- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Insaallah bende ceviz yiyorum duzenli ama yumurtaya ara verdim suan kolesterolum yuksek cikiyorHayvansal çiğ gıdalardan geçen mikrop diyelim .
Evde yapmam da gidebilirsem dışarda yeriz.
Bilmiyorum nasıl yapıcam sonuçta doğal yollarla beslenmemizi sağlayabilirz
Ceviz yiyorum her gün 2yumurt hasliyorum.
Darısı bekleyenlere güzel haberler inşallah
Yani deneyemiyosan vitamin takviyesi olarak alirsin artik yapcak bisey yok midenin kaldirmadigi biseye zorlama kendiniBen vejeteryan gibi bişeyimhiç balık yemedim bu yaşıma kadar yerken düşününce bile midem bulanıyor yavrum için yemeliyim biliyorum ama nasıl başarcam
Canım inşallah o vakte kadar kalp atisini da duyarsin daha rahat olursunCanım sadece hamile olduğumu salı günü kesinleştirdim aile hekimliğinde, hastanede en yakın tarih 23üne randevu verdiler bana kalsa salı günü gidecektim ama. Malesef dolu hep randevu almak bile zor
Ben vitamin olarak sadece saglik ocaginin verdigini kullanmistim 3.aydan sonra decavit ismiKızlar bugün Dr gittik kalp atışını bebegi gördük kalp atışını da duyduk . İdrara sıkışık olmadığım için vajinal baktı .
Folk asit verdi
Toksoplazma için kan aldı test için
Omega veriyor Du onlar çok kilo yapıyor kilo almak istemiyorum dedim haftada iki kez balık ye dedi
Haftada bir ancak uygulariz heralde.
Hiç ilaç kullanmadan doğum yapan var mı
Hemen Omega vitamin veriyorlar ilk aylarında çok hızlı kilo alıyorum.
Mübarek bi gün önce 75 küsür gözüküyor m bugün 78 nasıl bir şeyse
oncelikle hayırlı olsun canım :)Kizlar selam dün adetime 1 gün kala 220 cikti degerim bugun idrar testim yine koyu cikti sukurler olsun. Sizce ne zaman gorurum keseyi nasipse
Icme kendisini de yeme 9 ay cikar mumkunse hayatindan :) salatalarda arada yiyen var var ben salataya bile asla koymuyorum. Dogumdan sonra da uzun sure yememistim sütü azalttigini da duydumMaydonozun suyunu mu içmemeliyiz yoksa kendisini de mi yememeliyiz kızlar?
Artıs cok ıyı bence :) her ihtimale karsı verdı tehlike yokmusİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım .
benımde daha önce 3 düşügüm var bende bugün Protestana başladım aspirin zaten gebelik öncesinde kullaniyordum.ve iki gün önce 550 olan değerim bugün 1500 olmuştu nasıl sizce ?
Çok teşekkür ederim bilmiyordum dikkat etcem kesinlikleher ikisindende uzak dur bence :)
Ilac olarak kullanacağım canım her ihtimale karsı verdı kanama görmedi amaHayirli olsun canim progestan igne mi kullanicaksin bende kullaniyorum
Hayırlı olsun canım, umarım sağlıkla kavuşuruz kuzularımızaIlk insaallah canim :)
Kizlar selam dün adetime 1 gün kala 220 cikti degerim bugun idrar testim yine koyu cikti sukurler olsun. Sizce ne zaman gorurum keseyi nasipse
[/QUOTE
Cok guzel hayirli olsun insallah keseyi 5 yada 6 hafta goruyorsun canim
En son kese için gittiğimde doktorum öyle söyledi, kendini birşeyler yemek için zorlama. Onlar için daha zaman var dediYani deneyemiyosan vitamin takviyesi olarak alirsin artik yapcak bisey yok midenin kaldirmadigi biseye zorlama kendini
Tamam canım çok sağolun hiç bilmiyordum yedim bile hatta salatadaIcme kendisini de yeme 9 ay cikar mumkunse hayatindan :) salatalarda arada yiyen var var ben salataya bile asla koymuyorum. Dogumdan sonra da uzun sure yememistim sütü azalttigini da duydum
Bende ilk hamileligimde yemistim duyunca hemen biraktim bitki caylari da oyle canim onlari da icme bazilaei rahimde kasilmalara neden olabiliyormusTamam canım çok sağolun hiç bilmiyordum yedim bile hatta salatada☺☺ Ama artık uzak dururum kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?