Anladım canım hayirlisiyla görürüz duyarız canmBenim tup bebek oldugu icin doktorumda biraz mukemmelliyetci heralde gormeme gibi bisey olmasin diye kesin gorelim diye gec cagirdi hem keseyi hem kalp atisini birden duyalim diye. Insaallah duyariz
Ben zaten kilo alamıyorum kolay kolayZayif hamile kalanlar cok sanslisiniz yinede dikkatli kg alin :) ben 87 ile kaldim malesef. 101den 87ye dustum 3.5 ayda ama hamile kalinca durakladim mecburen
Ben balik burclarindan hic hoslanmam heralde cok soyledim basima geldi buyuk konusmicakmisiz demekki . onun burcunuda severim ben . 22 sinden sonrasi sanirim koc burcuna geciyor. Bazi kisiler 41. Haftada dogum yapiyor benimde umidim var yine. Hayirli saglikli olsunda daha onemlisi o :)Balık burcu olmaları dışında herşey mükemmel zaten
52Kac kilosunuz kizlar
Anladım canım hayirlisiyla görürüz duyarız canm
Amin canimmmm insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. Bende 9 sonra gidicem :)Ilk canim 2 senedir bekliyodum onu elhamdulillah saglikla kucagima alabilirim
9 gun sonra gidicem insaallah :)
Ne guzel soylemissin. Evet kesinlik maydanoz dusuge neden oluyor hamileligin son donemlerinde de erken doguma neden oluyorİlk gebeligi olup bilmeyen vardir belki. Toksoplazma ve rubella testleri yapilmasi gerekli. Çiğ et urunu yenmemeli. Hatta mumkunse ciplak elle ellenmemeli ve eller cok iyi yikanmali. Ayni sekilde cig kofte de riskli bu sebepten. Mayonezde çiğ yumurta olduğu için o da tuketilmemeli. Maydanoz, bitki çayları kullanılmamalı. Maydanoz söktürücü ozelligi sebebiyle dusuge sebebiyet verebilir. Hatta ben kekikte kullanmiyorum bu aralar.. aklima gelenler bunlar. Yine De beslenmeniz icin doktorunuza mutlaka danisin kizlar. Ben ilk gebeligimde yanlis beslendim ve 27 kg aldim 113ld dogum yaptim. Kizimsa bir turlu kg alamadi 2950 doğdu
Ben ocak ayina kadar 72.5 kiloydum biraz diyet biraz grip olmustum istahsizlk derken 62.5 oldum 2 ay once bu kilodada hamile kaldim elhamdulillah. Simdi belki bulanti falan olursa belki bikac kilo veririm diye umit ediyorum saglikli besleniyorum zaten ara ogunleri falan ihmal etmiyorumZayif hamile kalanlar cok sanslisiniz yinede dikkatli kg alin :) ben 87 ile kaldim malesef. 101den 87ye dustum 3.5 ayda ama hamile kalinca durakladim mecburen
Bende büyük konusanlardanim malesefBen balik burclarindan hic hoslanmam heralde cok soyledim basima geldi buyuk konusmicakmisiz demekki . onun burcunuda severim ben . 22 sinden sonrasi sanirim koc burcuna geciyor. Bazi kisiler 41. Haftada dogum yapiyor benimde umidim var yine. Hayirli saglikli olsunda daha onemlisi o :)
Amin ayni gun guzel haber vericez ozaman insaallah :)Amin canimmmm insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. Bende 9 sonra gidicem :)
Ilk aylar hurmada dusuge sebep olabiliyor yerseniz haftada veya iki haftada bir yiyiyin abartmadan ama son ay dogumu kolaylastirdigini biliyorum. Herkese fayda etmesedeNe guzel soylemissin. Evet kesinlik maydanoz dusuge neden oluyor hamileligin son donemlerinde de erken doguma neden oluyor
Evet umit dunyasi hahah :):)Ben cok duygusalimdir insallah benim gibi olmaz derken Balik burcu olacağını duyunca onlarında duygusal olduğunu öğrendimm
Bakalim saglikli olsunlarda inşallah..
Erke yada geç doğumla kova yada koç olabilmr ihtimali var
Bence saglik ocagina gebelik bildirimine gittiginizde sorun hemsirenize yada kadindogumcunuza onlar gerekli gereksiz oldugu hakkinda bilgi verirler . ben rubellayi falan daha tedaviye baslamadan once gecen sene yaptirmistim temiz cikmisti ama gebeyken degisiyomu bilmiyorum . kontrole gittigimde doktoruma konusurum gerek varmi yaptirmam icin diye.Bende büyük konusanlardanim malesef58 kiloyum şuan..o bahsedilen testleri bizmi hatirlatmaliyiz..neden gerekli? Bilgilendirirmisiniz
Ben çok duygusalimdir..Kendim gibi olmasini hic istememisimdir ama Balik burclarınında duygusal olduğunu okumuştumBalık burcu olmaları dışında herşey mükemmel zaten
bilgiler için sağol canım benimde düşük tehlikem oldugu için böyle şeyleri bilmek güzelİlk gebeligi olup bilmeyen vardir belki. Toksoplazma ve rubella testleri yapilmasi gerekli. Çiğ et urunu yenmemeli. Hatta mumkunse ciplak elle ellenmemeli ve eller cok iyi yikanmali. Ayni sekilde cig kofte de riskli bu sebepten. Mayonezde çiğ yumurta olduğu için o da tuketilmemeli. Maydanoz, bitki çayları kullanılmamalı. Maydanoz söktürücü ozelligi sebebiyle dusuge sebebiyet verebilir. Hatta ben kekikte kullanmiyorum bu aralar.. aklima gelenler bunlar. Yine De beslenmeniz icin doktorunuza mutlaka danisin kizlar. Ben ilk gebeligimde yanlis beslendim ve 27 kg aldim 113ld dogum yaptim. Kizimsa bir turlu kg alamadi 2950 doğdu
Hadi insallah canimAmin ayni gun guzel haber vericez ozaman insaallah :)
Aslında 80 ama progesteron kullanıyorum 5 kilo ödem var. Boyum 1.70Iyi yapmissin canim kac kilo ile gebe kaldin
Evet ölçümler hatalı çıkıyor.Benimde diyetisyenim ayda bir gorusuruz dedi. Bende o yuzden online gecmeye karar verdim. Zaten artik metobolik ölçüm yapılamayacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?