi
Minik yaramazlıklarİyi olmanıza çok sevindimBizde bugün küçük bi ihlal yaptık 4 ten sonra kızı çıkardık mahallede bebek arabasında gezdirdik uyusun diye ama kimseler yoktu bi de hava soğuktu zaten azıcık uyudu bizimki de döndük
Çok soğuktu cidden biz bi de geç çıktık iyice ayaza kaldık halbuki öğlen güneş vardıMinik yaramazlıklar
Soğuk da olsa her gün çıkarmak lazım da soğuğa ben gelemiyorum çocukları nasıl çıkarırım bilmiyorum.
Ne demekAllah razı olsun desteğin için çok teşekkür ederimadet olmuşum onunda duygu karmaşası vardır tabi içimde hallerim gelmiş
Dikiş yerleri sis hala canım bugün banyo yaptırdımPipiniz nasil canimn sisi indimi
Kahvalti zeytin ve avokadoSelam canlar bugün neler yedi bebeleriniz. Ben zorlanıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum artık
Bence hep para tuzagiHaklısın canım valla ben de aslında birşey almak istediğimden değil ama merak ettim çok çok abartıyorlar ya reklamlar vs. Merak ettim nedir ne oluyor
Sorun o cnm nedense yapistimi yapisiyor o kilo gobegimden cok mutsuzum esimin bile gormesini istemiyorum.catlak ve sarkmis.bakarken hep moralim bozuluyor.Kuzum senin kilon çok stabil maşallah ve bu çok iyi birşey. Sen hamileyken bile çok kontrollü kilo almıştın, hatırlıyorum. Endişe etme 3-5 kilo gider kolaylıkla. Ben de 60-62 arasıyım hep. Kilomu korumak istiyorum. Ama bu aralar çok yiyorum özellikle tatlı hamur işleriOğlum diş çıkarma belirtileri gösteriyor. Şu an çok az yemek yiyor. Karnı acıkınca farkediyorum. Yemek istiyor ama ağzını yumuyor sıkı sıkı. Ben de bu süreçte farkı kapatmak için sütüm çok olsun diye çabalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?