2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence biraz sessiz kal kendi karar versin .

gecmis olsun cnm yasen nasilsin , bebek nasil?

Ay o zaman kardeşin saklasın, kardeşinin mesajı olsun, sen niye çekiyorsun kendine
Çok varmış bak sende
Bende bi anaokulunda belki isterler diye( ama istiyorlamış napayım )temiz bebek takımı ikisine, bir buyük poşet oğlanın, bir minicik poşet kızın var.
İçimde neler oluyor Allahım vereyim ben onları.

cnm çıktın mı ya gercekten
cnm cıktin mi ya gercekten kalsaydin zaten sayili kisi kaldik sohbet edebilecegimiz ,danisabilecegimiz ikinci ya da ilk onemli degil ki biz bile ikinci old halde danisiyoruz birbirimize bazi seyleri ilki kiz oluyor ikinci erkek erkek ile ilgili bilmiyoruz mesela danisiyoruz gitme lutfen

Annelik olmuyor die aglayip en iyisi bida hamile kalayim bakalim bu defa olucakmi die denemeyende....
Bir de ilk çocukta hamileliğimi öğrenip günlerce hayatım bitti diye ağlamıştım, daha fazla anlatıp da taşlanmak istemem şimdi burda
Sonra ikinci neden oldu tam şeyapamadım
Cidden anladım ben K kardespayi ni ve çok hak verdim.
Keyfine düşkün biri için çok zor süreç.
Hep derim çocukları tabii ki çok seviyorum ama annelik herkesin harcı değil.
Benim de değilmiş ama plansız da olsa başladık bir kere, sonra ha bir ha iki derken geldik bugüne

Son düzenleme:
Ooo masallah iyi emmis defnede 28 ay emdi tek meme. Cinarda kendi birakmazsa ayni emzirmeyi planliyorum . Aynen cnm gece beslenmesine sanirim 6 aymiydi ihtiyac bitmesi emin olamadim ama sasirtici derecede kisa bir sureydi.
tek meme,tek yürek,tek Türkiye yürü pinkim kim tutar seni

ha üç

iyi cnm sevindim zor bir süreç cok şükür atlattınız ya 3 ay bulasmiyormus korona oyle ogrendim bulasanlar 3 ay rahatmis ama nereden ogrendim hatirlamiyorum buradan mi duymustum ki bilemedim

Ahahah itiraf ediyorum kesin bir dille reddederken bi salaklık yapıp düşünür müyüm acaba diye kendime bile söyleyemedigim bir his var
Salaklık derken 3.sü olanlar veya düşünenler yanlış anlamasın, ben ilkini isteyerek yapmadım ve 2.yle herkesi şaşırttım.
Ama tahammülüm çok azalmış, onların hakkına girmeyeyim diye kendimi yiyorum, küçüğü de en az 3 yapıp ve inşallah bu sefer okula vermeyi becerip kendime dönme zamanı
Umarım. Hayırlısı.
Ayrıca oğlanın hakkına girmiyorum, o benim hakkıma giriyor, büyüsün bezdirene kadar anlatıcam her şeyi

Ahah 2 kelimeden destan çıkarmışım, hayır kime neyi ispat ediyorum neler oluyor

valla benim de ikinci surpriz oldu aslinda dusunuyordum ama kiz 8 yasinda oldugunda dusunuyordum bi kredi vardi o bari bitsin diye oglan 3 sene erken cikti geldi hüsmentoş

Eminim emziremeseydim yada şuanda bıraktırsam ben de çok üzüleceğim ama olmuyorsa da yapacak bişey yok .. analık delilik işte . Her türlü kendimizi suçluyoruz halbuki elimizden ne geliyorsa yaptık yapıyoruz . Sende geçmişi düşünüp üzülme canım koca kız oldu ha meme ha mama büyüdü maşallah Benimki de o yaşa gelse

Kuzum valla bence tutmamız gerek kendimizi ama. Benim psikolojim, bünyem, kafam kaldırmıyor. Kurban olurum yavrularımı bana verdiği için Rabbim e. 10 tane olsa 10 una da aynı düşkünlükte olurum. Mesele o değil. Ama zor gerçekten. Büyüdükçe sorumluluklar azalmayacak ki, değişecek sadece. Ben de önlem alsak bile yine de ya olursa diye geçiriyorum içimden. O da nasip tabi. Ama annem beni yolar Sen de biraz kendini düşün, keyfine bak diyor Haklı buluyorum annemi. Ya bi operasyonla önleyici birşeyler takıyorlar ya ismini hatırlayamadım. O şart mı? Ben onu istemiyorum. Doğum kontrol hapı mı kullanmak lâzım? Bilgisi olan arkadaşlar bize bi yardımcı olur musunuz

sanirim gorumcemdi ya korona oldular dr demisti galiba 3 ay bulasmaz diye ama yine de tedbir iyidir o da korona bitti dedik bi daha atesli cigeri tutan bsy geciriyor zaten astimi da var da bu sefer ne oldugunu anlayamadik
Etkisi kalmış işte.
Onu da geçirir inşallah bir an önce.

Hahaha onu bende yaşıyorum ya eşim de istiyor 3 yaşına gelince bi tane daha yaparız diyordu. Dün dedim sakın bana ikinci çocuk deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…