2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahaha onu bende yaşıyorum ya eşim de istiyor 3 yaşına gelince bi tane daha yaparız diyordu. Dün dedim sakın bana ikinci çocuk deme
Sen dur verme bir şey.
Çünkü ilk yıl ikinci asla, 2. yıl Allah isteyene versin, 3. yıl bilmem ki nasipte varsa olur tadında geçer, 4e dönerken bir bakmışsın hamilesin
İstisnalar olmakla beraber üç aşağı beş yukarı standart diyebiliriz

Seni hatırlayacağım kahve

Sonra bi kaza kursunu tama saka saka

Git gide bana benziyorsun

Canım benim de kızım emmedi üstelik 30 yaşında doğurdum küçük de değildim annemlerle karşı komşuyduk hep yanımdalardı.Görümcem hemşire kaç gün uğraştık emmedi.Oğlanla da uğraştık o emdi bak.Ben de çok üzüldüm zamanında hele mama ile besleniyor dediğimde herhangi bir ortamda tuhaf bakışları hissetmek bir anda kimsenin diyecek birşey bulamaması.Toplumun tepkisi bu konuda çok saçma geliyor.Hele tam bu kadar emzirdim de anne sütü gibisi yok da napayım emmiş ki emzirmişin.Anne sütü gibisi olmadığını biz de biliyoruz.Kızım mamayla beslendi tamamen ve çok sağlıklı bir çocuk grip olduğunu bilmem pek.Yemesi içmesi de iyi kilosu da iyi.Kızının zayıf olması yememesi sadece buna bağlı değil bence.Genetik faktörler de var.Arkadaşlarımı biliyorum anne sütü alan aylarca sonrasında da sağlıklı beslediler çocuklarını.Ama hep hastalar hatta bana diyorlardı seninki anne sütü almadı niye hasta olmuyor diye.Ben de sadece beslenme değil genetik de önemli hem çok sakınmayacaksın rahat olucan biraz diyordum.Artık bunları düşünme bundan sonrasına bak asıl okula başladığında sıkıntı.Bir doktor bağışıklık 4 yaşında oluşur öncesi hastalıklara açık demişti bana.Gerçekten de 4 yaşından sonra daha sağlıklı oldu bizimki.

Psikolojiniz iyi tutun hepsi geçiyor inanın ama psikolojiniz sağlam olmalı ben karantina bitti 15 gün daha kimseyle görüşmedim

1917pinkterest bebekimmm sabaha karşı nasıl güzel yağmur yağdı farkettin miii Cama vuruyordu pıtır pıtır.
Kuzum ya bizim yatak odasının balkonu kapalı o yüzden dışarıda olanı hiç duyamıyorum ama keşke duysaydım çok severdim o sesi aşıya gittik geldik biz bir sonraki dozunu 12.ayına verdi

Aynen canm tamam cok guzl ama cokda zorlugu var. Ben cok yiprandim hem gebeliklerde hem sonrasinda bu zamana kdar .... rahat bi insan olsam belki ama asla pimpirik gobek adim... hem banada yazik na su memeler daha fazla nereye kdar sunebilir gobegimndaha ne kdar catlayabilir artik buyutup rahata erme keyfime kendime bakmak istiyorum Allah saglik versin yavrularimiza . Canim spiraldenmi baska biseydenmi bahsediyosun tam anlayamadim . Ben hap denedimde neredeyse 1ay kanamam oldu biraktim mecburen. Simdi esim korunuyor .

Oyyy kuzum ya eşin birazdaha sakin kalsa daha iyi olur o da çok küçük dediğingibi çok etkilenir

Kizlar bizim oteledigimiz bir problemimiz var yaa . Cinar hala 06 ay emzik emiyor. Hatirlarsaniz ilk iki disini cikarirken emzigi birakmisti tamda 6.aydi 6-18ay emzigi asla agzina almadi somra bu 06 ay olanida birakti disleri cikip biraz uzayinca sadece 06 ay olani kabul etti ara ara deniyorum ama emmiyor buyuk olani bisey olurmuki agiz yapisi damak gelisimi acisimdan sikintili diye biliyorum . Awent kullaniyorum. Bide wee baby falan mi alsamki

Ben haldir haldir veriyorum. İlk tulumlarini bile saklamadim cocuklarin. Sadece isimle bastirdiklarim kalcak

ahaha pink ya bence de var sende o potansiyel.
aslinda kotu anneyim modunda degilim ama hayatimin baska evrelerini cok atlamamaya calisiyorum yoksa benim psikolojim bozulacak neden bilmiyorum. hepimizin evladi saglikli olsun yeter ki gerisi bos
Ne fizel işte tabiki kendini de mutlu edecek şeyler yapmalısın ki daha mutlu anneler daha mulu bebekler bence düşüncen doğru canım

su an en nefret ettigim anı yaşiyorum bebe bacalta sallanıyor karnim gurulduyor sanirim tuvalete gitmem gerekecek ama bebe ne olacak evet yine mbr yine yeni bir çıkmaz sokak
Askerler kapiya dayanmis bebe ayakta baygin 3 tur daha sallasan uyuyacak ama aklin kalbin popon wc de kucakla git hic bise olmamis gibi sallamaya devam ben hep oyle yapiyorum

Hahaha onu bende yaşıyorum ya eşim de istiyor 3 yaşına gelince bi tane daha yaparız diyordu. Dün dedim sakın bana ikinci çocuk deme
Yemek yiyoruz cocuklarin ikiside yemiyo bende dedimki 2 bebende bozuk cikti ne uyuyolar ne duzgunce yiyolar bide 3.yu deneyelim ozaman diyo .he olur gel dedim burdami denersin paket mi yapayim

Cevrenin bana yaptiklarini burda anlatmayacagim cok seyler gördüm yaşadım. Genetik faktore inaniyorum. Sanki daha çok halasina benziyor gibi yusra zaten. Fizigi yuzu bile ona donmeye basladi. Eslem daha bizimkilere yatkin. Gorumcem 1.57 55 kg kadin.. evlendiginde 40 kg imiş. Yusra da belki hep boyle olcak. Hastalanma konusu da bende 7 yasinda kadar zayıf ve cok hastaymisim. Sürekli 15 gunde bir dra götürürmüş ailem hep anlatirlardi.
Yusranin goturdugumuz doktoru da 7 yaşına kadar sürer bu dua et kardesinde de olmasın dedi. Zaten çoğunlukla alerjik astimdan dolayı mış hasyal6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…