- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Aslında 80 ama progesteron kullanıyorum 5 kilo ödem var. Boyum 1.70
Progesteron odem yapiyomu. Bende kullaniyorum progesteron .nezamandir kullaniyosun hangi ilaclar birde isim olarak.Aslında 80 ama progesteron kullanıyorum 5 kilo ödem var. Boyum 1.70
68 ile testte pozitif gordum plansizdi en fazla 60 istiyordum 67 oldum almamaya calisiyorum zaten midem musade etmiyor fazla yemeye sabahlar öğürüyorum ama kusmuyorum simdilik ilk hzmileligim de 60 ile basladim 78 ile bitti dogumdan ciktim eve geldim 10 kg vermistim kizim 3450 gr dogdu bunda da en fazla 10 kilo almak istiyorum ki sonra 60 a inmem kolay olsunKac kilosunuz kizlar
odemi bilmem ama inanilmaz karin bolgesinde siskinlik ve gaz yapiyor bazen gazdan oyle kramp giriyor ki Allah im dusuk mu olcak diyorum korkupProgesteron odem yapiyomu. Bende kullaniyorum progesteron .nezamandir kullaniyosun hangi ilaclar birde isim olarak.
Kac gundur bulantin var canim68 ile testte pozitif gordum plansizdi en fazla 60 istiyordum 67 oldum almamaya calisiyorum zaten midem musade etmiyor fazla yemeye sabahlar öğürüyorum ama kusmuyorum simdilik ilk hzmileligim de 60 ile basladim 78 ile bitti dogumdan ciktim eve geldim 10 kg vermistim kizim 3450 gr dogdu bunda da en fazla 10 kilo almak istiyorum ki sonra 60 a inmem kolay olsun
Benim zaten gobekten igne vurmaktan karnim baya buyudu . odemim varmi bilmiyorm insaallah kendimiz degilde bebislerimz guzel kilolar alir saglikli gebelikler gecirirzodemi bilmem ama inanilmaz karin bolgesinde siskinlik ve gaz yapiyor bazen gazdan oyle kramp giriyor ki Allah im dusuk mu olcak diyorum korkup
1 haftadir ozellikle sabah ac karnina oguruyorum kusamiyorum kusmayi hic sevmem kustuklarimi gordukce yine kusarım duramam ben kizim falan da hasta olmasin diye dua ederim hep kusani da gorunce tutamiyorum midem kalkiyor kusuyorum korkulu ruyam kusmakKac gundur bulantin var canim
vallaha benim annem hep kilolu dogurmus bizi 3.5,4 ve 4.5 kilo dogmusuz 3 kardes benim de 3.5 ile basladi sirada 4 kg var sanirim nasil cikartcam bilmiyorumBenim zaten gobekten igne vurmaktan karnim baya buyudu . odemim varmi bilmiyorm insaallah kendimiz degilde bebislerimz guzel kilolar alir saglikli gebelikler gecirirz
Bende bulantim olunca aglarim dedigin gibi rahatlayamam cikarip kolay kolay hahaha :) kusarken aglayan biri olarak anlayabliyorm seni canim allah yardmcn olsun.1 haftadir ozellikle sabah ac karnina oguruyorum kusamiyorum kusmayi hic sevmem kustuklarimi gordukce yine kusarım duramam ben kizim falan da hasta olmasin diye dua ederim hep kusani da gorunce tutamiyorum midem kalkiyor kusuyorum korkulu ruyam kusmak
Masaallah canim 2. Bebegin olacak dimi. Normal dogummu yapmistin :)vallaha benim annem hep kilolu dogurmus bizi 3.5,4 ve 4.5 kilo dogmusuz 3 kardes benim de 3.5 ile basladi sirada 4 kg var sanirim nasil cikartcam bilmiyorum
Ben 50 kiloyumKac kilosunuz kizlar
Yaa gozun aydin neguzel rahatlamissindir:) toksoplazma nedir acaba canim. Bu mevsimde balik bulabilcekmisin bulursun gercide . benim esim bu mevsimde balik yenmez diyerek almaya sicak bakmiyor.Kızlar bugün Dr gittik kalp atışını bebegi gördük kalp atışını da duyduk . İdrara sıkışık olmadığım için vajinal baktı .
Folk asit verdi
Toksoplazma için kan aldı test için
Omega veriyor Du onlar çok kilo yapıyor kilo almak istemiyorum dedim haftada iki kez balık ye dedi
Haftada bir ancak uygulariz heralde.
Hiç ilaç kullanmadan doğum yapan var mı
Hemen Omega vitamin veriyorlar ilk aylarında çok hızlı kilo alıyorum.
Mübarek bi gün önce 75 küsür gözüküyor m bugün 78 nasıl bir şeyse
Ilk bebis mi canimBen 50 kiloyum☺
Yaa gozun aydin neguzel rahatlamissindir:) toksoplazma nedir acaba canim. Bu mevsimde balik bulabilcekmisin bulursun gercide . benim esim bu mevsimde balik yenmez diyerek almaya sicak bakmiyor.
Maydonozun suyunu mu içmemeliyiz yoksa kendisini de mi yememeliyiz kızlar?Ne guzel soylemissin. Evet kesinlik maydanoz dusuge neden oluyor hamileligin son donemlerinde de erken doguma neden oluyor
Evet canım ilk hamileliğimIlk bebis mi canim
Ben vejeteryan gibi bişeyimHayvansal çiğ gıdalardan geçen mikrop diyelim .
Evde yapmam da gidebilirsem dışarda yeriz.
Bilmiyorum nasıl yapıcam sonuçta doğal yollarla beslenmemizi sağlayabilirz
Ceviz yiyorum her gün 2yumurt hasliyorum.
Darısı bekleyenlere güzel haberler inşallah
Canım sadece hamile olduğumu salı günü kesinleştirdim aile hekimliğinde, hastanede en yakın tarih 23üne randevu verdiler bana kalsa salı günü gidecektim ama. Malesef dolu hep randevu almak bile zorCanım ben 5. hafta da yim doktor çarşamba gel görürüz dedi
senin 6. hafta da görülmedi mi yoksa doktora mi gitmedin
her ikisindende uzak dur bence :)Maydonozun suyunu mu içmemeliyiz yoksa kendisini de mi yememeliyiz kızlar?
Ilk insaallah canim :)Evet canım ilk hamileliğim☺ Seninde mi ilkti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?