2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Enaaaaaaaamm kardespayini kahvetelvesi diye okumusum kahvetelvesine gore cvp yazdim cok cok ozurdilerim bende hatlar fena karisti ayy etiketkleyemiyorumda paniklendim @ kahvetelvesi @ kardespayi

Hahahahahahahah yaa cok tatlisin .

kizlar grubu okuyunca anneligi ben mi bu kadar icsellestiremedim diyorum.hepinjz hayatinizi anneligi odaklamassiniz da ben geri kalmisim gibi hepinizin anneligini tebrik ederek kiyim kiyim cikiyorum gruptan :)
Aaa niye böyle oldu şimdi ya.
Toz pembe mi görünüyor, yeminle değil bak.
Gelsen görsen bizim evi, 3ümüz ayrı delirmelerde, 4.müz kendi kendine büyüyor.
Dün 2-3 şarkı söyledim diye sevindim, ilgilendim bugün dedim.
Herksin anneliği kendi yavrusuna güzel, boşversene gerisini

ahaha pink ya bence de var sende o potansiyel.
aslinda kotu anneyim modunda degilim ama hayatimin baska evrelerini cok atlamamaya calisiyorum yoksa benim psikolojim bozulacak neden bilmiyorum. hepimizin evladi saglikli olsun yeter ki gerisi bos

Enaaaaaaaamm kardespayini kahvetelvesi diye okumusum kahvetelvesine gore cvp yazdim cok cok ozurdilerim bende hatlar fena karisti ayy etiketkleyemiyorumda paniklendim @ kahvetelvesi @ kardespayi
Bana da yazmış olabilirsin fark etmez bence
Çünkü aslında hepimiz yaşıyoruz K kardespayi 'nın hislerini.
Hep başkası daha anne, başkası daha çok bakıyor, başkası daha iyi yediriyor, başkası daha çok oynuyor gibi.
Hangimiz demedik bu anneyse ben neyim diye

Pinkpinkblue kahvetelvesi genel olarak ne demek istedigini anladim sevgili anneler :) hepiniz cok tatli cok iyi annelersiniz ben sanirim bi tik keyfine duskun kaliyorum galiba. mesela 2 cocuguna birden misler gibi bakan annelersiniz ama ben eve gecince yanima bakici almak istiyorun baska turlu nasil yapabilirim kestiremiyorum bunun gibi seyler :)

Hemde cok ama iste var oldugunu bildigi kisiden korkuyor ya bilmedikleri . Hahahah valla benim anam dis kapiya birakiyodu bende belkide dis kapidada virus vardir die uyuz ediyodum bende az degilim bakma sen. Annen geriliyodur ictenn ice .
Bulmuşsun kadının hassas noktasını bastır bastır

ahaha pink ya bence de var sende o potansiyel.
aslinda kotu anneyim modunda degilim ama hayatimin baska evrelerini cok atlamamaya calisiyorum yoksa benim psikolojim bozulacak neden bilmiyorum. hepimizin evladi saglikli olsun yeter ki gerisi bos
Kimsenin hayati gulluk gulistanlik degilki canim. Ben biraz mesela aklim 5karis havada ciddiyetsizim o yizden takmiyormusum gibi gorunurum genelde.ama yokmu es sorunu es ailesi sorunu kendi aile sorunumuz komsu akraba vs vs.var olmazmi . Bak ne anlaticam bi ark var ogretmen bestas paylasmis canim kocam tesekkurler kendi kendime dedimki vışşş adam ortmenler gununde bunu aliyosa baska gumde ne almaz ne sansli dedim . Sonra yine dedimki hasetlenme pink gule gule kullan canim cok guzelmis yaz yazdim kiza canim gule gule kullan cok hos vs. Oda yazdi sagol cnm yaa daha iyisi senin olsun soylete soylete zar zor aldirdim dedi iste bura onemli bak ben ne zannetmistim ne cikti toz pembe gibi gorunen hayatin altinda hep ayni seyler var kimse kimseden bi fazla degil ayni...

Ayrıca en son evrene mesaj göndermeyi bırakmıştık diye hatırlıyorum
Ya bu bebelerin küçülenlerinden kıyıp da bir yere veremediklerim var, gerçekten sebebini bilmiyorum.
Evrene mesaj olarak sayılmıyor değil mi

Yaaaa hahahajaja oldum buna.bende oyleyim kizimin bebekliklerini binark verdim bazasimda kocamam bi hurc daha varmis . Gorunce elim ayagim bosaldi Allaam bu bi isaret degildir demi dedim .oglumunkileride sakliyorum yine off belki kardesim dogurur diye dusunuyorum niyetim kotu degil . Bu arada evet bende cok oyle gelgitler yasiyorum burdan mart analarina sesleniyorum bebeleriniz az yedirin kiskaniyok hele mbr sen ikidebir sutum akti sutum fosurdadi diyip durma neydek herkesin sutu kendine

Iyiki beraber film izlemiyoruz :) saka bir yana ben romantik filmlerden etkileniyorum esime sen neden boyle yapmiyorsun diyip duruyorum en son 3 yil once izlemistik galiba :)
Benim eşim de hiç sevmez romantik film bunca yıldır seyrettiğimiz tek romantik film aşk tesadüfleri severdi daha yeni evliydik ikimiz de sarılıp sarılıp ağlamıştıkBiz aksiyon macera politik filmler seviyoruz genelde de nasıl olduysa Atiyeyi beğendi benimki fantastik falan sevmez

Ben en son ikinci çocuğuma hamile kalmadan kısa bir süre önce hüngür hüngür ağladım anneliği sevmedim, olmuyor diye
Bundan burda bahsetmemişimdir mesela.
Çok iyi düşünüyorsun, her türlü desteği al.
Bir de seninkiler ikiz ya ne anlatıyorum ben.
Senin akıl sağlığını hepten koruman lazım

cnm be
cnm benim Allah yardimciniz yardimcimiz olsun kendimize ,esimizle kendimizd zaman ayiramiyoruz ki sinemaya gidilse cikip basbasa yemek yense bi ozgur olunsa ama iste olmuyor malesef bi de pandemi denen illet de var sabır gülüm sabır

Diyoki babanin cigerleri kotu ondan korkuyorum . Ayy annemgile bulastirsam ben kahrimdan olmezde sag kalsaydim anamin cenesinden kesin olurdum
Annem de bir ara şu şununla görüşmüyormuş bu bununla görüşmüyormuş diye anlatıyordu
Çok da düşkün bize, sabah akşam görüşelim ister normalde.
Şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Ay çocuk baktırıyoruz bir de napayım bakıcı mı bulayım

Annelik olmuyor die aglayip en iyisi bida hamile kalayim bakalim bu defa olucakmi die denemeyende....

Bunu yeni gordum gecmis olsun canim.

ben hepsini verdim valla ama kizim kiyip veremedi bebekli elbiselerini bunlar kizimin diyor Allah im daha 5 yasinda babasi diyor ki aha halimiz ortada siz cocuk falan yapmayin kizim diyor; babasina yok ben yapcam diyor hic utanma da kalmamış yeni nesilde ben kizimdan sonra kardesi dusundugum icin sakladim ama simdi hamilellik falan ne varsa dagittim ki hiiiiiç bi daha o psikolojiye falan girmeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…