Sen dur verme bir şey.Hahaha onu bende yaşıyorum yaeşim de istiyor 3 yaşına gelince bi tane daha yaparız diyordu. Dün dedim sakın bana ikinci çocuk deme
Seni hatırlayacağım kahveSen dur verme bir şey.
Çünkü ilk yıl ikinci asla, 2. yıl Allah isteyene versin, 3. yıl bilmem ki nasipte varsa olur tadında geçer, 4e dönerken bir bakmışsın hamilesin
İstisnalar olmakla beraber üç aşağı beş yukarı standart diyebiliriz
Haberlerini bekliyorumSeni hatırlayacağım kahve
oglum 2 meme tek yurektek meme,tek yürek,tek Türkiye yürü pinkim kim tutar seni
Sonra bi kaza kursunuBir de ilk çocukta hamileliğimi öğrenip günlerce hayatım bitti diye ağlamıştım, daha fazla anlatıp da taşlanmak istemem şimdi burda
Sonra ikinci neden oldu tam şeyapamadım
Cidden anladım ben @kardespayi ni ve çok hak verdim.
Keyfine düşkün biri için çok zor süreç.
Hep derim çocukları tabii ki çok seviyorum ama annelik herkesin harcı değil.
Benim de değilmiş ama plansız da olsa başladık bir kere, sonra ha bir ha iki derken geldik bugüne
Git gide bana benziyorsunAy o zaman kardeşin saklasın, kardeşinin mesajı olsun, sen niye çekiyorsun kendine
Çok varmış bak sende
Bende bi anaokulunda belki isterler diye( ama istiyorlamış napayım)temiz bebek takımı ikisine, bir buyük poşet oğlanın, bir minicik poşet kızın var.
İçimde neler oluyor Allahım vereyim ben onları.
Canım benim de kızım emmedi üstelik 30 yaşında doğurdum küçük de değildim annemlerle karşı komşuyduk hep yanımdalardı.Görümcem hemşire kaç gün uğraştık emmedi.Oğlanla da uğraştık o emdi bak.Ben de çok üzüldüm zamanında hele mama ile besleniyor dediğimde herhangi bir ortamda tuhaf bakışları hissetmek bir anda kimsenin diyecek birşey bulamaması.Toplumun tepkisi bu konuda çok saçma geliyor.Hele tam bu kadar emzirdim de anne sütü gibisi yok da napayım emmiş ki emzirmişin.Anne sütü gibisi olmadığını biz de biliyoruz.Kızım mamayla beslendi tamamen ve çok sağlıklı bir çocuk grip olduğunu bilmem pek.Yemesi içmesi de iyi kilosu da iyi.Kızının zayıf olması yememesi sadece buna bağlı değil bence.Genetik faktörler de var.Arkadaşlarımı biliyorum anne sütü alan aylarca sonrasında da sağlıklı beslediler çocuklarını.Ama hep hastalar hatta bana diyorlardı seninki anne sütü almadı niye hasta olmuyor diye.Ben de sadece beslenme değil genetik de önemli hem çok sakınmayacaksın rahat olucan biraz diyordum.Artık bunları düşünme bundan sonrasına bak asıl okula başladığında sıkıntı.Bir doktor bağışıklık 4 yaşında oluşur öncesi hastalıklara açık demişti bana.Gerçekten de 4 yaşından sonra daha sağlıklı oldu bizimki.Keşke elimde olsaydı. Kabullensen de içindeki yarayi yok edemiyosun işte ancak uzerini ortebiliyosun. Zaten insanin kendiyle ilgili olan şeyleri kabullenebilmesi en zoru malesef.
Söz çok güzelmiş. İlk çocuk gerçekten ne kadar okursan oku, araştırırsan araştır deneme yanilma ile buluyosun
Psikolojiniz iyi tutun hepsi geçiyor inanın ama psikolojiniz sağlam olmalı ben karantina bitti 15 gün daha kimseyle görüşmedimAl al sana yarasın
Size geldiler mi hiç dicem ama sizi kabul etmiyorlarsa evinize zinhar girmezler
Canım çok sorun yok da bu eğer ciğer tutulumuysa kolay geçmeyecek diye korkuyorum, bol su içmeye çalışıyorum artık.
Onun dışında herkes iyi
Kuzum ya bizim yatak odasının balkonu kapalı o yüzden dışarıda olanı hiç duyamıyorum1917pinkterest bebekimmm sabaha karşı nasıl güzel yağmur yağdı farkettin miii Cama vuruyordu pıtır pıtır.
Komsuyuz ayni şeaaaarrdaa yasiyoruz pinkde kiskancindan kudursun esas mesaj bu demi1917pinkterest bebekimmm sabaha karşı nasıl güzel yağmur yağdı farkettin miii Cama vuruyordu pıtır pıtır.
Gecmis olsun cnm agladimi cokKuzum ya bizim yatak odasının balkonu kapalı o yüzden dışarıda olanı hiç duyamıyorumama keşke duysaydım çok severdim o sesi aşıya gittik geldik biz bir sonraki dozunu 12.ayına verdi
Aynen canm tamam cok guzl ama cokda zorlugu var. Ben cok yiprandim hem gebeliklerde hem sonrasinda bu zamana kdar .... rahat bi insan olsam belki ama asla pimpirik gobek adim... hem banada yazik na su memeler daha fazla nereye kdar sunebilirKuzum valla bence tutmamız gerek kendimizi ama. Benim psikolojim, bünyem, kafam kaldırmıyor. Kurban olurum yavrularımı bana verdiği için Rabbim e. 10 tane olsa 10 una da aynı düşkünlükte olurum. Mesele o değil. Ama zor gerçekten. Büyüdükçe sorumluluklar azalmayacak ki, değişecek sadece. Ben de önlem alsak bile yine de ya olursa diye geçiriyorum içimden. O da nasip tabi. Ama annem beni yolarSen de biraz kendini düşün, keyfine bak diyor Haklı buluyorum annemi. Ya bi operasyonla önleyici birşeyler takıyorlar ya ismini hatırlayamadım. O şart mı? Ben onu istemiyorum. Doğum kontrol hapı mı kullanmak lâzım? Bilgisi olan arkadaşlar bize bi yardımcı olur musunuz
Oyyy kuzum ya eşin birazdaha sakin kalsa daha iyi olur o da çok küçük dediğingibi çok etkilenirGunaydin. Dun hic gelemedim. İcimden hicbisey yapmak gelmiyodu. Dün aksam saat 11 gibi eslem birden ogurup tıkanmaya basladi. Kitap bakiyodu acaba agzina birsey mi kacti diye baktik var gibi geldi alamadik. Sonra acile goturduk. Orda dr sorun yok hersey normal gorunuyor dedi. Ya o arada yuttu ya da yoktu zaten anlayamadık.
Onun oncesinde yusra eslem kalkmaya calisirken 2 kez düşürdü. Eşim sinir krizi gecirip yusranin sandalyesini kırdı. Gitgide otokontrolunu kaybediyor. Normalde cok ilgili bir baba, yusra onu cok bunaltiyor. Ama boyle yapmasıda yusra da buyuk yaralara sebep olacak farkinda degil. Sonrasinda uzuluyor ama buna bir care bulmamız sart aşırı sinir hali var. Uykusuzluk yorgunluk depresyon hepsi var ikimizde de...
Ben haldir haldir veriyorum. İlk tulumlarini bile saklamadim cocuklarin. Sadece isimle bastirdiklarim kalcakAy o zaman kardeşin saklasın, kardeşinin mesajı olsun, sen niye çekiyorsun kendine
Çok varmış bak sende
Bende bi anaokulunda belki isterler diye( ama istiyorlamış napayım)temiz bebek takımı ikisine, bir buyük poşet oğlanın, bir minicik poşet kızın var.
İçimde neler oluyor Allahım vereyim ben onları.
Ne fizel işte tabiki kendini de mutlu edecek şeyler yapmalısın ki daha mutlu anneler daha mulu bebekler bence düşüncen doğru canımahaha pink ya bence de var sende o potansiyel.
aslinda kotu anneyim modunda degilim ama hayatimin baska evrelerini cok atlamamaya calisiyorum yoksa benim psikolojim bozulacak neden bilmiyorum. hepimizin evladi saglikli olsun yeter ki gerisi bos
Askerler kapiya dayanmis bebe ayakta baygin 3 tur daha sallasan uyuyacak ama aklin kalbin popon wc desu an en nefret ettigim anı yaşiyorum bebe bacalta sallanıyor karnim gurulduyor sanirim tuvalete gitmem gerekecek ama bebe ne olacak evet yine mbr yine yeni bir çıkmaz sokak
Yemek yiyoruz cocuklarin ikiside yemiyo bende dedimki 2 bebende bozuk cikti ne uyuyolar ne duzgunce yiyolarHahaha onu bende yaşıyorum yaeşim de istiyor 3 yaşına gelince bi tane daha yaparız diyordu. Dün dedim sakın bana ikinci çocuk deme
Cevrenin bana yaptiklarini burda anlatmayacagimCanım benim de kızım emmedi üstelik 30 yaşında doğurdum küçük de değildim annemlerle karşı komşuyduk hep yanımdalardı.Görümcem hemşire kaç gün uğraştık emmedi.Oğlanla da uğraştık o emdi bak.Ben de çok üzüldüm zamanında hele mama ile besleniyor dediğimde herhangi bir ortamda tuhaf bakışları hissetmek bir anda kimsenin diyecek birşey bulamaması.Toplumun tepkisi bu konuda çok saçma geliyor.Hele tam bu kadar emzirdim de anne sütü gibisi yok da napayım emmiş ki emzirmişin.Anne sütü gibisi olmadığını biz de biliyoruz.Kızım mamayla beslendi tamamen ve çok sağlıklı bir çocuk grip olduğunu bilmem pek.Yemesi içmesi de iyi kilosu da iyi.Kızının zayıf olması yememesi sadece buna bağlı değil bence.Genetik faktörler de var.Arkadaşlarımı biliyorum anne sütü alan aylarca sonrasında da sağlıklı beslediler çocuklarını.Ama hep hastalar hatta bana diyorlardı seninki anne sütü almadı niye hasta olmuyor diye.Ben de sadece beslenme değil genetik de önemli hem çok sakınmayacaksın rahat olucan biraz diyordum.Artık bunları düşünme bundan sonrasına bak asıl okula başladığında sıkıntı.Bir doktor bağışıklık 4 yaşında oluşur öncesi hastalıklara açık demişti bana.Gerçekten de 4 yaşından sonra daha sağlıklı oldu bizimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?