- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Bitki çayları ile zaten çok aram yoktu, bir ıhlamuru severim onu da kışın severimBende ilk hamileligimde yemistim duyunca hemen biraktim bitki caylari da oyle canim onlari da icme bazilaei rahimde kasilmalara neden olabiliyormus
Sabah evde aç tartilabilirim. Ama orada tok gtmek zorunda kalıyorumEvet ölçümler hatalı çıkıyor.
Kendiside yenmemeli. Suyu asla ama asla icilmemeli zatenMaydonozun suyunu mu içmemeliyiz yoksa kendisini de mi yememeliyiz kızlar?
Ben ilk gebeligimde etten tiksindim. 2 yil oldu hâla balik fazla yiyemiyodum. Mecbur hap kullanmistimBen vejeteryan gibi bişeyimhiç balık yemedim bu yaşıma kadar yerken düşününce bile midem bulanıyor yavrum için yemeliyim biliyorum ama nasıl başarcam
Senin daha cok minnak deger 2000 vajinal, 5000de karindan cok rahat gorulur az sabret annesi :)Kizlar selam dün adetime 1 gün kala 220 cikti degerim bugun idrar testim yine koyu cikti sukurler olsun. Sizce ne zaman gorurum keseyi nasipse
Hcg 2000 leri buluncaKizlar selam dün adetime 1 gün kala 220 cikti degerim bugun idrar testim yine koyu cikti sukurler olsun. Sizce ne zaman gorurum keseyi nasipse
Kendiside yenmemeli. Suyu asla ama asla icilmemeli zaten
Maydonoz artık benden uzak olsun o haldeBen ilk gebeligimde etten tiksindim. 2 yil oldu hâla balik fazla yiyemiyodum. Mecbur hap kullanmistim
Ben eti de ancak kofte olarak yiyebiliyordum. Tavuk pek yemem normalde de. Hormonlu çünkü :/Maydonoz artık benden uzak olsun o haldeBen sadece tavuk yiyorum ama kırmızı ete biraz biraz başlıyorum gibi, balık ihtimalini veremiyorum kendime hiç doktora bu durumu anlatayım olmadı dediğiniz gibi hapla veya vitaminle bu eksikliği kapatmaya çalışırız
Evet, hormonsuz tavuk nasıl bulcazBen eti de ancak kofte olarak yiyebiliyordum. Tavuk pek yemem normalde de. Hormonlu çünkü :/
Hatta annem ne zaman ona yemege gitsek firinda kofte yapardi.
Sulu yemek falan et yiyemezdim
Kalp atisi icin peki?Hcg 2000 leri bulunca
Hayirli olsun insaallah canim bende bekliyorum. Ben aksamlari igneye gidiyorum donuste 15 dakika kadar yuruyorum okadar gun icinde normal gunluk yasantima devam sadece agir seyler yapmiyorum.Merhaba ben de Allah nasip ederde bebegimin kalp sesini duyarsam anne olucamrabbim saglikla hepimizin evladini kucagimiza almak nasip olsun ilk hamileligim benim gibi kese ve kalp atisi bekleyenler nasil geciriyorsunuz vakit brn hep evdeyim bir sabahlari yuruyus yapip geliyorim
Bence 4 gun sonra falan gidersen garanti gorursun erken gitme :) hayirli olsun canimKizlar selam dün adetime 1 gün kala 220 cikti degerim bugun idrar testim yine koyu cikti sukurler olsun. Sizce ne zaman gorurum keseyi nasipse
Canim bende senin gb yuruyorim normal de hep uzanir vaziyette yatiyorim sende yerlesme kanamasi oldu mu sag kasigim da sanki baski varHayirli olsun insaallah canim bende bekliyorum. Ben aksamlari igneye gidiyorum donuste 15 dakika kadar yuruyorum okadar gun icinde normal gunluk yasantima devam sadece agir seyler yapmiyorum.
Merhaba hanımlar bende katildim araniza 2.gebeliğim hayirla bekliyorum kuzumu
Aslinda kanaman varsa dinlenmen gezmemen daha iyi olur senin icin canimSanki cogunluk ikinci bebek bekliyor gibi :)
Bende disaridan geldim yine gezindik biraz hemen kasiklarim agriyor geciyor. Birde bende kabızlık var, arada kanama oluyordu. Bugun yine kanama oldu inşallah o sebeptendir. Ayni seyleri yaşamak istemiyorum çünkü
Aksine hamilelikte acik sut alinmamasi tavsiye ediliyor. Günlük sut pastorize olanlardan yogurt mayalayabilirsin. Ben artik pastorize sut ve yogurda gectimEvet, hormonsuz tavuk nasıl bulcazbüyük bir şehirde yaşayınca doğal olan herşeyden uzak gibi yaşıyoruz sanki ama doğal süt alacağım bir yer bulmalıyım, yoğurdu çook seviyorum ama hazır yoğurt yememeliyiz
Ben kendim yapiyorum yogurdu hergun yiyorum duzenli cunku. Ama tavuk konusunda bilemedm :)Evet, hormonsuz tavuk nasıl bulcazbüyük bir şehirde yaşayınca doğal olan herşeyden uzak gibi yaşıyoruz sanki ama doğal süt alacağım bir yer bulmalıyım, yoğurdu çook seviyorum ama hazır yoğurt yememeliyiz
Kalp atisi icin 6 hafta bitmesiyle daha net oluyorKalp atisi icin peki?
Bu kutu sütler mi tavsiye ediliyor? Bak bir yanlış bildiğim şey daha çıktı ortayaAksine hamilelikte acik sut alinmamasi tavsiye ediliyor. Günlük sut pastorize olanlardan yogurt mayalayabilirsin. Ben artik pastorize sut ve yogurda gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?