- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Enaaaaaaaamm kardespayini kahvetelvesi diye okumusum kahvetelvesine gore cvp yazdimAnnelik icimden cikmiyoki dissallastirayim. Herkes yeteri kadar anne kimse kimsedennustun veya daha iyi anne degil .sen yetersiz veya kotu bir anne olsaydn onca ay emzirirmiydin oglunu ? Her anne fedakardir . Duygularini derin yasamiyo olabilirsin daha bile iyi bak mesela ben o dipten cikamiyorum . Ama benim doymam lazim bebege bebek bakimina unutmamam lazim yasadiklarimi dibinde olmam lazim yoksa ben iflah olmam dogururum cok korkuyorum bida dogurcam diye
Hahahahahahahah yaa cok tatlisinBu da ilk çocuk cilvesi olmuş, o stresle diğer memeyi zorlayacak halin mi kaldı zaten bakalım.
Yine ek gıdaya katmak gelmiş aklına.
Ay bazen zamanı geri alsam da şu çocuğu bir daha büyütsem diyorum, sonra da Allahım ne dedim sen koru diyorum
Aaa niye böyle oldu şimdi ya.kizlar grubu okuyunca anneligi ben mi bu kadar icsellestiremedim diyorum.hepinjz hayatinizi anneligi odaklamassiniz da ben geri kalmisim gibihepinizin anneligini tebrik ederek kiyim kiyim cikiyorum gruptan :)
ahaha pink ya bence de var sende o potansiyel.Annelik icimden cikmiyoki dissallastirayim. Herkes yeteri kadar anne kimse kimsedennustun veya daha iyi anne degil .sen yetersiz veya kotu bir anne olsaydn onca ay emzirirmiydin oglunu ? Her anne fedakardir . Duygularini derin yasamiyo olabilirsin daha bile iyi bak mesela ben o dipten cikamiyorum . Ama benim doymam lazim bebege bebek bakimina unutmamam lazim yasadiklarimi dibinde olmam lazim yoksa ben iflah olmam dogururum cok korkuyorum bida dogurcam diye
Bana da yazmış olabilirsin fark etmez benceEnaaaaaaaamm kardespayini kahvetelvesi diye okumusum kahvetelvesine gore cvp yazdimcok cok ozurdilerim bende hatlar fena karisti ayy etiketkleyemiyorumda paniklendim @ kahvetelvesi @ kardespayi
Bulmuşsun kadının hassas noktasını bastır bastırHemde cokama iste var oldugunu bildigi kisiden korkuyor ya bilmedikleri . Hahahah valla benim anam dis kapiya birakiyodu bende belkide dis kapidada virus vardir die uyuz ediyodum bende az degilim bakma sen . Annen geriliyodur ictenn ice .
Kimsenin hayati gulluk gulistanlik degilki canim. Ben biraz mesela aklim 5karis havada ciddiyetsizim o yizden takmiyormusum gibi gorunurum geneldeahaha pink ya bence de var sende o potansiyel.
aslinda kotu anneyim modunda degilim ama hayatimin baska evrelerini cok atlamamaya calisiyorum yoksa benim psikolojim bozulacak neden bilmiyorum. hepimizin evladi saglikli olsun yeter ki gerisi bos
Diyoki babanin cigerleri kotu ondan korkuyorum . Ayy annemgile bulastirsam ben kahrimdan olmezde sag kalsaydim anamin cenesinden kesin olurdumBulmuşsun kadının hassas noktasını bastır bastır
Ben de öyle diyorum da yok ki olsa diyorKendi emzirsin madem
Ayrıca en son evrene mesaj göndermeyi bırakmıştık diye hatırlıyorumAnnelik icimden cikmiyoki dissallastirayim. Herkes yeteri kadar anne kimse kimsedennustun veya daha iyi anne degil .sen yetersiz veya kotu bir anne olsaydn onca ay emzirirmiydin oglunu ? Her anne fedakardir . Duygularini derin yasamiyo olabilirsin daha bile iyi bak mesela ben o dipten cikamiyorum . Ama benim doymam lazim bebege bebek bakimina unutmamam lazim yasadiklarimi dibinde olmam lazim yoksa ben iflah olmam dogururum cok korkuyorum bida dogurcam diye
Ben de 2,2,5 yaş diyorum max da İnşallah kendi bırakırvışş. Her seyin bir olabiletisi var bence ben 3-4 yasi bulmam max 2.5yas diye dusunuyorum beliide kendi birakir bilemiyorum zaman gostericek tabi ama .anne icinde zor hastalikta mesela ilac bile kullanamiyorsun
Yaaaa hahahajaja oldum bunaAyrıca en son evrene mesaj göndermeyi bırakmıştık diye hatırlıyorum
Ya bu bebelerin küçülenlerinden kıyıp da bir yere veremediklerim var, gerçekten sebebini bilmiyorum.
Evrene mesaj olarak sayılmıyor değil mi
Benim eşim de hiç sevmez romantik film bunca yıldır seyrettiğimiz tek romantik film aşk tesadüfleri severdi daha yeni evliydik ikimiz de sarılıp sarılıp ağlamıştıkIyiki beraber film izlemiyoruz :) saka bir yana ben romantik filmlerden etkileniyorum esime sen neden boyle yapmiyorsun diyip duruyorum en son 3 yil once izlemistik galiba :)
Ben en son ikinci çocuğuma hamile kalmadan kısa bir süre önce hüngür hüngür ağladım anneliği sevmedim, olmuyor diyePinkpinkblue kahvetelvesi genel olarak ne demek istedigini anladim sevgili anneler :) hepiniz cok tatli cok iyi annelersiniz ben sanirim bi tik keyfine duskun kaliyorum galiba. mesela 2 cocuguna birden misler gibi bakan annelersiniz ama ben eve gecince yanima bakici almak istiyorun baska turlu nasil yapabilirim kestiremiyorum bunun gibi seyler :)
cnm benim Allah yardimciniz yardimcimiz olsun kendimize ,esimizle kendimizd zaman ayiramiyoruz ki sinemaya gidilse cikip basbasa yemek yense bi ozgur olunsa ama iste olmuyor malesef bi de pandemi denen illet de var sabır gülüm sabırGunaydin. Dun hic gelemedim. İcimden hicbisey yapmak gelmiyodu. Dün aksam saat 11 gibi eslem birden ogurup tıkanmaya basladi. Kitap bakiyodu acaba agzina birsey mi kacti diye baktik var gibi geldi alamadik. Sonra acile goturduk. Orda dr sorun yok hersey normal gorunuyor dedi. Ya o arada yuttu ya da yoktu zaten anlayamadık.
Onun oncesinde yusra eslem kalkmaya calisirken 2 kez düşürdü. Eşim sinir krizi gecirip yusranin sandalyesini kırdı. Gitgide otokontrolunu kaybediyor. Normalde cok ilgili bir baba, yusra onu cok bunaltiyor. Ama boyle yapmasıda yusra da buyuk yaralara sebep olacak farkinda degil. Sonrasinda uzuluyor ama buna bir care bulmamız sart aşırı sinir hali var. Uykusuzluk yorgunluk depresyon hepsi var ikimizde de...
Annem de bir ara şu şununla görüşmüyormuş bu bununla görüşmüyormuş diye anlatıyorduDiyoki babanin cigerleri kotu ondan korkuyorum . Ayy annemgile bulastirsam ben kahrimdan olmezde sag kalsaydim anamin cenesinden kesin olurdum
Annelik olmuyor die aglayip en iyisi bida hamile kalayim bakalim bu defa olucakmi die denemeyende....Ben en son ikinci çocuğuma hamile kalmadan kısa bir süre önce hüngür hüngür ağladım anneliği sevmedim, olmuyor diye
Bundan burda bahsetmemişimdir mesela.
Çok iyi düşünüyorsun, her türlü desteği al.
Bir de seninkiler ikiz ya ne anlatıyorum ben.
Senin akıl sağlığını hepten koruman lazım
Bunu yeni gordum gecmis olsun canim.Gunaydin. Dun hic gelemedim. İcimden hicbisey yapmak gelmiyodu. Dün aksam saat 11 gibi eslem birden ogurup tıkanmaya basladi. Kitap bakiyodu acaba agzina birsey mi kacti diye baktik var gibi geldi alamadik. Sonra acile goturduk. Orda dr sorun yok hersey normal gorunuyor dedi. Ya o arada yuttu ya da yoktu zaten anlayamadık.
Onun oncesinde yusra eslem kalkmaya calisirken 2 kez düşürdü. Eşim sinir krizi gecirip yusranin sandalyesini kırdı. Gitgide otokontrolunu kaybediyor. Normalde cok ilgili bir baba, yusra onu cok bunaltiyor. Ama boyle yapmasıda yusra da buyuk yaralara sebep olacak farkinda degil. Sonrasinda uzuluyor ama buna bir care bulmamız sart aşırı sinir hali var. Uykusuzluk yorgunluk depresyon hepsi var ikimizde de...
ben hepsini verdim valla ama kizim kiyip veremedi bebekli elbiselerini bunlar kizimin diyor Allah im daha 5 yasinda babasi diyor ki aha halimiz ortada siz cocuk falan yapmayin kizim diyor; babasina yok ben yapcam diyorYaaaa hahahajaja oldum buna.bende oyleyim kizimin bebekliklerini binark verdim bazasimda kocamam bi hurc daha varmis . Gorunce elim ayagim bosaldi Allaam bu bi isaret degildir demi dedim .oglumunkileride sakliyorum yine off belki kardesim dogurur diye dusunuyorum niyetim kotu degil . Bu arada evet bende cok oyle gelgitler yasiyorum burdan mart analarina sesleniyorum bebeleriniz az yedirin kiskaniyok hele mbr sen ikidebir sutum akti sutum fosurdadi diyip durma neydek herkesin sutu kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?