- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bence biraz sessiz kal kendi karar versinAnnem de bir ara şu şununla görüşmüyormuş bu bununla görüşmüyormuş diye anlatıyordu
Çok da düşkün bize, sabah akşam görüşelim ister normalde.
Şimdi nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Ay çocuk baktırıyoruz bir de napayım bakıcı mı bulayım
gecmis olsun cnm yasen nasilsin , bebek nasil?Ciddi korkuyorlar sizinkiler de ya ne desem bilemedim
Bizimkiler yürüyüş yapmayı bırakmışlar, saçmalamayın hareketsizlik daha tehlikeli virüs açık havada zıplaya zıplaya mı gelecek diyorum gelir belki diyor annem
Şimdi ben bunlara nasıl biz geliyoruz derim bilmem.
Evet söylemiştin secde pozisyonu unuttum, başlayayım ona.
Ay o zaman kardeşin saklasın, kardeşinin mesajı olsun, sen niye çekiyorsun kendineYaaaa hahahajaja oldum buna.bende oyleyim kizimin bebekliklerini binark verdim bazasimda kocamam bi hurc daha varmis . Gorunce elim ayagim bosaldi Allaam bu bi isaret degildir demi dedim .oglumunkileride sakliyorum yine off belki kardesim dogurur diye dusunuyorum niyetim kotu degil . Bu arada evet bende cok oyle gelgitler yasiyorum burdan mart analarina sesleniyorum bebeleriniz az yedirin kiskaniyok hele mbr sen ikidebir sutum akti sutum fosurdadi diyip durma neydek herkesin sutu kendine
cnm cıktin mi ya gercekten kalsaydin zaten sayili kisi kaldik sohbet edebilecegimiz ,danisabilecegimiz ikinci ya da ilk onemli degil ki biz bile ikinci old halde danisiyoruz birbirimize bazi seyleri ilki kiz oluyor ikinci erkek erkek ile ilgili bilmiyoruz mesela danisiyoruzPinkpinkblue kahvetelvesi genel olarak ne demek istedigini anladim sevgili anneler :) hepiniz cok tatli cok iyi annelersiniz ben sanirim bi tik keyfine duskun kaliyorum galiba. mesela 2 cocuguna birden misler gibi bakan annelersiniz ama ben eve gecince yanima bakici almak istiyorun baska turlu nasil yapabilirim kestiremiyorum bunun gibi seyler :)
Bir de ilk çocukta hamileliğimi öğrenip günlerce hayatım bitti diye ağlamıştım, daha fazla anlatıp da taşlanmak istemem şimdi burdaAnnelik olmuyor die aglayip en iyisi bida hamile kalayim bakalim bu defa olucakmi die denemeyende....
tek meme,tek yürek,tek Türkiye yürü pinkim kim tutar seniOoo masallah iyi emmis defnede 28 ay emdi tek meme. Cinarda kendi birakmazsa ayni emzirmeyi planliyorum . Aynen cnm gece beslenmesine sanirim 6 aymiydi ihtiyac bitmesi emin olamadim ama sasirtici derecede kisa bir sureydi.
ha üçBir de ilk çocukta hamileliğini öğrenip günlerce hayatım bitti diye ağlamıştım, daha fazla anlatıp da taşlamak istemem şimdi burda
Sonra ikinci neden oldu tam şeyapamadım
Cidden anladım ben K kardespayi ni ve çok hak verdim.
Keyfine düşkün biri için çok zor süreç.
Hep derim çocukları tabii ki çok seviyorum ama annelik herkesin harcı değil.
Benim de değilmiş ama plansız da olsa başladık bir kere, sonra ha bir ha iki derken geldik bugüne
Teşekkür ederim canım, iyiyiz bebek iyileşti elhamdülillah.gecmis olsun cnm yasen nasilsin , bebek nasil?
iyi cnm sevindim zor bir süreç cok şükür atlattınız ya 3 ay bulasmiyormus korona oyle ogrendim bulasanlar 3 ay rahatmis ama nereden ogrendim hatirlamiyorum buradan mi duymustum kiTeşekkür ederim canım, iyiyiz bebek iyileşti elhamdülillah.
Gülmeye hasret kalmış, çok şükür gülüp duruyor.
Bende de ufak tefek sıkıntılar var, dinlenmeye çalışıyorum mümkün oldukça.
Ahahah itiraf ediyorum kesin bir dille reddederken bi salaklık yapıp düşünür müyüm acaba diye kendime bile söyleyemedigim bir his var
Ahah 2 kelimeden destan çıkarmışım, hayır kime neyi ispat ediyorum neler oluyorAhahah itiraf ediyorum kesin bir dille reddederken bi salaklık yapıp düşünür müyüm acaba diye kendime bile söyleyemedigim bir his var
Salaklık derken 3.sü olanlar veya düşünenler yanlış anlamasın, ben ilkini isteyerek yapmadım ve 2.yle herkesi şaşırttım.
Ama tahammülüm çok azalmış, onların hakkına girmeyeyim diye kendimi yiyorum, küçüğü de en az 3 yapıp ve inşallah bu sefer okula vermeyi becerip kendime dönme zamanı
Umarım. Hayırlısı.
Ayrıca oğlanın hakkına girmiyorum, o benim hakkıma giriyor, büyüsün bezdirene kadar anlatıcam her şeyi
Garantisi yok galiba canımiyi cnm sevindim zor bir süreç cok şükür atlattınız ya 3 ay bulasmiyormus korona oyle ogrendim bulasanlar 3 ay rahatmis ama nereden ogrendim hatirlamiyorum buradan mi duymustum kibilemedim
valla benim de ikinci surpriz oldu aslinda dusunuyordum ama kiz 8 yasinda oldugunda dusunuyordum bi kredi vardi o bari bitsin diye oglan 3 sene erken cikti geldi hüsmentoşAhahah itiraf ediyorum kesin bir dille reddederken bi salaklık yapıp düşünür müyüm acaba diye kendime bile söyleyemedigim bir his var
Salaklık derken 3.sü olanlar veya düşünenler yanlış anlamasın, ben ilkini isteyerek yapmadım ve 2.yle herkesi şaşırttım.
Ama tahammülüm çok azalmış, onların hakkına girmeyeyim diye kendimi yiyorum, küçüğü de en az 3 yapıp ve inşallah bu sefer okula vermeyi becerip kendime dönme zamanı
Umarım. Hayırlısı.
Ayrıca oğlanın hakkına girmiyorum, o benim hakkıma giriyor, büyüsün bezdirene kadar anlatıcam her şeyi
sanirim gorumcemdi ya korona oldular dr demisti galiba 3 ay bulasmaz diye ama yine de tedbir iyidir o da korona bitti dedik bi daha atesli cigeri tutan bsy geciriyor zaten astimi da var da bu sefer ne oldugunu anlayamadikGarantisi yok galiba canım
Eminim emziremeseydim yada şuanda bıraktırsam ben de çok üzüleceğimSakin oyle birşey yapma. Benim yusra mama ile büyüdü. Uyku problemi hep vardı. Emzirmek oyle guzelki. Onunla senin arandaki en güvenli bag. Bebeginin besin kaynagi, ilk arkadasi senin memen.
Yusrayi emziremedigim için cok gecelerce ağladım. 2 yasina kadar kucağımda uyuttum kokumu alsin diye. Kulagimi tutardi uyurken. Kendimi oyle avuturdum guvenli bağlanıyor diye. Ama emzirince anladimki çok daha başkaymış.
Bak şuan yusra kucagima gelmek istedi gogsumu koklayarak uyudu. Gozumden dokulen yaşlarla yaziyorum. Sakin emzirmeyi birakma
Kuzum valla bence tutmamız gerek kendimizi ama. Benim psikolojim, bünyem, kafam kaldırmıyor. Kurban olurum yavrularımı bana verdiği için Rabbim e. 10 tane olsa 10 una da aynı düşkünlükte olurum. Mesele o değil. Ama zor gerçekten. Büyüdükçe sorumluluklar azalmayacak ki, değişecek sadece. Ben de önlem alsak bile yine de ya olursa diye geçiriyorum içimden. O da nasip tabi. Ama annem beni yolarAnnelik icimden cikmiyoki dissallastirayim. Herkes yeteri kadar anne kimse kimsedennustun veya daha iyi anne degil .sen yetersiz veya kotu bir anne olsaydn onca ay emzirirmiydin oglunu ? Her anne fedakardir . Duygularini derin yasamiyo olabilirsin daha bile iyi bak mesela ben o dipten cikamiyorum . Ama benim doymam lazim bebege bebek bakimina unutmamam lazim yasadiklarimi dibinde olmam lazim yoksa ben iflah olmam dogururum cok korkuyorum bida dogurcam diye
Etkisi kalmış işte.sanirim gorumcemdi ya korona oldular dr demisti galiba 3 ay bulasmaz diye ama yine de tedbir iyidir o da korona bitti dedik bi daha atesli cigeri tutan bsy geciriyor zaten astimi da var da bu sefer ne oldugunu anlayamadik
Hahaha onu bende yaşıyorum yaAyrıca en son evrene mesaj göndermeyi bırakmıştık diye hatırlıyorum
Ya bu bebelerin küçülenlerinden kıyıp da bir yere veremediklerim var, gerçekten sebebini bilmiyorum.
Evrene mesaj olarak sayılmıyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?