2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Insaallah bende ceviz yiyorum duzenli ama yumurtaya ara verdim suan kolesterolum yuksek cikiyor

Ben vejeteryan gibi bişeyimhiç balık yemedim bu yaşıma kadar yerken düşününce bile midem bulanıyor yavrum için yemeliyim biliyorum ama nasıl başarcam
Yani deneyemiyosan vitamin takviyesi olarak alirsin artik yapcak bisey yok midenin kaldirmadigi biseye zorlama kendini

Merhaba ben de Allah nasip ederde bebegimin kalp sesini duyarsam anne olucam rabbim saglikla hepimizin evladini kucagimiza almak nasip olsun ilk hamileligim benim gibi kese ve kalp atisi bekleyenler nasil geciriyorsunuz vakit brn hep evdeyim bir sabahlari yuruyus yapip geliyorim

Canım sadece hamile olduğumu salı günü kesinleştirdim aile hekimliğinde, hastanede en yakın tarih 23üne randevu verdiler bana kalsa salı günü gidecektim ama. Malesef dolu hep randevu almak bile zor
Canım inşallah o vakte kadar kalp atisini da duyarsin daha rahat olursun

Kızlar ben geçtiğimiz pazartesi gittiğimde. 5 haftalikti ama kesede yolk sac ı gormedik . aranızda goren var mı 5 haftalıkken. ? Kafama takıldı

Ben vitamin olarak sadece saglik ocaginin verdigini kullanmistim 3.aydan sonra decavit ismi

Kizlar selam dün adetime 1 gün kala 220 cikti degerim bugun idrar testim yine koyu cikti sukurler olsun. Sizce ne zaman gorurum keseyi nasipse
oncelikle hayırlı olsun canım :)
benim değerim bugün 1500 çıktı ama keseyi görmek için çarşamba günü gitcem yani görünmez şimdilik cnm.

Kizlar sabah crinone jel yaptiktan sonra az siyah bir tortu geldi normal mi sizde de oluyor mu

Artıs cok ıyı bence :) her ihtimale karsı verdı tehlike yokmus

Icme kendisini de yeme 9 ay cikar mumkunse hayatindan :) salatalarda arada yiyen var var ben salataya bile asla koymuyorum. Dogumdan sonra da uzun sure yememistim sütü azalttigini da duydum
Tamam canım çok sağolun hiç bilmiyordum yedim bile hatta salatada Ama artık uzak dururum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…